Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Αφροδίτη τι ταψάκι θέλει η καρυδόπιτα;;;

θα σου απαντησει και η afrodite γιατι το ειχα και εγω απορια.

παντως εγω το εβαλα σε ενα το οποιο μετρησα τη διαμετρο του (δεν ελεγε νουμερο)

και ηταν γυρω στα 31cm, σιγουρα μπαινει ανετα και σε μικροτερο γιατι εμενα εχει αρκετο χωρο μεχρι το πανω χειλος του ταψιου, παντως σε παχος η καρυδοπιτα βγηκε οκ!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Είναι δύσκολο όμως γιατί σου δημηουργεί συναισθήματα απέχθιας της διαδικασίας.....προσπαθώ να μην χάσω οπτική επαφή με το παιδί και να σκέφτομαι πόσο ανάκγη με έχει...είναι σαν να πολεμάς με τον εαυτό σου.....δεν ξέρω αν άλλες κοπελιές το έχουν αυτό..ντρέπομαι απο τον εαυτό μου που αισθάνομαι έτσι!!!:oops::oops:

να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς.

αισθάνεσαι απέχθεια να θηλάζεις επειδή είσαι έγκυος;

εγώ λέω να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά και το ένστικτό σου:D

Λοιπόν σήμερα έχω βγει εντελώς εκτός προγράμματος, δεν έχω δουλέψει ακόμα καθόλου αλλά πρώτα γράφω εδώ...

τζίζους δουλέυεις κι όλας;:shock:

μιλάμε αισθάνομαι εντελώς άχρηστη εδώ μέσα

Αυτό που λες για το φαί το έχει και η δικιά μου... Πολλές φορές ψάχνει, τη βάζω στο στήθος και τραβιέται, κάνει κόλπα και γενικά διάφορα ακαταλαβίστικά... Ο Αλέκος δεν ήταν έτσι έτρωγε, έτρωγε, έτρωγε, και ξαναέτρωγε!

Τα κορίτσια παιδί μου, από την αρχή φαίνονται...

και η δική μου έτσι κάνει;)

Λοιπόν.

Είμαι εντελώς χαζή.

Γιατί δεν πήγα στην Πατσούρου μου λέτε; Γιατί πήγα στον παιδίατρο αυτόν;

Γιατί μέσα στην καταθλιψάρα που είχα όταν γέννησα δεχόμουνα ότι μου λέγανε και πήγα σε αυτόν που είναι οικογενειακός γνωστός και πιο κοντά στο σπίτι μας. Και τώρα με το παραμικρό που συμβαίνει μου λέει ότι μάλλον φταίει το γάλα μου και ότι το μωρό θα πάθει αναιμία και θέλω να τον χαστουκίσω.

jv42p3.png

DfUyp2.png

παλαντιν ποτε δεν ειναι αργα....

το ξέρω, θα ψήσω τον άντρα μου μόλις γυρίσει από το ταξίδι και θα πάμε.

Μωρέ ας οδηγούσα εγώ και πήγαινα και σήμερα.

Έχω μπριζωθεί τρελά.

Εν τω μεταξύ άκου βλακεία: την τελευταία φορά που πήγαμε στον παιδίατρο ξεχάσαμε εκεί το βιβλιάριο υγείας, γκρρρρρ. Τώρα δηλ. πρέπει να ξαναπάμε άλλη μία φορά, να το πάρουμε και μετά να πάμε στην Πατσούρου.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ σήμερα θα αποτολμήσω παιδική χαρά μόνη μου και με τα 2! Και αρχές Νοεμβρίου ο Χαβιέ πάει ταξίδι και θα κάνω και πρόβα τζενεράλε με μπάνια κτλ και τα 2!

θα κανεις τετοιο πραγμα????????:shock::roll:

tqj2p3.png vvtJp3.png

και σενα ετσι κανει ελενη ε? εμενα αναγουλιαζει παντως...λες και θελει να κανει εμετο....

κάνει όμως; όχι υποθέτω.

τι να πω, εμένα κάνει έτσι όταν πεινάει αλλά θέλει και να ρευτεί.

εννοείς έναν ήχο σαν μπμπμπλλλλλλλγκγκ

jv42p3.png

DfUyp2.png

δεν ειναι αναγκη να πας να κανεις επισκεψη.. απλα να περασεις μια ασχετη μερα εσυ ή ο αντρας σου απο το ιατρειο και να το παρεις....πες του και απο το τηλ να το αφησει στην γραμματεα του για να μην χρειαστει να τον διακοψεις... :)

κανω εδιτ γιατι θα μας στειλει ο αδμιν στο τσατ....

