Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Σκέφτηκα να ανοίξουμε αυτό το τόπικ και να ανταλάσσουμε τις εμπειρίες και τις απόψεις μας για αυτά τα παιδιά που λέγονται άντρες και μας ταλαιπωρούν, άλλοτε γλυκά και άλλοτε εκνευριστικά....

Λοιπόν, ο δικός μου με έχει εντυπωσιάσει (αρνητικά) με την ξεροκεφαλιά του αυτές τις μέρες και τις ανώριμες αντιδράσεις του γενικώς.

Θεωρώ ότι ζηλεύει που ένα άλλο πλάσμα τον εκθρονίζει θέλοντας και μη!

Είχε την ανάγκη να το παίζει αρχηγός και τώρα σαν να απειλείται!

Εντωμεταξύ έχω προσέξει πολύ πώς του φέρομαι, ώστε να μη νιώθει έτσι.

Τι να πω, δεν μπορώ να βγάλω νόημα!

Πάντως περιττό να σας πω ότι με έχει θυμώσει πολύ.

Κατά τα άλλα έφερε 2 γλάστρες στο σπίτι και τις έκρυψε για να μην τις δω!!

Φαίνεται, αφού τις αγόρασε, το ξανασκέφτηκε!!!!!

Λες και δεν θέλει να υποδεχτεί το μωρό με ανοιχτή αγκαλιά, λες και φοβάται ότι

θα έρθει ο/η βασιλιάς/βασίλισσα και θα του τα πάρει όλα!

Το μόνο σχόλια που κάνει είναι ότι θα γίνω χοντρή και δεν θα του αρέσω!

Πώς να φερθώ, φιλενάδες; Μου κόβει τη χαρά μου με τις κουταμάρες του....

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Σκέφτηκα να ανοίξουμε αυτό το τόπικ και να ανταλάσσουμε τις εμπειρίες και τις απόψεις μας για αυτά τα παιδιά που λέγονται άντρες και μας ταλαιπωρούν, άλλοτε γλυκά και άλλοτε εκνευριστικά....

Λοιπόν,ο δικός μου με έχει εντυπωσιάσει (αρνητικά) με την ξεροκεφαλιά του αυτές τις μέρες και τις ανώριμες αντιδράσεις του γενικώς.

Θεωρώ ότι ζηλεύει που ένα άλλο πλάσμα τον εκθρονίζει θέλοντας και μη!

Είχε την ανάγκη να το παίζει αρχηγός και τώρα σαν να απειλείται!

Εντωμεταξύ έχω προσέξει πολύ πώς του φέρομαι, ώστε να μη νιώθει έτσι.

Τι να πω, δεν μπορώ να βγάλω άλλο νόημα.

Πάντως περιττό να σας πω ότι με έχει θυμώσει πολύ.

Κατά τα άλλα έφερε 2 γλάστρες στο σπίτι και τις έκρυψε για να μη τις δω!!

Φαίνεται αφού τις αγόρασε το ξανασκέφτηκε!!!!!

Λες και δεν θέλει να υποδεχτεί το μωρό με ανοιχτή αγκαλιά, λες και φοβάται ότι

θα έρθει ο/η βασιλιάς/βασίλισσα και θα του τα πάρει όλα!

Το μόνο σχόλια που κάνει είναι ότι θα γίνω χοντρή και δεν θα του αρέσω!

Πώς να φερθώ, φιλενάδες; Μου κόβει τη χαρά μου με τις κουταμάρες του....

Χαχά! Φυσιολογική αντίδραση νομίζω! Σε βιβλία εγκυμοσύνης έχω διαβάσει ότι πολλοί άνδρες αντιδρούν έτσι στην αρχή γιατί παθαίνουν τέτοιο σοκ που τα συναισθήματά τους είναι ανάμεικτα και κάνουν χαζομάρες πολλές φορές. Θέλουν λέει το χρόνο τους κιαυτοί. Μη νομίζεις δεν είναι κι εύκολο... Πάντως λέει μετά από μερικές εβδομάδες έως μήνες το συνειδητοποιούν καλά καλά και τρελλαίνονται. Αλλάζουν 180 μοίρες. Θέλει λίγη υπομονή και να μην τους πηγαίνεις κόντρα μάλλον ;). Πίστεψέ με, όταν θα βλέπει το μωρό διαμορφωμένο στον υπέρηχο θα τα κάνει πάνω του απ'τη χαρά του

