Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Κάντυ μου γλυκό μου κοριτσάκι θα μιλήσω λίγο σκληρά κ θα σου μιλήσω για το τί θα έκανα εγώ.

Το μωράκι δεν θα υπήρχε περίπτωση να το πειράξω, είναι μια ψυχούλα που στάληκε απο το θεο κ δεν έχει κανένας δικαίομα να την πάρει.

Απο την στιγμή που θα είχα και την στήριξη τών γονιών μου θα του έδεινα τελεσίδικο. " Ή μένεις μαζί μας ή γυρνάς στην μάνα σου" και αν όντος πήγαινε στην μάνα του θα κρατούσα το παιδί.Στο κατω κάτω το παιδί δεν το έκανες μόνη σου, ήθελε κ αυτός κ αυτός κάτι έβαλε κ το έκανε αν δεν ήθελε ας έβαζε προφυλακτικό.

Αν κοριτσάκι μου όμως οι γονείς του είναι τόσο κακοί που δεν θέλλουν μια αθώα αγνή ψυχούλα κ την θεωρού σκουπίδι που πρέπει να χαθεί, να ξέρεις πώς ο καλός θεούλης τα βλέπει όλα άπο εκεί ψηλά κ κάποια μέρα θα τους δείξει πως αυτόπου έκαναν ήταν λάθος.

Το μόνο που πρέπει να σκέφτεσε είναι το πλασματάκι σου, κ να ξέρεις πως ο θεός θα είναι βοηθός σου σε όλες τις δυσκολίες.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ όλες σας για τα μηνύματά σας, είτε πιο ήπια είτε πιο σκληρά!

Θα ήθελα μόνο να αναφερθώ στην κοπέλα που χρησιμοποίησε τη λέξη "οίκτο", βγάζοντας προφανώς το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι εγώ αποφάσισα να μείνω έγκυος για να λύσω προβλήματα της σχέσης μου.

Το αν είχα αγαθές ή κακές προθέσεις το γνωρίζει μόνο ο Θεός. Πάντως της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει μανούλα, όπως επιθυμεί, να είναι πολύ τυχερή από εδώ και πέρα στη ζωή της και να γεμίσει το σπίτι της χαρά και ευλογία!

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ ξανά για το ενδιαφέρον!

Κάντυ

g5986754jvjinyn4.png

Αχ Καντυ Καντυ Καντυ :) την θυμάσαι την Κάντυ πόσο θαραλλέα ήταν και πόσο ΑΝΤΡΑΚΙ ήταν απένταντυ στους άντρες? Αγαπούλα μου γλυκειά έχεις γίνει το .......... βούτουρο στο ψωμί του του κυρίου! Μην τον υπερασπίζεσαι λέγοντας ότι του βάζει λόγια η μανα του.! Ολος ο κόσμος να του έβαζε λόγια αυτός θα έπρεπε να ηταν ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και να τους ξαπόστελνε όλους. Απορώ με την αντοχή σου να τον παρακαλάς για να δεχτεί τι? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ? Συγνώμη γλυκεία μου αλλά θα γίνω σκληρή. Ο άνθρωπος αυτός είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Αντρας μου κρέμεται απο την μάνα του και απο το σοι του δεν είναι άντρας. Αν θέλει διαζύγιο δώστου το! Ξεκίνα την ζωή σου και φτιάξτη με νέες βάσεις και δεδομένα και αυτή τη φορά μόνο χαρές να έχεις. Ποτέ σου να μην κάνεις το παιδί σου αυτό που του κάνει η μάνα του. Μην τον παρακαλάς άλλο.........

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη

Joy79 είδα αυτό που είπες για την ιστορία της αδερφής σου.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμείς ως μάνες δεν πρέπει να ακολουθήσουμε ποτέ

τέτοια αρνητικά παραδείγματα. Τα παιδιά μας τα εμπιστεύεται ο Θεός για να τα μεγαλώσουμε και να μπορέσουν μετά να ζήσουν ως ολοκληρωμένες και αυτόνομες προσωπικότητες.

Πάντως, φίλες μου, υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα,

δεν πρόκειται να δηλητηριάσω την ψυχή του παιδιού μιλώντας αρνητικά για τον πατέρα του και τους δικούς του.

Έστω κι αν υπάρχουν οικογένειες που δηλητηριάζουν τα παιδιά τους μιλώντας αρνητικά για τις γυναίκες τους και τα μωρά που περιμένουν.

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

Loukoumaki συμφωνώ μαζί σου και δηλώνω κότα!

Για μένα αξιοπρέπεια δεν είναι να διακόπτεις μια σχέση που παρουσιάζει δυσκολίες.

