Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα λάθη μου...

Recommended Posts

Καλησπέρα,απο που να αρχισω κ πως να συνεχισω...μολις προχτες ανακαλυψα οτι εχω καθυστερηση..οχι απλα ειχα καθυστερηση ομως αλλα δεν ειχα περιοδο κ ολο τον προιγουμενο μηνα...εκανα τεστ κ βγηκε θετικο κ χοριακή 9.133 .....τα λάθη μου ειναι τα έξης..

Ολο αυτο το μηνα που δεν ειχα καταλαβει οτι εχω καθυστερηση καπνιζα δυο πακετα τσιγαρα τη μερα,οταν εβγαινα μια φορα τη βδομαδα επινα και πριν ακριβως 20 μερες ξεκινισα μια χημεικη διαιτα ατκινς κ εχασα 6 κιλα...εχω αγχωθει απιστευτα! προσπαθω να κοψω τελειως το καπνισμα,σιγουρα δε θα ξαναπιω κ θα κανω μια ισοροπιμενη διατροφη...

Μηπως ομως ολο αυτο το μηνα προκαλεσα καποιο προβλημα στο παιδακι μου????

Διαφημίσεις

elenako μου χαλαρωσε....εγω ειδα 8ετικο τεστ την πέμπτη το βράδυ... εως τοτε το ντουμανιαζα κανονικά...οσο για το αλκοολ δυο ποτηρακια κρασι με το φαγητό μου πιου και που..ευχαρίστως τα έπινα...

σε καταλαβαινω οοοσο δεν φανταζεσαι αλλά πριν μιλησεις με τον γιατρο σου πιστευω πως δεν υπάρχει λογος να στεναχωριέσαι///νομιζω οτι πιο πολύ κακό κάνεις με το άγχος στο μωράκι σου....

τα φιλιά μου και να μας ενημερώνεις συχνα :)))

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

καλε δεν εκανες κανενα λαθος.αφου δεν το ηξερες.με τετοια χοριακη μη φοβασαι τιποτα.αν ειχε παθει κατι τα μπεμπε δεν θα ειχες τετοιο νουμερο.αυτη η χοριακη ειναι το ονειρο καθε γυναικας!!!!!!για να τιμωρηθεις ομως για οτι εκανες τους επομενους μηνες θα τουμπανιασεις θα γινεις τεραστεια δεν θα χορας πουθενα και επειδη εισαι κακουργα μανα δεν προκειτε να πας διακοπες το καλοκαιρι.:shock:θα ξενυχτας και θα θηλαζεις ολο το καλοκαιρι και θα ψηνεσαι στον καυσονα!!!!!!!!να μαθεις αλλη φορα!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

αντε καλε...τιποτα δεν παθαινεις.εγω χορευα κοτσαρι(ποντιακος χορος) μια εβδομαδα πριν το τεστ.ο θεος τα φυλαει τα μωρα μας μεχρι να το μαθουμε...οσο για το τσιγαρο....αστο καλυτερα

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Οι μισες απο τις γυναικες που μενουν εγκυες,το μαθαινουν μετα τον εναμιση μηνα...

Οι μισες απο αυτες καπνιζουν και πινουν και κανουν διαιτα.

Τιποτε δεν θα εχει το υπεροχο μωρακι σου,κουκλα μου,θα δεις.

Απλα προσεχε απο'δω και περα.

Χαλαρωσε και αρχισε να το απολαμβανεις!!!

Με το καλο και συγχαρητηρια!!!!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου μην ανησηχεις,ολα καλα θα πανε και τπτ δεν θα χει παθει το μωρακι σου.ολες λιγο πολυ καναμε καταχρησεις προτου μαθουμε την εγκυμοσυνη.εγω ειχα πει κρασια και ουισκια το βραδυ γιατι ηταν καθαρα δευτερα και ειχα φαει και ωμα στρειδια!!!!και εκεινο το μηνα που εμεινα εγκυος επερνα και κατι λιποδιαλυτικα χαπια για διαιτα απο το φαρμακειο,παρολα αυτα η κορουλα μου γεννηθηκε υγιεστατη και ολα μια χαρα!!!τυχερα ειναι ολα.τωρα ειμαι εγκυος 7 εβδομαδων και η κυηση δεν αναπτησετε σωστα,δεν εχω δει αιμα η τπτ τετοιο αλλα ο γιατρος δεν ειναι πολυ αισιοδοξος....και αυτη την φορα δεν εκανα καμια καταχρηση ουτε αλκοολ ουτε τσιγαρο τπτ.οποτε οπως σου ξαναπα ηρεμησε και ασε την φυση να κανει την δουλεια της,ευχομαι μια χαρουμενη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!

