Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Η "ετοιμότητα" η συνειδητοποίηση" και η "ευτυχία" tounts πάει όπως το εννοώ εγώ στο ζευγάρι και όχι στο παιδί.

Και πριν πάει στο ζευγάρι ξεκινάει από το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Κάποιο συνειδητοποιημένο άτομο που αισθάνεται την ετοιμότητα να εμπλακεί σε μια σοβαρή σχέση έχει πολλές πιθανότητες (αν δεν κάνει εκπτώσεις στις επιλογές του) να ευτυχίσει κι αν το παιδί ήταν στο κοινό πλάνο και των δύο, τότε μόνο ευτυχία θα φέρει και θα εισπράξει.

Για μένα δεν υπάρχει "κοίτα πόσο σκάρτος/η μου βγήκε". Υπάρχει "ας ξυπνήσω να καταλάβω γιατί αρνήθηκα να δω ότι είναι σκάρτος/η"

Κι όπως και να το δεις...έναν/μια σκάρτο/σκάρτη για ποιο λόγο να τον θελήσει κάποιος πίσω...έχοντας κι ένα παιδί στην προσωπική του ρουλέτα με πιθανότητες 200 προς 1 να δυστυχήσει;

Για να τον "αλλάξει" σιγά σιγά μήπως;;; Bingo!!!...καίριο λάθος μη συνειδητοποιημένων ατόμων...οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν...ή μας κάνουν όπως είναι ή την κάνουμε με ελαφρά κι ένα γλυκό χαμόγελο...όποιος/όποια δεν το έμαθε ακόμα αυτό να ξαναπεράσει τον "Σεπτέμβρη" ΑΝΕΥ κηδεμόνα όμως, γιατί άμα τον κουβαλάει ακόμα δίπλα του σκ@τά οικογένεια πάει να φτιάξει.

Υ.Γ Επειδή έχω τρελή όρεξη τελευταία για "φιλολογικές" συζητήσεις να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για οποιονδήποτε συγκεκριμένα (δε θα μπορούσα γιατί κανέναν δεν ξέρω προσωπικά)...ευκαιρία πήρα απ' το θέμα και μιλάω... γενικά... :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Η "ετοιμότητα" η συνειδητοποίηση" και η "ευτυχία" tounts πάει όπως το εννοώ εγώ στο ζευγάρι και όχι στο παιδί.

Και πριν πάει στο ζευγάρι ξεκινάει από το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Κάποιο συνειδητοποιημένο άτομο που αισθάνεται την ετοιμότητα να εμπλακεί σε μια σοβαρή σχέση έχει πολλές πιθανότητες (αν δεν κάνει εκπτώσεις στις επιλογές του) να ευτυχίσει κι αν το παιδί ήταν στο κοινό πλάνο και των δύο, τότε μόνο ευτυχία θα φέρει και θα εισπράξει.

Για μένα δεν υπάρχει "κοίτα πόσο σκάρτος/η μου βγήκε". Υπάρχει "ας ξυπνήσω να καταλάβω γιατί αρνήθηκα να δω ότι είναι σκάρτος/η"

Κι όπως και να το δεις...έναν/μια σκάρτο/σκάρτη για ποιο λόγο να τον θελήσει κάποιος πίσω...έχοντας κι ένα παιδί στην προσωπική του ρουλέτα με πιθανότητες 200 προς 1 να δυστυχήσει;

Για να τον "αλλάξει" σιγά σιγά μήπως;;; Bingo!!!...καίριο λάθος μη συνειδητοποιημένων ατόμων...οι άνθρωποι ΔΕΝ αλλάζουν...ή μας κάνουν όπως είναι ή την κάνουμε με ελαφρά κι ένα γλυκό χαμόγελο...όποιος/όποια δεν το έμαθε ακόμα αυτό να ξαναπεράσει τον "Σεπτέμβρη" ΑΝΕΥ κηδεμόνα όμως, γιατί άμα τον κουβαλάει ακόμα δίπλα του σκ@τά οικογένεια πάει να φτιάξει.

