Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!!!

Καλημέρες κ από εμένα...

Πολύ ξενυχτι ρε παιδιά...

Με άκουσε ο συζ να λέω μες στον ύπνο μου στην μπουμπού όταν έκλαιγε ''που θα πάει αυτό? έχω κουραστει'':shock:

Κ εγώ στο κρεββατι μας την έχω κ όλοι μου λένε οτι για αυτο ξυπναει.. οτι δηλαδη δεν έχει μαθει να ρυθμίζεται μονη της κ οτι τώρα δεν ξυπναει από πεινα αλλά επειδή βρίσκει επιβραβευση (ΒΖ) σε αυτο που κάνει...

εσεις τι λέτε?????????

Και μένα με έχει ακούσει να το λέω,πάρα πολλές φορές,αλλά όχι στον ύπνο μου,συνειδητά.Eίναι κούραση ρε γμτ,κλατάρεις.Εμένα όμως με κούραζε πιο πολύ το σκηνικό όταν δεν δούλευα και ήμουν όλη μέρα σπίτι,παρά τώρα που δουλεύω και ξυπνάω απ'τις 6.30.:roll:

Γιούπι μου,τώρα για το θέμα της 'νταντάς', εμάς είναι ιδιάζουσα περίπτωση.Είναι ξαδέρφη-κουμπάρα,μένει δίπλα, παίρνει το μωρό στο σπίτι της και το κρατάει από τις 10.00 μέχρι τις 15.30 που γυρίζω.Της δίνω 350, που της φαίνονται πολλά!!!!Αλλά είναι αλλιώς στην επαρχία,στην Αθήνα είναι αρκετά πιο ακριβές οι χρεώσεις.

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εγώ σήμερα κατάλαβα πόσο κομπλεξικοί άνθρωποι κυκλοφορούν σ'αυτό το φόρουμ!

Ελένη εγώ λέω να κάνεις λίγη υπομονή, μπορεί να θέλει το μωρό να αυξήσει την παραγωγή, και απ΄ότι έχω διαβάσει οι νυχτερινοί θηλασμοί βοηθούν. Ίσως αφού σαραντήσετε να φτιάξει ο ύπνος της

jv42p3.png

DfUyp2.png

α, κάτι άλλο.

Δίνω στη Σοφία το εκπαιδευτικό ποτηράκι της νουκ για να μάθει να πίνει νερό σιγά σιγά, αλλά προς το παρόν το βάζει στο στόμα της, αλλά δεν ρουφάει. Να περιμένω λίγο; Τώρα ξεκινάμε στερεές, δεν θα πρέπει να πίνει και νερό;

jv42p3.png

DfUyp2.png

παλλαντίνιο, ΚΑΛΑΜΑΚΙ το σωτήριο!!! :):):)

(ρουφάς λίγο νερό, κρατάς το καλαμάκι από τη πάνω μεριά κλειστό, και το "ανοίγεις" μέσα στο στόμα της...μη βάλεις πολύ νερό ε????? :P )

επίσης, μη τρελαίνεσαι με το νερό...το γάλα σου έχει μέσα μπόλικο...

Το νερό χρειάζεται περισσότερο όταν έχετε μπει για τα καλά στις στερεές. Τι να το κανει το νερό όταν τρώει ένα αχλάδι και όλη την υπόλοιπη μέρα θηλάζει?:D

Αν ήταν βέβαια καύσωνας, τότε θα έδινες λίγο περισσότερο νερό.

Διαφημίσεις

επίσης, μη τρελαίνεσαι με το νερό...το γάλα σου έχει μέσα μπόλικο...

Το νερό χρειάζεται περισσότερο όταν έχετε μπει για τα καλά στις στερεές. Τι να το κανει το νερό όταν τρώει ένα αχλάδι και όλη την υπόλοιπη μέρα θηλάζει?:D

Αν ήταν βέβαια καύσωνας, τότε θα έδινες λίγο περισσότερο νερό.

σωστό, κι αυτό, λογικά στην αρχή θα τρώει ελάχιστη ποσότητα.

