Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

B' επιπέδου στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ? ΔΙΝΟΥΝ DVD? ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ έκανα και στον Αθανασιάδη αυχενική και β' επιπέδου και στην ψαρά αυχενική μόνο και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου( τρία παιδιά). σας λέω λοιπόν τις δικές μου εμπειρίες.Αθανασιαδης :επειδή αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα (λήψη φαρμάκου ενώ δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος) ο άνθρωπος με εξέτασε για τουλάχιστον 45 λεπτά (στην αυχενική)ευγενικός και έδειξε ενδιαφέρον και στην πορεία της εγκυμοσύνης μου.Ψαρα: ευγενική ασχολήθηκε μαζί μας σύντομη στην αυχενική διαφάνεια αλλά λεπτομερέστατη στον Β΄επιπέδου. Νοσοκομείο Παπαγεωργίου εκεί σε εξετάζουν οι ειδικευόμενοι και κάποια στιγμή έρχεται και κάνει έναν τελικό έλεγχο ο Αθανασιάδης ή ...(μου διαφεύγει το όνομα του καλός όμως και εκείνος) DVD στο νοσοκομείο δεν δινουν καθόλου. τα ιδιωτικά δεν δίνουν και στην αυχενική διαφάνεια δίνουν όμως στο Β' επιπεδου.Νομιζω σας κάλυψα:)

β επιπεδου εκανα στο Ιακεντρο,Δαγκλης ο γιατρος και ηταν μαθητης του Νικολαιδη,ο οποιος ειναι κορυφη!ακομα συνεργαζονται,πηγαινοερχεται Αγγλια.150 ευρω και δινουν σι ντι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ...

ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ DVD ....

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ 160,00?

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

ευχομαι ολα τα μωρακια σας να ναι γερα!!! εγω παλι αλλη απορια εχω..καποιες ειπατε οτι για να παρετε dvd δωσατε συν 15!!! για ενα dvd? θα μου πεις στα τοσα που δινεις τα 15 σε πειραζουν.. απλα ενημερωτικα το λεω. το ενα δισκακι κοστιζει πολυ κατω απο 1 ευρω. και το πουλανε 15? θαδινα και εκατομυριο για το μωρακι μου. αλλα αυτο ειναι κανονικη εκμεταλευση.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες, εγώ έκανα χθες τον υπέρηχο Β' επιπέδου στο Ιάκεντρο.

Ήταν τέλεια, όλοι πολύ εξυπηρετικοί και ο γιατρος (Πράπας) ακόμα καλύτερος.

Πολύ ήρεμος, μας εξηγούσε με λεπτομέρεια οτι βλέπαμε στον υπέρηχο.

Η αμοιβή ήταν 150? με dvd, ξέρω ότι φαίνονται πολλά τα χρήματα, για μένα όμως άξιζε και με το παραπάνω!!

κρατατε μια πισινη για τον εν λογο ιατρο εχω πει την ιστορια μου πολλες φορες εδω και δεν ειναι μονο η δικια μου.το ιακεντρο ειναι καλο εχει μηχανηματα και στην αμνιο δεν στελνονται τα δειγματα στην αθηνα αφου μπορουν να γινουν εκει οι εξετασεις αλλα εχετε πισινη για τον γιατρο αυτον.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

κρατατε μια πισινη για τον εν λογο ιατρο εχω πει την ιστορια μου πολλες φορες εδω και δεν ειναι μονο η δικια μου.το ιακεντρο ειναι καλο εχει μηχανηματα και στην αμνιο δεν στελνονται τα δειγματα στην αθηνα αφου μπορουν να γινουν εκει οι εξετασεις αλλα εχετε πισινη για τον γιατρο αυτον.

γιατι;;;εγω δεν ξερω..εκανε κατι σοβαρο;

εμεις αγορασαμε το dvd απο ενα μαγαζι και με αυτο πηγαμε στον αθανασιαδη!!!το δωσαμε στην γραμματεα οταν πηγαμε και το γραψανε κανονικα χωρις κανενα προβλημα!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

β επιπεδου εκανα στο Ιακεντρο,Δαγκλης ο γιατρος και ηταν μαθητης του Νικολαιδη,ο οποιος ειναι κορυφη!ακομα συνεργαζονται,πηγαινοερχεται Αγγλια.150 ευρω και δινουν σι ντι.

