Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

B' επιπέδου στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που έχουν κάνει την εξέταση στη Θεσσαλονίκη, πού την έκαναν, πόσο κόστισε, πόσο καιρό πριν έκλεισαν το ραντεβού και αν έμειναν ευχαριστημένες από την όλη διαδικασία και το γιατρό. Τί βλέπουμε και τί περιμένουμε από αυτόν τον υπέρηχο; Ας πούμε έχουν όλοι τρισδιάστατο υπέρηχο; Ή δεν προβλέπετε καν; Σου δίνουν dvd; Γενικά κάθε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη! Αν και είναι νωρίς ακόμη, η γιατρός μου μου είπε διάφορα κέντρα και γιατρούς και η επιλογή είναι δική μου. Θέλω να αποφασίσουμε σύντομα, γι' αυτό ζητώ να μου καταθέσετε τις εμπειρίες σας. Και κάτι λίγο άσχετο: ήταν όσο υπέροχα φαντάζομαι;! :D

Ευχαριστώ!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γεια σου Ιωάννα, εγώ έκανα β΄την Παρασκευή που μας πέρασε στην Θεσ/νικη, σε ιδιωτικό ιατρείο όχι κέντρο δηλ, μεγάλο και τέτοια. Πήγα σε γιατρό που μου σύστησε ο γιατρός μου, εκεί είχα κάνει και την αυχενική. Κράτησε περίπου 15-20 min, κόστισε 150 euro με απόδειξη πήρα και dvd, είχε και 3D υπέρηχο αλλά η μπέμπα κρυβόταν λίγο.

Σου λέει ό,τι βλέπει, τα πιο πολλά τα ξεχωρίζεις και συ, τα πόδια τα χέρια, τα δάχτυλα(χέρια,πόδια), τα κοκαλάκια, τα πλευρά τη σπονδυλική στήλη, τα μάτια, τα χείλια για λαγόχειλο, τη μυτούλα για down, και όλα τα όργανα από τα οποία εγώ κατάλαβα μόνο την καρδιά (κόλπους και κοιλίες), το συκώτι τα νεφρά το στομάχι που έχει υγρό γιατί καταπίνει αμνιακό υγρό φυσικά τον εγκέφαλο με τα χωρίσματα και την παρεγκεφαλίδα. Νομίζω είχε καλό υπέρηχο φαινόντουσαν όλα αρκετά καθαρά.

Στο τέλος αφού μας είπε και τις μετρήσεις μας είπε και πόσα gr είναι.

Αυτά !

0eqUp2.png

iro18, θα μπορούσες να μου δώσεις τα στοιχεία του γιατρού, έστω και με προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλεις να το αναφέρεις εδώ;

Με το καλό και το μωράκι σου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Καλημερα κι απο μενα!Εκλεισα ραντεβου για 3/11 στο ιατρικο κεντρο εμβρυου στη Διαγωνιο.Εκει ειχα κανει και την αυχενικη διαφανεια.Ο Β' επιπεδου θα μου κοστισει 200Ε καθ'οτι εχω διδυμακια.

ry6tp3.png

εγώ την έκανα στον Αθανασιάδη στην Αγία Σοφίας, 30-40 λεπτά, 150 ευρώ κι αυτός (ταρίφα στη Θεσσαλονίκη) dvd δίνει φτάνει να τους το πας εσύ και να το δώσεις ΜΟΛΙΣ μπεις (εγώ θυμήθηκα να το δώσω στη μέση και η κοπέλα έγραψε μόνο το μισό :( ) σου κάνει και 3d στην φατσούλα εκτός να έχει το κεφάλι κάτω χαμηλά χωμένο στο .... της μαμάς του όπως ο δικό μου....

qrgjp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! θα παω στη θεσ/νικη περιπου 5-6/11 για β επιπέδου. δεν δινουν ολοι οι γιατροι dvd; νομιζα οτι ηταν στανταρ αυτο. δλδ η τιμη ειναι περιπου 150Ε;

an1cHjo0g410030MDAwMDkyZHwyMTQ3NDE4N2xqYXxlcGl0ZWxvdXMgaXJ0aGVzISEh.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις ραντεβού; Εσείς πότε το κλείσατε;

