Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Φυσικά έχω τα παράπονά μου, αλλά έχω μάθει να κατανοώ,

να ξεχνώ, να δίνω άπειρες ευκαιρίες...

Κι εκείνος το γνωρίζει και το εκμεταλλεύεται δυστυχώς...

Ιδίως όταν έρχεται σε επαφή με εκείνους που του βάζουν λόγια.

Όταν είμαστε μόνοι μας και με αραιή επικοινωνία μαζί τους, είμαστε

πολύ ευτυχισμένοι.

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

RMARY,

Είμαι στη δουλειά έτοιμη να καταρρεύσω.

Περιμένω να πάω στο γιατρό μου και σκέφτομαι μήοως θα πρέπει να λάβω προληπτικά μέτρα ή άδεια, γιατί στενοχωριέμαι πολύ.

Η δουλειά βέβαια με κάνει λίγο να ξεχνιέμαι, αλλά, όσο να'ναι, κουράζομαι και μαζί με τη στενοχώρια δεν ξέρω αν επιβαρύνομαι παραπάνω από το κανονικό.

Ο πατέρας δεν το θέλει το μωρό και δηλώνει ότι δεν με αγαπάει πια. Το ήθελε, το προσπαθούσε, αλλά αφού το έκανε το μετάνιωσε!

Είναι αδύνατο να μεταπειστεί με τη συζήτηση, είναι αδύνατο να γίνει διάλογος επιπέδου.

Μόνο για δικηγόρους μιλάει, χωρισμούς και τέτοια.

Αν του βάζουν λόγια;....

Άσ' το καλύτερα, γιατί δε θέλω να μπλέκω με δηλητήρια το μωράκι μου ούτε καν μιλώντας για δηλητηριασμένα μυαλά και καταστάσεις.

Ας έχει καλά ο Θεός το θαύμα στην κοιλίτσα μου και τους γονείς μου που με στηρίζουν!

Κι ας μη βιώσει καμία εγκυούλα αυτή την πίκρα....

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ενας ανθρωπος που προσπαθει ενα χρονο να κανει παιδι μολις τα καταφερατε να μιλαει για διαζυγιο.κι εμενα οταν του ειπα οτι ειμαι εγκυος σοκαριστηκε γιατι εμεινα στον δευτερο μηνα των προσπαθειων μας,αλλα οταν πηγα στο γυναικολογο και ακουσα την καρδια του δεν ηταν μαζι επειδη ειχε υπηρεσια.δεν περιμενα κιολας να την ακουσω τοσο νωρις,και του το ειπα με πηγε την επομενη ξανα για να ακουσει την καρδια του.δεν μιλαω βεβαια οταν γεννηθηκε που ηταν ιδιος αυτος σε σμικρυνση!!!τωρα που το παιδι κανει μπαμπαμπαμπα οπως ολα,αυτος λεει οτι φωναζει μπαμπα.η γνωμη μου ειναι οταν σου ξαναπει για διαζυγιο να του πεις να κανει ο,τι θελει γιατι εσυ προσπαθησες πολυ για ενα εχει αυτο το μωρο!μπορει να συνελθει,δε θελουν ολοι νταντεμα!!!

Καρδούλα μου, σε παρακολουθώ εδώ και μέρες και πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ με αυτό που περνάς.

Κυρίως θεωρώ ότι τώρα που πρέπει να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις το θαύμα που συμβαίνει μέσα σου ο πιο δικός σου άνθρωπος καταφέρνει να σε πληγώσει.

