Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Ελενη τι λεει? Πως νιωθεις εσυ κοριτσακι? Προλαβαινεις να ξεκουραστεις καθολου? Η μικρη πηρε βαρος, πως την βλεπεις?

εμενα κοιμηθηκε ο αγγελος κ η δαναη βλεπει ντοκυμαντερ με τον μπαμπα της.

Ευτυχως η πεθερα μου εφυγε, δεν ειναι κακιά αλλα δεν παλευεται... απο δουλειες ευτυχως σιδερωσε καμποσο! κατα τα άλλα, οχι απλα ειναι στα ποδια μου, αλλα ωρες ωρες γινεται επικινδυνη. χρειαζεται περισσοτερη προσοχη η ιδια απο οτι τα παιδια... Και ειχα κρατησει κ τη δαναη απο το σχολειο σημερα γιατι ειχε βηχα τη νυχτα κ φοβηθηκα κ ηταν μια ομορφια η μερα μου.... ευτυχως τουλαχιστον δεν χειροτερευσε η μικρη!

GwASp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Αχ, αφροδιτάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω με την πεθερά...κι εμένα όπου να είναι ερχεται(να σημειωθεί ότι εχει έρθει Ελλάδα από τον Αυγουστο και αρααααααααζει στην καρδίτσα)

Απο δουλειές πια τα βγάζω άνετα πέρα κατι ξεκαθαρισματα, και τα χειμερινα πχ και τετοια την περιμενω να μου κραταει τη μικρη...αλλα όπως ακριβώς λες θελει επιτηρηση!

Είχε δώσει στην μικρη (13-14 μηνων τότε) ενα κομμάτι φύλλο ξερο, απο σπανακόπιτα του εμπορίου...του εκατσε του παιδιου και το γρατζούνισε στο λαιμο...με ρωτησε πριν να του δώσω και της είπα όχι...ε μετα επεμενε η μικρη της εδωσε! Και μου ζητουσε συγγνωμη...επιπολαιοτητες...

eNeap2.pngNziDp2.png

Ελενη τι λεει? Πως νιωθεις εσυ κοριτσακι? Προλαβαινεις να ξεκουραστεις καθολου? Η μικρη πηρε βαρος, πως την βλεπεις?

εμενα κοιμηθηκε ο αγγελος κ η δαναη βλεπει ντοκυμαντερ με τον μπαμπα της.

Ευτυχως η πεθερα μου εφυγε, δεν ειναι κακιά αλλα δεν παλευεται... απο δουλειες ευτυχως σιδερωσε καμποσο! κατα τα άλλα, οχι απλα ειναι στα ποδια μου, αλλα ωρες ωρες γινεται επικινδυνη. χρειαζεται περισσοτερη προσοχη η ιδια απο οτι τα παιδια... Και ειχα κρατησει κ τη δαναη απο το σχολειο σημερα γιατι ειχε βηχα τη νυχτα κ φοβηθηκα κ ηταν μια ομορφια η μερα μου.... ευτυχως τουλαχιστον δεν χειροτερευσε η μικρη!

Είμαι καλά Αφροδιτάκι μου... Να σου πω την αλήθεια ξεκουράζομαι όσο περίεργο και να φαίνεται... Τα πρωινά όταν έρχεται η κοπέλα και έχει ξυπνήσει ο Αλέκος εγώ συνεχίζω λίγο με την τσουλουφίτσα και κοιμόμαστε και το μεσημέρι... Οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου...

Τάτι μου, επειδή εγώ είμαι επιπόλαιη και δεν τα πολυσκέφτομαι αλλά έχω το Χαβιέ, ο οποίος σωστά επεσήμανε ότι καλύτερα τώρα να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους με παιδάκια με την τσουλουφίτσα.... Οπότε την κυριακή δεν θα έρθουμε... Θα μεγαλώσει λίγο όμως και θα συναντηθούμε...

Γαλατούλα μου φιλάκια και Αφροδιτάκι να χαρείτε την ησυχία σας!

Διαφημίσεις

ax βρε ελενη, που να ξερω οτι εισαι εδω να ερθω να πιουμε ποτακι... :-) Επειδη κοιμηθηκε νωρις ο μικρος ξυπνησε 3.30 με κεφια! τουλαχιστον δεν γκρινιαζε.

Αθηνα ενα θα σου πω: χτες εδωσε στον Αγγελο ενα μπουκαλακι απο νερο να παιζει, χωρις να εχει βιδωσει το καπακι....

GwASp3.png

καλημέρα τσούπρες!!!

αχ βρε Ελενάκι πότε θα σε δούμε???? αυτό το γουικέντ θα χαλάει ο θεός τον κόσμο, οπότε δε μπορούμε να βγούμε κι έξω. Ο Χαβιέ όμως σκέφτεται πιο ψύχραιμα.

