Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σάλτσα ντε μι κλας

veral

Recommended Posts

Μήπως κάποια ξέρει από που θα προμηθευτώ σάλτσα ντε μι κλας? Θέλω να κάνω μια συνταγή με μανιτάρια πλευρωτους ψητά με γλυκόξινη σαλτσα και μου είπανε ότι χρειάζεται ντε μι κλας σαλτσα.

Διαφημίσεις

Σάλτσα demi glass, την οποία μπορούμε να τη βρούμε είτε έτοιμη στο εμπόριο είτε να τη φτιάξουμε ως εξής: σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε κοκάλα από μοσχάρι μαζί με λαχανικά (καρότο, πράσο, πιπεριές), αλάτι , πιπέρι και σάλτσα ντομάτας κονκασέ. Τα αφήνουμενα να βράσουν όλα μαζί για 3 ώρες, μέχρι να μείνει περίπου το 1/3 της αρχικής ποσότητας υγρών. Τον παχύρρευστο αυτό ζωμό θα τον περάσουμε από το τρυπητό και εκέινου που μένει, είναι η σάλτσα demi glass

Η συνταγή είναι από το νηστικό αρκούδι. Για το εμπόριο τώρα δε ξέρω που μένεις, φαντάζομαι στο Βασιλόπουλο ή σε κάποιο ντελικατέσσεν να το βρεις. Καλή επιτυχία:P

74Qtp3.png2SeRp3.png

Σάλτσα demi glass, την οποία μπορούμε να τη βρούμε είτε έτοιμη στο εμπόριο είτε να τη φτιάξουμε ως εξής: σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε κοκάλα από μοσχάρι μαζί με λαχανικά (καρότο, πράσο, πιπεριές), αλάτι , πιπέρι και σάλτσα ντομάτας κονκασέ. Τα αφήνουμενα να βράσουν όλα μαζί για 3 ώρες, μέχρι να μείνει περίπου το 1/3 της αρχικής ποσότητας υγρών. Τον παχύρρευστο αυτό ζωμό θα τον περάσουμε από το τρυπητό και εκέινου που μένει, είναι η σάλτσα demi glass

Η συνταγή είναι από το νηστικό αρκούδι. Για το εμπόριο τώρα δε ξέρω που μένεις, φαντάζομαι στο Βασιλόπουλο ή σε κάποιο ντελικατέσσεν να το βρεις. Καλή επιτυχία:P

Σ ευχαριστώ ευάκι. Είδες ούτε πως γράφετε δεν ήξερα. Δεν ήξερα την ύπαρξή της. Θα την κάνω όπως μου είπες αν δεν βρω κάτι έτοιμο στο εμπόριο.

• 8 months later...

αχχχ ισως φταιει η προχωρημενη ωρα παντως αντι για σαλτσα νε μι κλας που το εγραψε η veral εγω διαβασα σαλτσα με νοματα μη τον κλαις!!!! δεν κανω πλακα :)

επισης συμφωνω με την behoved.:)

Διαφημίσεις

Θέλει ώρες για να γίνει η σάλτσα αυτή. Αν αποφασίσεις να την κάνεις δες κι εδώ

http://www.hungry.gr/get.asp?table=salsa&id=56&coms=yes#comen

Έτοιμη έχει νομίζω η Knorr (http://www.unileverfoodsolutions.gr/products/product_sn/show/1733-4211-0-21570.knorr_1lt.html)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...