Μέχρι να αρχίσει να τρώει αρκετά πιστεύω ότι θα έχει συντονιστεί και με το ποτηράκι της. Πάντως το καλαμάκι δεν το είχα σκεφτεί:P Είχα σκεφτεί να της δίνω με το κουταλάκι

jv42p3.png

DfUyp2.png

Βρε παιδιά, δεν το πιστεύω ότι η Σοφία έγινε σχεδόν 6 μηνών, απίστευτο μου φαίνεται! Και είναι και θρεφτάρι, μόνο χάρη στο γάλα μου! Πραγματικά το ήλπιζα, αλλά αμφέβαλα αν θα το καταφέρναμε, κι όμως! Είμαι πολύ περήφανη!

Εν τω μεταξύ η Κυριακή αυτή είναι σημαδιακή μέρα: Η Σοφία γίνεται 6 μηνών, εγώ έχω γενέθλια και έχουμε και επέτειο γάμου!!

jv42p3.png

DfUyp2.png

Τάτι το σκ αν κάνεις ρέικι για πλάτη σε παρακαλώ οραματίσου κι εμένα.... Αν και λίγες ασκήσεις γιόγκα να κάνω περνάει για κάποιες μέρες...

Περαστικά Αναστασί στο Στρατούλη και υπομονή σήμερα!

Η αλήθεια είναι πώς είναι βαρετό το σπίτι...

Πρέπει να δουλέψω και δεν θέλω...

Διαφημίσεις

Γεια σας ξανα μαναααααααά!!!

Είχα πάει τη ντουντου στις κούνιες στο άλσος κ πριν λίγο γυρίσαμε, 'επεσε ξερή κ εγώ τώρα έβαλα το φαγητό να γίνεται:oops:...αλλάααα γίνεται γρήγορα:D...

Παλαντιν εμένα με είχε κραξει η γιατρος επειδή ρουφούσα από το καλαμάκι κ εδινα νερό κ έτσι τώρα βαζω το καλαμακι σε ένα γεματο ποτήρι(οπότε το νερό ανεβαινει ως επάνω) κ μετα τις το δίνω.

Επίσης έχει αρχίσει να ρουφάει με το καλαμάκι μονη της αλλά πιο πολύ το φτυνει έξω παρα το καταπίνει...

Το ποτηρι δεν της το πολυδίνω κ το έχει σαν παιχνιδι οδοντοφυιας περισσότερο....

Πώς πάει το παιδί με τη διαρροια? (βασικά το χειρότερο είναι που έχεις κ μωρό στο σπίτι..)

Μερσι ξανα για αυτα που μου είπατε για τον ύπνο γιατί ωρες ώρες νοιωθω ούφο κ οτι δεν τα καταφέρνω όπως πρέπει.. ξέρετε όλα σε ταξη το μωρό στην κούνια του από τις εννιά να νανουρίζεται κ να κοιμαται μονο του......:roll::roll::roll:

Αν δεν ξαναμπω καλό ΣΚ αφού πάω στο χωριό μου για έναν γαμο... κ ίσως κάτσω κ ολη την εβδομαδα..

ΜΟΥΤΣ!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

καλημερα και απο εμενα κοπελιες!!!!!!!ελπιζω να ειστε καλα!!!!:D

Βουλγαρια χριστουγεννα, απλα no way!!!!!!!!:shock: εκτος κι αν εχεις φιλους που θα σας φιλοξενησουν κ θα ξερουν τι να αποφυγετε...πηγαμε πριν 3 χρονια, μειναμε σε hostel και φαγαμε πολλαπλες ηττες!:roll: ψυχοπλακωμα σου λεω!!

το ξερω και εγω αυτο για τη Βουλγαρια, θελει προσοχη, πηγαινε πολυ συχνα η κολλητη μου οταν σπουδαζε στη Θεσσαλονικη.