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις ραντεβού; Εσείς πότε το κλείσατε;

Καλησπέρα! εγώ έκανα β'επιπέδου στο γέννεσις, μου πήραν 140 ευρώ + 15 ευρώ αν ήθελες dvd, και έκανα και 3 φορές επαναληπτικό δωρεάν επειδή δεν μπορούσαμε να δούμε μια το ένα πόδι, μια την κοιλίτσα και μια τον πωπό της.. έκλεισα ραντεβού 3 μέρες πριν πάω. Σου δίνω πάντως συμβουλή να κλείσεις ραντεβού πρώτη όταν έχει ή πρωί ή απόγευμα επειδή αλλιώς περιμένεις αρκετή ώρα.. και κανα τεταρτάκι πριν μπεις φάε καμιά σοκολατίτσα να κουνηθεί το μωρό και να ξυπνήσει και πάνε τουαλέττα να αδειάσεις την κύστη σου για να μην ταλαιπωρηθείς.. μετά από 4 φορές που το έκανα κάτι μου έμεινε!!χιχι

και ναι Ιωάννα είναι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεσαι!!! ειδικά όταν βλέπεις το προσωπάκι του 3διάστατο... και τώρα που το δικό μου bebe είναι στην αγκαλίτσα μου ναι μοιάζει με εκείνη τη φώτο!!!

Κοριτσια καλησπερα. Δεν ξερω αν βρισκομαι στο σωστο forum, αλλα εχω μια απορια. Βρισκομαι στο τελος του 4ου μηνα και σε λιγες μερες πρεπει να κανω το β επιπεδου. Στον 3ο μηνα εκανα α επιπεδου κ ηταν ολα τελεια! Μηπως δεν ειναι τοσο σημαντικο να την κανω την εξεταση για δευτερη φορα?? Ειναι η ιδια διαδικασια η εχει διαφορα? Θα ηθελα να μαθω γιατι θα χρειαστει να κανω μεγαλο ταξιδι, αφου η γιατρος που την κανει δεν ειναι στην πολη μου. Υπαρχει καποια που δεν μπορεσε η δε χρειαστηκε να την κανει???:confused:

Η εξέταση β' επιπέδου είναι από τις πιο σηαμντικές εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη και γίνεται λεπτομερής έλεγχος του εμβρύου. Μάλιστα μπορεί να ανιχνευθούν πολλές ανωμαλίες.

Εγώ θα την κάνω 30/10, όταν θα είμαι 22 εβδομάδων και κάτι στο Ιατρικό Κέντρο Εμβρύου της Ψαρρά στην Παύλου Μελά. Εκεί το έκανα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Μου κόστισε 150 ευρώ και πήρα και dvd.

A6s2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

maan, πολύ πρακτικές οι συμβουλές σου! Αυτό για την κύστη δεν το ήξερα, νόμιζα μάλιστα τα αντίθετο... ότι δλδ η κύστη καλό είναι να είναι γεμάτη για να φανεί καλά τα μωρό! Φαντάζομαι αυτό ισχύει και για τον απλό υπέρηχο.

happinessva, ο β' επιπέδου θεωρείται ο σημαντικότερος υπέρηχος στην διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί βλέπουν όλα τα όργανα του μωρού με λεπτομέρεια και ανιχνεύονται τυχόν ανωμαλίες, για τις οποίες ενδεχομένως μπορεί να ληφθούν μέτρα μετά τον τοκετό ή κατα την εγκυμοσύνη. Αν βρεθεί κάτι καλό είναι οι γονείς να το ξέρουν και για να είναι έτοιμοι ψυχολογικά και για να πάρουν πληροφορίες για να το αντιμετωπίσουν. Γίνεται μάλιστα από εξειδικευμένο γιατρό γιατί δεν είναι μια απλή εξέταση που μπορούν να την κάνουν όλοι οι γυναικολόγοι. Φυσικά ευχόμαστε να είναι όλα φυσιολογικά!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Εγώ τον έκανα στον Ασκληπιό.Είναι ένα πολυόροφο κτήριο απέναντι απο τον Τερκενλή στην Αγίας Σοφίας.Την ίδια μέρα μου έκαναν και αιμοληψία για την εξέταση του down στον πάνω όροφο και επειδή έκανα και τις δύο εξετάσεις εκεί στον υπέρηχο πλήρωσα -50%.DVD δεν μου δώσανε.

