Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΡΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

Ναι είναι αρκετα συχνο φαινόμενο.Απο ότι γνωρίζω όταν θα την παρεις σπίτι με το καλο θα τις βάζετε 2 πανες και με το καιρο αυτο θα φτιαξει μονο του.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ αυτο το χα κι εγω με το ισχυο παρολο που δεν ημουν διδυμο...οπως στο παν, δε θεωρειται κατι ιδιεταιρο πια.... μαλιστα και σαν εξεταση ρουτινας σε ολα τα παιδακια εχουν βαλει το υπερηχο ισχυων και γιαυτο το λογο λενε να το κανεις σε παρα πολυ πολυ μωρα ωστε να διορθωθε. κι εμενα μου βαζαν 2 πανες και μετα απο λιγο καιρο εστρωσε. ε τωρα μπορει η τ εχνολογια να εχει εξελιχθει και να βαζουν αυτο το βρακακι...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Καλησπερα... Ραγδαια τα νεα... Σημερα μας ειπαν να παρουμε αν θελουμε την ελευθερια σπιτι και η ελπιδα μπηκε στα κουνακια!!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!με το καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Μπράβο στα κοριτσάκια σας!!!!!!!!!!! Ανατρίχιασα μόλις διάβασα το μήνυμά σου τι υπέροχα νέα.

Οπότε πρέπει να βιαστώ, ξέρεις εσύ. Σου στέλνω πμ.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας γερά και καλότυχα μέχρι τα βαθιά γεράματα τους!!!

Και να ζήσετε και σεις όχι μόνο για να τα χαρείτε αλλά και για να δίνετε σε όλους μας κουράγιο ότι η αγάπη και η δοτικότητα στο ζευγάρι είναι αυτά που κάνουν τους δεσμούς της ευτυχίας άρρηκτους!!! Και προσέξτε σας παρακαλώ πολύ στα "δύσκολα" να θυμάστε ότι τα έχετε καταφέρει με πολυ δυσκολότερα!!!

Μας κάνατε όλους να σας αγαπήσουμε και να σας νιώσουμε οικογένεια γι αυτό και η αγάπη, το ενδιαφέρον μας και οι ευχές απο την καρδιά μας θα είναι πάντα δίπλα σας.

Πολλά φιλια σε όλους σας!

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Καλησπερα... Ραγδαια τα νεα... Σημερα μας ειπαν να παρουμε αν θελουμε την ελευθερια σπιτι και η ελπιδα μπηκε στα κουνακια!!!!!!

Τι νεα ειναι αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο!!!!!!!!!

Τωρα αρχιζουν τα καλα!!!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Η ελευθερια ειναι πλεον στα κουνακια και παει μια χαρα. Η ελπιδα μας βρηκε ο ορθοπαιδικος προβληματακι... Δεν εχει δεσει λεει το ισχυο του καλα ... Ειναι ανωριμο λεει. Και της εβαλαν πανω απο την πανα ενα πανι σαν βρακακι ας πουμε με αποτελεσμα να της κραταει τα ποδια ανοιχτα σε ενα σημειο ωστε να δεσει. Το γνωριζετε αυτο το θεματακι; Ξερει κανεις,; Οι γιατροι μου ειπαν δεν ειναι τιποτα μονιμο . Ειναι συχνο σε πολυδυμες...

ναι σταυρο,δεν ειναι κατι σοβαρο,ισως χρειαστει να το κανετε κ σεις για λιγο καιρο,θα κανετε αργοτερα κ καμια ακτινογραφια για να το παρακολουθειται,θα πηγαινετε να σας βλεπει κ ορθοπεδικος ανα τριμηνο,κ βλεπουμε,δεν ειναι ομως κατι σοβαρο,απλα θελει παρακολουθηση...κ γω το περασα με τον εναν

Διαφημίσεις

Χρωσταω ενα παρτυ.... Αλλα μου ειπαν να μην τα φερω με πολυ κοσμο;;; Λεει το παρτυ να ειναι χωρις αυτα παρεα η να περιμενω να μεγαλωσουν!!!