τελικα οι στερεες πολυ μπελας να παρει....μας εφυγε η δυσκοιλιοτητα μας ηρθε η αλλεργια (σε ακτινιδιο και ξαναμαναεπιβεβαιωμενη σε αχλαδι...) βρε τι τραβαμε οικογενειακως....τι θα της δινω τωρα για φρουτο;;;:roll: το αβοκαντο βοηθαει στα ..δυσκολα;

για πες πως εμφανιστηκε σε εσας , να εχουμε το νου μας.....:roll:

Εγω ειμαι εντελως αυπνη λεμε! Ο μικρος εβλεπε τρομερους εφιαλτες χτες το βραδυ, ξυπνουσε συνεχως κ εψαχνε τον μπαμπα του που δουλευε κ δεν ηταν σπιτι! Δεν ηξερα τι να τον κανω. τελικα με πολλες βολτες αγκαλιτσα καταφερε κ ξανακοιμηθηκε αλλα ξυπναγε συνεχως τρομαγενος. Που να τον ειχα κ στην κουνια! Κοιμοματσε μαζι , ειναι σχεδον βεντουζομενος πανω μου κ παλι φοβαται. Να δουμε ποτε θα το ξεπερασει ρε γμτ.

α μωρε το ζουζουνακι......θα το ξεπερασει σιγα σιγα...υπομονη!!

Δίνω στη Σοφία το εκπαιδευτικό ποτηράκι της νουκ για να μάθει να πίνει νερό σιγά σιγά, αλλά προς το παρόν το βάζει στο στόμα της, αλλά δεν ρουφάει. Να περιμένω λίγο; Τώρα ξεκινάμε στερεές, δεν θα πρέπει να πίνει και νερό;

και μενα ετσι εκανε τις πρωτες μερες, μετα ολα οκ!!;)

Εν τω μεταξύ η Κυριακή αυτή είναι σημαδιακή μέρα: Η Σοφία γίνεται 6 μηνών, εγώ έχω γενέθλια και έχουμε και επέτειο γάμου!!

πωπω!!ολα μαζι!!!! τι ωραια.....τι θα κανετε να τα γιορτασετε????:D:D

επισης palladinακι, με το στηθος πως ειναι τα πραγματα απο οταν κοψατε τις ψευδοθηλες???ολα καλα???

αυτα τα μπισκοτακια απο οτι ακουω ειναι πολυ ωραια...με βαζετε σε πειρασμο να τα φτιαξω και εγω......ασε που εχω μπει στον πειρασμο να ξαναφτιαξω και τη φοβερη καρυδοπιτα της afrodite, αλλα κρατιεμαι.....:wink::wink:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αν δεν ξαναμπω καλό ΣΚ αφού πάω στο χωριό μου για έναν γαμο... κ ίσως κάτσω κ ολη την εβδομαδα..

ΜΟΥΤΣ!!!!

καλο ταξιδι...καλα να περασετε!!!!!:):):)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

βρε κοριτσια ενα απιστευτο πραγμα....απο το πρωι μεχρι τις 10 εκανε 3 φορες διαρροια στο παιδικο και απο τοτε που τον πηρα μεχρι τωρα δεν εκανε καθολου..... και ηπιε και χυμο και πολυ νερο και εφαγε και λιγα φασολακια με ψωμι....

καθε φορα αυτο γινεται....

τι στο καλο τον ενοχλει????? το κλιμα του σχολειου?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πώς πάει το παιδί με τη διαρροια? (βασικά το χειρότερο είναι που έχεις κ μωρό στο σπίτι..)

μωρΑ να λες γιουπι( αληθεια αν θες πες και το ονομα σου )

ειμαι η διδυμομαμα του καφε!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Πω πωωωωωωωω

μπράβο σου!!!

Ελπίζω να έχεις βοήθεια!!

Να σου ζήσουν. Πραγματικά απορώ πάντα πώς θηλάζει κανεις δίδυμα....

εδώ με ένα κ τα είχα δει όλα τους 2 πρώτους μηνες......

D9kvp2.png?3X2batCM

σε ευχαριστω για το μπραβο!η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ευκολη υποθεση... ειδικα αν σκεφτεις οτι εχω και τον στρατουλη που και αυτος μικρος ειναι ακομα...