Πραγματικά είναι υπέροχο συναίσθημα.Βλέπεις το πλασματάκι σου να ανοιγοκλείνει τα χεράκια του,να κάθεται οκλαδόν,να πιπιλάει το δάχτυλο...!

• 3 weeks later...

γεια σας κοριτσια εγω τον β' επιπεδου και την αυχενικη διαφανεια τα εκανα στην EUROMEDICA ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ πολυ καλος ο γιατρος που τον εκανε και μου στοιχισε 85 ευρω περσυ.Φετος παλι εκει θα τον κανω ολα ηταν πολυ καλα και το μωρο επισης τι 150-200 διαβαζω αυτο ειναι κλεψιμο κανονικο.Dvd δεν πηρα προφανως δεν τα γραφουν εκει.κατεθεσα μετα τα χαρτια μου στο ικα για να μου επιστραφουν καποια χρηματα (βεβαια ηταν υποτυπωδη γυρ στα 8 ευρω )αλλα με την ενσταση που ειχα κανει πηρα πισω και αλλα 50 δλδ στο συνολο επιστροφης 58ευρω και ο υπερηχος μου στοιχισε 27 ευρω .αφου οι υπαλληλοι που εξεταζουν τις ενστασεις απορουσαν πως γινεται για την ιδια εξεταση αλλοι να πληρωνουν 85 και αλλοι 185 ευρω,λεγανε στους αλλους οτι οι γιατροι τα "παιρνουν" και απο τα συγκεκριμενα εργαστηρια που σας στελνουν.οσο για το ραντεβου 3 μερες περιμενα για να γινει η εξεταση.:-P

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Γεια σας μανούλες, εγώ έκανα χθες τον υπέρηχο Β' επιπέδου στο Ιάκεντρο.

Ήταν τέλεια, όλοι πολύ εξυπηρετικοί και ο γιατρος (Πράπας) ακόμα καλύτερος.

Πολύ ήρεμος, μας εξηγούσε με λεπτομέρεια οτι βλέπαμε στον υπέρηχο.

Η αμοιβή ήταν 150? με dvd, ξέρω ότι φαίνονται πολλά τα χρήματα, για μένα όμως άξιζε και με το παραπάνω!!

boKmp3.png

Τελικά έκλεισα στο κέντρο ιατρικής εμβρύου, με την Ψαρρά γιατί άκουσα ότι έχει κάνει μια ειδίκευση στη β' επιπέδου. Μετά τις 10/12 που θα την κάνω θα σας πω και εντυπώσεις!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Τελικά έκλεισα στο κέντρο ιατρικής εμβρύου, με την Ψαρρά γιατί άκουσα ότι έχει κάνει μια ειδίκευση στη β' επιπέδου. Μετά τις 10/12 που θα την κάνω θα σας πω και εντυπώσεις!

καλησπερα κ απο εμενα!

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη (το 2008) εκανα την β επιπεδου στην Ψαρρα κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Πληρωσα περιπου 100-150 ευρω με το dvd. Εμεινα αρκετα ευχαριστημενη. Τωρα που πλησιαζει ο καιρος να ξανακανω -ειμαι 3.5 μηνων εγκυος- θα την προτιμησω ξανα.