μου θύμισες τα "ωραία" τα δικά μου! Εμεινα έγκυος όταν πήγα να δω τον τότε φίλο μου (και νυν άντρα μου) στην Νέα Υόρκη, θα έμενα κανένα δίμηνο εκεί και στο μήνα πάνω μένω έγκυος, ούτε που το κατάλαβα φυσικά και κανονίζουμε ταξιδάκι στο Las Vegas! δεν νομίζω να χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς τι έκανα στο Las Vegas! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τσιγάρα, ποτά, shusi, ξενύχτη, χορός. Άσε που με έπιασε και σήκωνα βαλίτσες στο αεροδρόμιο, ενώ συνήθως προσέχω πολύ λόγω προβλήματος στην μέση. Γυρνάω είχα πλέον πολλές μέρες καθυστέρηση αλλά εγώ στον κόσμο μου!!!! Όταν το κατάλαβα έπαθα σοκ με όλα αυτά που είχα κάνει! τον έπρηξα τον καημένο τον άντρα μου και τους γιατρούς μου φυσικά!!! Όλοι γελούσαν όταν τα περιέγραφα! τελικά όλα καλά! να είσαι ήρεμη απ εδώ και πέρα και τα μωράκια αντέχουν πολλά! κάπως έτσι επιβίωσε το ανθρώπινο γένος!!! Με το καλό να κρατήσεις το μικρό σου στην αγκαλίτσα σου....

tb2xm4.png

Καλό αυτό dimibo76 !! Είχε μια δυναμική άρχή το μικρούλη σας !!

Όσο για εσένα eleni^^ μην αγχώνεσαι !! Πράγματι αν κάτι είχε συμβεί δε θα είχες τέτοια χοριακή ... και καλά εντάξει δεν έκανες και εγχείριση !!

Εγώ κάπως έτσι είχα αγχωθεί στην αρχή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος επειδή είχα πάει σε οδοντίατρο και έκανα ένεση, ακτινογραφία και σφράγισμα! Όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ότι καλά έκανα που πήγα... αν και χωρίς να γνωρίζω...

αχ να σας πω και τα δικα μου...ειχε αρχισει να φουσκωνει λιγο η κοιλια μου και επαθα αμοκ..πηγα στην διατολογο -αισθητικο και μου εκανε πολυ δυνατο μασαζ(ναι στην κοιλια)και ρευματα οπου εγω τα εβαζα οσο αντεχα γιατι ειχα ψυχωση με το σωμα μου...οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος φοβηθηκα για τα ρευματα κυριως αλλα δοξα τον θεο ολα πηγαν καλα

καλε ολα θα ειναι μια χαρα,οπως σου εγραψε και μια κοπελα πιο πανω ολες καπνιζουμε πινουμε κανουμε διαιτα και οταν μαθαινουμε οτι ειμαστε εγκυος τα κοβουμε ολα.το bebe θα ειναι super ασε που και η μαμα ειναι super αφου ξεκιναει εγκυμοσυνη με 6 κιλα μειον.μπραβο και καλη λευτερια!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κι εγώ τις ίδιες χαζομάρες έκανα.Μία μέρα πριν κάνω το τεστ είχα πάει μπουζούκια με τον άντρα και τον κουμπάρο μας,ήπιαμε τα αντερά μας,και συνολικά εκείνη την ημέρα κάπνισα 2,5 πακέτα τσιγάρα...Το καημένο το κοριτσάκι μου,το ντουμιάνιασα.:-(Το θετικό είναι ότι έκοψα μαχαίρι το τσιγάρο την επόμενη που έκανα το τεστ και απλά πίνω 1-2 ποτηράκια κρασί την εβδομάδα.Για να είμαι ειλικρινής έχω κάνει 2 τζούρες από τότε.

Μέχρι να δούμε την καθυστέρηση δεν το ξέρουμε ότι είμαστε έγκυες,οπότε μικρό το κακό.Το βάσικό είναι να προσέχουμε τα σποράκια μας μετά,κι ειδικά το τσιγάρο κορίτσια το βλάπτει ανεπανόρθωτα.

Μην αγχώνεσαι,απλά πρόσεχε από εδώ και στο εξής!Όλα καλά θα πάνε!:wink:

Ελενη ενα θα σου πω και θα πεθανεις στο γελιο..Χωρια οτι καπνιζα, με το μπεμπη στη κοιλια καναμε πορεια και βολη με τρεξιμο και βαρελακια στην υπαιθρο..και ολα αυτα μαζι με οπλο (5kg), κρανος (1-2kg), εξαρτυση, γεμιστηρες, σακιδιο και άρβυλα..παρε και καταλαβε!Το γελιο ειναι οτι ο διοικητης ρωτησε μηπως καμια κοπελα εχει υποψια εγγυμοσυνης και δε μιλησα!Λογω πολυκυστικων δεν ειχα σταθερο κυκλο ποτε και ετσι δεν ηξερα ποτε εχω ακριβως καθυστερηση ασε που ντρεπομουνα να πω τιποτα μεσα σε τοσους αντρες.Οταν πηγα για χοριακη ηταν ηδη στις 6.000!Ευτυχως ο μπεμπακος ηταν καλα!Μη στεναχωριεσαι για τιποτα.Πιστευω φυλαει ο Θεος εκεινη τη περιοδο!Σε μενα τουλαχιστον ισως ο Θεουλης να θελει να μου τον κανει λοκατζη το γιο μου(οξω και μακρυα!) για αυτο και επετρεψε να περασει τετοια εμπειρια!

