Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τον ξέρω το Σαββίδη, έχει ιατρείο στη λαμπράκη στην ανω τούμπα.

εμένα μου φάνηκε πολύ καλός, δεν έχω εμπειρία γέννας μαζι του, μόνο εξετάσεων λόγω τεβε και τον βρήκα προσιτό.

τον γνωρίζει πολύ καλά και η μαία μου και όταν την είχα ρωτήσει τότε γιατί έπρεπε να δηλώσω γιατρούς στο τεβε μου είπε τα καλύτερα! είναι λέει ψυχούλα και πολύ φοβερός άνθρωπος.

είναι κι εκείνη μόνιμη στο ιπποκράτειο και έχουν συνεργαστεί.

νομίζω το ιπποκράτειο είναι πολύ καλή επιλογή για γέννα.

το πρώτο μου παιδί το γέννησα σε ιδιωτικό στη θεσ.νικη, οι γιατροί εκεί μου δημιούργησαν πρόβλημα και αναγκάστικα να νοσηλευτώ στις "θέσεις" στο ιπποκράτειο.

καλές εντυπώσεις έχω και μου άλλαξαν τη γνώμη για τα δημόσια

με το καλό!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Σαν άνθρωπος συμφωνώ ότι είναι φοβερός. Ούτε εγώ έχω εμπειρία γέννας μαζί του. Πήγα για μια κολπίτιδα μετά από γέννα (από άλλο γυναικολόγο) και για 2 χρόνια παιδευόμασταν με θεραπείες. Αποφάσισα να πάρω και μια 2η γνώμη και στην 1η θεραπεία με την καινούργια γυναικολόγο θεραπεύτηκε. Κι εμένα μου τον σύστησαν για πολύ καλό. Μπορεί να έτυχε σε μένα.:-(

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

τον σαββιδη δεν τον γνωριζω αλλα αφου βρισκεσε στον χωρο του ιπποκρατιου μακρια απο τον πραπρα και εαν θελεις μπορω να σου πω την προσωπικη μου εμπειρια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ευχαριστω για τις απαντησεις σας... και εμενα μου το συστησαν και παω με γνωριμια...

Ναι Αννα27 εκει ειναι το ιατρειο του στην λαμπρακη αλλα σε ποιο υψος δεν ξερω θα τον βρω... τι σοι τουμπιωτισσα ειμαι...

koufetaki κριμα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος ο πραπας....

Παντως σας ευχαριστω ολες θα παω απο κοντα να με δει και θα σας πω.....

ευχαριστω για τις απαντησεις σας... και εμενα μου το συστησαν και παω με γνωριμια...

Ναι Αννα27 εκει ειναι το ιατρειο του στην λαμπρακη αλλα σε ποιο υψος δεν ξερω θα τον βρω... τι σοι τουμπιωτισσα ειμαι...

koufetaki κριμα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος ο πραπας....

Παντως σας ευχαριστω ολες θα παω απο κοντα να με δει και θα σας πω.....

στάση ορφανοτροφείο, διαγώνια, πηγαίνοντας προς κέντρο στο δεξί χέρι.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 2 months later...
τον ξέρω το Σαββίδη, έχει ιατρείο στη λαμπράκη στην ανω τούμπα.

εμένα μου φάνηκε πολύ καλός, δεν έχω εμπειρία γέννας μαζι του, μόνο εξετάσεων λόγω τεβε και τον βρήκα προσιτό.

τον γνωρίζει πολύ καλά και η μαία μου και όταν την είχα ρωτήσει τότε γιατί έπρεπε να δηλώσω γιατρούς στο τεβε μου είπε τα καλύτερα! είναι λέει ψυχούλα και πολύ φοβερός άνθρωπος.

είναι κι εκείνη μόνιμη στο ιπποκράτειο και έχουν συνεργαστεί.

νομίζω το ιπποκράτειο είναι πολύ καλή επιλογή για γέννα.

το πρώτο μου παιδί το γέννησα σε ιδιωτικό στη θεσ.νικη, οι γιατροί εκεί μου δημιούργησαν πρόβλημα και αναγκάστικα να νοσηλευτώ στις "θέσεις" στο ιπποκράτειο.

καλές εντυπώσεις έχω και μου άλλαξαν τη γνώμη για τα δημόσια

με το καλό!

Στις "θέσεις" πλήρωσες κάτι με το εξιτήριο; Θα γεννήσω στο Ιπποκράτειο και θέλω να πάω στις θέσεις, επειδή στο πρώτο μου παιδάκι νοσηλέυτηκα στην Δ' Μαιευτική του Ιπποκράτειου και ήταν απελπιστική η κατάσταση!!!

Διαφημίσεις

έμεινα στις θέσεις ως λεχώνα με κάποιο πρόβλημα που χου χε παρουσιαστει για 2 μέρες και πλήρωσα πριν 3 χρόνια 12 ευρώ τη μέρα αν δε κάνω λάθος με ΤΕΒΕ. δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις, θέλει τύχη όμως για να βρεις δωμάτιο εκεί απ ότι κατάλαβα, εγώ είχα τη μαία μου μόνιμη στο ιπποκράτειο και με βοήθησε.

με το καλό το μωράκι σου!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 1 month later...
  • 3 months later...

κοριτσια μηπως ξερετε αν ο Σαββιδης δεχεται με ραντεβου????Τον εχω στο τεβε και τις παρασκευες ειναι μονο πρωι για τεβε,αν παω θα εχει κοσμο με ραντεβου?Γιατι υποψιαζομαι μυκητιαση και δεν αντεχω να περιμενω καμμια βδομαδα!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 7 months later...