οχι ρε παιδια στο Δαγκλή εδω στις Σέρρες απο εδω ειναι εχει γίνει ντορος γιατι ο ανθρωπος χωρις να εχει τελειωσει ειδικοτητα γυναικολογου κανει υπερήχους.καλο ειναι να βλεπουμε ποιος υπογραφει στο χαρτι.εγω πηγα στον καρυδα και στα 2 ομως στο δευτερο μου ειπε κατι και τα μαζεψα και ηρθα σερρες αρον αρον και εκανα εδω σε καποιον που ειχε ερθει απο Γερμανια με αυτη την εκπαιδευση για αυτο τον υπερηχο

αν κανει οποιος να ειναι υπερηχους χωρις να ειναι γυναικολογος ας τα να πανε ειναι το κεντρο το οτι δεν τα στελνουν σημαινει κατι?τα μηχανηματα θελουν και καλους ιατρους τι να τα κανεις αν δε ξερεις να τα δουλευεις.απο εδω στις Σέρρες τα στελνουν στον Παγκαλο αυτος με το ντιενει του πασχαλη ο κορυφαιος

γεια σας κοριτσια εγω 12 ιουλιου θα κανω β επιπεδου απο το τηλεφωνο μ φανηκε παρα πολυ και συμπαθητικη .θα σας πω τα νεα μου 12 του μηνος η εξεταση για οσες ενδιαφεροντε ειναι 80ε

γεια σας και απο μενα.

εμενα μου εκλεισε ραντεβου απευθειας η γιατρος μου για β-επιπεδου για τις 16/7 στον κ. Αθανασιαδη στην Αγ. Σοφιας 15. η αδελφη μου εκανε περυσι εκει και πληρωσε 150€ χωρις dvd και η κουμπαρα μου προπερσι με dvd επισης 150€ και οι δυο ειναι πολυ ευχαριστημενες. εμενα με βαλανε στις 12 το μεσημερι δεν με νοιαζει να περιμενω στην ουρα αρκει η εξεταση μου να κρατησει το χρονο που χρειαζεται και να μην με ξεπεταξουν στο 15' α! και αφου πρωτα μαθουμε πως ολα ειναι καλα θα ηθελα και το dvd. νομιζω το δικαιουμαι, ετσι δεν ειναι;

γιατι;;;εγω δεν ξερω..εκανε κατι σοβαρο;

απο συστηματικη αμελεια με αφησε με σπασμενο αμνιακο σακο απο την 37βδ.μεχρι και που γεννησα φυσικα οχι σε αυτον αφου μου το γυρισε και τα λογια του ακριβως ηταν το μωρο ειναι ψηλα και πισω αλλα ελα να κανουμε προκληση να ξεμπερδευεις εχεις και δυο παιδια στο σπιτι,αλλα θελω και 1500 για μενα και 500 για τον αναισθησιολογο (ηθελα να γεννησω στο ιπποκρατειο για ποιο ασφαλεια).με αφησε τοσες βδομαδες χωρις αντιβιωση πηρα μικροβιο και τελικα κατεληξα με κτ,και με εναν τοκετο υψηλου κινδυνου και για μενα και για το μωρο για να καταλαβεις πανω απο 92 παλμους σε ολο τον τοκετο το παιδι δεν ανεβασε.και μετα απο ολο αυτο συναντησα καποιες κοπελες με πολυ ασχημες εμπειριες απο αυτον.μια ακομη..η κομμωτρια μου εγκυος σε δυο παιδακια πηγε στο ιπποκρατειο γτ δεν ενιωθε καλα και δυστυχως ηταν και τα δυο παιδακι νεκρα,τον φωναξαν οι μαιες να δει την κοπελα και μπροστα της γυρναει και λεει μωρακι νουμερο 1 νεκρο μωρακι νουμερο 2 νεκρο ,καλα γτ με φωναξατε να δω τι?αντε παντε επανω για να τα παρετε....στην κουμπαρα μου να σου πω?οχι τπτ και την ειπα εγω να παει γτ ειχαμε δυο βδομαδες διαφορα εγω τριτο αυτη δευτερο κατεληξε με υδροκεφαλο μωρο και ηθελε να της παρει για την αποβολη τα λεφτα κανονικα μιας γεννας.τι αλλο να σου πω εγω ειχα τις χειροτερες των εμπειριων μαζι του

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα.