Αξιοπρέπεια είναι να αγωνίζεσαι γι' αυτά που πιστεύεις και αγαπάς.

Δεν ξέρω αν ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι σκέφτομαι.

Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να βγει σε κακό στην κοινωνία που ζούμε,

θεωρώ ότι μόνο τότε νιώθουμε αληθινά καλά με τον εαυτό μας:

όταν έχουμε παλέψει με όλη μας τη δύναμη για όσα αγαπάμε.

g5986754jvjinyn4.png

Καντυ μου νομιζω ηδη παλεψες 3 χρονια για κατιπου αγαπας...και για κατ ιπου παλευατε μαζι τωρα να αλλαζει γνωμη και να επηρρεαζεται απο τη μανα του και να μιλαει για διαζυγια και ιστοριες?ε οχι καλη μου,μπορει εσεις να μην ειστε κοτες,μπορει εγω ναμη σηκωνω μυγα στο σπαθι μου,αλλα η λυση παντα ειναι καπου στη μεση.Για να ειναικαλα το μωρακι,πρεπει να εισαι καλα εσυ....και για να εισια καλα εσυ πρεπει να εισαι ηρεμη...Πραξε οτι νομιζεις....και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...ο Θεος μαζι σου!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Πάντως έχω πάθει πλάκα με το πόσο "εύκολα" θα τον διώχνατε οι περισσότερες κοπέλες :shock:.Εγώ πρέπει να είμαι πολύ κότα :mrgreen:

Δεν ειναι οτι τον διωχνεις ευκολα... και σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και εχει τις ιδιαιτεροτητες της ομως εχω ακουσει και δει τοσα πολλα που εχω καταλαβει οτι ενας ανθρωπος, αντρας ή γυναικα, που εχει περασει τα 25 δεν αλλαζει... μπορει να κανει υπομονη, μπορει να δειξει καποιον αλλο εαυτο για να γινει αρεστος και να πετυχει κατι ομως αργα ή γρηγορα δεν θα αντεξει... δεν αλλαζουν οι ανθρωποι. Για αυτο το λογο ειναι καλυτερα να αφησεις καποιον οσο νωριτερα γινεται ωστε να βρεις καποιον με τον οποιο να ταιριαζεις.

Βεβαια οπως ειπα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και μονο η ΚΑΝΤΥ ξερει τι πρεπει να κανει. Ο αντρας μου ας πουμε θα τσακωνοταν με τη μανα του και θα της ελεγε να μεινει μακρια. Την αγαπαει ειναι η μητερα του αλλα εχει δικη του οικογενεια και μας υποστηριζει παντα. Ειναι δικα του λογια.

Διαφημίσεις

Η εγκυμοσύνη σου πώς πάει; Από συμπτώματα και τέτοια;

ELISAVET μου, μέχρι στιγμής καλά πάνε όλα με το σποράκι μου.

Το βασικότερο σύμπτωμα είναι η νύστα. Πρωτοφανής νύστα.

Ντρέπομαι με τα χασμουρητά μου στο γραφείο, κοιμάμαι νωρίς και θέλω συνέχεια κι άλλο....

Πονάκια έχω κάτι πολύ μικρά σ εένταση και διάρκεια, αρκετές φορές την ημέρα.

Έτσι πρέπει να είναι;

g5986754jvjinyn4.png

Η εγκυμοσύνη σου πώς πάει; Από συμπτώματα και τέτοια;

ELISAVET μου, μέχρι στιγμής καλά πάνε όλα με το σποράκι μου.

Το βασικότερο σύμπτωμα είναι η νύστα. Πρωτοφανής νύστα.

Ντρέπομαι με τα χασμουρητά μου στο γραφείο, κοιμάμαι νωρίς και θέλω συνέχεια κι άλλο....

Πονάκια έχω κάτι πολύ μικρά σ εένταση και διάρκεια, αρκετές φορές την ημέρα.

Έτσι πρέπει να είναι;

g5986754jvjinyn4.png

Τι λες τωρα! Να χασμουριεσαι και να ξερεις οτι ειναι επειδη περιμενεις το παιδακι σου! Τελειο! Καταπληκτικο! Μαρεσει πολυ και το περιμενω πως και πως εγω! Θελω χασμουρητα εγκυμοσυνηηηηςςςςςς!:D:D:D

Mapolif μου, σου το εύχομαι ολόψυχα!

Λοιπόν, παιδιά, έχουμε κάποια νεότερα!

Το παιδί είπε τώρα ότι το θέλει, αφού το θέλω εγώ!

Αλλά μαζί θέλει και διαζύγιο!!!!!!!

