Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Ακριβώς έτσι είναι ψαράκι.. Απλά αυτό θέλει χρόνο και χρήμα..Φαντάσου πριν 3 χρόνια είχα δώσει 70 την συνεδρία..

Με είχαν πιάσει και μένα τα δικά μου..

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς, το θέμα του κόστους είναι άκρως αποτρεπτικό...:-(

Κι αυτό είναι άδικο... Ειδικά στην εποχή που ζούμε...

Εγώ γι' αυτό και μόνο σταμάτησα την ψυχοθεραπεία και επένδυσα στην ψυχολογία ως επιστήμη... (χα, χα)! :cool:

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Προσωπικά, τα μόνα χρήματα που δεν κλαίω, είναι αυτά που έδωσα στην ψυχολόγο. (Που όντως ήταν πολλά)

Αλλά, όταν τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, είσαι σε θέση να βγάζεις πολύ περισσότερα χρήματα μετά ;)

Πόσο τυχερή είμαι που μου μιλάτε με τόσο ενδιαφέρον!

Σας ευχαριστώ πάλι και πάλι!!!!! Όλες!

Λοιπόν... στο πού φταίω....

ίσως να είμαι συναισθηματικά αδύναμη και δεν βάζω όρια.

Ίσως παρα-επιμένω να λύσω προβλήματα που δεν θέλουν να λυθούν!

Δεν ξέρω, ας το μάθω κι εγώ λοιπόν αυτό!

Αλλά, παιδιά, εμένα μου αρέσει να μην τα παρατάω στα σκούρα!

Θα τα έβαζα με τον ευατό μου αν το έκανα αυτό.

Λοιπόν, σχετικά με τα οικονομικά συμφέροντα από την πεθερά....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Κάθε άλλο! Του εμφανίζεται ανήμπορη, κακομοίρα χήρα, τον ρωτάει

"πότε θα πληρωθούμε;" (λες και δουλεύουν μαζί).....

Κι εγώ ... μόκο!

Και μετά τον κάνουν να νιώθει ότι τον "αγοράζω" και θέλω να του βάλω τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι.... (αντί να δουν ότι τον στηρίζω - ηθικά κυρίως, ας αφήσουμε το οικονομικό μέρος. Ηθικά και ουσιαστικά μαζί παλέψαμε με ανεργίες κτλ....Αλλά τώρα που το τακτοποιήσαμε αυτό, ξεχάστηκε....)

g5986754jvjinyn4.png

Γιατί να μην υπάρχει μια κλινική για τις πεθερές??????? Πως είναι το ΔΡΟΜΟΚΑΙΚΙΟ, ΤΟ ΔΑΦΝΗ, το Αιγινήτειο κάτι ανάλογο δεν μπορεί να ιδρυθεί και για τις πεθερές? Ούτως η άλλως η πάθησή τους είναι ανίατη......... Να υποθέσω ότι ούτε καν σε πήρε τηλέφωνο για να σου ευχηθεί για το μωρό η γρουσούζα ε?

Διαφημίσεις

Γιατί να μην υπάρχει μια κλινική για τις πεθερές??????? Πως είναι το ΔΡΟΜΟΚΑΙΚΙΟ, ΤΟ ΔΑΦΝΗ, το Αιγινήτειο κάτι ανάλογο δεν μπορεί να ιδρυθεί και για τις πεθερές? Ούτως η άλλως η πάθησή τους είναι ανίατη......... Να υποθέσω ότι ούτε καν σε πήρε τηλέφωνο για να σου ευχηθεί για το μωρό η γρουσούζα ε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

άκου να μου ευχηθεί!

Αφού σας λέω έδωσαν εντολή να μην έρθει στον κόσμο ένα "δυστυχισμένο" μωρό....!