Αν κάνει καλό καιρό την 28η Οκτωβρίου να συναντηθούμε στο κέντρο, να δούμε παρέλαση και να πάμε και εθνικό γκάρντεν? (ή κάπου εκεί γύρω).

θα ευχηθώ καλή αρχή στην Ελίζα και συγχαρητήρια που φεύγει ο σύζυξ από μια δουλειά που τον κάνει δυστυχισμένο...Θέλω και γω το ίδιο για τον δικό μου.....:(:(

Γίνεται να φύγει και ο δικός μου από μια δουλειά που κάνει ΕΜΕΝΑ δυστυχισμένη???

Καλά ξεκινήσαμε πρωί-πρωί μέσα στη γκρίνια! Καλημέρα είπα? Για μένα ο μόνος λόγος που είναι καλή, είναι έπειδή είναι Παρασκευή! Χτες είχα τη φαεινή ιδέα αφού πήγα σερί από τη δουλειά, στο γιατρό και για διάφορες δουλειές να βγω μετά από πολύ καιρό με τις φίλες μου για σινεμά! Γύρισα κατά τις 11.30 και κοιμήθηκα 12.15! Ο Γωγουλίνος όμως έκανε την έκπληξη και στις 2.30 ξεκίνησε να κλαίει γοερά σταμάτησε μετά από 1 ώρα κι αφού τον γυρόγερνα αγκαλιά σε όλο το σπίτι! Στις 5.30 ξανά το ίδιο αλλά αυτή τη φορά ήθελε να κοιμηθεί αποκλειστικά πάνω μου! Κι αυτό είναι πρακτικά αδύνατο με την κοιλούμπα να προεξέχει! Κοιμήθηκε για 1 ώρα πάνω μου μέχρι που σηκώθηκα να πάω στη δουλειά και τώρα έχω μία ανησυχία μην έπεσε από το κρεβάτι! Φυσικά τώρα είμαι τελείως κομμάτια! Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά κάπου πρέπει να γκρινιάξω κι εγώ.

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου

Τσακώστε κι ένα χαβαλεδιάρικο τραγουδάκι για να σας φτιάξει λίγο το κέφι (Μαρινάκι να σκέφτεσαι ότι είναι Παρασκευή!)

Καλημέρα!

Έχω το παπαγαλάκι στον ώμο και κάνω βόλτες...

Έλπίζω να είμαι μόνο εγώ ξύπνια...

Φιλάκια! Μασούλησα και 2 χλοομπισοτάκια!

Ω ρε Λενάκο αυτό το παπαγαλάκι το βλέπω να ρχετεεεεεεεε!!! Έπρεπε να κανονίσουμε αυτή τη βδομάδα που είχε καλό καιρό να βρεθούμε... Ήταν ευκαιρία γμτ η προηγούμενη Κυριακή! Δεν πειράζει για λίγο καιρό ακόμα θα σου στέλνουμε σβουριχτά ιντερνετικά φιλιά;)

Ελιζάκι πολύ όμορφα τα νέα σου... δεν κανονίζεις να μας τα πεις κι απο κοντά που χουμε χρόνια και ζαμάνια να σε δούμε;;;

Το πρωί ρωτάγαμε τον Θοδωράκη αν θέλει να πάει σχολείο και φωναζε "ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" πανηγυρίζοντας! Καλά μου φαίνεται το έχει παρει:cool:... χθες άνοιξε και λίγο το κεφάλι του στο σχολείο και τους πανικόβαλε.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!

Λοιπόν μέχρι και την Τρίτη προβλέπονται βροχές, αλλά Τετάρτη λέει καλό καιρό, μέσα για Εθνικό Κήπο αν θέτε.

Παντως αν το ξανασκεφτείς Ελενάκι, να ξέρεις ότι έχουμε έξτρα δωμάτιο για να βάλουμε την τσουλουφίτσα.... Και να μην την ενοχλεί κανένας...

Πάω να κάνω καμιά δουλειά, σας φιλώ...

WLn5p2.png

Καλημέρα σας!

Κοιμήθηκα μέχρι τις 10 μετά από ακόμα άλλο ένα σέσιον βόλτας κατά τις 7.

Το βλέπουμε για Τετάρτη... Φέλια με το καλό οι εξετάσεις! Μαρίνα μου υπομονή!

Πάω για λίγο δουλίτσα και θα τα πούμε μετά!

τον Οκτώβρη παρελαυνουν τα σχολεία ή οι ένοπλες δυνάμεις στην Αθήνα??? αν είναι τα σχολεία να πάμε, αν είναι να περάσουν τα τανκς, ας το αφήσουμε καλύτερα :D

μαρινάκι είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελιζα, πως τα παει η Σοφια με τη φρουτοκρεμα? την τρωει ευχαριστα? απο το μπιμπερο τι πινει? Δινεις συμπληρωμα? δουλεια, ε? ποσες ωρες? τη μικρη?