Πολυ καλη εξυπηρετηση κ πολυ καλος κ περιγραφικος ο γιατρος.

car150pb___.png

catcatabu20080306_-8_My+precious+is.png

γεια σας και απο μενα . εγω θα παω μεθαυριο ,την παρασκευη, να κανω τον μεγαλο υπερηχο. θα παω στο γενεσης θεσσαλονικη. ανυπομονω και ελπιζω να πανε ολα καλα. θελω να ρωτησω την maan, σε πιο οροφο ειναι οι υπερηχοι και αν ο γιατρος ειναι εξειδικευμενος σε αυτο που κανει. θα μου δωσουν και dvd τρισδιαστατο που θα φενεται το μωρακι μου?

αχ κορίτσια τι ωραία που ακούγονται όλα αυτά!!!! Πάντως εγώ ρώτησα τον γιατρό μου για όλες τις εξετάσεις που πρόκειται να κάνω (δεν είμαι ακόμα κοντά στη β' επιπέδου), γιατί θέλω να προγραμματιστώ για τα πάντα. Κι αυτός μου πρότινε τον Αθανασιάδη ανεπιφύλακτα, ως τον καλύτερο στη Θεσ/νίκη. Νομίζω ότι το κόστος είναι 150 ευρώ. Μία συνάδελφος την έκανε στο Παπαγεωργίου, αλλά δεν ξέρω το κόστος για εκεί. Φαντάζομαι πάντως ότι να το βλέπεις τρισδιάστατο είναι μαγικό!!!

Γεία σας!

Χθες κάναμε την β' επιπέδου στην Ψαρρά. Όλα ευτυχώς είναι μια χαρά!!!

Η εξέταση συνολικά κράτησε 18 λεπτά, πληρώσαμε 140? και δυστυχώς το dvd που πήραμε δεν περιείχε όλη την εξέταση που χωρίστηκε σε 2 κομμάτια ώσπου να γυρίσει το μωρό, παρά μόνο το 1ο κομμάτι της που ήταν και το μικρότερο...

Όταν μπήκαμε ξανά για να συνεχίσουμε ρώτησα αν θα συνεχίσει η εγγραφή από εκεί που έμεινε, η κοπέλα απάντησε θετικά αλλά προφανώς κάτι έγινε. Όταν το ανακαλύψαμε τηλεφώνησα, όμως δεν έχουν κάποιο αρχείο και μου πρότειναν να ξαναπάω για να τραβήξουμε λίγο τρισδιάστατο το μωρό για να μας μείνει!

Ευτυχώς δεν χρειάζεται γιατί είχαμε την κάμερα μαζί μας και ο άντρας μου τα τράβηξε όλα! Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο γιατί ακούγονται τα σχόλια της γιατρού και ξέρουμε τί βλέπουμε! Το προτείνω σε όλες!

Η γιατρός ευγενική και κατατοπιστική αλλά την ρωτούσα συνέχεια για το τί βλέπαμε.

Το τρισδιάστατο κομμάτι είναι πολύ ωραίο! Ο μπεμπάκος μας βγήκε καλή φωτογραφία και την έχω κορνιζόσει κιόλας!

Αυτό που λένε για το γλυκό πριν μπείτε ισχύει, να το κάνετε! Εγώ έφαγα σοκολατίτσα στο δρόμο, περιμέναμε κι εκεί κανένα μισάωρο και μάλλον δεν έπιασε αφού αναγκάστηκα να φάω κι άλλη! :D (Αυτό δε με χάλασε καθόλου!!)

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες!!!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

εκανα και γω την β΄ επιπεδου και ολα πηγαν τελεια. θα βγει ενας κοριτσαρος. πληρωσα 135 και αν ηθελα και dvd αλλα 15. δεν πηρα dvd γιατι το μωρο δεν ειχε καλη θεση και δεν φενοταν και καλα. καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας να εχουμε και με γερα παιδακια

Edited by kikitsamou
λαθος μηνυμα

• 3 months later...

