Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Καλήμ...!

Καλά λίγο δεν μπήκα και είχαμε καινούργιες συμμετοχές καθώς και νέα από τα κορίτσια τα παλιά! Τι κάνετε? Γερακίνα τι κάνει η μπουμπούκα? Θα πάρεις καμιά σκυτάλη? Όλα καλά με τη δουλειά?

Λέναλεκ να φιλήσεις τη ζουζούνα που μεγάλωσε και τον μικρό μαθητή σου!

Είναι ωραίο να μαθαίνουμε νέα σας!

Λέγκω, σήκω από το πληκτρολόγιο και πήγαινε στο κρεβάτι σου να ταβλιαστείς! Κι εγώ θα το ήθελα σήμερα, μια και ο Αλέκος ξύπνησε από τις 7 και εγώ είχα κοιμηθεί τελευταία φορά στις 5.:-)

Περιττό να σας πω ότι έχει αλλάξει η εικόνα μου για το φόρουμ από τη στιγμή που βρήκα πώς μπαίνει ο επεξεργαστής κειμένου:-P!

Ελένη είσαι απίστευτη!!!!!!!!!! Χαχα τώρα δλδ μας βλέπεις με άλλο μάτι;;;;;

Και εμείς πρωινοί τύποι σήμερα, η Άννα τον τελευταίο καιρό ξυπνάει μεταξύ 6 και 7, σήμερα ήταν καλή μέρα, δλδ 7 ξύπνησε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ωραίες μου πιπερίτσες...!

Η Άννα εξακολουθεί να μπαίνει στο σχολικό με κλάμα....

Α ξέχασα, Λέγκω μου πάντα έτσι να είσαι πηγμένη στην δουλειά!!!! (χωρίς την ζαλάδα όμως...)

Η Μυρτώ τί έγινε βρε παιδιά;;;

ΜΥΡΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

WLn5p2.png

καλημερα! καλε μην το πειραζετε το κοριτσι μας.... ξενυχτησμενο ειναι το καημενο.... :)

καλως ηρθατε τα 2νεα μελη στελιτσα και ελιζαμπεθ!να μπαινετε να μας λετε τα νεα σας!

γερακινα και λενανεκ χαιρομαι που σας ξαναβλεπω στο καφε! μας λειψατε! μην μας ξεχνατε!και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

εμεις μια απο τα ιδια και σημερα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ελένη καλά είμαι, η ζουζούνα ναι μεγαλώνει και γίνεται παιδάκι και μας ξετρελαίνει με τα καμώματά της!

Τη σκυτάλη μάλλον θα τη φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Διαφημίσεις

καλημ.. καλημ..!!

λενανεκ που χαθηκες εσυ?γινατε κιολας ενος?να τα χαιρεσαι τα ζουζουνακια ,φιλια πολλα στις μουριτσες!

λεγκολιν τωρα να χαρουμε που εχεις δουλιτσα ή να στενοχωρηθουμε που κουραζεσαι ...επιλεγω το πρωτο:D..αλλα μην το παρακανεις κι εσυ ακου 3 το πρωι!

εμεις καπως καλυτερα χθες αλλα ειχαμε πολλα ξυπνηματα

Ελένη καλά είμαι, η ζουζούνα ναι μεγαλώνει και γίνεται παιδάκι και μας ξετρελαίνει με τα καμώματά της!

Τη σκυτάλη μάλλον θα τη φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Με το καλό!

Απλά να σου πω γιατί κι εμένα μου την έφερε ο Αη Βασίλης την τσουλουφίτσα ότι είναι λίγο πακέτο το καλοκαίρι με την κοιλούμπα και ένα παιδί. Εκτός και αν έχεις 2 μήνες άδεια και την άράξεις σε καμιά παραλία...

Καλά βάζω και παράθεση!!! Και μπορώ να βάλω και πολλές! Τώρα θα εκφράζομαι πολύ καλύτερα. Και μην κοροϊδεύετε ήμουν έγκυος τόσο καιρό...

Με το καλό!

Απλά να σου πω γιατί κι εμένα μου την έφερε ο Αη Βασίλης την τσουλουφίτσα ότι είναι λίγο πακέτο το καλοκαίρι με την κοιλούμπα και ένα παιδί. Εκτός και αν έχεις 2 μήνες άδεια και την άράξεις σε καμιά παραλία...

Καλά βάζω και παράθεση!!! Και μπορώ να βάλω και πολλές! Τώρα θα εκφράζομαι πολύ καλύτερα. Και μην κοροϊδεύετε ήμουν έγκυος τόσο καιρό...

συμφωνω...

(μηπως να ερχοταν κατα το πασχα?):P

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

:lol: :lol: Άψογη περιγραφή, όμως ξέχασες αυτές που θηλάζουν το νο 2 και 3 μαζί, αυτές που θηλάζουν το νο 4 κλπ κλπ:wink:

elizabeth καλωσήρθες, να σου ζήσει η μικρούλα σου!