εμενα μου εκλεισε ραντεβου απευθειας η γιατρος μου για β-επιπεδου για τις 16/7 στον κ. Αθανασιαδη στην Αγ. Σοφιας 15. η αδελφη μου εκανε περυσι εκει και πληρωσε 150€ χωρις dvd και η κουμπαρα μου προπερσι με dvd επισης 150€ και οι δυο ειναι πολυ ευχαριστημενες. εμενα με βαλανε στις 12 το μεσημερι δεν με νοιαζει να περιμενω στην ουρα αρκει η εξεταση μου να κρατησει το χρονο που χρειαζεται και να μην με ξεπεταξουν στο 15' α! και αφου πρωτα μαθουμε πως ολα ειναι καλα θα ηθελα και το dvd. νομιζω το δικαιουμαι, ετσι δεν ειναι;

στον ιδιο ακριβως ειχε παει και ο παιδιατρος μας καθολου ευχαριστημενος στο δευτερο παιδι του δεν ξαναπηγε....το συμπερασμα δικο σου....επειδη εχουν πολυ κοσμο μου ειπε οτι τους ξεπετανε ολους μεσα σε 10-15'.δεν θελω να σε απογοητευσω μονο να σε προϊδεασω μη νομιζεις οτι θα ασχοληθουν και πολυ .παντα με βαση αυτα που μου ειπε ο παιδιατρος μας(ειναι και του επαγγελματος κ υποτιθεται οτι τους προσεχουν λιγο παραπανω).popi1987 που θα κανεις τελικα τον echo σου?????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμεις κάναμε β'επιπέδου στον Παπαγεωργίου στην Π.Μελά πριν 3 βδομάδες σε δίδυμα και η εξέταση κράτησε 10 λεπτα με το ρολόι συνολικά:shock:Ούτε 3D,ούτε λεπτομέριες και γενικά ήταν κάτι που το περίμενα με ανυπομονησία και έφυγα απο εκεί ναι μεν με λιγότερο άγχος άλλα οχι οτι με καθυσήχασε κιόλας οτι όλα είναι καλά!Φυσικά το κόστος ήταν διπλό (250 ευρω!) και θα πρεπει να ξαναπάμε στην 30η εβδομάδα γιατι πάντα στα δίδυμα υπάρχει ο φόβος της υποκλοπής:?Μήπως να πω στη γιατρό μου να με στείλει κάπου αλλού;;;;;;;;;;;;;

lMz8p3.png[

Εμεις κάναμε β'επιπέδου στον Παπαγεωργίου στην Π.Μελά πριν 3 βδομάδες σε δίδυμα και η εξέταση κράτησε 10 λεπτα με το ρολόι συνολικά:shock:Ούτε 3D,ούτε λεπτομέριες και γενικά ήταν κάτι που το περίμενα με ανυπομονησία και έφυγα απο εκεί ναι μεν με λιγότερο άγχος άλλα οχι οτι με καθυσήχασε κιόλας οτι όλα είναι καλά!Φυσικά το κόστος ήταν διπλό (250 ευρω!) και θα πρεπει να ξαναπάμε στην 30η εβδομάδα γιατι πάντα στα δίδυμα υπάρχει ο φόβος της υποκλοπής:?Μήπως να πω στη γιατρό μου να με στείλει κάπου αλλού;;;;;;;;;;;;;

πιστευω οτι η Ψαρρα και ο Αθανασιαδης ειναι οι καλυτεροι !! επειδη ξερω καλα το ιστορικο τους σου λεω οτι η Ψαρρα ηταν για χρονια η επισημη βοηθος του Νικολαιδη στο Λονδινο που ειναι ο καλυτερος στον κοσμο και ο Αθανασιαδης σπουδασε στο Yale στην Αμερικη.... Οσο για τον Δαγκλη στο ιακεντρο παιδια οταν γεννουσα εγω ετρεχε ο γιατρος μου να τον βοηθησει σε κατι που εκανε..... ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ !! ΗΜΑΡΤΟΝ !

• 7 months later...

