Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Καλημερα!! Μπραβο Ελενη!

η ζελατινα ειναι απαραιτητη γιατι αν θελει η κοπελα να χρησιμοποιησει τα παμπερς πρεπει να ειναι καθαρα, και νομιζω ειπες θα την πας στο μαιευτηριο οποτε καπως πρεπει να ειναι κλειστη για να την ακουμπισει εκει μεχρι να την παρει σπιτι ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω.δεν εχω βαλει ακομα κατι στην κορυφη γιατι μαλλον θα μου στειλει κατι η βικυ αν καταλαβα καλα...ετσι και αλλιως εχω ακομα 2-3 μερες...παντως ειναι πολυ καλο..θα βγαλω φωτο σιγουρα..μου εφυγε ενα βαρος..ουφ!

Αληθεια, ζελατινα απο που βρισκουμε;

Σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας.

Επίσης, εγώ βρήκα σε μεγάλο βιβλιοπωλείο, στο χώρο με τα διάφορα είδη χαρτιών. Πήρα ένα ρολό με 2,10 ευρώ.

Μπορείς ακόμα να πας σε ένα ανθοπωλείο και να σου κόψουν όσο χρειάζεσαι.:mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Μπράβο dora πολύ ωραίο!!!!Είμαι σίγουρη θα της αρεσει της φίλης σου!!!Τα παπουτσάκια δε που έχεις βάλει θεικά!!!

Άσχετο άλλα θα το πω!!Έχουμε την ίδια κανάτα νερού με το λαχανί λουλούδι που φαίνεται στον πάγκο της κουζίνας σου!!Σε κούφανα ε??:mrgreen:

Και εμεις τον ιδιο βραστηρα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερε τι παρατηρησα πάλι η ατιμη!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ ομορφο doraki...συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

εγω την πηγα χτες την τουρτα μου.εδω στη μυτιληνη δεν εχει ξαναγινει σιγουρα..προχωρουσα στο διαδρομο και με κοιτουσανε ολοι!τα αλλα 3 παιδακια της οικογενειας ξετρελαθηκανε...ειδικα η μικρη η μια ελεγε λεει στις φιλες της :μας φερανε μια τουρτα και τα εχει οολα πανω!χα χα

εγω την πηγα χτες την τουρτα μου.εδω στη μυτιληνη δεν εχει ξαναγινει σιγουρα..προχωρουσα στο διαδρομο και με κοιτουσανε ολοι!τα αλλα 3 παιδακια της οικογενειας ξετρελαθηκανε...ειδικα η μικρη η μια ελεγε λεει στις φιλες της :μας φερανε μια τουρτα και τα εχει οολα πανω!χα χα

Καμιά φωτό έβγαλες???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ευχαριστω κοριτσια..

Τα παπουτσακια ειναι οντως θεικα :lol::lol:

Τα ειχα βρει στα Τζαμπο (3 ευρω νομιζω) πριν δυο βδομαδες που ειχα παει κ τα πηρα για τη δικη μου τη μικρη αλλα μου ταιριαξαν πολυ.. Τωρα ελπιζω αμα ξαναπαω να βρω να παρω αλλα :lol:

Ενταξει δεν ειναι να τα φορεσει το παιδι αλλα ειναι οντως κουκλιστικα για διακοσμηση.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Επίσης, εγώ βρήκα σε μεγάλο βιβλιοπωλείο, στο χώρο με τα διάφορα είδη χαρτιών. Πήρα ένα ρολό με 2,10 ευρώ.

Μπορείς ακόμα να πας σε ένα ανθοπωλείο και να σου κόψουν όσο χρειάζεσαι.:mrgreen:

mom να σε ρωτησω...τι διασταση ειναι το ρολο σε ζελατινα γιατι εγω πηρα 2 ζελατινες (αρκετα μεγαλες) απο μαγαζι με ειδη συσκευσιας και δεν φτανει να το τυλιξω ολο...η μια δεν φτανει βασικα αλλα για να βαλω και την δευτερη δεν δειχνει ωραιο...φτανει μεχρι την μεση και λιγο παραπανω συν οτι εγω στην κορυφη εχω βαλει και μια Barbie η οποια το κανει σχετικα ψηλο!!!Ειμαστε 2μετρη τουρτα τι να κανουμε!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

mom να σε ρωτησω...τι διασταση ειναι το ρολο σε ζελατινα γιατι εγω πηρα 2 ζελατινες (αρκετα μεγαλες) απο μαγαζι με ειδη συσκευσιας και δεν φτανει να το τυλιξω ολο...η μια δεν φτανει βασικα αλλα για να βαλω και την δευτερη δεν δειχνει ωραιο...φτανει μεχρι την μεση και λιγο παραπανω συν οτι εγω στην κορυφη εχω βαλει και μια Barbie η οποια το κανει σχετικα ψηλο!!!Ειμαστε 2μετρη τουρτα τι να κανουμε!!!!!:lol:

loukoumaki, η αλήθεια είναι ότι πέταξα τη συσκευασία και δεν ξέρω πόσα μέτρα είναι ακριβώς. Πάντως μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει σίγουρα 5 μέτρα και έχω αρκετό υπόλοιπο.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα σε ολες!