Τι τσιγαρα καπνιζα και τι τεκιλα επινα πριν μαθω οτι ημουν εγκυος στην κορη μου...:D

Χαμος.

Δε λεμε οτι ειναι και το καλυτερο, αλλα η φυση ειναι σοφη.

Τιποτα δεν παθαινεις τις πρωτες εβδομαδες μεχρι να μαθεις οτι εισαι εγκυος.

Χαλαρωσε γιατι ολα τυχερα ειναι.

k9Tap3.png

• 3 weeks later...

Μην ανησυχείς, αν τα κόψεις όλα από εδώ και πέρα τίποτα δεν έχει πάθει το εμβρυάκι. Εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και τώρα στη δεύτερη είχα λιώσει στο windsurfing ενώ ήμουνα έγκυος, αλλά δεν το ήξερα, με πολύ σφιχτά το γάτζο στην κοιλιά και να τρώω τούμπες κοπανώντας την κοιλιά μου με μελανιές. Αλλά είναι πολύ καλά προστατευμένα τα φασολάκια μέσα βαθιά στη μήτρα.

Και κάπνιζα....και έπινα....και..... ελεύθερη ιππασία στα βουνά έκανα....Με καλσπασμό, όχι αστεία......:lol::lol::lol: αλλά όλα πήγαν κατ'ευχήν. Μην ανησυχείς καθόλου. Τίποτα δεν έχει πάθει το μωράκι σου.

Καλά λέει και η christiana08....Όλες το μαθαίνουμε 1 1/2 μήνα μετά. Μέχρι τότε έχουμε κάνει διάφορες καταχρήσεις (ή τελοσπάντων πράγματα που αντενδείνευται σε εγκυμοσύνη) και τίποτα κακό δεν συμβαίνει.;)

Με το καλό!!! Να προσέχεις στο εξής και να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!:D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Kαλα μην ανυσηχεις καθολου...ειναι πολυ νωρις για να γινει ζημια...Για να ησυχασιες εγω εκτως του οτι ειχα πιει τα αντερα μου,εκτως οτι καπνιζα σαν τρελη-καθοτι και μανιωδης καπνιστρια,κουβαλησα και θρανια με καρεεκλες 2 οροφους για τη χριστουγεννιατικη γιορτη στο ωδειο που δουλευω και το καλυτερο:Ειχα πονακια περιοδου και ηταν οι μερες που περιμενα περιοδο και επειδη παντα πονα γα πολυ ειχα παρει ενα κουτι μεσουλιντ!!!!

Χρόνια πολλά.

Λοιπόν εμείς βάψαμε το σαλόνι (και ήμουν πάνω στη σκάλα να περνάω τα κοψίματα με βαθιέεεεες εισπνοές) και είχα και ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο ( τραβάς πολύ την κοιλιά, κάνεις κάμψεις, ανοίγματα και βαθιά καθίσματα) και μάλιστα τους συνδυασμούς με τα άλματα και τις στροφές τους έκανα διπλές φορές γιατί έχει και μικρά κορίτσια το τμήμα και έπρεπε να με βλέπουν. Γέννησα τη μέρα που άνοιξε αυτό το θέμα :)

FLcUp3.png0BQfp3.png

• 3 months later...

Κορίτσι μια απ τα ίδια.

ξαναέγραψα για το θέμα και σε μια άλλη ενότητα.Κι εγω κάπνιζα και κάθε βράδι έπινα κι ενα ουισκάκι στο σπίτι 1ον) γιατί μου έρεσε και 2ον) γιστί λόγω δουλειάς τα νεύρα μου είναι πάντα τσίτα και κάτι πρέπει να κάνω για να ηρεμήσω.

Χθες πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής (4693) και έχω ραντεβού με τον γιατρό το Σάββατο.

Επίσης ταξίδεψα το Πάσχα εξωτερικό και πέρασα και από ανιχνευτή μετάλλων κάτι που νομίζω δεν επιτρέπεται.

Κι εγώ έχω αγχωθεί αλλά όπως είπατε κι εσεις πιο πάνω ο Θεούλης τα προστατεύει τα μωράκια μας σ αυτή τη φάση.

