Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEL

Recommended Posts

Φαιη μου ακριβως το ιδιο και με μας συμβαινει , δεν εχουμε πουθενα να αφησουμε τα μικρα για να παμε 1 φορα μονο οι 2 μας για καφε , καποτε καθοτανε και ο μικρος στην πεθερα μου (γιατι η Μαρια δεν καθετε με τιποτα ουτε για μιση ωρα ) , τωρα αρχιζει να μας φωναζει αμα τολμησουμε να ξεμυτισουμε οποτε δεν τον αφηνουμε ,ακομα και οταν παμε Λαρισα λοιπον βολτες ολοι μαζι βγαινοθμε και επειδη ειμαστε σε χωριο κοντα στη Λαρισα (κανα μισαωρο) οταν πια τα κοιμιζουμε και μπορει να κατσει η πεθερα μου μαζι τους ειμαστε πτωματα για να βγουμε και να παμε Λαρισα και καθομαστε μεσα και βγαινει η πεθερα στην καφετερια του χωριου με τον πεθερο χαχαχαχα ( ειναι πολυ νεοι ). Θεσνικη δεν εχουμε την δυναντοτητα να βγουμε μετα που θα τα κοιμισουμε και να μεινει καποιος μαζι τους , η μαμα μου οιπως εχω πει ειναι ηλικιωμενη και φροντιζει τον βαρια αρρωστο πατερα μου. Για αυτο ειμαστε εμεις οι 2 μονο αμα δεν συνεργαζομασταν κιολας δεν θα καταφερναμε τιποτα με τα παιδια . Και μενα κουκλα μου μονο που δεν τα θηλασε και τα 2 και ακομα και τωρα αμα χρειαστει καποιο απο τα 2 μεσ στη νυχτα σηκωνεται εκεινος .

Αλλα ειναι δυσκολα και για τα κοριτσια και γενικοτερα για ολες μας που δεν εχουμε τη μαμα μας ή τη μαμα του αντρα μας μαζι μας . Ο Παναγιωτης μπορι να ειναι υπεροχος πατερας και αφοσιωμενος αλλα εκεινος ειναι στη δουλεια εως το απογευμα και εγω μονη μου εδω με 2 μικρα μωρακια και εχει και πολλα βραδυνα και υπηρεσιες γιατι ειναι στρατιωτικος και τοτε εγω ειμαι ολη μερα ή τοβραδυ με τα μικρα μου χωρις βοηθειες .

Διαφημίσεις

Καταλαβα! Κι εμενα ο αντρας μου αστυνομικος ειναι κι εκανε και εκεινος βραδυνα. Απο τις 17/06 ομως ειναι σπιτι με αναρρωτικη γιατι χτυπησε! Κι εγω μια απο τα ιδια.. Η μανα μου δουλευει, τα πεθερικα ειναι μακρια μας και ετσι οπου παμε εχουμε και τη μικρη μαζι μας. Σε οοοοοολες τις ετοιμασιες για το γαμο και τη βαπτιση την ειχαμε μαζι και μαλιστα στον στολισμο, εκει που μας εδειχνε η κοπελα φωτογραφιες για να επιλεξουμε λουλουδια, χρωματα κτλπ., χτυπαγε με τα χερακια της τις εικονες που τις εκαναν εντυπωση! :-P Δεν παραπονιεμαι γιατι με αυτα που διαβαζω ειμαι σε ευνοημενη θεση, απλα μερικες φορες μου λειπουν καποια πραγματα που εκανα πριν και τωρα δεν εχω τη δυνατοτητα να τα κανω..!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Επίσης σήμερα κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι στο χέρι μας για να αλλάξουν.Βρήκα άκρη και θα στείλω την μικρή παιδικό γιατί και μέσα στο σπίτι βαριέται.Επίσης πήγα το πρωί στην σχολή χορού που υπάρχει στην περιοχή μου γιατί θέλει η μικρή και έμαθα ότι θα φτιαχτεί τμήμα για μαμάδες τις ώρες που πάς το παιδί και μαθαίνεις λάτιν χορούς.Πέταξα την σκούφια μου και αμέσως δήλωσα συμμετοχή.Ηταν μια πολύ ωραία μέρα μετά από πολύ καιρό.Και βέβαια συνειδητοποίησα ότι αφού είμουν καλά ψυχολογικά δεν είχα καθόλου νεύρα σήμερα ούτε άγχος ούτε μιζέρια.Και ας περιμένει μια λεκάνη με πλυμένα για να απλωθεί.Μπορεί να τα απλώσει και ο άντρας μου σε λίγο γιατί εγώ θα κάνω μπάνιο τα παιδιά....χα χα χα χα!!!!!

Αυτά είναι! ;)

Εύχομαι να βρείτε τις νέες ισορροπίες σας που να δίνουν ανάσες σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας! :-D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...