Ειμαι η κουμπαρα της xuito , που μου εφερε για δωρο αυτη την υπεροχη "τουρτα" !!

Κοριτσια ξετρελλαθηκα! Δεν εχω ξαναδει και τετοιο. Ειναι ακρως εντυπωσιακο και απολυτα χρησιμο!!! Εχουμε χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω και καμια φιλη σε ενδιαφερουσα για να το παω κι εγω δωρο :)

Οσες εχετε παντως να το προτιμησετε, ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δωρο που μπορειτε να κανετε!!

xuito μου σε ευχαριστω και παλι! Σ' αγαπω πολυ πολυ κουμπαρουλα!!

http://farm3.static.flickr.com/2588/4138070244_f006831bb7_b.jpg

υ.γ. Πως βαζουμε φωτογραφια;;;

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

Καλημερα σε ολες!

Ειμαι η κουμπαρα της xuito , που μου εφερε για δωρο αυτη την υπεροχη "τουρτα" !!

Κοριτσια ξετρελλαθηκα! Δεν εχω ξαναδει και τετοιο. Ειναι ακρως εντυπωσιακο και απολυτα χρησιμο!!! Εχουμε χρησιμοποιησει σχεδον τα παντα!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω και καμια φιλη σε ενδιαφερουσα για να το παω κι εγω δωρο :)

Οσες εχετε παντως να το προτιμησετε, ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δωρο που μπορειτε να κανετε!!

xuito μου σε ευχαριστω και παλι! Σ' αγαπω πολυ πολυ κουμπαρουλα!!

http://farm3.static.flickr.com/2588/4138070244_f006831bb7_b.jpg

υ.γ. Πως βαζουμε φωτογραφια;;;

κι εγώ σ'αγαπώ γλυκειά μου!!!! να μου φιλήσεις τη μπουμπού!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω τρελαθεί με τις τούρτες!!!!

Θα κάνω κι εγώ για μια φίλη που γεννάει σε κανα μήνα!

Αλλά σίγουρα θα κάνω και ένα δικό μου όταν φτιάξω το δωμάτιο του μπέμπη!

Μία απορία μόνο (ίσως το έχετε γράψει αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω) για να στερεώσουμε τους ορόφους τις τούρτας μεταξύ τους τι βάζουμε? Τους δένουμε ή έχει κάποια "δοκό" στη μέση?

πολυ χαιρομαι που σας αρεσει!!! και πολυ σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για τις οδηγιες μπηκα στο youtube εγραψα diaper cake και ειδα αρκετα βιντεο... προτιμισα να τα δεσω με λαστιχο για να ειναι σταθερο , πηρα στα jumpo κι εκανα τις αγορες.(πηρα τις κορδελες απο καταστημα με ραπτικα ειδη, αλλα εκανα βλακεια γιατι ειχε ακριβως τα ιδια το jumpo σε πολυ καλυτερες τιμες).. και μετα εβαλα την φαντασια μου να δουλεψει για να το στολισω!!! εκανα 2 ωρες να ψωνισω με το μωρο αγκαλια και 3 ωρες να το φτιαξω και να το στολισω με μικρα διαλλειματα αλλα νομιζω αξιζε ο κοπος!!

και παλι σας ευχαριστωωωωω!!!!

ευχαριστω!!!

εχτες το ειδε η μανουλα!! και τρελλαθηκε!! πολυ χαρηκα!!! οπως και ολοι οι συγγενεις!! τι καλα!!!

οσο για οδηγιες... ειναι δεμενα με λαστιχο μεταξυ τους πανω στο μπιμπερο... και ενα ενα τυλιγμενα... με τα γραπτα δυσκολο να καταλαβετε... να δειτε τα βιντεο ειναι 5 λεπτα και πολυ κατοπιστικα για τις μανουλες που πιανουν τα χερακια τους... εγω ετσι το εκανα το εγραψα και πιο πανω...;)

παντως πιο φτηνο βγαινει τελικα... αλλα εχτες ειμασταν ολη μερα εξω βολτουλες και δεν προλαβα να κανω υπολογσμους:mrgreen::mrgreen: κι επισης μετα τα καλα λογια δεν θα ξανακανω αλλο δωρο στις φιλες μου που γεννανε*:lol::lol:

edit: *εννοω οτι θα κανω μονο αυτο χιχι!!

εδω εχει τις απαντησεις που ψαχνεις... αλλα καλυτερα να δεις τα βιντεο

καλη επιτυχια!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...