Πωπω ποικιλία παιδιάααααααααααα!!

Εγώ που είμαι απλή περίπτωση :-P(θηλάζω το πρώτο μου παιδάκι) μπορώ να πίνω κανένα καφεδακι μαζί σας????

Το καφέ που γραφω είναι υπό διάλυση κ εμένα με ξεκουράζουν κ με ξεμπλοκαρουν τα ιντερνετικά καφεδακια(κ τα κανονικα) κ είστε το μονο σχετικό καφέ που μπορώ να γράφω...

βέβαια είστε πολλες κ από ότι καταλαβα γνωρίζεστε καλά κ εγώ θα είμαι λίγο σαν τον εξωγηινο.....μονο την Αφροδίτη γνωρίζω επειδή γραφουμε στο τοπικ της αλλεργιας ...

Λοιπόν εγώ όπως βλέπετε έχω ένα μωρό σχεδόν 10 μηνών, το θηλάζω κ πριν λίγες μέρες μπήκαν οι στερεες αφού είχε αλλεργια κ είχαμε θεματα...

Χτες βραδυ έσκασε το τριτο δοντάκι, μπουσουλάει κ σκαρφαλώνει κ πεφτει ακαταπαυστα.

Είναι κολλημενη πάνω μου διαρκώς ακόμα κ στον ύπνο:cool:...βλέπετε μένω μονη μου στην Αθηνα (κ με το στεφάνι βεβαιως-βεβαιως) κ δεν κάνουμε τιποτα χωρις αυτη...!!!!

Αυτά με το μινι βιογραφικό.... υπάρχει κάποια άλλη μαμα στο καφέ με παιδάκι αντιστοιχης ηλικίας????

Καλημέρα κ συγνωμη για την εισβολη:D:D!!!!!!!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

Πωπω ποικιλία παιδιάααααααααααα!!

Εγώ που είμαι απλή περίπτωση :-P(θηλάζω το πρώτο μου παιδάκι) μπορώ να πίνω κανένα καφεδακι μαζί σας????

!

εγω δε μπαινω πολυ συχνα αλλα ηθελα να σου πω πως φωτο σου ειναι τοσο γλυκια.......

ζηλεψα.....

εγω δε μπαινω πολυ συχνα αλλα ηθελα να σου πω πως φωτο σου ειναι τοσο γλυκια.......

ζηλεψα.....

Παιδιά όταν ήταν νεογεννητη η μπουμπού είχε πάντα σε αυτη τη χειρονομια που βλέπετε το χερακι της!!!

Το διακρινετε οτι είναι ''κ&*%$δάχτυλο''

(συγνωμη για τη λεξη πρωι-πρωι αλλά πως να το πω???????):shock::shock::shock:

D9kvp2.png?3X2batCM

καλως την yioupi!!πες τωρα που σε πετυχα

πως κανω παραθεση σε πολλα ποστ και να φαινεται το ονομα σε ολα

Ωχ......

φανηκαν οι αδυναμιες μου από την αρχή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν ξερωωωωωωωωωω:oops::oops::oops::oops::oops:

Παιδια σας αφηνω προς το παρόν.. πάω να δωσω φρουτακια..το μεσημερακι πάλι (αφού με θετε:mrgreen:)

D9kvp2.png?3X2batCM

Ωχ......

φανηκαν οι αδυναμιες μου από την αρχή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν ξερωωωωωωωωωω:oops::oops::oops::oops::oops:

Παιδια σας αφηνω προς το παρόν.. πάω να δωσω φρουτακια..το μεσημερακι πάλι (αφού με θετε:mrgreen:)

δικη μου αφηρημαδα η ds το εκανε

Γεια σου ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!

Καλά συγγνώμη βρε Ελενάκι μου αλλά τόσο καιρό που έβλεπες τις άλλες να το κάνουν δεν σου πέρασε από το μυαλό να ρωτήσεις πως το κάνουν;;;;

καλως την yioupi!!πες τωρα που σε πετυχα

πως κανω παραθεση σε πολλα ποστ και να φαινεται το ονομα σε ολα

Λοιπόν έχεις δει κάτω δεξιά που λέει quote; Δίπλα έχει ένα ", πατάς αυτό για κάθε μήνυμα που θες να παραθέσεις και όταν πατήσεις απάντηση σου βγαίνουν όλα τα μηνύματα στη σειρά...

WLn5p2.png

yioupi καλως ηρθες στο καφε μας! μην ανυσηχεις!ηδη εχεις γινει μελος στην παρεα μας!

βασω νομιζω (ελπιζω να μην λεω βλακεια) οτι κανεις δεξι κλικ πανω στο κουοτ και πατας ανοιγμα σε νεα καρτελα...το ιδιο και με τα υπολοιπα και τα κανεις αντιγραφη επικολληση πανω στο πρωτο σου μηνημα... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη....

αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.... :)

edit... ωχ πατατα ειπα!πηγα αθηνα μεσω γερμανιας....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...