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου από τον υπέρηχο Βʼ επιπέδου. Πήγα να τον κάνω στην Ιατρική Εμβρύου της Ψαρρά και έφυγα με δάκρυα… Μάλλον θα είμαι η πρώτη που θα κάνω αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη γιατρό (Ψαρρά) αλλά νομίζω ότι έτσι μπορεί να βοηθήσω μερικές κοπέλες να αποφύγουν αυτό που έζησα εγώ. Νιώθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου που προτίμησα να πάω σε εκείνη αλλά είχα ακούσει ότι είναι η καλύτερη και την επέλεξα για το καλό του μωρού μου.

Περιμέναμε με τον άντρα μου αυτή την εξέταση με τόση χαρά και ανυπομονησία και αισθανθήκαμε ότι απλά μας ξεπέταξε (ήταν περίπου 15-20 λεπτά) χωρίς να εξηγεί και πολλά πολλά. Όταν την ρώταγα κάτι πολλές φορές δεν μου έδινε σημασία (αισθανόμουν ότι βιαζόταν να τελειώσει και ότι την καθυστερούσα, επειδή έξω περίμεναν κι άλλες κοπέλες). Το χειρότερο όμως ήταν ότι την ίδια αίσθηση μου δημιούργησε το γεγονός ότι τράνταζε την κοιλιά μου πολύ δυνατά για να κουνηθεί ή να γυρίσει το μωράκι. Το έκανε με τρόπο που φαινόταν σαν να εκδικείται το μικρούλι που δεν διευκόλυνε την δουλειά της και την μεγαλύτερη συλλογή χρημάτων. Πολλές φορές κουνώντας την κοιλιά φώναζε «έεεελα!» και η εικόνα στον υπέρηχο με το μωράκι να δέχεται επίθεση εξωτερικά (ακόμα και τώρα στο CD) μου προκαλεί θυμό και δάκρυα. Ειλικρινά φοβήθηκα για το αγοράκι μου (ίσως εκείνη γνώριζε τι κάνει αλλά για μένα που θα γίνω πρώτη φορά μαμά ήταν κάπως) και ο άντρας μου είχε τρομάξει ότι κάτι μπορεί να συμβεί στο μωρό έστω και ως ψυχικό τραύμα.

Επίσης όταν ήρθε η σειρά του προσώπου, έδειξε το μικροuλι μου από μπροστά, που φαινόταν απλώς σκελετός (θύμισε λίγο ταινία τρόμου) και έλεγε: «βλέπεις τα ματάκια του? Βλέπεις τα χειλάκια του?», ενώ εγώ θα προτιμούσα σε τέτοια περίπτωση και εφόσον δεν φαινόταν καλά να έλεγε απλώς ότι όλα είναι καλά κλπ. Μόλις τελείωσε σηκώθηκε γρήγορα λέγοντας «μια χαρά είναι το μωράκι σου κοπελιά» και έφυγε να φέρει άλλη κοπέλα.

Σκέπτομαι απλά, ότι πολύ κρίμα που οι γιατροί καταντούν επιχειρηματίες και χάνουν την ανθρωπιά τους βλέποντας κάθε πελάτη σαν εισόδημα και τίποτε άλλο. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει τέτοια γιατρός και αν δεν ήμουν έγκυος θα το ξέχναγα, αλλά επειδή πολλές κοπέλες ανυπομονούν και αγχώνονται για αυτήν την εξέταση χωρίς καμία επιφύλαξη ΔΕΝ θα σύστηνα την Ψαρρά.

Την αυχενική μου είχα κάνει στο Γένεσις και μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τον k. Ζαβλανό. Μας εξήγησε τα πάντα και μας κράτησε παραπάνω απλά για να δει αν τα καταλάβαμε όλα.

Και εμείς σε αυτήν είχαμε πάει αλλά δεν με εξέτασε η Ψαρρά...Δεν θυμάμαι το όνομα της άλλης γιατρού... ήταν καλή...δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Αυτό που εμάς μας είχε πειράξει είναι ότι ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού για τις 14:00 ( Φλώρινα μένουμε ) και ενώ κάναμε ολόκληρο ταξίδι...για να είμαστε στην ώρα μας... τελικά μας ανέλαβαν 16:30... είχα πεθάνει στην πείνα γιατί περιμέναμε από της 13:00 γιατί είχαμε φτάσει νωρίτερα...και ήταν και άλλο ένα ζευγάρι εκεί από τα Γρεβενά αν θυμάμαι καλά που είχαν ραντεβού μια ώρα πριν από εμάς και τους πήραν λίγο πριν από εμάς για εξέταση... Είχα κουραστεί απίστευτα πολύ...

