Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Κορτιτσάκια πώς περνάτε το Κυριακάτικο απόγευμα?Εμείς αγκαλιά με το σίδερο και αν και θα ήθελα να πάω κάπου το Γώγο γιατί έχει σκυλοβαρεθεί το πουλάκι μου μέσα, είμαστε χωρίς αυτοκίνητο αφού το πήρε ο μπαμπάς του στη δουλειά και το σκέφτομαι πάαααρα πολύ ότι ήρθε η στιγμή να πάρω δικό μου τουτού!Κρυφτείτε, βγαίνω στους δρόμους!:mrgreen:

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας, δεν ξέρω γιατί με έχει πάρει έτσι από κάτω με το θέμα του φαγητού, μάλλον γιατί από 4 Σεπτέμβρη που ξεκίνησε ο μικρός σταθμό μέχρι σήμερα (2 μήνες δηλαδή) δεν έχει συνέλθει για πάνω από 5 μέρες να πάρει λίγο τα πάνω του!:?Νόμιζα ότι ήμουν προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίζαμε αλλά έκανα μεγάλο λάθος!

Αλήθεια η Λαμπρινούλα χάθηκε!

Ds άσε κορίτσι μου το θήλαστρο να ηρεμήσεις και λίγο! Πρέπει να σου πω ότι εγώ το έχω ψιλοσπάσει το mini electric, αφού μετά από 20' προσπάθειας για 15 ml πήγε μέχρι τον τοίχο και γύρισε! Τώρα λέω να πάρω το swing κι αν δε σεβαστώ και τα 130ευρουλάκια και ακολουθήσει κι αυτό την ίδια πορεία προς τον τοίχο, είμαι άξια της μοίρας μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

ds, η γνώμη μου είναι να αφήσεις το θήλαστρο, τουλάχιστον αν δεν θες μόνιμα, αστο για λίγες μέρες... Βάζε τη μικρή συχνά στο στήθος και είμαι σίγουρη οτι δεν θα έχεις πρόβλημα!

μαλλον κατι τετοιο θα κανω... θα δω πως θα παει και αυριο και μαλλον θα το σταματησω εστω για λιγο και μετα βλεπουμε!

Ds άσε κορίτσι μου το θήλαστρο να ηρεμήσεις και λίγο! Πρέπει να σου πω ότι εγώ το έχω ψιλοσπάσει το mini electric, αφού μετά από 20' προσπάθειας για 15 ml πήγε μέχρι τον τοίχο και γύρισε! Τώρα λέω να πάρω το swing κι αν δε σεβαστώ και τα 130ευρουλάκια και ακολουθήσει κι αυτό την ίδια πορεία προς τον τοίχο, είμαι άξια της μοίρας μου!

:lol::lol:το symphony μου πεφτει λιγο βαρυ για να φαει σουτ στον τοιχο....:lol::lol:;);)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μα τι έγινε σήμερα? Πολύ ησυχία εεε?

Ντιεσάκι νομίζω κι εγώ ότι καλύτερα είναι να αφήσεις το θήλαστρο και να δίνεις κατευθείαν στήθος... Δουλειά δεν πας έτσι δεν είναι? Άρα μη βασανίζεσαι κοριτσάκι μου και αγχώνεσαι άδικα...

Ρόζι φιλάκια σε σένα στον οικοδόμο και στο Γιαννάκο! Αλήθεια με τί έχει κολλήσει τώρα τελευταία??

Καλό βράδυ, για να δούμε τι μας επιφυλάσσει σήμερα!

Ντιεσάκι νομίζω κι εγώ ότι καλύτερα είναι να αφήσεις το θήλαστρο και να δίνεις κατευθείαν στήθος... Δουλειά δεν πας έτσι δεν είναι? Άρα μη βασανίζεσαι κοριτσάκι μου και αγχώνεσαι άδικα...

ευχαριστω ολες σας ρε κοριτσια!!!!

αντλησα λιγο παραπανω τωρα το βραδυ, παντως με εχετε βαλει γενικα σε πολλες σκεψεις , γιατι και το γαλα που αντλω δεν της το δινω ποτε παρα μονο στις κρεμες της αφου δεν εχει χρειαστει να την αφησω ποτε σε καποιον.

θα το σκεφτω πολυ, ακομα και αν επανελθει η παραγωγη στο θηλαστρο, να το σταματησω σιγα σιγα...αν δεν επανελθει σιγουρα θα το σταματησω... ειναι και τζαμπα λεφτα!