δεν κανει εμετο...αλλα βγαζει την γλωσσιτσα εξω και κανει εναν θορυβο οπως οταν τα βγαζουμε...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Όχι εμένα δεν αναγουλιάζει... Μπορεί να πνιγεί αλλά δεν αναγουλιάζει... Με τη στοματίτιδα τι έγινε? Πέρασε?

Παλαντινάκι καλά σου τα η Αναστασί. Αρκετά πια με τις ντροπές. Ό,τι νιώθεις και νομίζεις εσύ καλύτερο θα κάνεις!

Ό

Παλαντινάκι καλά σου τα η Αναστασί. Αρκετά πια με τις ντροπές. Ό,τι νιώθεις και νομίζεις εσύ καλύτερο θα κάνεις!

σωστα, και εξαλλου εσεις στα βορεια πρεπει να εκμεταλλευεστε το οτι βρισκεστε κοντα στην κ. πατσουρου, εδω εμεις στην αθηνα τους ψαχνουμε με το σταγονομετρο αυτους που ειναι θετικοι με το θηλασμο, και τονιζω το "θετικοι" γιατι η κ. πατσουρου δεν ειναι μονο θετικη αλλα εχει και τοσες γνωσεις....;);)

μη χανετε την ευκαιρια....!!!!!:):)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοείς.

αισθάνεσαι απέχθεια να θηλάζεις επειδή είσαι έγκυος;

εγώ λέω να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά και το ένστικτό σου:D

Όχι!!!

Απλά απο τον 2 μήνα της εγκυμοσύνης άλλαξε η αίσθηση της επαφής στην θηλή.Κάθε φορά που θηλάζω αισθάνομαια ένα περίεργο γαργαλιτό πολύ ενοχλητικό,σαν να θες να σταματήσεις και να μην ξαναθηλάσεις ποτέ ξανά.....δεν το θες,απλά προκύπτει...δεν ξέρω γιατί,μάλλον ορμονικό είναι...τι να πώ...το πολεμάω όμως γιατί δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω το μικρό μου!!!

σιγουρα δεν ειναι ευκολο και με δυο μωρα....αλλα...

1ον θεωρω πιο δυσκολο ενα μικρο και ενα μεγαλυτερο ειδικα οταν και το μεγαλυτερο ειναι αρκετα μικρο και δεν πολυκαταλαβαινει και πρεπει να εισαι συνεχεια <οχι τα ματακια του αγαπη μου.....> (λεγκω για να παιρνεις κουραγιο στα λεω βρε!.....)

και 2ον οταν μπεις στο χορο θα χορεψεις.... θα τα καταφερεις ειτε το θες ειτε οχι...(και η αληθεια ειναι οτι κρυβουμε πολυ δυναμη μεσα μας για να τα καταφερουμε...)

γενικα το εχω φιλοσοφισει το θεμα.... μια γνωστη της μαμας μου που ειχε κανει και αυτη διδυμα της ειπε οτι θα κλαιω που δεν εχω βοηθεια....εγω λεω και να κλαψω τι θα γινει???οποτε δεν αγχονομασται και κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε....φυσικα ωρες ωρες με πιανει απελπισια...αλλα το ξεπερνω ευκολα.... εχω και μεγαλη βοηθεια απο τον αντρα μου... χωρις αυτον δεν θα τα καταφερνα....

κοιτα, εσυ παντως τα εχεις κ τα δυο! και δυο μωρα μαζι κ ενα μεγαλυτερο που ειναι αρκετα μικρο για να μην πολυκαταλαβαινει. Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Αφροδίτη τι ταψάκι θέλει η καρυδόπιτα;;;

καλυτερα να σου πει η ντι ες.... ενα μεσαιο ταψι, δε ξερω πως τα μετρανε, και εξαρταται κ ποσο χοντρη τη θες... να ξερεις οτι φουσκωνει, αλλα οχι και πααρα πολυ. Αυτη την πιτα την κανω στο χωριο μου πολλες φορες, αλλα την κανω διπλη δοση σε ενα μεγαλο ταψι κουζινας (απο τις παλιες κουζινες τις μεγαλες). εκει ομως ειμαστε 9 φαγανοι ενηλικοι συν τα παιδια, οποτε εξαφανιζεται αμεσως.

Λέγκω μπορείς να τους πεις και ρεβυθοτηγανίτες άμα θες!

ναι ναι κ γω αυτο ψηφιζω!

