mpoumpoukaki29

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  37
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

17 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  kozani

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Και εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!
 2. Γεια σου και σε ευχαριστώ που απάντησες ... τελικά χθες μου ήρθε η περίοδος ... μετά από 52 ημέρες ... είναι η πρώτη φορά που χάρηκα τόσο πολύ που μου ήρθε! Πριν να μείνω έγκυος ο κύκλος μου ήταν 23-25 ημερών ρολόι ... δηλ. Ήξερα ότι καθυστέρηση μιας ημέρας σήμαινε εγκυμοσύνη ... εσένα μετά από πόσο καιρό ρυθμίστηκε ο κύκλος σου ; Έκανες και ορμονικό έλεγχο; Αύριο θα κανω ορμονικές να δούμε ...σε ευχαριστώ πολύ!

 3. Διαφημίσεις


 4. Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Τελη Απριλίου υπεβλήθην σε απόξεση στην 8η εβδομάδα λόγω παλινδρομησης... Έκτοτε μου ήρθε περίοδος στις 42 μέρες και μετά κάθε μήνα με διαφορετική διάρκεια (28, 35, 40 κτλ). Ώσπου από 1 Σεπτεμβρίου μου ήρθε τελευταία φορά και από τότε άφαντη!!! Έχει τύχει σε καμία? Αν δεν μου ερχόταν από την αρχή δεν θα μου φαινόταν τόσο περίεργο αλλά επειδή μου ερχόταν έστω μια καθυστερημένα μου φάνηκε περίεργο... Έγκυος δεν είμαι, υπέρηχο γραφικά αποδείχτηκε ότι δεν έχω κυστες απλά γιατρός μου είπε ότι φαίνεται λεπτό τοενδομητριο και μου έγραψε ορμονικο έλεγχο... Είμαι 41 και έχω δύο παιδιά αλλά θέλουμε τρίτο! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
 5. mpoumpoukaki29

  Απόξεση και πόνος

  Γεια σου! Είχα κάνει απόξεση πριν από 3 μήνες και δεν είχα καθόλου πόνο μετά απλά λίγο αίμα ... πόνο όχι όμως πάλι έντονο είχα στην πρώτη περίοδο μετά από την απόξεση ... στην θέση σου Θα πήγαινα και σε κάποιον άλλο γυναικολόγο να με δει , για σίγουρα...
 6. mpoumpoukaki29

  Παλινδρομη κύηση μετά τα 40

  Γεια σας κορίτσια ! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Τελικά μου ήρθε περίοδος στις 2 Ιουνίου δηλ. σε 32 ημέρες από την απόξεση! Η περίοδος ήταν πολύ βαριά δηλαδή καμία σχέση με τις περιόδους που είχα... Πήγα και για επανέλεγχο και η γυναικολόγος μου έδωσε το οκ για να προσπαθήσουμε ξανά δηλ είδε ότι όλα είναι οκ με τα γυναικολογικά! Όποτε κορίτσια καταλαβαίνετε ότι ξεκινήσαμε αμέσως προσπάθειες !
 7. Εγώ εννοώ 32 ημέρες από την ημέρα που έγινε η απόξεση!
 8. Σε ευχαριστώ Annitamik ! Έχω ήδη δύο παιδάκια και δεν μου είχε ξανατυχει παλινδρομη στο παρελθόν μόνο βιοχημική ... Πάντως γρήγορα έμεινες έγκυος! Λένε έρευνες ότι μετά από απόξεση εγκυμοσύνες που επετεύχθησαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο έχουν καλύτερη πρόγνωση και ίσως να είναι αλήθεια τελικά ! Γεια σου Νεκταρινακι! Ναι μου ήρθε περίοδος και για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά χάρηκα τόσο ! Απλά το αίμα είναι σαφώς πολύ ...δεν είχα ποτέ τόσο αίμα σε περίοδο... Ελπίζω να είναι όλα καλά στον έλεγχο και να ξεκινήσουμε πάλι προσπαθειες !
 9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Θα πάω για έλεγχο μετά την περίοδο να δούμε αν είναι όλα ενταξει ! Μετά από πόσο καιρό έμεινες έγκυος Annitamik? Εγώ αισθάνομαι και σωματικά και ψυχικά πανέτοιμη να ξαναπροσπαθήσω...και η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που μου ήρθε η περίοδος!
 10. Γεια σας κορίτσια! Στις 30 Απριλίου έκανα αποξεση λόγω παλινδρομης στην 8η εβδομάδα και η περίοδος μου ήρθε στην 32η ημερα αλλά με μεγάλη ροή...τι μπορεί να συμαινει αυτό? Σε εσάς πως ήταν η περίοδος μετά την αποξεση? Επίσης στην ωορρηξία μου είχα πόνο, την είχα αισθανθεί έντονα...εσάς πως ήταν η περίοδος μετά την αποξεση? Επίσης μετά από πόσο καιρό ξεκινήσατε επαφές και ξαναδοκιμασατε για εγκυμοσύνη?
 11. mpoumpoukaki29

