Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλοουν, ζογκλερ ή κατι παρομοιο στη Θεσσαλονικη?

Recommended Posts

Ψαχνω για ζογκλερ ή κλοουν ή κατι παρομοιο για παιδικο παρτι . Μενω στο νομο Θεσσαλονικης και τα "ανεμοσκορπισματα" στα οποια ρωτησα ζητουν για μιαμιση ωρα - που περιλαμβανει μπαλονοκατασκευες, ζωγραφικη προσωπου και μουσικοκινητικα παιχνιδια- 210,00 + 40,00 για να ερθουν στο μερος που μενω που απεχει 35 χλμ. απο τη Θεσσαλονικη. Πολλα δεν ειναι? Γνωριζειι καποια μανουλα κατι αλλο να μου προτεινει?

Διαφημίσεις

Ψαχνω για ζογκλερ ή κλοουν ή κατι παρομοιο για παιδικο παρτι . Μενω στο νομο Θεσσαλονικης και τα "ανεμοσκορπισματα" στα οποια ρωτησα ζητουν για μιαμιση ωρα - που περιλαμβανει μπαλονοκατασκευες, ζωγραφικη προσωπου και μουσικοκινητικα παιχνιδια- 210,00 + 40,00 για να ερθουν στο μερος που μενω που απεχει 35 χλμ. απο τη Θεσσαλονικη. Πολλα δεν ειναι? Γνωριζειι καποια μανουλα κατι αλλο να μου προτεινει?

καλημέρα!!!!!!!!!!!πολλά είναι!

ρώτα αν θες στον παιδότοπο στο cosmos απέναντι, στα βενζινάδικα. έχει μια κοπέλα κλόουν για πάρτι. η αδερφή μου την είχε στην ανηψια μου τον Απρίλιο(ντίνα νομίζω την λένε) με 80 ευρώ!

hATb.jpgppcCp3.png

Γιατί σου είπαν τόσα πολλά; Τα ανεμοσκορπίσματα εμένα στα γεννέθλια της κόρης μου για 1 ώρα πήραν 100ε και υπήρχε και με 80 αν ήθελα. Δεν ζήτησα Face painting αλλά όλα τα υπόλοιπα και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όταν ρώτησα για το εξοχικό μου που είναι στην ίδια απόσταση με τη δική σου μου είπε πως δεν θα έχει διαφορά, γιατί είναι κοντά. :)

74Qtp3.png2SeRp3.png

και εγω εχω παρει διασκεδαστη απο τ'ανεμοσκορπισματα με 80e εαν μπεις στο ιντερνετ εχει καποιους για θεσσαλονικη μηπως το προβλημα ειναι το οτι εισαι εξω απο θεσσαλονικη?γιατι δεν ξαναπερνεις τηλ.εαν ειναι αυτο ας κανει λιγο τον 'ταξιτζη'ο συζυγος

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Κι εμένα στα "Ανεμοσκορπίσματα" 80 ευρώ μου πήραν τον Ιούνιο στο πάρτυ της μικρής μου για 2 ώρες τρελλού παιχνιδιού. Στο επόμενο πάρτυ μας, σ' αυτούς θα απευθυνθώ οπωσδήποτε, μειναμε όλοι πολύ ευχαριστημένοι!

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι "περιελαμβανε" αυτο το διωρο? Τι να σας πω!οταν μαλιστα τους ειπα οτι περσι ειχα ταχυδακτυλουργο και ζωγραφικη προσωπου με λιγοτερα χρηματα μου ειπαν οτι ξερουν οτι ειναι οι πιο ακριβοι αλλα οτι ειναι οι καλυτεροι.

Κοριτσια τι "περιελαμβανε" αυτο το διωρο? Τι να σας πω!οταν μαλιστα τους ειπα οτι περσι ειχα ταχυδακτυλουργο και ζωγραφικη προσωπου με λιγοτερα χρηματα μου ειπαν οτι ξερουν οτι ειναι οι πιο ακριβοι αλλα οτι ειναι οι καλυτεροι.

Τώρα είδα το μήνυμα! Λοιπόν, στο δίωρο συμπεριλαμβανόταν χορός με ηχοσύστημα που είχε φέρει ο κλόουν και διάφορα παιχνίδια που έκανε με τα παιδιά, δραστηριότητες κλπ. Εξαρτάται και από την ηλικία των παιδιών το τι παιχνίδια θα κάνει, εννοείται αυτό. Μετά από τον χορό και το παιχνίδι, κόψαμε όλοι μαζί την τούρτα και μετά έφυγε. Η τιμή ήταν 60 ευρώ για μία ώρα και 80 για 1 1/2 αλλά ο κλόουν κάθισε πολύ παραπάνω (πάνω από 2 ώρες) χωρίς να ζητήσει επιπλέον χρήματα. Νομίζω Σταυρούλα την έλεγαν την κοπέλα που ήρθε και ήταν ντυμένη μίκυ - το θέμα του πάρτυ μας. Αυτά. Καλά να περάσετε ό,τι κι αν διαλέξετε τελικά!

Κοριτσια, ελπιζω καποια να δει το μηνυμα μετα απο τοσο καιρο!

Ακουσα για καποιον κλοουν?, ταχυδακτυλουργο? "ΚΑΜΠΕΡ" ή καπως ετσι ο οποιος ηταν με την ομαδα του το καλοκαιρι στο Μagic Park. Γνωριζετε κατι?:confused:

• 6 months later...

ΓΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!! ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ 6ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( ΜΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΤΟΥ........ΕΛΠΙΖΩ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δες εδώ http://www.angels-party.gr

Πήρα για τη βάφτιση του μικρού μου και επειδή είχα θέμα πειρατή ήρθε ντυμένη σαν πειρατής και έπαιξε με τα παιδάκια 1 ώρα. Όλα τα μικρά ξετρελάθηκαν και οι γονείς επίσης που ησύχασε το κεφάλι τους. :D:D

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ martsi ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ;;;

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έδωσα τόσα βέβαια δε ξέρω να σου πώ αν είναι πολλά ή όχι γιατί δε ρώτησα και κάπου αλλού πάντως τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε πολύ μαζί τους ούτε να φάνε δεν ήθελαν. Αλήθεια πόσο πάνε περίπου;

Να σου πω την αλήθεια εμένα μου φάνηκαν πολλά τα 80? για το μοίρασμα των μπομπονιέρων για αυτό και δεν το έκανα. Αναλογικά να το πάρεις πως ζητάς 80? για 20 λεπτά που θα δίνεις μπομπονιέρες και δεν θα κάνεις τίποτα και 90? για μια ώρα που έχεις 20 πιτσιρίκια να απασχολείς;

Έχουν λίγο ξεφύγει!!!

Καλημέρα! Στα ανεμοσκορπίσματα οι τιμές ξεκινάνε από 60 ευρώ την ώρα, ανάλογα τον διασκεδαστή που θα κλείσεις, ανάλογα δηλαδή με την εμπειρία του, αλλά σε όλα τα πάρτυ μας έμειναν παραπάνω ώρα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε ευχαριστώ Χριστίνα τελικά θέλει ψάξιμο.

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί είναι νέα στο χώρο και σαν νέα θα έπρεπε να έχει καλύτερες τιμές, τεσπά :?

Κάνει πάντως καλή δουλειά η κοπέλα, όλα τα παιδάκια ακόμα το συζητάνε, ίσως είναι ότι πληρώνεις.

Μια φίλη μου πάντως που είχε πάρει μια άλλη κοπελίτσα για τα γενέθλια της κόρης της απο αλλού δε μπορώ να πω ότι διασκέδασε ιδιαίτερα τα παιδιά.

συνηθως ειναι 60 την ωρα συν 20 το μισαωρο.καμια φορα κ 70 την ωρα.

αν κανει κ καλο βαψιμο το ιδιο ατομο συμφερει γιατι τα γραφεια ζητανε αλλα τοσα μονο για το βαψιμο.καλο ειναι να ναι 2 ατομα μαζι ο ενας κλοουν κ ο αλλος βαψιμο για να γινει ανετα το προγραμμα

• 6 months later...

Καλησπερα σε ολους!!

Στις 18/12 θα κανω το παρτυ της κορης μου που γινεται 4, και θελω να παρω εναν κλοουν -διασκεδαστη. Περσι ειχα δυο κοπελες που καθισαν 2 ωρες και πηραν 100 ευρω. Οι τιμες που ακουσα απο τις "εταιρειες" που κανουν αυτη τη δουλεια ειναι γυρω στα 65 ευρω την ωρα.

Δεν ειναι πολλα???

Εχετε κανεναν να προτεινετε απο δικη σας εμπειρια??

ευχαριστω πολυ!!!

line_test_beg_39_time_1166504400_text_d4ef20c5f5effdebe920eceff520e5dfede1e9.gif

Εγω θα σου προτεινω τα ανεμοσκορπισματα.....Εχουν και σελιδα στο internet..πηρα εναν κλοουν-διασκεδαστη για τα 2α γενεθλια της κορης μου στις 31/10/10......Πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια της κλοουν, απασχολησε τα παιδακια για 90 λεπτα για 80ευρω.....60 λεπτα=60 ευρω......Δεν ασχοληθηκα καθολου με τα παιδια του παρτυ (10-11 διαφορων ηλικιων) παρα μονο με την διακοσμηση και τα φαγητα......Μουσικη φερνει αυτη,εχει μικροφωο για να ακουγετε, χορευουν, παιζουν παιχνιδακια αναλογα με την ηλικια τους, ζωγραφικη προσωπου, λιγα μαγικα κολπακια, μπαλλονοκατασκευες και πολυ χορο..Διαλεγεις και κουστουμι εαν θελεις... Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι....Να φανταστεις οτι τα παιδια δεν φαγανε σχεδον καθολου απο αυτα που ετοιμασαμε και οταν τελειωσε το προγραμμα της η κλοουν κανανε σειρα για αναψυκτικα για να δροσιστουνε.......Εμεις ειχαμε την Σταυρουλα αλλα αναλογα με την εμπειρια και τις ηλικιες των παιδιων διαλεγεις και πληρωνεις αναλογα......Οσο πιο εμπειρος διασκεδαστης τοσο πιο ακριβος...

www.anemoskorpismata.gr

Αν θελεις να ρωτησεις κατι....Απλα ρωτα με....

www.anemoskorpismata.gr

συμφωνω εγω τις φωναξα στη βαφτηση τις κορης μου στην εκκλησια και ηταν καταπληκτικη ειχα μια νεραιδουλα εκατσε 2 ωρες μπρει και παραπανω και πηρε 90 ευρω αλλα χωρος παιχνιδι μπαλονια ζωγραφιες αφου και οι μεγαλοι διασκεδασαν ηταν πολυ καλοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...