Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΡΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειλικρινα δεν βρισκω λογια να σας ευχαριστησω μια μια ξεχωριστα καθως επισης και τον αλεκο επειδη ηταν ο μοναδικος αντρας που και αυτος προσπαθησε να βοηθησει τον σταυρο μου. Εγω απο την πλευρα μου παντως θεωρω πως δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο απο καθε μια που θα βρισκοταν σε αναλογη φαση ειμαι ομως σιγουρη πως ολοι σας βοηθησατε τον Σταυρο μου να σταθει στο πλαι μου ,με τις συμβουλες που του λεγατε και μοιραζοσασταν μαζι του ολες μας τις αγωνιες. Ηταν απο τις λιγες στιγμες στη ζωη μου που τον χρειαζομουν διπλα μου και σταθηκε στο υψος του και με το παραπανω ,δινοντας μου δυναμη και κουραγιο.σας ευχαριστω για αλλη μια φορα και να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες σας!

κοπελα μου να ειστε καλα και να χαιρεστε τις κουκλιτσες σας,,πως θα τις πειτε?

καλησπερα...τα νεα ραγδαια..το ενα ξεκινησε φαγακι...το αλλο αποδεσμευτηκε απο αναπνευστηρα!!!!μια χαρα χωρις τρομαρες!!!!οι γιατροι λενε πως ειδικα το ενα που ηταν επιβαρημενο παει παρα πολυ καλα και γρηγορα!!!!!

Δεν θα μπορουσαν να πανε καλυτερα!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

ειλικρινα δεν βρισκω λογια να σας ευχαριστησω μια μια ξεχωριστα καθως επισης και τον αλεκο επειδη ηταν ο μοναδικος αντρας που και αυτος προσπαθησε να βοηθησει τον σταυρο μου. Εγω απο την πλευρα μου παντως θεωρω πως δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο απο καθε μια που θα βρισκοταν σε αναλογη φαση ειμαι ομως σιγουρη πως ολοι σας βοηθησατε τον Σταυρο μου να σταθει στο πλαι μου ,με τις συμβουλες που του λεγατε και μοιραζοσασταν μαζι του ολες μας τις αγωνιες. Ηταν απο τις λιγες στιγμες στη ζωη μου που τον χρειαζομουν διπλα μου και σταθηκε στο υψος του και με το παραπανω ,δινοντας μου δυναμη και κουραγιο.σας ευχαριστω για αλλη μια φορα και να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες σας!

εμεις σας ευχαριστουμε που μας χαρισατε την ευτυχια μεσα απο την ιστορια σας!!!!σας ευχομαι συντομα οι μικρουλες στο σπιτι σας!!!φιλακια πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Και εγώ είμαι τριδυμομανούλα και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό.

Τα τριδυμάκια μου είναι περίπου 9 χρονών (2 αγόρια και 1 κορίτσι).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ.

Οταν τις πάρετε αγκαλίτσα στο σπίτι σας τότε θα νοιώσετε ενα συναισθημα απερίγραπτο.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Διαφημίσεις

σημερα ειχαμε στο ενα παιδακι 37 θερμοκρασια...πυρετακος...το παρακολουθουμε ειπε η γιατρος...!!!εγω ειδη ξεκινησα και φτιαχνω το δωματιο....!!!χρειαζοταν να κοιμαστε κοντα στα παιδακια σας η να τα βαλουμε στο δωματιο τους και εμεις σαν ζευγαρι κανονικα στο κρεβατι μας με μια ενδοεπεικοινονια;;;η να μετακομισει η εφη στο δωματιο τους;;;;ασε που δεν χωραμε και καλα....!!!

τα μωρα σιγουρα τα θελετε κοντα σας όχι με ενδοεπικοινωνία γιατι τωρα που είναι μικρα υπαρχει φόβος για αναρρόφηση,άπνοια κ.α. Εμεις επειδη δεν χωραγαμε κοιμόμασταν εγω με τον αντρα μου στο σαλόνι και διπλα μας τα μωρα σε καλαθουνες γιατι τα τάιζα συνέχεια και επειδη εχω σαλονι κουζίνα ενιαία με βοήθησε παρα πολυ με τα μπουκάλια.Μετα πήγαμε στην κρεβατοκαμαρα μας με τον ένα που συνεχίζω το βραδυ και ταιζω ενω ο άλλος που το έκοψε κοιμαται στο παιδικο με ενδοεπικοινωνια.