  Απώλεια

  Λυπάμαι πάρα πολύ για την τεράστια απώλεια σου...κλαψε βγάλε από μέσα σου τον πόνο που νιώθεις για να αισθανθείς καλυτερα, είναι πολύ καλό που εκφράζεις τα συναισθήματα σου...δεν θα τα ξεχασεις ποτέ τα μωράκια σου αλλά θα πρέπει να προχωρήσεις...για το καλό της οικογένειας σου...δώσε χρόνο στον εαυτό σου όμως και δεξου αγάπη από τους γύρω σου...θα σε βοηθήσει πολύ...εγώ έχασα πριν από ένα μήνα το μωράκι μου στις 8 εβδομάδες και ακόμη δεν είναι τελείως καλά αλλά προσπαθώ να βλέπω θετικά τα πράγματα ...δεν γίνεται αλλιώς...μια τεράστια αγκαλιά και από εμένα!!!
 12. Σκέψου αισιόδοξα! Όλα θα πάνε καλά! Think positive !
 13. mpoumpoukaki29

  Παλινδρομη κύηση μετά τα 40

  Γεια σου irencat! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνούν οι μέρες από την αποξεση τόσο περισσότερο άρχισα να σκέφτομαι πιο θετικά! Οι ορμόνες μου μάλλον χτύπησαν κόκκινο μετά από όλο αυτό το δυσάρεστο γεγονός...περιμενω τώρα να μου έρθει περίοδος και.μετα σιγά σιγά να προσπαθήσουμε πάλι αλλά σίγουρα χωρίς πανικό...το θετικό είναι ότι πριν μερικές μέρες κατάλαβα ότι είχα ωορρηξία οπότε μάλλον έρχεται όπου να είναι η περίοδος... Και από ότι βλέπω ο κύκλος μου θα είναι όπως ήταν πριν δηλ 23-25 ημερών. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !!! Πολύ ελπιδοφόρα η ιστορία σου! Ελπίζω να έρθει και σε εμάς ένα ακόμη μωρουλινι!
 14. mpoumpoukaki29

  Παλινδρομη κύηση μετά τα 40

  Εννοείται θα σας ενημερωσω...πρέπει να μου έρθει πρώτα περίοδος και μετά θα πάω για έλεγχο από ότι μου είπε...ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν ! Θα μιλάμε από εδώ! Μην χαθούμε!
 15. mpoumpoukaki29

  Παλινδρομη κύηση μετά τα 40

  Με τηνμικρη που θα γίνει οσονουπω 6 φέτος αισθανθηκα ότι έχει ξεκολλήσει από επάνω μου...είμαι και τέτοιος χαρακτήρας που ήμουν πολύ πάνω από τα παιδιά και ψυχολογικά ήθελα να είμαι ελεύθερη για να κάνω και άλλο μωρό...η διαφορά ηλικίας όπως το βίωσες και εσύ είναι βέβαια ένα μεγάλο θέμα αλλά έχει και τα καλά του όπως λες ! Έχεις και βοηθούς !!! Γενικώς είναι μια απόφαση που κάπως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου μόνο του και ξαφνικά αισθάνεσαι ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις...τουλάχιστον εγώ τώρα αισθάνομαι έτοιμη από όλες τις απόψεις για τριτο μωράκι ... Anemoni σε καταλαβαίνω απόλυτα με τον ύπνο...με την πρώτη κοιμήθηκα σερί για πρώτη φορά μόλις έγινε 3 1/2...ξυπνούσε συνέχεια να θηλάσει...η δεύτερη αντιθέτως τον ύπνο τον είχε στο τσεπακι της ...την ξυπνούσα για να φάει...όλα αυτά και πολλοί άλλοι παράγοντες σε φρενάρουν να αποφασίσεις γρήγορα για άλλο παιδάκι...λογικό...παντως πραγματικά δύσκολο αυτό που περασες με τους εμετούς...το έζησε και μια φίλη μου η οποία ήταν σχεδόν ξάπλα σε όλη την εγκυμοσύνη...είναι τόσο δύσκολο και θέλει τόση υπομονή πραγματικά...πάντως η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν τέλεια...δεν είχε ούτε έναν εμετό...και αυτή δεν αποφάσιζε για δεύτερο επειδή της είχε μεινει τραύμα αυτό το εννιαμηνο πιστευοντας ότι θα περάσει τα ίδια αλλά δοξα τω θεώ όλα πήγαν τέλεια και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ...!