Πάω να φτιάξω σπανακόπιτα! Χωρίς τυρί! Αφροδίτη, έλα να φάμε :wink:

A, ευχαριστω αλλα εφτιαξα κ γω χτες. μαπα βγηκε αλλα δε πειραζει.... και εις αλλα με υγεια.

κοριτσια εχω απιστευτα νευρα. Ευτυχως που δεν μπορειτε να με δειτε γιατι ντρεπομαι. Λεγκω, περιμενω να φυγει πως κ πως κ θα σε παρω, για να μπορω να μιλησω. Δε θα σας πω καυτες λεπτομεριες γιατι θα φουντωσω χειροτερα....

φιλακια παιδες

GwASp3.png

Hello!

Αρχικό μήνυμα απο Elenikat viewpost.gif

Λοιπόν εγώ σήμερα θα αποτολμήσω παιδική χαρά μόνη μου και με τα 2! Και αρχές Νοεμβρίου ο Χαβιέ πάει ταξίδι και θα κάνω και πρόβα τζενεράλε με μπάνια κτλ και τα 2!

χμμμμμ....Αν η μικρή κάθεται στο καρότσι είναι καλά τα πράγματα. Με το σλινγκ είναι λίγο δύσκολο να παίζεις και να βοηθάς το μεγάλο.

Το μπάνιο κλπ γίνεται αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να γλιτώσω λίγο κλάμα της Σοφίας όταν πρέπει να περιμένει.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Φελια, και γω το ενιωθα αυτο θυμαμαι...

Ελενη με το μπανιο δεν θα εχεις θεμα, ειμαι σιγουρη. Το εξω ειναι λιγο ζορι ειδικα αν πρεπει να διασχισεις δρομους.... Σαφως ολα ειναι πιο ευκολα οταν εισαι με αλλον εναν...

GwASp3.png

Είναι δύσκολο όμως γιατί σου δημηουργεί συναισθήματα απέχθιας της διαδικασίας.....προσπαθώ να μην χάσω οπτική επαφή με το παιδί και να σκέφτομαι πόσο ανάκγη με έχει...είναι σαν να πολεμάς με τον εαυτό σου.....δεν ξέρω αν άλλες κοπελιές το έχουν αυτό..ντρέπομαι απο τον εαυτό μου που αισθάνομαι έτσι!!!:oops::oops:

Εμείς τα πηγαίναμε μια χαρά με τον θηλασμό, είχαμε μπει σε διαδικασία αποθηλασμού αλλά με το μαλακό, σιγά σιγά κλπ...

Με το που έμεινα έγκυος (τον Μάρτιο, η Άννα 21 μηνών) δεν άντεχα καθόλου να θηλάζω όχι για τις ευαίσθητες θηλές αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους δεν μου βγαινε καθόλου δεν το ήθελα με τίποτα...

Τοτε άρχισα τις εντατικές προσπάθειες να αποθηλάσω...

Αφροδιτούλι σμαααααααααααααααααααααααααααααατς

Τί να σου φτιάξω ωρέ την Κυριακή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υπάρχει κάτι που πεθύμησες (και μπορείς να φάς δλδ)

WLn5p2.png

διάφορα νέα:

Θα ξεκινήσω δουλειά σε καμιά 15αριά μέρες:P

Η Σοφία ΤΡΩΕΙ φρουτόκρεμα και ΠΙΝΕΙ από μπουκάλι:D

Ο καλός μου θα φύγει από τη δουλειά του (στην οποία είναι πολύ δυστυχής) στο τέλος του χρόνου. Μόνο για καλό μπορεί να είναι:roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Όχι!!!

Απλά απο τον 2 μήνα της εγκυμοσύνης άλλαξε η αίσθηση της επαφής στην θηλή.Κάθε φορά που θηλάζω αισθάνομαια ένα περίεργο γαργαλιτό πολύ ενοχλητικό,σαν να θες να σταματήσεις και να μην ξαναθηλάσεις ποτέ ξανά.....δεν το θες,απλά προκύπτει...δεν ξέρω γιατί,μάλλον ορμονικό είναι...τι να πώ...το πολεμάω όμως γιατί δεν θέλω να σταματήσω να θηλάζω το μικρό μου!!!

Εγώ αυτό το ένιωθα συνέχεια! :?

gwggp2.png ISWTp2.png

καλυτερα να σου πει η ντι ες.... ενα μεσαιο ταψι, δε ξερω πως τα μετρανε, και εξαρταται κ ποσο χοντρη τη θες... να ξερεις οτι φουσκωνει, αλλα οχι και πααρα πολυ. Αυτη την πιτα την κανω στο χωριο μου πολλες φορες, αλλα την κανω διπλη δοση σε ενα μεγαλο ταψι κουζινας (απο τις παλιες κουζινες τις μεγαλες). εκει ομως ειμαστε 9 φαγανοι ενηλικοι συν τα παιδια, οποτε εξαφανιζεται αμεσως.