βοηθεια ιδιαιτερη δεν υπαρχει εκτος απο αυτη του συζηγου και μιας κοπελας που παιρνω για τρια απογευματα την εβδομαδα και το σαββατο το πρωι που λειπει ο συζηγος....

αλλα ειναι βολικες και οι μικρουλες και ετσι τα βγαζουμε περα κι αυτες μεγαλωνουν...

οσο για το θηλασμο... αν εισαι σωστα ενημερωμενη εισαι και προετοιμασμενη για το τι προκειται να ακολουθησει οποτε δεν σου φαινεται τοσο βουνο... επισης να σου πω οτι και εμενα στο πρωτο παιδι ολα μου φαινονταν βουνο...τωρα ειναι διαφορετικα...

ντιεςακι τι κανεις?

κοριτσια μαυτα τα γλυκα μου τρεχουν τα σαλια συνεχεια και δεν προλαβαινω και να κανω....δεν μου στελνετε με κουριερ κανενα???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Σε διαβαζω με δέος;););)

Να είμαστε καλά για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κ να τα χαιρόμαστε!!!!

Τελευταια ερώτηση στην ανακριση... αποκλειστικα τα θηλάζεις???

(χα χα αν ήσουν μπροστα μου θα σε κοίταζα με το βλέμμα που πέρνουν κάποιοι όταν τους λέω πως θηλάζω 10 μήνες, βλέπεις τους φαινεται πολύυυυυυυ:-D:-D)

D9kvp2.png?3X2batCM

ναι αποκλειστικα... ειναι πιο ευκολο πιστευω απο το να καθομαι και να πλενω και να αποστειρωνω μπουκαλια...

και να σου πω κατι... υπαρχει αλλη κοπελα στο φορουμ που θηλασε και θηλαζει αποκλειστικα τα διδυμακια της....αυτη με ενεπνευσε διαβαζοντας τα ποστ της και μου εδωσε δυναμη να τα καταφερω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

σε ευχαριστω για το μπραβο!η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ευκολη υποθεση... ειδικα αν σκεφτεις οτι εχω και τον στρατουλη που και αυτος μικρος ειναι ακομα...

βοηθεια ιδιαιτερη δεν υπαρχει εκτος απο αυτη του συζηγου και μιας κοπελας που παιρνω για τρια απογευματα την εβδομαδα και το σαββατο το πρωι που λειπει ο συζηγος....

αλλα ειναι βολικες και οι μικρουλες και ετσι τα βγαζουμε περα κι αυτες μεγαλωνουν...

οσο για το θηλασμο... αν εισαι σωστα ενημερωμενη εισαι και προετοιμασμενη για το τι προκειται να ακολουθησει οποτε δεν σου φαινεται τοσο βουνο... επισης να σου πω οτι και εμενα στο πρωτο παιδι ολα μου φαινονταν βουνο...τωρα ειναι διαφορετικα...

ντιεςακι τι κανεις?

κοριτσια μαυτα τα γλυκα μου τρεχουν τα σαλια συνεχεια και δεν προλαβαινω και να κανω....δεν μου στελνετε με κουριερ κανενα???

μην την ακούς Γιούπι! Έχει ανακηρυχθεί δικαίως ο ΗΡΩΑΣ του καφέ!

Και άντε τα βγάζει πέρα με 3 μωρά, είναι και ήρεμη και έχει και διάθεση!!!!!! Και δεν παραπονιέται!

Φιλάκια Αναστασί μου!

Μπάι δε γουεη, ωραία ιδέα είχες για τη Δράμα, θα το ρίξω σαν ιδέα!

Και άντε τα βγάζει πέρα με 3 μωρά, είναι και ήρεμη και έχει και διάθεση!!!!!! Και δεν παραπονιέται!

Φιλάκια Αναστασί μου!

Μπάι δε γουεη, ωραία ιδέα είχες για τη Δράμα, θα το ρίξω σαν ιδέα!