δε δουλευω elenikat αυτη την περιοδο , οχι, και ετσι εχω την πολυτελεια να ειμαι με το ζουζουνι μου συνεχεια....;):)

καληνυχτα σας!!!!!:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα σας!!!

και καλό μήνα!!!!

ds, μη το σκέφτεσαι... δώσε πίσω το θήλαστρο!!!

άντε άλλη μια εβδομάδα εργασίας.... κι όσο σκέφτομαι ότι σήμερα το πρωί η Μαρίνα έβαλε το πρόσωπό της απέναντί μου στο μαξιλάρι και μου χαμογελούσε όταν άνοιξα τα μάτια μου, λιώωώώώώνω....

υπομονή..50κάτι ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια καλη βδομαδα να εχουμε!

ΝΤες μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι μετα απο τοσο καιρο μην ανησυχεις το γαλα δεν κοβεται ετσι! Αν η μικρη ηθελε περισσοτερο ενοια συ ειχε αυτη τον τροπο να το βρει!

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι ειναι φαση που ολες σχεδον την εχουμε περασει!

Λεγκω τι φτιαχνει ο μαστορας σημερα?

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Καλημέρα!

Σήμερα η Άννα πήρε το σχολικό πρώτη μέρα και με κοίταζε καθώς απομακρυνόταν με μάτια γεμάτα απορία (και λίγο φόβο θα έλεγα...) Κορίτσια δεν αντέχω άλλο, η προσαρμογή μου στοίχισε αρκετά, δεν μπορώ άλλες συγκινήσεις...

Φαντάζομαι ότι θα καταλάβει γρήγορα τί είναι αυτό γιατί χτες και σήμερα το εξηγούσα συνέχεια αλλά στην πράξη είναι διαφορετικά.

Τζενούλα, πως είναι ο Ταρζάν;;;;

Ντου, και η Άννα μου κανει τέτοια σχεδόν κάθε πρωί, και μετά άντε να σηκωθείς, συνήθως θέλω να κάτσω να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε όλο το πρωί... Αλλά μετά κινητοποιείται μόνη της "μαμά θηκο, έλα μαμά!"

ΔΣ γλυκειά μου έχεις πάθει μια ασθένεια που την λένε θηλαστροεξάρτηση! Δώσε πίσω το συμφονυ, δεν αντλούμε για κρέμες ποτέποτέποτέ εκτός αν έχεις πρόβλημα με αλλεργίες ή αν έχουμε απόθεμα προς κατανάλωση... Στην ηλικία της Νεφέλης εμείς τρώγαμε 2 γεύματα μόνο (φρουτόκρεμα, χορτόσουπα) και όλα τα άλλα θηλασμός... Σε κανένα μήνα μπορείς να αρχίσεις να της δίνεις και γιαούρτι αν θες ...

WLn5p2.png

Τζενακι μουουουουου... σε είδα στον ύπνο μου μάλλον γιατί μόλις ξύπνησα (μία απ'τις πολλές φορές) σκέφτηκα ότι δεν σε χω πάρει να δω τι γίνεται.

Τι κάνει το αστέρι; Συνήλθατε καθόλου; Βρήκατε τους ρυθμούς σας;

Το αλάνι απ'τις 7 παρά στο πόδι βέβαια με τον Μάνο της Ρόζης δεν τολμάω να μιλήσω... να του αφιερώσω κι ένα τραγουδάκι; http://www.youtube.com/watch?v=4M5_IjpUIuM:mrgreen:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

καλημέρα μανούλες!

βρήκα τους στίχους από ένα βαθυστόχαστο (:-P) παιδικό τραγούδι γιατί όλο τα ίδια τραγουδάω στη Σοφία και είπα να αλλάξω ρεπερτόριο. Μπορεί και να το ξέρετε, αλλά είπα να το μοιραστώ:D

Το ψέμα

Τυφλός βελόνα γύρευε ολά ολά (2)

Μεσά σε αχυρώνα βάλτσι τσέλο βάλτι τσο (2)

Κι ο κουφός του έλεγε ολά ολά (2)

Την άκουσα που βρόνταει βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

Απ' όλα τα πετούμενα ολά ολά(2)

Ο γάιδαρος μ΄αρέσει βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

Γιατί έχει αηδονιού φωνή ολά ολά (2)

και δαχτυλίδι μέση βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

Πολλά ψέματα είπαμε ολά ολά (2)

Ας πούμε μια αλήθεια βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

Ο κόκορας εγέννησε ολά ολά (2)

Σαράντα κολύθια βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

Τα κολοκύθια ειχάν νερό ολά ολά (2)

Και το νερό βατράχια βάλτι τσέλο βάλτι τσο (2)

jv42p3.png

DfUyp2.png

Παλλαντινάκι μου δύσκολο τραγουδάκι μου φαίνεται αλλά πρέπει να ναι πολύ ωραίο!