Και κατά τα άλλα δεν ανακατεύονται !

g5986754jvjinyn4.png

Προσωπικά, τα μόνα χρήματα που δεν κλαίω, είναι αυτά που έδωσα στην ψυχολόγο. (Που όντως ήταν πολλά)

Αλλά, όταν τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, είσαι σε θέση να βγάζεις πολύ περισσότερα χρήματα μετά ;)

:D:D:D!

Άυτό είναι αλήθεια!!!! Φαίνεται ότι έκανες καλή δουλειά! Συγχαρητήρια!

Ο ψυχολόγος μου όμως θα ήταν πολύ αξιόλογος άνθρωπος κι εσύ πολύ "έτοιμη" πελάτισσα!

KANTY μου, το είπες μόνη σου! Είναι θέμα ΟΡΙΩΝ!

Τα όρια δυστυχώς πρέπει να τίθονται από πολύ νωρίς σε μια σχέση. Το λέω αυτό και για τις νέες μαμάδες και για τις μέλλουσες, γιατί το παιχνίδι με τα παιδιά μας εκεί χάνεται.

Τώρα, όσον αφορά στα όρια με το έτερον ήμισυ και το σόι του, αν δεν έχουν μπει από νωρίς, δυσκολεύει το πράγμα, αλλά δεν είναι χαμένο το παιχνίδι... Θέλει συλλογική δουλειά!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Μιλάμε είμαι σίγουρη ότι θα έχετε σχηματίσει την εικόνα μιας μεγαλοκυρίας πεθεράς

που δεν θέλει να μπλέξει ο γιόκας της με κατωτέρου κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου νύφη!!!!!!

χιχιχιχχιχι! είμαστε για κλοτσιές αν σκεφτεί κανείς την πραγματικότητα!

g5986754jvjinyn4.png

ΟΡΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.

Νομίζω εκεί είναι τον κλειδί της υπόθεσης.

Θα το βρω και θα ξεκλειδώσω όμως, πού θα μου πάει...

Αν θέλει και ο ίδιος να ξεστραβωθεί...

g5986754jvjinyn4.png

χμ! μάλλον της έχει "κάτσει" άσχημα της πεθερούλας που είναι το ακριβώς αντίθετο... χα, χα, χα!

Μήπως έχει να κάνει κάτι με "αίσθημα κατωτερότητας" κι ότι ο γιόκας της έχει βοήθεια από την νύφη και την οικογένεια της?

Αντί να λέει "Δόξα τω Θεώ"....

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια, άσχετο, αλλά έχω στείλει τον μικρό στη μάνα μου για να μαζέψω τίποτα (λόγω μετακόμισης) κι εγώ έχω κολλήσει στον υπολογιστή και στον ύπνο... Δηλ. κάνω όλα αυτά που δεν μπορώ να κάνω όταν είμαι με τον μικρό... Νιώθω λίγο... γαϊδουρίτσα... Αλλά, δε βαριέσαι... Ας ξεδώσω κι εγώ λίγο, ε? Θα τα δώσω όλα, αργόοοοοοοοοοοοτερα.... χι, χι!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

ΚΑΝΤΥ Καλημέρα!Εγώ σου έχω πει την αποψή μου από την αρχή κ όλας.

Όλα καλά θα πάνε θα το δείς.Μια καταιγίδα είναι τώρα....αλλά μετά την καταιγίδα τι έχουμε????Λιακάδα και μερικές φορές βγαίνει και το ουράνιο τόξο...(το μπεμπάκι σου βρε θα είναι το ουράνιο τόξο!!!)

Λοιπόν άσχετο αλλά θα στο πώ!!!Το tickeraki ούτε εσένα δουλεύει.Έχει κολλήσει σαν το δικό μου!!!Σε κούφανα ε???:mrgreen:

Ψαράκι μου γλυκό, πλησιάζεις επικίνδυνα στο ζουμί....

