Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σάλτσα ντε μι κλας

veral

Recommended Posts

Μήπως κάποια ξέρει από που θα προμηθευτώ σάλτσα ντε μι κλας? Θέλω να κάνω μια συνταγή με μανιτάρια πλευρωτους ψητά με γλυκόξινη σαλτσα και μου είπανε ότι χρειάζεται ντε μι κλας σαλτσα.

Διαφημίσεις

Σάλτσα demi glass, την οποία μπορούμε να τη βρούμε είτε έτοιμη στο εμπόριο είτε να τη φτιάξουμε ως εξής: σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε κοκάλα από μοσχάρι μαζί με λαχανικά (καρότο, πράσο, πιπεριές), αλάτι , πιπέρι και σάλτσα ντομάτας κονκασέ. Τα αφήνουμενα να βράσουν όλα μαζί για 3 ώρες, μέχρι να μείνει περίπου το 1/3 της αρχικής ποσότητας υγρών. Τον παχύρρευστο αυτό ζωμό θα τον περάσουμε από το τρυπητό και εκέινου που μένει, είναι η σάλτσα demi glass

Η συνταγή είναι από το νηστικό αρκούδι. Για το εμπόριο τώρα δε ξέρω που μένεις, φαντάζομαι στο Βασιλόπουλο ή σε κάποιο ντελικατέσσεν να το βρεις. Καλή επιτυχία:P

74Qtp3.png2SeRp3.png

Σάλτσα demi glass, την οποία μπορούμε να τη βρούμε είτε έτοιμη στο εμπόριο είτε να τη φτιάξουμε ως εξής: σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε κοκάλα από μοσχάρι μαζί με λαχανικά (καρότο, πράσο, πιπεριές), αλάτι , πιπέρι και σάλτσα ντομάτας κονκασέ. Τα αφήνουμενα να βράσουν όλα μαζί για 3 ώρες, μέχρι να μείνει περίπου το 1/3 της αρχικής ποσότητας υγρών. Τον παχύρρευστο αυτό ζωμό θα τον περάσουμε από το τρυπητό και εκέινου που μένει, είναι η σάλτσα demi glass

Η συνταγή είναι από το νηστικό αρκούδι. Για το εμπόριο τώρα δε ξέρω που μένεις, φαντάζομαι στο Βασιλόπουλο ή σε κάποιο ντελικατέσσεν να το βρεις. Καλή επιτυχία:P

Σ ευχαριστώ ευάκι. Είδες ούτε πως γράφετε δεν ήξερα. Δεν ήξερα την ύπαρξή της. Θα την κάνω όπως μου είπες αν δεν βρω κάτι έτοιμο στο εμπόριο.

• 8 months later...

lathos einai ayth h sidagi h demi glass den einai aplos ena vrasimo thelei na kapsis kokala sto fourno na kapsis kremidia me flouda k polla alla k thelei wres vrasimatos

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

αχχχ ισως φταιει η προχωρημενη ωρα παντως αντι για σαλτσα νε μι κλας που το εγραψε η veral εγω διαβασα σαλτσα με νοματα μη τον κλαις!!!! δεν κανω πλακα :)

επισης συμφωνω με την behoved.:)

Διαφημίσεις