Υ.Γ Επειδή έχω τρελή όρεξη τελευταία για "φιλολογικές" συζητήσεις να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για οποιονδήποτε συγκεκριμένα (δε θα μπορούσα γιατί κανέναν δεν ξέρω προσωπικά)...ευκαιρία πήρα απ' το θέμα και μιλάω... γενικά... :rolleyes:

κατι ασχετο με το θεμα το κομματι αυτο ειναι φοβεροοοοο!!!!!

z3hWp3.png

the2ofus κι εγώ τα ίδια πιστεύω.. Αλλά επίσης πιστεύω ότι όπως και να ζήσεις, όπως και να μεγαλώσεις το παιδί σου, τα λάθη θα τα κάνεις.

Αλίμονο αν πιστέψουμε ποτέ ότι είμαστε εντάξει, έτοιμοι!! και δεν χρειαζόμαστε άλλα μαθήματα..

Διαφημίσεις

Κάντυ δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά παρακολουθώ την απίστευτη ιστορία σου εδώ και μέρες. Άν μου επιτρέπεις θα σου πώ τί θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση σου. Καταρχήν δεν θα έφευγα από το σπίτι, το θεωρώ κατά εμέ λάθος. Κατά δεύτερον, θα φρόντιζα να ηρεμήσω για καλό της ψυχούλας που κουβαλάω στα σπλάχνα μου. Και τρίτον, θα φρόντιζα να κάνω με τον άντρα μου μια κουβεντούλα χωρίς καβγάδες και λόγια προσβλητικά. Άν τον έβλεπα ότι επέμενε στην αρχική του απόφαση, τότε δεν θα ασχολιόμουν περισσότερο.

Λυπάμαι που σου το λέω, το ξέρω είναι σκληρό αλλά προτεραιότητα για εσένα αυτήν την περίοδο έχει το μωράκι που έχεις μέσα στην κοιλίτσα σου και όχι οι παιδιαρώδεις πράξεις ενός ενήλικα άνδρα. Μην κάθεσαι και αναλώνεσαι με την συμπεριφορά του όσο και αν σε πληγώνει. Να σκέφτεσαι μόνο το θαυματάκι που κουβαλάς μέσα στην κοιλίτσα σου και πραγματικά αν αισθάνεται έστω και κάτι για σένα, θα δείς που θα το μετανιώσει αυτό που κάνει και θα αλλάξει συμπεριφορά. Εσύ να κάνεις τον σταυρό σου και να παρακαλάς να πάνε όλα καλά. Και ο Θεός ξέρει τί είναι καλύτερο για τον καθένα μας. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά είναι δοκιμασίες που πρέπει να αντέξουμε με πολύ θάρρος και δύναμη.

Εύχομαι ειλικρινά να σου πάνε όλα πολύ καλά στην ζωή σου και με χαρά να φέρεις στον κόσμο το αγγελούδι σου!!!!!!!!!!!

aYVcp2.png

Αγαπητή Κάντυ, παρακολούθησα κ εγώ το θέμα σου, όμως, επειδή πιστεύω ότι ήδη έχεις πάρει την απόφασή σου, γνώμη δεν θα εκφέρω γι' αυτό. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω από ενδιαφέρον τί κάνει το μωράκι σου; Προχωρά καλά η εγκυμοσύνη σου; Άκουσες καρδούλα; Οι εγκυμοσύνες (κ μάλιστα με φυσική σύλληψη) είναι τόσο πολύτιμες στην εποχή μας που δε μας αφήνουν περιθώρια ν' αναλωνόμαστε με το "αν οι άντρες μας χαίρονται ή όχι γι' αυτές". Εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά και σύντομα να μας πεις νέα αποκλειστικά για τον..κάτοικο της κοιλίτσας σου!!

age.png

Files kai filoi mou,

Eixa liges meres na mpw kai diabasa me xara ta minimatakia sas!