(με έχει μουρλάνει.......)

g5986754jvjinyn4.png

Ειλικρινά Κάντυ μου έχω μείνει άφωνη με την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι.Διανύεις την πιο ευλογημένη περίοδο της ζωής σου και παρόλαυτα δεν μπορείς να την χαρείς με τον ανθρωπό σου.Θεωρώ ότι πέρα από το οικογενειακό του περιβάλλον ο ίδιος δεν πίστευε κατά βάθος ότι ήταν έτοιμος για τον ερχομό ενός παιδιού.Κάνε λίγη υπομονή,χαλάρωσε και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου-γονείς,φίλους..Ίσως με το πέρασμα των μηνών ευαισθητοποιηθεί και αλλάξει συμπεριφορά.Αν πάλι όχι τότε πραγματικά εσύ από τη μεριά σου το πάλεψες και το μέλλον θα δείξει τι σας επιφυλάσει.Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός ας μην το ξεχνάμε..Και εσύ θέλεις χρόνο και αυτός από ότι κατάλαβα..Τώρα για το οικογενειακό του περιβάλλον αγνοησέ τους..έτσι θα ζοριστούν περισσότερο..Φιλικά,makrina..:|

Διαφημίσεις

Άρχισε να λέει ότι είναι ευκαιρία να γίνει μπαμπάς, γιατί μάλλον δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ!

Μετά είπε ότι έχει δικαιώματα στο παιδί και θα είναι δίπλα μου σε όλα!

Αλλά να πάμε σε δικηγόρο να πάρουμε φιλικά διαζύγιο

μέσα στις επόμενες μέρες!

g5986754jvjinyn4.png

Αχαχχαχα δεν τον πας πρωτα σε ψυχιατρο και μετα σε δικηγορο?Εχεις τη συμπαρασταση μας να το ξερεις....και οτιδηποτε χρειαστεις..μη διστασεις...Κρατα γερα!Φιλια γλυκα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Εγώ ούτε θεωρώ κότες τις γυναίκες που μένουν σε έναν προβληματικό γάμο, ούτε μάγκες αυτές που φεύγουν. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μόνο όταν τη βιώνεις μπορείς να καταλάβεις.

Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις αλλά και να φύγεις δεν είναι ευκολότερο. Θέλει πολλά κότσια και αυτό, πόσο μάλλον αν υπάρχουν και παιδιά στη μέση.

Για μένα το βασικότερο είναι να μην κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ζήσεις με αυτές χωρίς πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις.

Κάντυ μου, όσο για τα πονάκια είναι απόλυτα φυσιολογικά, όλες τα είχαμε στην αρχή.

Να ξεκουράζεσαι.

Κοριτσάκια μου, εντάξει, είναι το λιγότερο ανισόρροπος ή έστω παλάβωσε που θα γίνει μπαμπάς! Γνωρίζετε για άλλες τέτοιες αντιδράσεις; Κλιμακτήριο περνάνε; Τι στο καλό τους κάνουν οι αντρικές ορμόνες τους;( σίγά μη φταίνε και στους άντρες οι ορμόνες τώρα...)

Νομίζω πάντως ότι τον έχουν πείσει πως θα μεταμορφωθώ όντως σε σκύλα και να τρέξει να φύγει μην τον δαγκώσω!

g5986754jvjinyn4.png

εχω μια απορια...

πως αφησε τον αντρα σου η μανα του να σε παντρευτεί αφου τον ηθελε γεροντοπαλίκαρο???

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Καντυ μου γλυκια με ολα οσα λες δεν ξερω τι να σκεφτω...Μου φαινεται πολυ περιεργο ενας αντρας της ηλικιας του να συμπεριφερεται κατ αυτον τον τροπο...Δλδ να θελει να σε χωρισει επειδη του το πε η μαμα του???Μηπως εχει προηγηθεί κατι μεταξυ σας? πριν μαθεις για την εγκυμοσυνη σου? Γιατι αν ολα ηταν καλα πως μπορεσε η πεθερα να δηλητηριασει τον γαμο σου? Μηπως στην προσπαθεια για το μωρο τον αποξενωσες? δεν ξερω και δεν θελω να παρεξηγηθω γι αυτα που λεω..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται!!

ένα θα σου πω... Τον δικό μου γαμπρό, που είχε παρόμοιες ιδέες..τον συνέφερε ο δικηγόρος!!!

Μονο που δεν τον κορόιδεψε όταν πήγε! τον συμβούλεψε μάλιστα να δώσει χρόνο και να τον ξαναεπισκευτεί μετα από 3μήνες..και αν επέμενε ακόμη τότε θα προχωρούσε!.

Πίστεψε με..κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην περίπτωση σας φαντάζομαι!.