Ας ελπίσουμε ότι έτσι είναι

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : γνωρίζει καμία αν επιτρέπεται να ανεβαίνω στο μηχανάκι τώρα που είμαι έγκυος?

Εχουμε και αυτοκίνητο αλλά λόγω κινησης όπως καταλαβαίνετε το μηχανακι είναι πιο εύχρηστο.

Φίλη μου και γω πριν μάθω ότι είμουν έγκυος είχα ξεσηκώεσει το σπίτι για καθάρισμα, κάπνιζα σαν φουγάρο, ταξίδεψα, ήπια γιατί ήταν πρωτοχρονιά και πέρασα και από ανιχνευτή μετάλλων. Γέννησα και όλα καλά. Όπως μου είπε τότε ο γιατρός μου δεν ψάχνουμε αυτλα που δεν αλλάζουν απλά προλαβαίνουμε όσα πιθανά να έρθουν. Απόφυγε ότιδήποτε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο εσένα ή το μωρό και η γνώμη μου είναι να αποφύγεις το μηχανάκι. Απ'ότι ξέρω δεν απαγορεύεται αλλά σε βάζει σε κινδύνους που πιθανά να αποφύγεις χρησιμοποιώντας άλλο μέσο.

Συγχαρητήρια Μαρουλίτα και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα..

Το μηχανάκι απαγορεύεται αυστηρά... Μου το έδωσε και γραπτώς ο γιατρός μου για να το εμπεδώσω καθότι λάτρης της μηχανής.. Ξέρω ότι διευκολύνει πολύ στο θέμα των μετακινήσεων αλλά είναι κρίμα να ρισκάρουμε το μπεμπάκι μας έτσι δεν είναι; Άλλωστε πάνω στη μηχανή είσαι τελείως εκτεθειμένη σε όλους τους εξωτερικούς κινδύνους...

Κατά τα άλλα όλα όσα αναφέρεις παραπάνω δε νομίζω να έχουν επηρεάσει το μωράκι σου. Το θέμα είναι τι κάνεις από εδώ και πέρα...

Αχ... μεγαλος καημός η μοτοσυκλέτα... είναι από τις πιο σκληρές στερήσεις, πιο πολύ κι από το τσιγάρο

Η σύλληψη της μικρής μας έγινε παραμονές Πρωτοχρονιάς, οπότε καταλαβαίνετε ότι είμασταν και οι δύο μέχρι το λαιμό στις καταχρήσεις κάθε είδους. Ευτυχώς ο κύκλος μου ήταν μικρός και το κατάλαβα σχετικά νωρίς, οπότε κι έκοψα τσιγάρο και ποτό... και να ανεβαίνω στη μηχανή... :-(

εδω να δειτε, τον πρωτο μήνα διαίτα, δρόμο 1 ωρα το πρωι και μία το βράδυ με πλαγια πηδήματα πανω στο μηχανημα και κανονικότατο τρέξιμο, κι όσο δεν έχανα τόσο πιο σκληρές ασκήσεις! Βεβαια και τώρα στον 2μηνα κανω κανενα 20λεπτο περπάτημα...

• 1 month later...

Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Έχω πάθει πανικό. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε 12 Μαϊου. Υπολογίζω αν τα ξέρω καλά πως είμαι 4 εβδομάδων. Όμως το Σάββατο στις 5 Ιουνίου πήγαμε σε μια γιορτή και πραγματικά ήπιαμε πάνω από 6 σκληρά ποτά ο καθένας μας. Μαζί και εγώ. Τώρα που το ανακάλυψα λέτε να είναι αργά για το έμβρυο. Σας είχε συμβεί κάτι ανάλογο;;; Και αν ναι ποια ήταν τα αποτελέσματα;; Λέτε να γεννηθεί με ανωμαλία στον εγκέφαλο ή με παραμόρφωση. Αυτά τα διάβασα σε ιατρικές σελίδες. Μου έχουν κοπεί τα πόδια και αντί να χαρώ κοντεύω να τρελαθώ εντελώς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει εγκυμοσύνη. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι απαντήστε μου.

elena 79 καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς η φύση προστετεύει το μωράκι σου και δεν αφήνει να επηρρεαστεί τόσο πρώιμα στην εγκυμοσύνη από εξωτερικούς παράγοντες... Αυτά που διάβασες αναφέρονται σε σοβαρές περιπτώσεις κατάχρησης (αλκοολισμό) η οποία συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα της εγκυμοσύνης. Καλό είναι όμως μια που τώρα ξέρεις να σταματήσεις κάθε κατάχρηση και να αρχίσεις να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί δεν είσαι πια μόνο εσύ! Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι γιατί κάνεις πιο πολύ κακό στο μωράκι σου από τα προχθεσινά ποτά! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σύντομα ένα υγειές μωράκι!

llssp2.png