Zzlwp3.png

εμεις και για τα δυο καναμε στο ιακεντρο και μειναμε πολυ ειχαριστημενοι..

βεβαια πριν λιγες μερες στο ιπποκρατειο συναντησα και την ψαρα.. εμενα μου φανηκε νορμαλ αλλα μιλωντας με αλλες κοπελες μεσα στο νοσοκομειο, ακουσα πολυ καλα και πολυ κακα πραγματα, συγκεκριμενα ακουσα περιστατικο απο μητερα που της εβγαζε το μωρακι της με πολυ μεγαλες πιθανοτηες συνδρομου down και μεχρι να παρει κι αλλες 2 γνωμες και να ηρεμησει τρελλαθηκε..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια, εγώ έκανα την προηγούμενη εβδομάδα τον Β επιπέδου στον edit admin. Πρόσφατα άνοιξε το δικό του ιατρείο γιατι μέχρι τώρα συνεργαζόταν με κάποιους άλλους και μου τον σύστησε ο γιατρός μου οπότε και πήγα. Έμεινα κατενθουσιασμένη! Ειναι πολύ ομιλητικός, εξηγεί τα πάντα, πάρα πολύ φιλικός και προπάντων άνθρωπος.Με είχε μπόλικη ώρα και δεν με άφησε να φύγω μέχρι να έβλεπε και την τελευταία λεπτομέρεια που σημαίνει οτι νιάζετε για τα μωράκια μας. Πραγματικά θα σας τον σύστηνα ανεπιφύλακτα. Μου είπε οτι εξειδικεύτηκε στην Αγγλία πάνω στην προγεννητική διάγνωση. Edit admin Και το βασικό, δεν έχεις προβλημα με καθυστερήσεις γιατι απο οτι κατάλαβα αφιερώνει στην κάθε γυναίκα την ώρα που πρέπει και κλείνει τα ραντεβού του αναλόγως χωρίς να ταλαιπωρούμαστε. Το πολύ πολύ να περιμένεις 15 λεπτά. Ειδικα εγώ που έχω προβλημα με την εγκυμοσύνη μου και δεν μπορώ να περιμένω πολυ ώρα καθιστή, το εκτίμησα ιδιαίτερα που με είδε στην ώρα μου. Και φυσικά μου έδωσε και dvd και σαν χαζομαμά χαζεύω με τις ώρες το μικράκι μου. Εκεί πήγε και η κουμπάρα μου για αμνιοπαρακέντηση και μου είπε και αυτή τα ιδια για τον Edit admin και έμεινε παρα πολύ ευχαριστημένη. Αυτα για τώρα κορίτσια. Θα ξαναπαω στον ίδιο για ντόπλερ κοντά στις 32 εβδομάδες οπότε θα τα ξαναπούμε.

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια εγώ εχω αύριο ραντεβού για β επιπεδου στον κ.Αθανασιαδη οπου θα με εξετάσει ο κ. Ζαβλανος απ'οτι μου είπαν στο τηλ οταν εκλεισα το ραντεβού.Υπάρχουν κοπέλες που τις εξέτασε ο συγγεκριμενος γιατρός να μου πουν εμπειρία?α και κατι αλλο σας μετρησανε τον τραχηλο στο ραντεβου?

E0adp3.png

• 1 month later...

Καλησπέρα σας.Είμαι απο Χαλκιδική και πρόκειται να κλείσω ραντεβού για β' επιπέδου στη Θεσσαλονίκη.Μου έδωσαν κάποια λίστα απο το νοσοκομείο Πολυγύρου όπου τα περισσότερα ονόματα προαναφέρθηκαν.Υπάρχουν όμως και των Αρναουτογλου Χρήστος,Ασημακοπουλος Ευστρατιος,Παπαγεωργίου Χρήστος και Σωτηριάδης Αλέξανδρος.Μήπως κάποια τυγχάνει να γνωρίζει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιαννούλα:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...