Θα παει, να του φύγει η ιδέα που του έβαλαν στο μυαλό..αλλά όταν θα του πουν τα μετά και τις υποχρεώσεις του..θα αλλάξει γνώμη!

Για μένα να κάτσεις στο σπίτι σου, η στάση σου να είναι σταθερή. Γιατί αν πάς τώρα στους γονείς σου, θα κάνεις όπως και αυτός..στην δυσκολία έτρεξες αλλού!

Υπομονή και επιμονή λοιπόν! θα καταλάβει τι του προσφέρεται και τι παέι να διώξει!!

όσο για τη πεθερά...θα το βρεί μπροστά της...η δικία μας πχ..στην αδερφή μου έλεγε να το ρίξει..και τώρα τάζει πίτες για την κόρη της υπερ γονιμότητας..

Ξέρω ακούγεται κακία το τελαυταίο! αλλά μας έχει φτάσει στα όρια μας αυτη η γυναίκα!

προσπαθησε να ηρεμησεις γιατο μωρακι σου κ οσο για το θεμα κοτα μην ξεχνας οτι η κοτα πινει νερο κ κοιταει το θεο κανε το ιδιο κ εσυ κ ειμαι σιγουρι οτι θα σε βοηθησει να ξεπερασεις κ αυτη την φουρτουνα τωρα στο πως πρεπει να αντιδρασεις καλη μου μονο εσυ το ξερεις

καντυ μου εχω στεναχωρεθει πολυ με αυτα που διαβαζω..ειμαι κι εγω εγκυος και ξερω οτι ειναι μια δυσκολη περιοδος συναισθηματικη γιατι εκτος απο το αγχος και τις φοβιες που μπορει να εχει μια κοπελα οταν μενει για πρωτη φορα εγκυος παιζουν ασχημα παιχνιδια κι οι ορμονες..επομενως πρεπει να εισαι ηρεμη,χαλαρη και να εχεις κατανοηση και υποστηριξη..εγω στην θεση σου θα ειχα τρελλαθει..αλλα εσυ με εντυπωσιασες με την υπομονη,την ωριμοτητα και την δυναμη σου..ευχομαι ολα να σου πανε καλα,ο αντρας σου να λογικευτει και να παψει να φερεται σαν τριχρονο και απο δω και περα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου..αρκετα απελπιστηκες,ωρα να κοιταξεις τον εαυτο σου και το μωρακι σου και γινε και λιγο σκληρη..μπορει και να συνελθει αν δει οτι σας χανει...

νομίζω πως μια απάντηση του στυλ μια φορά στην ζωή μου σε έχω πραγματική ανάγκη ΕΓΩ

(δεν αναφέρεις πουθενά το μωρό) ,

Είναι η μοναδική περίοδος της ζωής μου που φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω (πες το εσύ και ας μην το πιστεύεις) και σε χρειάζομαι ΕΓΩ δίπλα μου .

Αν νοιώθεις κάτι για μένα για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί τότε σε παρακαλώ κανε μου αυτή την χάρη : μείνε δίπλα μου αυτους του μήνες που νοιώθω τόοοοσο φοβησμένη και πελαγωμένη και ΜΕΤΑ όταν με το καλό ΣΥΝΕΛΘΩ εντελώς (δηλ. γεννήσω) τότε συζητάμε ότι θες για διαζύγιο (συζητάμε μόνο!!!!!!).

Αν εχω ψυχολογήσει καλά τον άντρα σου ειναι ψυχούλα και νοιάζεται για του άλλους.

Οσο σε βλέπει δυναμική τόσο νοιώθει αυτός ανήμπορος. και αφήνει τους άλλους να τον επηρεάζουν.

Σου έχει όμως τρομερή αδυναμία .

Αν εσύ γίνεις ευάλωτη , τότε αυτόματα θα πάρει τον δυναμικό ρόλο ο ίδιος.

Πές του τα με ύφος στεναχωρημένο να καταλάβει ότι όντως δεν είσαι καλά και οντως φοβάσαι και ανησυχείς .....

και άσε το θέμα του μωρού στην άκρη μην του το αναφέρεις καθόλου.

Είναι νωρίς ακόμα όταν με το καλό δεί την κοιλιτσα σου να μεγαλώνει και να κουνιέται τότε μπορείς να του πεις : σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου , δεν θα τα κατάφερνα χωρις εσένα!!!!!!

Το θαύμα την εγκυμοσύνης είναι πραγματικά υπέροχο αλλά οι πιο πολλοί άντρες δεν μπορουν να το καταλάβουν οσο οι γυναίκες.

Όταν όμως έρθει με το καλό το μωρό όλα ξεχνιούνται .