Σήμερα γεννεθλιάζει και το μεγάλο μωρό μου!!!!

Διαφημίσεις

Λεγκωλίνι να χαίρεσαι τον Ζώρζ!!!! πολύχρονος!!!! να συνεχίσει να κουβαλάει τη τρέλα που κουβαλάει :)

Παλλαντίνι εγώ μόνο δύο στίχους ήξερα από το τραγουδάκι, είναι πολύ όμορφο!!! Και πολύ αστείο!!

Παλλαντιν ωραίο το τραγούδι αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια, εδώ τραγουδάω 10 φορές το μια ωραία πεταλούδα επαναλμαβάνοτντας τον π΄ρωτο στίχο

ΛΕΓΚΩ να τον χαίρεσαι τον Γιωργακη σου, πολύχρονος και πολύχρωμος! Σματσ!

WLn5p2.png

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια!

Τζενάκι τι κάνετε?Πώς είναι ο Μητσάκος σου κοριτσάκι?

Λέγκω να τον χαίρεσαι τον καλό σου! Τι νοστιμιά θα φτιάξεις να μας κεράσεις :mrgreen:?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!καλή εβδομαδα!καλο μηνα!..καλα χριστουγεννα!:lol: (ε οπου να ναι ερχονται στην θεσ/νικη στολισαν )

εγω τι να πω με τα τραγουδια που της λεω το "κουνια μπελα εσπασε η κουτελα "μεχρι εκει, τοσο ξερω

τζενακι κι εγω γαιδουρα δεν σε ξαναπηρα να δω τι κανετε

πως ειναι ο μητσακος?

λεγκοπουλο να χαιρεσαι τον γιωργακη σου!πολυχρονος !

εμεις περασαμε ενα σ-κ χαλια ,μεγαλο προβλημα με την δυσκοιλιοτητα

και της εκανα την διατροφη εντελως πρασινη και εκοψα και το γαλα αλλα αυτη επιμενει ακομα

ασε που την ξαναπιασε να θελει να θηλαζει ολο το 24ωρο !

αποψε δεν εκλεισα ματι και εχω πιαστει ολοκληρη

Διαφημίσεις

καλα ειναι ο Μητσακος μια χαρα! Μπορω να πω εχει βρει τον παλιο καλο εαυτο του, καταλαβαινεται τι εννοω! Μονο με ξενο κοσμο προς το παρον εχει μια φοβια ακομα αλλα θα το ξεπερασει! Προχτες πηγαμε να παρει παπουτσια κ ουρλιαξε μολις τον πλησιασε η πωλητρια! Με κοσμο ομως που ερχεται σπιτι η αν δει γνωστες φατσες δεν εχει κανενα προβλημα! Αντε να βρουμε λιγο τον ρυθμο μας κ να κανονισουμε μαζωξη σπιτι μας!

Λεγκουλι να τον χαιρεσαι τον Γιωργακι σου πολυχρονος να ειναι! Παω να του τα πω κ απο κοντα!

Βασω λαδερα δωσε! Εμενα τον βοηθανε οι φακες! Οχι οτι εχει προβλημα δηλαδη με δυσκοιλιοτητα αλλα οταν τρωει φακες ξε..... ! Αντε σκατοσυζητηση πιασαμε παλι!

καλα ειναι ο Μητσακος μια χαρα! Μπορω να πω εχει βρει τον παλιο καλο εαυτο του, καταλαβαινεται τι εννοω! Μονο με ξενο κοσμο προς το παρον εχει μια φοβια ακομα αλλα θα το ξεπερασει! Προχτες πηγαμε να παρει παπουτσια κ ουρλιαξε μολις τον πλησιασε η πωλητρια! Με κοσμο ομως που ερχεται σπιτι η αν δει γνωστες φατσες δεν εχει κανενα προβλημα! Αντε να βρουμε λιγο τον ρυθμο μας κ να κανονισουμε μαζωξη σπιτι μας!