Το μάτιασα το κοριτσακι μου...εχθές το έραψε και δεν έβαζε μπουκιά:confused:

Από μπιμπερό της έδωσα (όχι εγώ) λιγο δικό μου γάλα και για πρώτη φορά δεν το έφτυσε:D

Τώρα με τη δουλειά δεν ξέρω τι θα κάνω...οι σχέσεις μου με το θήλαστρο είναι κάκιστες.

Ευτυχώς θα ξεκινήσω λάου-λάου -μάλλον 4ωρο και θα το αυξήσω προοδευτικά. Για τη μικρή έχω 2 μερες μια κοπέλα και τις υπόλοιπες παππούδες.

Ο Κωστης τη νύχτα έκανε ένα 38.1 αλλά ξύπνησε μια χαρα. Πριν από λίγο όμως με πήραν από τον παιδικό ότι έκανε εμετό στο πρωινό:(

Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε καλά και να σας έρθουμε

KbCJp2.pngEYukp3.png

καλημερα!καλημερα!!

τι κανετε?εμεις θα λειπουμε στην πατρα το σ-κ ,παμε να παντρεψουμε ενα ζευγαρι

τωρα τι μας εφταιξαν ,τι μας χρωστανε οι ανθρωποι και παμε να του το κανουμε αυτο δεν ξερω :lol:

τελοσπαντων ελπιζω την κυριακη να γυρισουμε νωρις και να μην χασουμε την συναντηση αλλιως σιγουρα θα σας δουμε την τεταρτη

η στεφανια παθαινει συχνα δυσκοιλιοτητα ρε γμτ και υποφερει καθε φορα

ο νους μου παει οτι ο φταιχτης ειναι το φρεσκο

τι στο καλο να δωσω μου φαινεται πως δεν με θελει να αποθηλασω

Ο Γωγουλίνος όμως έκανε την έκπληξη και στις 2.30 ξεκίνησε να κλαίει γοερά σταμάτησε μετά από 1 ώρα κι αφού τον γυρόγερνα αγκαλιά σε όλο το σπίτι! Στις 5.30 ξανά το ίδιο αλλά αυτή τη φορά ήθελε να κοιμηθεί αποκλειστικά πάνω μου! Κι αυτό είναι πρακτικά αδύνατο με την κοιλούμπα να προεξέχει! Κοιμήθηκε για 1 ώρα πάνω μου μέχρι που σηκώθηκα να πάω στη δουλειά και τώρα έχω μία ανησυχία μην έπεσε από το κρεβάτι! Φυσικά τώρα είμαι τελείως κομμάτια! Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά κάπου πρέπει να γκρινιάξω κι εγώ.

καλο ειναι να γκρινιαζεις που και που δεν πειραζει!!!;);)

βαλτε μας και εμας στο club των αυπνων σημερα!!!:-(

παρεπιπτοντως, ακομα εχουμε προβλημα με τις στερεες, φρουτα καλα δεν το συζητω....:?

τα λαχανικα με το κρεας/κοτοπουλο καπως καλυτερα αλλα μη φανταστειτε πανω απο 5 κουταλακια, αυτο που μου τρωει τελεια (φτου φτου να μη τη ματιασω) ειναι το απογευματινο ρυζι με το μητρικο γαλα!!(κινεζα θα μου γινει ;):)) και απο προσληψη βαρους, εκει που περναμε 100-200gr την εβδομαδα τωρα παιρνουμε 50gr :-(:-(:-(:-(

ξερω πως σε αυτη τη φαση μπορει να πεσει λιγο ο ρυθμος αλλα εγω αγχωνομαι....:?:-?

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Βασούλι, πράσινα λαχανικά! τα τρώει??? επίσης φρούτα.

Σίγουρα το φρέσκο κάνει τη δυσκοιλιότητα...

αυτο ειναι το θεμα οτι δεν τα τρωει θα επιμεινω βεβαια σιγα σιγα να τα συνηθισει αλλα η απορια μου ειναι να το κοψω το φρεσκο ή αν μαθει να τρωει τετοια θα ειναι οκ?

ds μην αγχωνεσαι με τις στερεες η δικη μου εφαγε μετα τους 11 μηνες

μεχρι τοτε ΜΟΝΟ θηλαζε τιποτα ΑΛΛΟ

λογικο ειναι μετα τον 8 μενουν στασιμα στο βαρος για αρκετους μηνες

Περαστικούλια στα μωράκια με πυρετούλι!!!

Βάσω κόψε τα μήλα τις μπανάνες (και το γιαουρτάκι κάνει δυσκοιλιότητα εκτός απο το advance που έχει αλεσμένα δημητριακα),δίνε φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ανύποπτο χυμό μήλου...μπρόκολο ζεματισμένο ,πράσινα λαχανικά και όλα θα πάνε καλά..αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου γράψω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...