Εμείς πήγαμε σήμερα στον κ. Αθανασιάδη και δεν μείναμε ευχαριστημένοι..είχαμε ραντεβού στις 14.30 μας το αλλάξανε για τις 15.30. Αφου πήγαμε εκεί περιμέναμε μια ώρα έξω και 20 λεπτά μέσα στην αίθουσα εξέτασης(αφού νομίζαμε ότι μας ξέχασαν). Στην συνέχεια και ενώ είχαμε ζητήσει αποκλειστικα η εξέταση να γίνει από τον κ. Αθανασιάδη ήρθε μια άλλη κοπέλα(η οποία ούτε συστήθηκε) έκανε όλο τον υπέρηχο και ο ίδιος εμφανίστηκε για ένα λεπτο στο τέλος....Όσο για τα αποτελέσματα θέλω να υποθέτω ότι τα έλεγξε και ο ίδιος και δεν έμεινε στις υποθέσεις της "βοηθού??".

Ο άντρας μου εκνευρίστηκε αρκετα αλλα να μη με στενοχωρήσει δεν είπε τιποτα εκει. Γενικα πάντως μου φάνηκαν αρκετα ανοργάνωτοι.

όσο για dvd ενώ ρώτησα την κοπέλα μου είπε δεν γράφουν αλλά ότααν βγήκα έξω μια άλλη κυρία κρατούσε.:(:(:(

Για 3d δυστυχως δεν μπορεσε να κάνει τίποτα καθώς είχε το ποδαράκι του μπροστά.

εγω θα παω Ιακεντρο,απο την αυχενικη εμεινα ευχαριστημενη,στην ωρα μου μπηκα και ο γιατρος ηταν πολυ ευγενικος,τωρα για β επιπεδου το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα τομωρακι μου και το σιντι δεν με ενδιαφερει καθολου!αν και δινουν.τιμη ομως δεν γνωριζω...

Εμείς πήγαμε σήμερα στον κ. Αθανασιάδη και δεν μείναμε ευχαριστημένοι..είχαμε ραντεβού στις 14.30 μας το αλλάξανε για τις 15.30. Αφου πήγαμε εκεί περιμέναμε μια ώρα έξω και 20 λεπτά μέσα στην αίθουσα εξέτασης(αφού νομίζαμε ότι μας ξέχασαν). Στην συνέχεια και ενώ είχαμε ζητήσει αποκλειστικα η εξέταση να γίνει από τον κ. Αθανασιάδη ήρθε μια άλλη κοπέλα(η οποία ούτε συστήθηκε) έκανε όλο τον υπέρηχο και ο ίδιος εμφανίστηκε για ένα λεπτο στο τέλος....Όσο για τα αποτελέσματα θέλω να υποθέτω ότι τα έλεγξε και ο ίδιος και δεν έμεινε στις υποθέσεις της "βοηθού??".

Ο άντρας μου εκνευρίστηκε αρκετα αλλα να μη με στενοχωρήσει δεν είπε τιποτα εκει. Γενικα πάντως μου φάνηκαν αρκετα ανοργάνωτοι.

όσο για dvd ενώ ρώτησα την κοπέλα μου είπε δεν γράφουν αλλά ότααν βγήκα έξω μια άλλη κυρία κρατούσε.:(:(:(

Για 3d δυστυχως δεν μπορεσε να κάνει τίποτα καθώς είχε το ποδαράκι του μπροστά.

Για την αναμονή και τα ραντεβου είναι όντως σπαστικό πάρα πολύ!!!!

Εγώ και στην αυχενική και στην Β επιπέδου καθώς και στην αμνιοπαρακέντηση ζήτησα τον Αθανασιάδη χωρίς δευτερη κουβέντα (ορθα κοφτά) και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!!!

Ήταν άψογος.... μου εξηγούσε τα πάντα, ήταν πολύ ευγενικός και στην αμνιοπαρακέντηση που ήμουν τρελαμένη με την διαδικασία ήταν απλά τέλειος!!!!

Ανοργάνωτοι δεν μου φάνηκαν πάντως. dvd κι εμένα μου έδωσαν.

Τελικά είναι που θα πέσεις!!!