φιλακια γλυκια μου ελενιτσα!:)

αν το αποφασισετε παντως πες μου να μαθω πληροφοριες για την ονειρουπολη...

περυσι παντως ηταν πολυ ομορφα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Να σου ζήσουν. Πραγματικά απορώ πάντα πώς θηλάζει κανεις δίδυμα....

εδώ με ένα κ τα είχα δει όλα τους 2 πρώτους μηνες......

Βρε είναι ηρωίδα, όχι αστεία!!!! Και η πιο κουλ μαμά του καφέ!

Οσο για την διάρροια, μήπως τον εμπνέει ο σταθμός για χ&%^$$&.... :mrgreen:

Πλάκα πλάκα και η Άννα απο εκεί που έκανε δύσκολα κακά με αίμα από ραγάδα, πλάκωσε 2 μέρες τα αμύγδαλα (μιλάω για τρελές ποσότητες) και φυσικά χτες είχε διάρροια από το μεσημέρι στο σταθμό, στο σπίτι, και σήμερα το πρωί έκανε επίσης... μιλάμε τα έβγαζε αναλοίωτα...

Βαρέθηκα να την ξεσκατίζω και τα ρούχα της επίσης και να βάζω πλυντήρια...

WLn5p2.png

συμφωνω-συμφωνω!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ντιεςακι τι κανεις?

καλα ειμαστε και εμεις!!!!!! τρωμε και καλυτερα οπως εγραψα και πιο πανω.....:D:D:D:D

με το θηλαστρο καλυτερα.....δεν το πεταξα ακομα...;) αυξησα την ενταση η χ@ζη!!:rolleyes:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημ.. καλημ..!!

λενανεκ που χαθηκες εσυ?γινατε κιολας ενος?να τα χαιρεσαι τα ζουζουνακια ,φιλια πολλα στις μουριτσες!

Μου αφαίρεσες το Στεφανάκι από το αβατάρ και έχω τις στενοχώριες μου! Να μου την φιλήσεις γλυκά στο μαγουλάκι της!

Πέρασε 1 χρόνος από τότε που γέννησα και ποτέ δεν ξεχνώ τις πρώτες μέρες με τον θηλασμό (μην πω τους πρώτους μήνες)που δεν είχα κανέναν να ρωτήσω και απλά είτε με τη μπέμπα στο β@ζί είτε όχι σας έγραφα τον προβληματισμό μου, την απορία μου κι εσείς πάντα εκεί, να μου απαντάτε να στηρίζεται και εγώ να συνεχίζω ακάθεκτη. Δεν μπορώ να πω, δεν μου έλειψε καθόλου που δεν είχα απολύτως κανέναν από το περιβάλλον μου να ξέρει έστω και κάτι, κάτι σωστό για το θηλασμό.Κι αν έκανα το λάθος να ρωτήσω συγγενή το τι αηδίες άκουσα δε λέγεται!!

Να είστε πάντα καλά και να χαίρεσται τα παιδάκια σας!

Π'αντως κορίτσια έχω να πω πως από τότε που αναβαθμίστηκε το forum εγώ δεν το συνήθισα ποτέ.Γίνονταν και περισσότερες οι ασχολίες μου και είναι πολλά αυτά που δεν ξέρω πως γίνονται.Και το άλλο είναι ότι κάθε τρεις και λίγο με πετάει έξω το forum και ξανά login εγώ και χάνω δημοσιεύσεις που γράφω και σπάζομαι αφάνταστα.

Τέλος έχω να πω πως σήμερα ρώτησα το γιο μου πως του φαίνεται που ύστερα από ένα χρόνο που έχουμε και τη μπέμπα πως του φαίνεται και αν είναι καιρός να τη διώξουμε ίσως!Και μου απάντησε πως δεν θέλει να τη διώξουμε γιατί θα κλαίει σε οποιον δήποτε άλλον και αυτός δεν το θέλει αυτό.Άλλωστε είναι δικιά μας και είναι ωραίο που από τρεις γίναμε τέσσερις! Πάλι με συγκίνησε το λουλούκι μου!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...