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Παιδιά, ντρέπομαι που το λέω.... αλλά αυτός που όταν μετρούσα τις μέρες καθυστέρησης μου έλεγε να μην αγχώνομαι και όταν ερχόμασταν σε επαφή πρόσεχε μην κάνει κακό στο μπεμπάκι που ήλπιζε ότι είχαμε πετύχει, τώρα δηλώνει ότι δεν το θέλει και δεν με αγαπάει πια!!!!!!!!!!!!!

Κοντεύει να με τρελλάνει! Μόλις του το ανακοίνωσα έγινε έξαλλος!

Πήγε και κοιμήθηκε στους δικούς του....

Μετά γύρισε με τις γλάστρες και τις έκρυψε....

Τις γλάστρες τι τις αγόρασε το ούφο αφού δεν θέλει το μωρό;

Πώς να του φερθώ;

Με νευριάζει πολύ και μου χαλάει τις στιγμές.....

g5986754jvjinyn4.png

Αχ ΚΑΝΤΥ μου. Άντρες!

Και ο δικός μου κάπως έτσι κάνει!

Δεν έφυγε βέβαια όταν το έμαθε αλλά από κει και πέρα μου σπάει τα νεύρα!

Μου λέει όλη την ώρα ότι είμαι γκρίνια, όταν τσακωνόμαστε με κάνει να κλαίω από τα νεύρα μου και πάντα εγώ φταίω! Ελπίζω ότι όταν το δει στον υπέρηχο να αλλάξει!

Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο γαϊδούρι

Παράξενος ο αντρούλης σου.

Εμένα μπορώ να πώ αντέδρασε φυσιολογικά, με προσέχει κ με βοηθάει στο σπίτι. Έρχετε μαζί στο γιατρό και όλη μέρα μου χαιδεύει την κοιλιά(που ακόμα είναι πλάκα) και μιλάει σαν να μιλάει σε δύο άτομα

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

Μια χαρά είσαι Ιωάννα! Εμένα μια φορά μου έπλυνε τα πιάτα.

Είχα πέσει να κοιμηθώ και από το γκάπα γκούπα δεν με άφησε! Δώρων άδωρο!

Όσο για τη κοιλιά?

Θα σου την χαϊδεύω λέει όταν θα μπορώ να πιάσω το μωρό και θα κουνιέται

Νομίζω επηρεάζεται από κάποιους που τον θέλουν για υπηρέτη....

Λες και εκείνοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν τι θα κάνω στη δική μου την κοιλιά!

Είναι σοβαρό το θέμα, κι ας το παίρνω στην πλάκα για να προστατεύω το σποράκι μου...

Αφήνω το Θεό να λύσει τα όποια προβλήματα. Εκείνος ξέρει.

g5986754jvjinyn4.png

Μια χαρά είσαι Ιωάννα! Εμένα μια φορά μου έπλυνε τα πιάτα.

Είχα πέσει να κοιμηθώ και από το γκάπα γκούπα δεν με άφησε! Δώρων άδωρο!

Όσο για τη κοιλιά?

Θα σου την χαϊδεύω λέει όταν θα μπορώ να πιάσω το μωρό και θα κουνιέται

:lol: :lol: :lol::lol::lol: :lol: :lol:

r7Bsp2.png

Νομίζω επηρεάζεται από κάποιους που τον θέλουν για υπηρέτη....

Λες και εκείνοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν τι θα κάνω στη δική μου την κοιλιά!

Είναι σοβαρό το θέμα, κι ας το παίρνω στην πλάκα για να προστατεύω το σποράκι μου...