Loukoumaki, Natasoula, psaraki, tounts, argyrw, aggeliki, margi,lena-aggelos,

eyxaristw gia to endiaferon!

Koitazw ligo na xalarwsw kai den exw nea na sas pw. Prosexw to mwraki mou kai skeftomai oso pio apla pragmata ginetai kathe mera.

Otan tha exw nea, tha ta moirastoume!!!!!

filakia polla

g5986754jvjinyn4.png

Prosexw to mwraki mou kai skeftomai oso pio apla pragmata ginetai kathe mera.

Otan tha exw nea, tha ta moirastoume!!!!!

filakia polla

Και αυτό να κάνεις καλή μου!!!

Να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς!!!

Θα ήθελα να μιλήσω για το τι πέρασε η αδερφή μου με την πεθερά και την κουνιάδα της αλλά δεν θέλω να σε ζαλίσω!

Πάντως ήταν πολύ δύσκολα!!!

Και αμέτρητοι καυγάδες με τον άντρα της.\κι εκείνος να μιλάει κρυφά με αυτές! γρρρρρρρρρρρρρρ και η αδερφή του να τον καλεί ΜΟΝΟ στο κινητό του! και μία τρισάθλια αντιμετώπιση και συμπεριφορά λες και έκανε κάτι κακό!

Παρεπιπτόντως, στα πούπουλα τον είχε (και τον έχει! αν και πλεόν επειδή έκανε δίδυμα δεν είναι τόσο εύκολο)!

Το να βάλεις σε εκείνον μυαλό, ΔΕΝ γίνεται!

πρέπει μονος του να τα καταλάβει!

Δεν ξέρω όμως αν με το ναφύγεις θα τον κα΄νεις να καταλάβει ή απλά θα έχεις κάνει στισ ΚΑΡΙΕΣ το χατήρι!!!

Ο Θεός είναι μεγάλος!!! Κι εμείς αντέχουμε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά!!!

Κράτα γερά λοιπόν, να έχεις μία ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσύνη και μακάρι ο καλός σου να... ΞΥΠΝΗΣΕΙ έγκαιρα!!!

Καλή σας νύχτα γλυκειά μου!!!

Το θαύμα του Θεούλη μεγαλώνει μέσα σου!!!

όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μικρά!!!

Οι αδυναμίες της ζωής μου..

Οι παντοτινές μου αγάπες....

Μανθούλης.. 11/6/2010

Μπεμπάκος.. 29/2/2012

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Φιλεναδίτσες μου γλυκιές, μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

Έχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (αχ Παναγίτσα μου πόσο σ' ευχαριστώ!!!!!) καλά νέα!

Ο αντρούλης μου (γκρρρρρ) ήρθε σπίτι, μισο-ζόρικος βέβαια...

Πήγαμε στο γιατρό, τον οποίο ρώτησε αν είμαι αλήθεια έγκυος!!!!!!!!!

Και μετά είδε στον υπέρηχο δυο πατουσίτσες και χεράκια - ποδαράκια να τεντώνονται

και τον βρίσκω πολύυυυ αλλαγμένο!

Μου είπε ότι εγώ δεν ήθελα το παιδί (εγώ , ναι!)....

και ότι αν ήμουν πιο έξυπνη θα είχαμε κάνει μωρό πολύ νωρίτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α επίσης με μάλωσε πως έθεσα σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού με ένα αεροπορικό ταξίδι που έκανα!

Αυτά.....

Οι άλλες παραμένουν με την κακία τους, αλλά εκείνος τώρα βλέπει μπροστά του τα πατουσάκια και μου καθαρίζει φρούτα για να παίρνω βιταμίνες!

Μου μιλάει γλυκούτσικα, αφήστε που ... ξαναεπιχείρησε να με αφήσει έγκυο! (πριν τον υπέρηχο ήταν αυτό.... και του είπα μπα... τώρα αν σου λέω ψέματα και δεν είμαι έγκυος και μείνω τώρα τι λες;;;; και συνέχισε.....)