Θα περιμενεις λιγο να ξαπεταχτουν τα τιμωμενα προσωπα και μετα το κανονιζεις!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

ΜΠΡΑΒΟ:!::!::!::!: Τέλεια τα νέα σου, με το καλό να υποδεχτείτε την μικρούλα σας και γρήγορα να φέρετε και την ελπίδα σπίτι.:-P Απο δω και πέρα μόνο χαρές.

s-age.pngs-age.png

Σπιτι μου σπιτακι μου και σπιτοκαλυβακι μου λεει απο εχθες η ελευθερια μετα απο 44 μερες.... Αντε να ερθει και η ελπιδουλα

Καλως την δεχτηκατε!!!!!!!! Με το καλο και η αδερφουλα της!!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Πρωτη νυχτα στο σπιτακι της!!!!!! Μια χαρα πηγε... Περιμενα οτι θα φοβαμαι να το πιασω να το κανω μπανιο... Να μην θελω... Τρελαινομε να το καθαριζω... Να το ντυνω να το ταιζω... Εχουμε πει με την εφη ορι δεν θα εχει αγκαλιες και χατηρια αν γκρινιαζει οποτε οταν ασχολουμε ειναι η ευκαιρια μου με το παιδακι... Και δεν ειναι λιγες τελικα... Αυστηρα καθε 3 ωρες φαγητο 1 ωρα μας παιρνει να φαει να πλυθει οποτε σε αλλες 2 ωρες παλι τα ιδια αν δεν εχει λερωθει μεχρι τοτε και που να ερθει και η ελπιδα μας... Αλλα παιδια ειναι αυτα θελουν... Μια χαρα!!!!!!! Και τα τριπλα να εκανα!!!!

Πρωτη νυχτα στο σπιτακι της!!!!!! Μια χαρα πηγε... Περιμενα οτι θα φοβαμαι να το πιασω να το κανω μπανιο... Να μην θελω... Τρελαινομε να το καθαριζω... Να το ντυνω να το ταιζω... Εχουμε πει με την εφη ορι δεν θα εχει αγκαλιες και χατηρια αν γκρινιαζει οποτε οταν ασχολουμε ειναι η ευκαιρια μου με το παιδακι... Και δεν ειναι λιγες τελικα... Αυστηρα καθε 3 ωρες φαγητο 1 ωρα μας παιρνει να φαει να πλυθει οποτε σε αλλες 2 ωρες παλι τα ιδια αν δεν εχει λερωθει μεχρι τοτε και που να ερθει και η ελπιδα μας... Αλλα παιδια ειναι αυτα θελουν... Μια χαρα!!!!!!! Και τα τριπλα να εκανα!!!!

αυτα ειναι τα ωραια.....συντομα θα ρθει κ η Ελπιδα κ τοτε το πακετακι θα ναι κομπλε!!!!!!φιλακια στα πατουσακια τους!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Καλησπερα... Μετα απο 56 μερες ηρθε και η ελπιδα μας στο σπιτι... Καπου εδω τελειωνουν τα σχολια μου ... Καπου εδω αφηνω χωρο για να ακουσουμε πλεον καταστασεις τριδυμες ... Θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για την τοσο καλη παρεα που μου κανατε .. Σε στιγμες που ουτε οι φιλοι χρονια δεν μου εκαναν... Σας θεωρω ολους φιλους μου...τα γραφω και συγκηνουμε.... Να στε ολοι καλα και τα λεμε για το παρτακι που λεγαμε.... Αντιο...

Σταύρο και Έφη να τις χαίρεστε!Μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα σας εύχομαι :-D Θα τα λέμε σε άλλα θέματα,όταν χρειάζεστε συμβουλές για τα διδυμάκια σας!

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...