Αφήνω το Θεό να λύσει τα όποια προβλήματα. Εκείνος ξέρει.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Προβλήματα δημιουργούνται κι απ'το πουθενά. Κάνε και καμιά προσευχή. Εκείνος που σου το χάρισε, ν'αναλάβει κι όλα τα υπόλοιπα ;)

r7Bsp2.png

εγω οταν ειδα το + αρχισα να τρεμω γιατι δε το περιμενα. ο αντρας μου δε μπορεσε να ερθει μαζι μου 1.5 βδομαδουλα Ελλαδα για διακοπες κ ετσι κατεβηκα μονη μου. την ωρα λοιπον που ξυπνησε κ του ειπα ειναι θετικο γελαγε κ μου λεει εγω το ηξερα γι αυτο επεμενα να κανεις το τεστ. την ημερα που γυρισες απο Ελλαδα φαινοταν στο προσωπο σου...εμεινα εγω...χεχε

γενικα λεμε χαζομαρες συνεχεια...γελαμε...κανουμε αστεια...που κ που φαινεται οτι ειναι αχωμενος αν ολα θα πανε καλα...αλλα βγαζει πολυ ενδιαφερον κ αγαπη.

Διαφημίσεις

Εμένα δεν ξέρω γιατί κάνει έτσι! Μάλλον από τη ζήλεια του που κάποιος θα είναι πάνω από αυτόν!

Βλέπετε ήταν αγάς ο κύριος τόσα χρόνια!

Αλλά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα τον αναγνωρίζω από τη στιγμή που θα δούμε το μωρό στον υπέρηχο

Βρε Καντυ μου γιατί τον κανακεύεις ΤΟΣΟ????????? Αυτός θα έπρεπε να πετάει στα σύννεφα εκτός κι αν όντως δεν σκόπευε να κάνει ποτε του παιδιά...... Τρίξτου λίγο τα δόντια αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι βοήθεια εσυ και όχι κανάκεμα ο αντρα σου

Εμένα δεν ήταν ποτέ εκδηλωτικός. Την πρώτη φορά που το έχασα που του ήρθε ξαφνικό μάλλον έπαθε sock και δεν ήταν καθόλου εκδηλωτικός.

Αυτή τη φορά επειδή το παλεύαμε ένα χρόνο είναι αλλιώς. Πάλι δεν σκοτώνεται να με χαιδεύει αλλα με νταντεύει μέχρι αηδίας. Επειδή φοβάτε μην έχουμε τα ίδια και επειδή ο γιατρός είπε να μην κάνω δουλειές και να μην κουράζομαι, τρείς εβδομάδες τώρα τα κάνει όλα μόνος του. Σπίτι, πλυντήρια, φαϊ. Εγώ μόνο σαλάτα φτιάχνω και στρώνω τραπέζι και εκείνος τα μαζεύει για να μην σηκώνω. Όλο ξάπλα είμαι σπίτι. Μόνο στη δουλειά πάω.

Θα συμφωνήσω με τη Σωτηρία...είναι δυνατόν αντί να δείξουν κατανόηση και σεβασμό να φέρονται έτσι;;; :roll::shock:

Καλύτερα να τους μιλήσετε, αυτοί πρεπει να στηρίζουν εσάς περισσότερο αυτή τη στιγμή, όχι εσείς αυτούς....

Ναι, δε λέω, νιώθουν περιέργα κτλ κτλ αλλά τι στο καλό...το παιδί τους κουβαλάτε!!! :roll:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! ;)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Εμενα μου φαινονται αυτες οι αντιδρασεις καθαρος φοβος! Οσων χρονων και αν ειναι (γιατι μοιαζουν γυρω στα... 12:D), αυτη η κατασταση ειναι περα απο το πεδιο που μπορουν να ελεγξουν. Φοβουνται! Μιληστε μαζι τους! Βεβαια αυτη θα επρεπε να ειναι η δικη σας περιοδος, να κανουν ολοι τα δικα σας χατηρια... αλλα τι να κανουμε που τα πρωτα μας μωρα ειναι οι αντρες μας! Καθησυχαστε τους πως ολα θα πανε καλα! Βεβαια πολυ πιθανο να το παιξουν ματσο και καλα! Αντρες! ΚΑΝΤΥ μου να του θυμησεις οτι το σπιτι του ειναι εκει που εισαι εσυ και το παιδι σας! Πουθενα αλλου! Ακομη και αν μαλωσετε, οτι και αν γινει! Το σπιτι του εκει οπου εισαστε εσεις!