Πώς κάνουμε λοιπόν έναν άνθρωπο ( ή σύνολο ανθρώπων)

που νιώθει έτσι, να πει επιτέλους "Δόξα τω Θεώ" ;;;;;;;;;;;;;;;;

Και να αγκαλιάσει αυτό που στέλνει ο Θεός, αντί να το πολεμά;

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

Αν ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός και αχάριστος, σκούρα τα πράγματα!

Απλά, προσπαθείς, με την κατάλληλη δουλειά, να κόψεις τον ομφάλιο λώρο του συζύγου από τη μανόύλα του... Ο οποίος λώρος μετά από 40 χρόνια σχεδόν, όπως καταλαβαίνεις έχει γίνει "Γόρδιος Δεσμός" και κόβεται μόνο με αλυσοπρίονο από τον άμεσα ενδιαφερόμενο (δηλ. τον μικρό και μπερδεμένο κύριο). Μόνο έτσι θα κάνει ένα βήμα προς την ουσιαστική ενηλικίωση... Αλλιώς, τον βλέπω να γηροκομεί την μανούλα του κι αυτή εκείνον...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Το παν είναι τα ΟΡΙΑ! Σε όλους! Στους γονείς σου, στον άντρα σου , στην πεθερά σου! Ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Τράβηξε μια γραμμή και ως εδώ!

Πότέ δε φαντάστηκα την πεθερά έτσι όπως την περιέγραψες! Αυτά που κάνει είναι ανασφάλειες και κομπλεξ.

Δε του λες να πάτε κάπου το σκ να χαλαρώσετε?? να μείνετε οι δυο σας, να έρθετε ποιο κοντά χωρίς καυγάδες και μακρυά από όλους??

Προσπάθησε το! Σε φίλους - κουμπάρους..κάπου!!

Ψαράκι είσαι αστέρι!!!!

Λοιπόν θα ψάξω να βρω ένα πλαστικό πριόνι - παιχνίδι και θα του το κάνω δώρο μαζί με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Θα του πω ότι τώρα αναπτύσσεται ο οφάλιος λώρος του παιδιού του και θα πρέπει να κοπεί ο δικός του επιτέλους!!!!!!!!!!!!

Λουκουμάκι,

τα τικεράκια απ' όσο έχω καταλάβει λειτουργούν έτσι ώστε όπου εμφανίζεται το όνομά σου, ακόμα και σε πολύ παλιές δημοσιεύσεις σου, είναι ενημερωμένα για τη σημερινή σου κατάσταση!

Δεν δείχνουν δηλαδή σε ποια φάση ήσουν την εποχή που έγραφες κάθε ποστ -ιτ!

Φιλάκια

g5986754jvjinyn4.png

Καλά... joy79 ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!

ΚΑΝΤΥ, να πάτε κάποιου οι ΔΥΟ σας για αρχή, και μετά όποτε έχετε ελεύθερο ΣΚ να πηγαίνεται είτε σε φίλους, είτε σε ρομαντικές Prive βολτίτσες εντός και εκτός πόλεως!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Joy79,

είναι πολύ μυστήριοι άνθρωποι.

Κάνουν τους ψωρο-περήφανους και δεν ξέρουν ούτε το ΣΥΓΓΝΩΜΗ ούτε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ποτέ δέν κάνουν λάθη και ποτέ δεν αισθάνονται ευνοημένοι από κανέναν.

Ίσως επειδή θεωρούν ότι η ζωή τους έχει αδικήσει, άρα όσα και να τους δώσει κανείς, πάλι αδικημένοι είναι και δεν ικανοποιούνται ποτέ!!!!!!!!

Εντωμεταξύ το σενάριο να έχουν πετύχει οι άλλοι άνθρωποι πράγματα απλώς επειδή έχουν στρωθεί κι έχουν διαβάσει/δουλέψει/κοπιάσει δεν παίζει ούτε κατά διάνοια στο μυαλό τους!