Εγώ γεννησα με το σαββιδη στο ιπποκρατειο το Μαιο του 2008. Ενω ηταν μερα εφημεριας του, πληρωθηκε εξτρα από εμας οπως και σε μια ιδιωτικη κλινικη και μετα τη γεννα επεδειξε απιστευτη αδιαφορια προς εμενα σαν ανθρωπος και εκανε πολυ κακους χειρισμούς σε θεμα υγειασ που πρεκυψε με αποτελεσμα να ταλαιπωρουμαι ακόμα. Λυπάμαι πολυ αλλα δεν τον συστήνω σε καμία περίπτωση

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!Εγώ γέννησα με το Σαββίδη και τα δύο μου αγόρια κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη.(το 2002 και το 2007).Σε αντίθεση με την τινα35, εμένα η εμπειρία μου ήταν πολύ πιο διαφορετική.Ηταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου.(σε αντίθεση με άλλους γιατρόυς από ότι ακούω).Εγώ βέβαια γέννησα σε ιδιωτικό μαιευτήριο κι όχι στο ιπποκράτειο.(Θέλω να πιστεύω πως δεν εχει σημασια αυτό).Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

• 1 month later...

τελικά γέννησα κι εγώ με το σαβίδη τον Οκτωβριο. Παρόλο που ήταν ιδιόρρυθμος κατά τις επισκέψεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, στον τοκετό ήρθε από την πρώτη στιγμή και το πάλεψε ώστε τελικά γέννησα με φυσιολογικό τοκετό. Τον εμπιστεύομαι ως επιστήμονα και ως άνθρωπο, αν ξεπεράσεις την ιδιορρυθμία του.

Να πω ότι στο Ιπποκράτειο δουλεύει ως επιστημονικός συνεργάτης για το διδακτορικό του και δεν πληρώνεται. Αλλά και πάλι, όταν πας σε εφημερία νοσοκομείο και ζητάς συγκεκριμένο γιατρό, νομίζω ότι οφείλεις να τον πληρώσεις κι αν δεν το κάνεις είναι λογικό να αδιαφορήσει στη συνέχεια.

Πάντως, είμαι επιφυλαχτική σε μέλη που γράφονται και το πρώτο -και τελευταίο- σχόλιό τους, είτε θετικό, είτε αρνητικό, είναι για κάποιο συγκεκριμένο επαγγελματία.

• 1 month later...

Λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι γιατί εγω δεν αρνήθηκα καμία πληρωμη, ουτε στο νοσοκομείο ούτε στο ιατρείο του. Επομένως πως δικαιολογείς οχι μονο την αδιαφορία αλλα και τους λάθος χειρίσμούς? Επισημαίνω ότι ακόμα ταλαιπωρούμαι από το πρόβλημα υγείας που προέκυψε?

• 3 εβδομάδες μετά...

τωρα το διορθωσες κ αναφερεις πως τον πληρωσες, πριν ελεγες πως ''ζητησε να πληρωθει''.. κ μηνες μετα απο το μοναδικο σου σχολιο εναντιον του γιατρου εγραψες κι αλλα ποστς..

το ιδιο επιφυλακτικη ειμαι κ απεναντι στη ζελσα που εγραψε 1 κ μοναδικο σχολιο υπερ του γιατρου. αυτα τα ποστς μας αποπροσανατολιζουν..

Το συγκεκριμένο σάιτ το διάβάζω πολύ περισσότερο καιρό από κάποια άλλα μέλη.Ξέρετε δεν χρειάζεται να είσαι εγγεγραμένος για να παρακολουθείς διάφορα θέματα του φόρουμ που σε ενδιαφέρουν!Κάποια στιγμή λοιπόν έτυχε να ανοίξω την ενότητα για τον συγκεκριμένο γιατρό κι ένιωσα την επιθυμία να μοιραστώ με κάποιες μέλλουσες μανούλες την προσωπική μου εμπειρία.Για να μπορέσω να το κάνω αυτό όμως, επρεπε να δημιουργήσω λογαριασμό, κι αυτό έκανα!!!Λέει πουθενά όμως ότι για να γίνει αποδεκτή η γνώμη σου θα πρέπει να γράφεις 500 μηνύματα;Η πρόθεσή μου ήταν εντελώς ανιδιοτελής!γι΄αυτό και σε κάποιο σημείο τόνισα ότι γέννησα σε ιδιωτικό σεβόμενη και τις αντίθετες γνώμες!Λυπάμαι που παρεξηγήθηκα από κάποιους......κι εύχομαι να βοήθησα κάποιους άλλους.....

• 2 months later...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ Θ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ.

• 9 months later...

καλησπερα και απο εμενα! πηγαινω στον κ.σαββιδη απο το 2008 μεχρι και σημερα, οπως αναφερατε ειναι λιγο ιδιορυθμος σαν ανθρωπος αλλα εχει αυτην την σταση για να κανει τις ασθενεις του να αισθανονται ανετα! εγω μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και η μητερα μου (η οποια αλλαξε τον παλιο της γυναικολογο για το κ.σαββιδη) προσφατα κιολας ανελαβε και την γιαγια μου σε ενα σοβαρο προβλημα υγειας που ειχε το οποιο δεν εβρισκε ο αλλος γιατρος που ειχε,την εγχειρησε στο ιποκρατειο χωρις να ζητησει δεκαρα και ηταν και ειναι σε ολο αυτο τον αγωνα διπλα μας! για γεννα δεν εχω εμπειρια γιατι δεν ειμαι μανουλα ακομα,ομως σιγουρα οταν με το καλο μεινω εγκυος θα ειναι σιγουρα ο ανθρωπος που θελω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...