Διαφημίσεις

Φίλες μου,

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Είναι όμως τόσο δύσκολα αυτά που ζω, ώστε αληθινά θα χρειαστώ

τη βοήθεια Του Θεού για φώτιση

και γι΄αυτό θα παρακαλούσα πολύ να συμπεριλάβετε

κι εμάς στην προσευχή σας!....

Ο άντρας μου φαίνεται πως δέχεται ισχυρές πιέσεις να αρνηθεί το μωρό μας.

Ο ρόλος μου δεν είναι αυτή τη στιγμή να αναλύσω τα οικογενειακά θέματα.

Το μωράκι αυτό το προσπαθούσαμε 1 χρόνο, ο Θεός μας το έστειλε και

πρέπει να κάνω τα πάντα για να το υπερασπιστώ!

Έχω ανάγκη να σας νιώθω δίπλα μου....

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα για σας!

Κάντυ

g5986754jvjinyn4.png

Καντυ μου πραγματικα αυτα που διαβαζω με αφηνουν αφωνη!!! Προσπαθειτε τοσο καιρο γι αυτο το μωρακι και τωρα που τελικα ηρθε στις ζωες σας να γινονται αυτα??? γιατι??τι εννοεις οτι ο αντρας σου δεχεται πιεσεις να αρνηθει αυτο το παιδι? γιατι? απο ποιους? τι να πω δεν ξερω... Ο θεος να σας εχει καλα και να σας δινει φωτιση γλυκεια μου!

Σ' ευχαριστώ elerina....

Είναι περίπλοκα τα πράγματα και αυτή τη στιγμή ειλικρινά δεν αντέχω να σκέφτομαι αρνητικά.

Έχω σοκαριστεί πολύ, απορώ με την αντίδρασή του και θυμώνω με τους ηθικούς αυτουργούς....

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω τον άντρα μου να συνειδητοποιήσει ότι οικογένεια είμαστε εμείς οι τρεις (δυο + μωρό) και πάνω απ' όλα πια στη ζωή μας είναι το παιδί μας!

g5986754jvjinyn4.png

Κάτσε να πάτε στο γιατρό να ακούσετε την καρδούλα και θα σου πω εγώ τι θα πάθει ο άντρας σου! :lol: Τραλαλά θα πάθει και κανείς μα κανείς δε θα μπορεί να τον επηρεάσει μετά! Να τον πάρεις οπωσδήποτε στο γιατρό την πρώτη φορά Κάντυ μου! Θα με θυμηθείς! Εμένα όταν του το ανακοίνωσα έπαθε τέτοιο σοκ (δεν το περίμενε και ήταν έτοιμος τον επόμενο μήνα να πάει για εξετάσεις....) και ήταν τόσο μουδιασμένος! Όταν του έδειξα το χαρτί με την εξέταση και του είπα ότι είμαι έγκυος με ρώτησε: "Σοβαρά?" :lol: "Όχι, αστεία!" του απαντάω κι εγώ! Μιλάμε νευρίασα με τόσο μούδιασμα! Περίμενα κι εγώ να πηδήξει στο ταβάνι, να βγει να το φωνάξει στο μπαλκόνι, να κάνει όπως κάνει όταν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός...τέτοια....

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου έτσι αντιδρούν πολλοί άντρες αλλά μετά είναι συνήθως αυτοί που δεν ξεκολλάνε από το μωρό! Να κάτσετε να μιλήσετε και να του πεις ότι σκέφτεσαι και να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα και ήρεμα να σου μιλήσει για τους φόβους του και τις αγωνίες του. Ίσως ανησυχεί που θα αλλάξει η ζωή σας με το μωρό, ίσως ακόμα πέρα από την πλάκα ανησυχεί μήπως αλλάξεις εσύ και εξωτερικά και εσωτερικά.... και καλά σου λένε παραπάνω....κανακεύουμε που και που αλλά να μαλώνουμε και λίγο! :lol:

καντι μην απελπιζεσαι.εμεις προσπαθουσαμε πολυ καιρο λογω καποιοων προβληματων.οταν εμεινα εγκυος περιμενα να ενθουσιαστει.δεν μπορω να πω χαρηκε αλλα δεν εδειχνε να το εχει καταλαβει κ πολυ.τον επαιρνα μαζι μου σε ολους τους υπερηχους κ εκει αρχισε να αντιλαμβανεται οτι υπαρχει παιδι αλλα κ παλι χαλαρα.ωσπου καναμε την β 'επιπεδου οπου πλεον το κοριτσακι μας ηταν διαμορφωμενο κ στο τρισδιαστατο υπερυχο φαινοταν σαν κανονικο μωρο κ οχι σκια .Εκει σοκαριστηκε κ ενιωσε πατερας.εβαλε την φωτο απο τον υπερηχο στην τσεπη κ αρχισε να την δειχνει παντου,μεχρι κ στον περιπτερα!συγχρονως η μικρη αρχισε να κλοτσαει εντονα κ ειδικα οταν βαζει το χερι του στην κοιλια μου{λες κ τον καταλαβαινει}κ αυτο τον τρελαινει.της μιλαει λες κ ειναι παρον.φυσικα μου λεει κ μενα κατι παλαβα μην τρως πολυ θα γινεις χοντρη κ μετα δεν θα μπορεις να τα χασεις κ τετοιες βλακειες αλλα αυτα οφειλονται στην αγνοια!οτι βλακεια του λενε οι αλλοι την υιοθετει κ μου την φερνει σπιτι.κανε λιγο υπομονη οσο φουσκωνει η κοιλιτσα σου θα γινονται καλυτερα τα πραγματα.ακομα κ λογια αν του βαζουν οταν αρχισει να το νιωθει θα τον κοψει το βηχα σε ολους.το εχω ξαναπει οποιος ειπε οτι η περιοδος της εγκυμοσυνησ ειναι περιοδος ευτυχιας μαλλον δεν εχει κανει παιδι.ειναι περιοδος δοκιμασιας σε ενα ζευγαρι!κοιτα να εισαι καλα εσυ κ το παιδακι σου κ ολα ειναι θεμα χρονου!πιστεψε με!

Καλή μου φίλη daskala,

Εμφανίζεσαι πάντα όταν σε χρειάζομαι αληθινά! Σ' ευχαριστώ!

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...

Προς το παρόν μου λέει ότι δεν το θέλει όμως...

Δύσκολο το βλέπω να έρθει μαζί μου στο γιατρό...

Φοβάμαι ότι θα με αφήσει μόνη μου και δεν ξέρω για πόσο ή αν θα έρθει ποτέ στα καλά του.

Με έχει απογοητεύσει πλήρως και δεν το πιστεύω ότι καλούμαι να ζήσω τέτοιες καταστάσεις...

Δεν μιλιέται. Ούτε με έχει ρωτήσει πώς αισθάνομαι, αν έχω πονάκια κτλ.Τίποτα.

Σαν να ζω ένα κακό όνειρο. Αλλά το ζω στον ξύπνιο μου.....

g5986754jvjinyn4.png

RMARY,

Είμαι στη δουλειά έτοιμη να καταρρεύσω.

Περιμένω να πάω στο γιατρό μου και σκέφτομαι μήοως θα πρέπει να λάβω προληπτικά μέτρα ή άδεια, γιατί στενοχωριέμαι πολύ.

Η δουλειά βέβαια με κάνει λίγο να ξεχνιέμαι, αλλά, όσο να'ναι, κουράζομαι και μαζί με τη στενοχώρια δεν ξέρω αν επιβαρύνομαι παραπάνω από το κανονικό.

Ο πατέρας δεν το θέλει το μωρό και δηλώνει ότι δεν με αγαπάει πια. Το ήθελε, το προσπαθούσε, αλλά αφού το έκανε το μετάνιωσε!

Είναι αδύνατο να μεταπειστεί με τη συζήτηση, είναι αδύνατο να γίνει διάλογος επιπέδου.