Στους άλλους "έκατσε" και τους μοιράστηκαν άκοπα τα πάντα, ενώ σ' εκείνους δεν μοιράστηκε τίποτα κι έτσι συνέχισαν και συνεχίζουν την ξάπλα και την κακία προς τους υπολοίπους (που μπορεί και να τα έχουν... "φτύσει" στη δουλειά!)

g5986754jvjinyn4.png

Καλά... joy79 ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!

ΚΑΝΤΥ, να πάτε κάποιου οι ΔΥΟ σας για αρχή, και μετά όποτε έχετε ελεύθερο ΣΚ να πηγαίνεται είτε σε φίλους, είτε σε ρομαντικές Prive βολτίτσες εντός και εκτός πόλεως!

Πολύ καλή ιδέα αλλά άντε να τον πείσεις!

Θα πει: για βόλτες είμαστε;

g5986754jvjinyn4.png

Γεια σου Κάντυ μου...θαυμάζω και πάλι την υπομονή σου και την ευγένεια-αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση.

Μήπως η πεθερά σου λαμβάνει οικονομική βοήθεια ή ακόμα και αδερφή του να πω;;Και τώρα που θα γίνει πατέρας βλέπουν ότι θα χάσουν το βοήθημα αυτό;;;:roll: Μήπως είναι και θέματα κληρονομιάς;;; Πέρα, δηλαδή, από το ότι δεν θα μπορούν(πιθανόν) να τον τρέχουν για τα δικά τους θέλω, λόγω του ότι ένα παιδί, όσο να'ναι, χρειάζεται χρόνο....

Λέω...μήηηπως; :roll:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

εμένα δε μου αρέσει αυτή η συμπεριφόρα του αντρα σου ΚΑΝΤΥ

κι επειδη, γενικά, δε σηκώνω πολλα πολλά θα σου έλεγα ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ. αφού εχεις τη στήριξη από την οικογένειά σου, πήγαινε εκεί. αν δεν θελει αυτός μία δεν θέλεις κι εσύ. η πρώτη ή η τελευταία θα είσαι ανυπαντρη μητέρα; αααα καλύτερα μόνη σου.

μη με παρεξηγείς αλλα εγω είμαι των μπαμ και κάτω αποφάσεων. πιστεύω ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός να σε απειλεί με δικηγόρους και διαζύγια κι εσυ να μην κάνεις τίποτα. γιαααα κάνε. γιααααα σηκω φύγε να δειό κύριος που απειλεί!

age.png

Σε νιώθω...σου λέω μια από τα ίδια και σε μας γίνεται!!

Έφτασε να πεί στην αδερφή μου οτι μιλάει εκ του ασφαλούς επείδη έχει τον πατέρα μου!!! Και αυτός το μωρό δεν έχει!!47 χρονών!!

Η αδερφή μου 35!!

Νέα γυναίκα έχει..όμορφή, με το σπίτι της την οικογένεια ότι θέλει να είναι εκεί..2 παιδιά..πανέξυπνα!!(ανήψια!!) και αυτός αντί να το απολαμβάνει, λέει η μάνα μου είναι μόνη της...

Μετά τι να πείς...

ΚΑΝΤΥ μου, είτε βάλε ένα όριο στις προσπάθειες που θα κάνεις αν δεν γίνεται να πάτε σε κάποιον ψυχολόγο-σύμβουλο, π.χ. 6 μήνες (δεν είναι απόλυτο το νούμερο, έτσι το έβαλα), είτε προσπαθήστε να βοηθηθείτε από έναν ειδικό που θα σας θέσει όρια και στόχους (βραχυπρόθεσμους και στη συνέχεια μακροπρόθεσμους). Πάντως, μην τα παρατήσεις έτσι, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου, απ' ότι έχω καταλάβει... και δεν θέλεις και πολύ να φορτωθείς και την αποτυχία του γάμου σου... Έδω έχεις πάρει τα υνία της οικογένειας!!! Τι να λέμε τώρα?

tZh5p3.png

G0KVp3.png