YiMXp3.png

Εγω ξερω σταυρο οτι το 37 δεν ειναι πυρετος για τα μωρα(βεβαια δεν ξερω για τα προωρα) παντως απο οσο ξερω και απο τα δικα μου ενα βρεφος μπορει να εχει και 37,5 και ειναι μεσα στα πλαισια φυσιολογικης θερμοκρασιας για ενα μωρο

Σταύρο μου τον πρώτο καιρό θα πρέπει να τα έχετε δίπλα τα μωρά σας. Αν δεν χωράνε και οι δύο κούνιες στο δωμάτιο σας δες αν χωράει η μια και να κοιμίζεται εκεί τα μωρά.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

σημερα ειχαμε στο ενα παιδακι 37 θερμοκρασια...πυρετακος...το παρακολουθουμε ειπε η γιατρος...!!!εγω ειδη ξεκινησα και φτιαχνω το δωματιο....!!!χρειαζοταν να κοιμαστε κοντα στα παιδακια σας η να τα βαλουμε στο δωματιο τους και εμεις σαν ζευγαρι κανονικα στο κρεβατι μας με μια ενδοεπεικοινονια;;;η να μετακομισει η εφη στο δωματιο τους;;;;ασε που δεν χωραμε και καλα....!!!

σαλόνι και όλοι μαζί για ...παρακολούθηση....για 2 , 3μήνες τουλάχιστον....

νομίζετε ότι θα κοιμάστε εεεεεε;;;;;

όχι θα ταϊζετε και θα ....θαυμάζετε τις ...κορμάρες τους που θα μεγαλώνουν ...ραγδαία.....

όλα καλά θα πάνε:):)

μετά όταν θα γίνουν 16 θα τρέχεις με το....δίκανο!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα οι κορες μου θα κανουν πολλα τεστ ντραιβ και εκτεταμενη ερευνα αγορας για να βρουν τον καταλληλο!!!!οποτε δεν θα εχω λογο να βγω με το δικανο!!!!καλα θα ειναι στα 16....μην αρχισουν απο τα 12 φοβαμαι!!!χαχααχαχαχ

καλησπερα....10 μερες στην εντατικη κλεισαμε!!!ελπιζουμε οχι παρα πολλες ακομα...!!τα μωρακια ειναι μια χαρα!!!!!!!!δεν εχω νεα!!!!

καλησπερα μαμα κ μπαμπακα,με το καλο να ερθει ηωρα που θα παρετε τα θαυματακια σας σπιτι!!!!:lol::lol::lol::lol:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Το ενα παιδακι μετα απο 11 μερες επιασε το βαρος που γεννηθηκε ολο κοιμουνται τα χαμενα...ουτε κανουν την τιμη να μας δωσουν σημασια!!!καλαααα δεν θα ερθουν σπιτι;;ας κανονησουν να αλλαξουν συνηθειες και να ειναι ατακτα....στα σοβαρα τωρα τα παιδακια ειναι μια χαρα και αν ερθουν σπιτι απορω...θελει κατι αλλο ο ανθρωπος για να ειναι πραγματικα ευτιχησμενος;;;;

Διαφημίσεις

μια χαρα ολα δηλαδη!ωραια το μονο που μενει ειναι να ερθουν σπιτακι και τοτε το μονο που θα σας λειπει θα ειναι ο υπνος:P:p καλα τον πρωτο καιρο θα σας κοιμουνται συνεχεια πιστευω γιατι ειναι μικρουλια ακομα!

οποτε παρτε δυναμεις και κοιμηθητε οσο προλαβαινετε!

φιλια στα κοριτσια σου!

θελει κατι αλλο ο ανθρωπος για να ειναι πραγματικα ευτιχησμενος;;;;

Όχι Σταύρο μου.Από δω και πέρα θα είστε ευτυχισμένοι όταν βλέπετε τα κοριτσάκια σας να μεγαλώνουν και να ανθίζουν σαν λουλουδάκια :-) Αυτή είναι και η μεγαλύτερη Ευτυχία στη ζωή...το να είσαι γονιός!