Μόνο για δικηγόρους μιλάει, χωρισμούς και τέτοια.

Αν του βάζουν λόγια;....

Άσ' το καλύτερα, γιατί δε θέλω να μπλέκω με δηλητήρια το μωράκι μου ούτε καν μιλώντας για δηλητηριασμένα μυαλά και καταστάσεις.

Ας έχει καλά ο Θεός το θαύμα στην κοιλίτσα μου και τους γονείς μου που με στηρίζουν!

Κι ας μη βιώσει καμία εγκυούλα αυτή την πίκρα....

g5986754jvjinyn4.png

Εχε υποψη σου οτι περα απο την συμπεριφορα του αντρα σου που μπορει να μηνειναι η πρεπουσα αλλαζει κ η δικια μας ψυχολογια.οι ορμονες κανουν παρτυ κ πραγματα που πριν τα προσπερνουσαμε τωρα μας πνιγουν!το παραπονο κ η μελαγχολια πιανουν πρωτη θεση κ φυσικα ενισχυονται με μια λαθος συμπεριφορα!εγω ντρπομαι που το λεω αλλα στην φαση την δικη σου κ επειδη ειχα κ ασχημη εγκυμοσυνη στην αρχη οταν με θυμωνε του φωναζα οτι τελικα δεν το θελω το παιδι!φυσικα κ δεν το εννοουσα αλλα ηταν ξεσπασματα.προσεχε μην μπεις στο τρυπακι της καταθλιψης ,οτι κ να γινεται να σκεφτεσαι την ζωουλα που εχεις μεσα σου να χαιδευεις την κοιλιτσα σου κ να λες οτι ολα θα πανε καλα!

α!επισης θελω να σου πω ογτι σε ολη την διαρκεια μεχρι τωρα εχει τεθει το θεμα διαζυγιο πανω απο 10φορες!βλακειες!

μην τον πιεσεις να ερθει μαζι σου.πεστου απλα ποτε εχεις ραντεβου κ στο παραπεντε ρωτα τελικα αν θα ΄πας μονη σου.αν δεν ερθει ασε τον υπερυχο στο τραπεζι χωρις να πεις κατι κ αν σε ρωτησει πεστου οτι ειναι μοναδικες στιγμες που δεν μεταδιδονται με λογια.επισης φροντιζε να αφηνεις δηθεν τυχαια περιδικα εγκυμοσυνης κτλ σε διαφορα σημεια του σπιτιου.να εισαι συγουρη οτι θα τα διαβασει οταν εσυ δεν εισαι μπροστα!δωστου χρονο!

Γλυκια μου Καντυ! Τι να πω! Μονο κουραγιο και υπομονη και ευχομαι ολα να ξεπεραστουν! Αυτο ομως που θελω να σε ρωτησω ειναι το εξης: η συμπεριφορα του αντρα σου αλλαξε με το που εμαθε για την εγκυμοσυνη η ειχατε και απο πριν προβληματα στην σχεση σας?

Πόσο καλό μου κάνει ο τρόπος που μου μιλάς και με καταλαβαίνεις...

Μου έδωσες πολύ καλές ιδέες...

Ξέρω ότι στη φάση που είμαι τα παίρνω όλα βαριά, αλλά αυτό ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ!

Μετά από κάποια χρόνια γάμου και 1 έτους προσπάθεια για μπεμπάκι,

βλέπω το θαύμα στην κοιλιά μου και εκείνος μεταμορφώνεται στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ!

Κοιμόμαστε χωριστά και όποτε ανοίγει το στόμα του να μιλήσει είναι για να αναφερθεί στο ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων μεταξύ μας προκειμένου να πάμε για διαζύγιο.

Και καθημερινά τον πυροβολούν τηλεφωνικώς εκείνοι που του βάζουν λόγια...

Πόσο θέλω να με βοηθήσει ένας φύλακας-άγγελος και να φέρω στον κόσμο

ένα γλυκό και υγιές πλασματάκι την άνοιξη χωρίς προβλήματα!

g5986754jvjinyn4.png