Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι λιγο βιαστικο...

θελω για αγορι μία diaper cake για την κυριακή. δε ρισκάρω να τη φτιάξω ετσι βιαστικα για πρωτη φορά. μπορώ να επικοινωνήσω με καποιον να μου την εχει ετοιμη την κυριακή;

age.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

βρε κοριτσαι να σας ρωτησω και γω κατι. αυτην την βαση της τουρτας, το στρογγυλο χαρτονι δηλαδη που τοποθετουμε την τουρτα απο που το αγοραζετε??

βρε κοριτσαι να σας ρωτησω και γω κατι. αυτην την βαση της τουρτας, το στρογγυλο χαρτονι δηλαδη που τοποθετουμε την τουρτα απο που το αγοραζετε??

και απο καταστηματα με ειδη συσκευασιας.

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Να σε ρωτησω κατι...ποσο σου στοιχιζει στο συνολο να φτιαξεις μια τετοια τουρτα? συμφερει σα δωρο? γιατι απο αποψη αισθητικης...ειναι απλα υπεροχο!

Να απαντήσω εγώ? Εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Και είναι ένα δώρο απ την αρχή μέχρι το τέλος χρήσιμο στη μανούλα. Μπορείς ανάλογα με το ποσό που θες να διαθέσεις να φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα. Η τούρτα που χω ποστάρει παραπάνω, κόστισε περίπου 65 ευρώ και αυτή που ετοιμάζω τώρα επειδή είναι για πολύ δικό μου άτομο, σίγουρα θα ξεπεράσει τα 150. Αλλά μπορώ να φτιάξω και με 30...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Αν ψάχνετε κάτι ΧΡΗΣΙΜΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, χαρίστε ένα κουκλάκι CUSKI!

20 ευρώ περίπου...σίγουρα δεν το έχει το μωρό και θα το λατρέψει! www.************.gr ή www.************.com!

Πρόσεξα ότι όλες οι δημοσιεύσεις σας παραπέμπουν στη συγκεκριμένο e-shop. Μήπως έχετε κάποιο όφελος απο αυτό? λέω εγώ τώρα.....:roll: Γιατί απ'ότι ξέρω η "αυτοδιαφήμιση" απαγορεύεται!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Πρόσεξα ότι όλες οι δημοσιεύσεις σας παραπέμπουν στη συγκεκριμένο e-shop. Μήπως έχετε κάποιο όφελος απο αυτό? λέω εγώ τώρα.....:roll: Γιατί απ'ότι ξέρω η "αυτοδιαφήμιση" απαγορεύεται!

α και εδω προλαβε να γραψει...? εεεε εχει γραψει ουυυυυυυυυ

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα κοριτσια,εχω καιρο να φανω!!!

να σας δειξω τις νεες μου κατασκευες?πειραματιστικα καθως περιμενα να γεννησουν 3 φιλες και εβγαλα τα παρακατω σχεδιακια.η φιλη που θα παρει το αεροστατο ακομη δεν γεννησε και πρεπει να το φτιαξω γιατι μου ξεφουσκωσε λιγο το μπαλονι!

16555810150091944439469.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

16281549639351946853634.jpg[/img]

16805910150099161624469.jpg[/img]

εφτιαξα και καστρο αλλα η φωτο δεν μου αρεσε γιατι ειναι σκοτεινη,χθες το εφτιαξα και σημερα θα το φωτογραφισω στο φως της ημερας και θα σας το δειξω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!οι ιδεες δεν ηταν δικες μου,ειδα φωτο στο ιντερνετ και τα εφτιαξα.εκτος απο το αεροστατο που οσο και αν εψαξα δεν βρηκα πουθενα οποτε νομιζω ειμαι η πρωτη με πανοαεροστατοκατασκευη!!!και κατι ακομη που δεν ειχα δει σε καμια φωτο ηταν το χερουλι στο καροτσι.οποτε και αυτο δικο μου ειναι χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

μπράβο βρε κορίτσια πολυ όμορφα όλα...να ρωτήσω κάτι....?γιατι δεν το κάνετε και επάγγελμα αυτο...?εφόσον πιάνουν και τα χεράκια σας?

δεν ειναι και τοσο ευκολο δυστυχως!

Εσεις που είστε πολύ έμπειρες στα diaper cakes, μήπως γνωρίζεται πού μπορώ να απευθυνθώ για να μου φτιάξουν ένα?

Βρήκα αυτό http://www.etsy.com/listing/43842472/baby-boy-bath-gift-blossom-bouquet και μου αρέσει πάρα πολύ. Βασικά, μου αρέσει που έχει διάφορα πράγματα και όχι πάνες. Το θέμα είναι ότι είμαι τελείως κουλή στις κατασκευές και φοβάμαι ότι θα τα κάνω μαντάρα. καμιά ιδέα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...