[/url]

Καλησπέρα σας τριδυμονούλες και όχι μόνο..

Απο καιρο παρακολουθώ την ιστορία του σταυρου και της έφης με αγωνία κι έγω όπως όλοι ..

Δυστυχως χρειάστηκε να νοσηλευτω κι εγω εξαιτιας προωροων συσπάσεων στο γαια για 4 μερούλες και φανταστειτε την έκπληξη μου όταν η διπλανη μου κοπέλα στο δωμάτιο( άλλη ηρωιδα κι αυτη αφου νοσηλευεται 1.5 μηνα στο γαια με πολλά και διάφορα προβληματα) μου ειπε για την σπάνια περίπτωση της κοπελα που πηρα τη θέση της στο κρεβατι που είχε τριδυμα , εκανε μείωση και μπλα μπλα μπλα . Ωπα λέω γνωστη ιστορία αυτή Οντως ηταν η Εφη και ο στάυρος τους οποιους γνωρισα κι απο κοντά και είναι συμπαθεστατοι και οι δυο και πολύ ταιριαστοι μεταξύ τους. Σταυρο και Εφη ναι, έχετε γίνει διασημοι πια :wink::!:

Με το καλό να παρετε τα μωράκια σας στο σπίτι σας και σας συγχαιρω για τη δύναμη και σθενος που δείξατε και οι δυο σας.Ξανα να σας ζήσουν τα μωράκια σας !!!

Μαρία

οποτε μαρια τελικα εφυγες ε;;;αφησες παλι μονη την βασια!!!εχει δρομο ακομα αυτη!!!να σαι καλα!!!και εσυ να αργησεις καμια 8 9 εβδομαδες ακομα να φερεις το παιδακι σου στον κοσμο!!!τα παιδακια μας πανε απο το καλο στο καλυτερο και ακομα πιο καλα!!!!ευχαριστουμε πολυ!!!

σταυρο,ειδες τελικα.....ξερεις τι σκεφτομαι τωρα?θυμασαι στην αρχη που εγραφες εδω κ επαιρνες γνωμες για το τι να κανετε,μειωση η οχι,μετα που τελικα τη κανατε τι εγραφες,τη στεναχωρια σου,την απαισιοδοξια σου,κ ολοι εδω σου γραφαμε........τα θυμασαι?εμενα μου ηρθε τωρα ενα φλας μπακ,βλεπεις εγραψα απο τους πρωτους σε αυτο το τοπικ,λογω θεσης καταλαβαινεις(τριδυμομανα).......χαιρομαι που πλεον εισαι μονο αισιοδοξος,κ δεν εχεις νεα!!!!!!τουλαχιστον σαν αυτα που μας εγραφες καμια φορα κ μας εστελνες!χαχα....ας γελασουμε κ λιγο,σωστα?

Πολύ χάρηκα που τα κοριτσάκια σας πάνε καλά, ευχομαι να βγείτε απο την εντατικη σύντομα και να πάτε στην μεσαία, εκεί θα μπορείτε και να τις χαιδέψετε λιγάκι!!!! Είναι απίστευτο θυμαμαι πως όταν τις άγγιξα πρώτη φορά μέσα εκεί είχα τρελαθεί!!!!!

Παντως οι μέρες πρενάνε και θα τις πάρετε στο σπίτι, μαζέψτε δυνάμεις για ξενύχτι..... μου το λέγανε κ δεν το πίστευα!!! Ευχομαι να έχετε βοήθεια γιατί ο φόρτος είναι μεγάλος είδικά όσο θα τρώνε αν τρίωρο, είναι και το μπιμπερομάνι που μαζεύεται πολύ! ΑΛΛΑ η χαρά είναι τόσο μεγάλη που τα βλέπεις όλα ροζ!!!!

1420 το ενα 1390 το αλλο...μεγαλωνουμε καλα!!!!ειμαστε πολυ ατακτες και πολυ ζωηρες!!!!ξεκινησε και τρωει και η αλλη και παμε πολυ πολυ καλα!!!!!θα της βγαλουν και απο την μυτουλα τον αερα γιατι τα βγαζει μονη της!!!!πολλα καλα νεα και δεν μπορω ...δεν εχω συνηθησει ετσι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...