κοριτσια εχω απιστευτα νευρα. Ευτυχως που δεν μπορειτε να με δειτε γιατι ντρεπομαι. Λεγκω, περιμενω να φυγει πως κ πως κ θα σε παρω, για να μπορω να μιλησω. Δε θα σας πω καυτες λεπτομεριες γιατι θα φουντωσω χειροτερα....

φιλακια παιδες

της απαντησα πιο πανω afrodite ;);)

οπως επισης ειπα πως σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γιατι ειναι super η καρυδοπιτα!!!!!;):D

........κουραγιο , κουραγιο....;):)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλησπέρα!!!!!Μπαίνω βιαστικά,σας διάβασα,δεν προλαβαίνω όμως να σας σχολιάσω.Ο Μητσάκος βγήκε?????Μωρέ καλά τα λέω εγώ ότι το έχετε κάνει από καφενείο ταβέρνα..ΌΛο για συνταγές...Σταματάτε ρε,έχουμε ξεφύγει,πρέπει να μαζευτούμε,να μας πάει κανά ρούχο τώρα που ξεκινήσαμε δουλειά!!Όλα καλά πάντως,και ο μικρός έχει ηρεμήσει πολύ,κοιμάται πολύ καλύτερα και ελπίζω να συνεχίσει το όνειρο!!!Και θα συμφωνήσω ότι η Αναστασία μας είναι ήρωας,θα ευχηθώ καλή αρχή στην Ελίζα και συγχαρητήρια που φεύγει ο σύζυξ από μια δουλειά που τον κάνει δυστυχισμένο...Θέλω και γω το ίδιο για τον δικό μου.....:(:(

Φιλάκια για την ώρα,καλή επιτυχία με τη μαγειρική σας!!!!!!

I love mummy's milk!

squsqusvi20080821_-8_Konstantinoulis+is.png

oaNOp3.png

της απαντησα πιο πανω afrodite ;);)

οπως επισης ειπα πως σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γιατι ειναι super η καρυδοπιτα!!!!!;):D

........κουραγιο , κουραγιο....;):)

Eυχαριστω καλη μου, αλλα δεν την ανακαλυψα εγω την συνταγη... ειναι παραλλαγη της "αυγορεβανης" 'η αλλιως παντεσπάνιου που κανουν το πασχα συνηθως στα μερη μου. Δεν βαζουν τα καρυδια κ τα κανελογαρυφαλα και αμα πετυχει στο ψησιμο και δεν κατσει (ειναι πολυ συνηθισμενο) γινεται ενα γλυκο... κορυφαιο.

Αφροδιτούλι σμαααααααααααααααααααααααααααααατς

Τί να σου φτιάξω ωρέ την Κυριακή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υπάρχει κάτι που πεθύμησες (και μπορείς να φάς δλδ)

μουσακα.... τωρα που πηρες φορα! χαχαχα πλακα κανω! Αμα εχεις κανα καφε, ντεκαφεινε κατα προτιμηση θα ειμαι σουπερ!

Τονια, πως παει τωρα με τη δουλεια?

Ελιζα, πως τα παει η Σοφια με τη φρουτοκρεμα? την τρωει ευχαριστα? απο το μπιμπερο τι πινει? Δινεις συμπληρωμα? δουλεια, ε? ποσες ωρες? τη μικρη?

GwASp3.png

Άντε Τόνια μπράβο! Είδες όλα καλά! Άντε και θα δεις θα συνηθίσεις κι εσύ!

Μόλις βάλαμε τα παιδιά για ύπνο! νωρίς νωρίς σήμερα...

Αφροδιτάκι πότε φεύγει? Υπομονή κοριτσάρα μου θα περάσει... Δεν βοηθάει καθόλου? Ούτε να μαγειρέψει? Ή απλά είναι στη μέση?

Ελίζα καλά νέα όλα νομίζω... Βρήκες κοπέλα? Ποιός θα τους προσέχει? Και πολύ καλά θα κάνει ο άντρας σου! Το θέμα είναι να είμαστε ευτυχισμένοι όσο το δυνατόν περισσότερο! Τελικά δεν βγήκα βόλτα και φτιάξαμε τα μπισκότα της Χλόης!!!! Εμένα μου άρεσαν πολύ! Ο Αλέκος ενώ τα έτρωγε έλεγε δε σ'αρέσει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...