Είμαστε μια παλαβή οικογένεια, αλλά τουλάχιστον είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Νιώθω τεράστια ανακούφιση και σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον, τις ευχές, τις προσευχές, τις συμβουλές, για όλα!

Να έχετε κάθε καλό στη ζωή σας και να δακρύζετε μόνο από χαρά και συγκίνηση!

Με αγάπη,

Κάντυ

g5986754jvjinyn4.png

Χριστε κι Αποστολε!!!!!!!!

Αν δεν μας το ελεγες, δε θα πιστευα ποτε πως ενας αντρας αλλαζει τοοοοοοοσο πολυ με εναν υπερηχο!!!!!!!Τι να πω??Κριση ηταν και περασε, ευτυχως!!!! Ετσι να ειστε απο δω και περα!!!!!!Κια να απολαυσετε ΜΑΖΙ το θαυμα της εγκυμοσυνης!!!!!!

ΚΑΝΤΥ μου, δε φαντάζεσαι πόσο πολύ χαίρομαι με τις εξελίξεις!

Μπράβο κοριτσι μου, τελικά ο επιμένων νικά.

Τώρα όλα καλά, φρόντιζε τον εαυτό σου και το μωράκι σου και θα δεις ότι από εδώ και στο εξής επιτέλους θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.

Το αξίζεις άλλωστε!

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Αντρες! Τι να πεις... χαχαχαχαχα Καντυ μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και τωρα που εχει και αποδειξεις ελπιζω να μην πει πως και ο γιατρος ειναι στο κολπο! αααχαχαχαχαχ Ματια και αυτια ανοιχτα και να θυμασαι πως οτι και αν γινει αυτο το ζουζουνακι που κολυμπαει εκει μεσα σαγαπαει τρελααααααααα!:D

Ευχαριστλω πολύ γλυκά κοριτσάκια!!

Τώρα είμαι μπλεγμένη με το να βρω άδεια με χαρτί δημόσιου νοσοκομείου.

Ο γιατρός μου είναι ιδιώτης, είπε θα έβρισκε αλλά μου κάνει νερά και έχω καθυστερήσει ήδη να προσκομίσω το απαιτούμενο χαρτί στη δουλειά μου...

Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω και γιατρό.

Έχετε κάποιον γνωστό γιατρό σε δημόσιο να με βοηθήσει;

g5986754jvjinyn4.png

Αχ,βρε ΚΑΝΤΥ,ποσο χαιρομαι με αυτη την εξεληξη!!! Μπραβο,βρε,καρδουλα μου,χαιρομαι πολυ που αλλαξαν τα πραγματα ετσι,προς το καλυτερο!!!

Ειδες,τους ατιμους,τους ανδρες!!! ετσι κανουν οι περισσοτεροι,στην αρχη,και μετα...γινονται αρνακια!!! Παρακολουθουσα με αγωνια,την ιστορια σου,τον πονο σου,και στεναχωριομουν που δεν μπορουσα να βοηθησω,για να αλλαξει η κατασταση!!!!

Κοιτα να ηρεμησεις τωρα,για το καλο του μωρου που εχεις μεσα σου,και ...απολαυσε το!!!!!Ηρθε η σειρα σου τωρα,να του κανεις νερά!

Ευχομαι,ολα να πανε καλα,και να μας λες μονο ευχαριστα ,απο εδω και περα!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Μπραβο ΚΑΝΤΥ μου που ηρθαν τα πραγματα καλυτερα ΜΠΡΑΒΟ.:D

Προσπαθησε να κανεις το καλυτερο για την οικογενεια σου....Οταν δει και το μωρο να δεις τι εχει να παθει..κοκομπλοκο ο καλος σου....

Δυστυχως ΚΑΝΤΥ μου δεν ξερω καποιο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο...Ξαναθεσε το θεμα εδω και ολο και καποια κοπελα απο δω θα σε βοηθησει...

Να περνατε καλα,να εισαστε ευτυχισμενοι....και με το καλο να ερθει το μπεμπινι σας...

Φιλακια