Κι εμένα του πήρε καιρό να συνέλθει και πολλούς εφιάλτες είχε ο έρμος. Τις προάλλες που πήγαμε στο ικα για το εμβόλιο μέχρι να καταλάβει ότι δεν θα τον κρατούσαν σπάραξε ο έρμος.

Το βασικό είναι ότι ξαναβρήκε τον παλιό καλό κανιβαλίσιο εαυτό του ο μητσάκος:mrgreen:

Ευχαστικό για τις ευχές!!! Σκέφτομαι να του φτιάξω το κολασμένο κέικ σου Τζενάκο αντί για τούρτα...

Βασούλι μου όπως είπαν και τα κορίτσια όσπια, λαχανικά και μπόοοοολικο λαδάκι.

Πρωην συμπεθέρα να τον χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου!!!

Τζενάκι, δώσε ένα μεγάααααλο φιλί στο Μητσάκο κι από μένα...

Σας φιλώ σταυρωτά και φεύγω, έχω πολύ δουλειά και η Λήδα έχει πυρετό :( δεν πήγε σήμερα στο σχολείο είναι στη γιαγιά........

Για να δούμε...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

μήπως είδατε mega πριν λίγο; Μιλούσαν για τον θηλασμό και παραδόξως τα έλεγαν σωστά! Οι παρουσιάστριες δηλαδή ότι να ναι ρωτούσαν αλλά η μαία που ήταν καλεσμένη τα έλεγε καλά! Επίσης ήταν μια μαμά με ένα μωρό που το έλεγαν Νεφέλη και είχε ροζ κορδέλα! ds πες μου ότι ήσασταν εσείς!!!!!

jv42p3.png

DfUyp2.png

καλο μηνα!

Λεγκολιν, πολυχρονος ο οικογενειαρχης, να τον χαιρεστε κ να σας χαιρετε παντα οπως τωρα!

Τζενη, φιλακια στον μητσακο κ σε σας! εσεις ξαναβρηκατε τους ρυθμους σας?

Επιστρεψαμε και μεις απο το χωριο! Περασαμε πολυ ωραια και οι μικροι κ οι μεγαλοι! Τα πιτσιρικια ενθουσιαστηκαν μπορω να πω! Ο Αγγελος μες στη τρελλη χαρα επειδη δεν ημασταν σπιτι κ η Δαναη ολο βολτες! μαζεψαμε κ ελιες, τις πιο πολλες βεβαια τις βγαλαμε λαδι με τα ποδια μας επιτοπου, αλλα δε πειραζει, οι παππουδες ηταν τοσο χαρουμενοι που δεν εδιναν σημασιαν. Θυμαμαι βεβαια οταν ημουν εγω παιδι κ πατουσα καμια ελια κατα λαθος ετρωγα αγρια κατσαδα.... τωρα ελεγα στη Δαναη απλα να προσεχει κ μου έλεγαν "ασ'το παιδι καλε".... Οπως παντα φαγαμε του σκασμου! και το καλυτερο απο ολα ηταν οτι κ οταν πηγαιναμε κ στην επιστροφη τα παιδια κοιμοταν σχεδον σε ολη τη διαδρομη! ετσι μαλιστα!

Παλλαντιν, ακουγα απο χτες που ελεγαν οτι σημερα εχει θεμα για τον θηλασμο! Αντε σε λιγο καιρο πιστευω θα γινει της μοδας να θηλαζεις, θα παρει μπρος ο κοσμος!

GwASp3.png

ναι ναι ολο το ΣΚ επαιζε η διαφημιση για τον παιδικο θηλασμο!

Παλι καλα που τουλαχιστον ειπαν τα πραγματα σωστα!

Καλα εμενα στο νοσοκομειο κατι γιατρινες με τρελανανε μου ειπαν πως το γαλα μου ειναι πλεον νερο κ τσμπα το πεδευω το παιδι αλλα τους εβαλα στην θεση τους κ δεν ξαναμιλησανε! Γενικα παντος ακουσα καλα σχολια μονο κανα 2 με κοιταζαν σαν εξωγηινη!

Εμεις Αφρο προπαθουμε να βρουμε τον ρυθμο μας! Εγω βασικα ειμαι πιασμενη παντου , ποναω απιστευτα στον αυχενα! Πιαστηκα 15 μερες στην κουνια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...