Μην το του επιτρέπεις να σου το κάνει αυτό, είναι άδικο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί άλλαξε από τον καιρό που κάνατε τις προσπάθειες. Μεσολάβησε κάτι στη δουλειά του ας πούμε;Σου έχει πει; Γενικά, από τη στιγμή που παντρεύτηκε θέλει να κάνει παιδιά ή όχι;

Καντυ μου,με λυπημου διαβασα τηνιστορια σου και τι περνας αυτες τις μερεςκαι θυμωσα παραπολυ!δε μου πεφτει λογος αλλα εγω θα τον παρατουσακαιθα πηγαινα στους δικους μου εκειπου ξερω οτ ι μ'αγαπανε και μενα και το μωρο ,στους ανθρωπου ςπου παντα θα με στηριζουν,αν δεν μπορει να αναλαβει ευθυνες η αν σκεφτεικαν να αναλαβει ευθυνες,αν κανει οτι κανει για την ευχαριστηση του και μονο-μην το πω αλλιως-και μετα δε θελει,δε σου αξιζει.λυπαμαι πολυ για οσ απερνας,σκεψου το μωρο,δεν του αξιζει να ταλαιπωρειται πριν καν γεννηθει.παρατα τον κι ασε τον να τρεχειπισω σου.συγνωμη αλλα θυμωσα πολυ.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Καρδούλα μου, σε παρακολουθώ εδώ και μέρες και πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ με αυτό που περνάς.

Κυρίως θεωρώ ότι τώρα που πρέπει να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις το θαύμα που συμβαίνει μέσα σου ο πιο δικός σου άνθρωπος καταφέρνει να σε πληγώσει.

Μην το του επιτρέπεις να σου το κάνει αυτό, είναι άδικο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί άλλαξε από τον καιρό που κάνατε τις προσπάθειες. Μεσολάβησε κάτι στη δουλειά του ας πούμε;Σου έχει πει; Γενικά, από τη στιγμή που παντρεύτηκε θέλει να κάνει παιδιά ή όχι;

Τα ιδια ερωτηματα εχω και εγω! πως αλλαζει ετσι η συμπεριφορα ενος ανθρωπου που προσπαθει για παιδι εδω και ενα χρονο... Γιατι για να κανει προσπαθειες παει να πει πως το θελει.. Μηπως δεν ειναι το παιδι το θεμα καντυ μου που δημιουργει αυτην την κατασταση αλλα κατι αλλο? Η μεταξυ σας σχεση ας πουμε...?

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μπορώ να σου πω τί πρέπει να κάνεις, γιατί ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του.

Αυτό όμως που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι ότι, όσο κι αν κάποιοι νομίζουν το αντίθετο, ένα παιδί δε λύνει τα προβλήματα ενός ζευγαριού. Μπορεί να τα κουκουλώνει για λίγο αλλά αυτο είναι παροδικό.Ένα παιδί φέρνει προβλήματα, αγωνίες και αναστάτωση και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να ανταπεξέλθει και να το μεγαλώσει σωστά.

Αν σου φέρεται έτσι στις χαρές, στις στεναχώριες τί θα κάνει; Αυτά είναι ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσεις, όχι στο φόρουμ αλλά στον εαυτό σου. Σε λίγο καιρό θα γίνεις μάνα και έχεις ευθύνη απέναντι στο παιδί. Δεν μπορείς να κάνεις ότι δε συμβαίνει τίποτα.

Είχαμε πει μετά από ένα χρόνο από το γάμο θα ξεκινούσαμε.

Στο μεταξύ είχαν βαλθεί μερικοί να μας χωρίσουν κι έτσι ξεκινήσαμε προσπάθειες στα 3 χρόνια γάμου.

Έχουμε περάσει πάρα πολλά.

Του είναι αδύνατον να σκεφτεί ότι μπορεί κάποια μέλη της πατρικής του οικογένειας

να σκέφτονται τα δικά τους συμφέροντα και να τον θέλουν γεροντοπαλίκαρο.

Με υπερασπίζεται ένα από τα αδέρφια του, αλλά ο άντρας μου λυγίζει μπροστά στη χήρα μάνα του και όσα προσπαθεί να του υποβάλει.

Ξέρει πόσο τον αγαπάω, έχει ισχυρότατες αποδείξεις ότι είναι έμπρακτη αγάπη και όχι στα λόγια.

Αλλά έχει μπλοκάρει το μυαλό του μεταξύ μάνας και συζύγου και στη σύγκριση γέρνει προς εκείνη, ακόμα και τώρα που θα γίνει πατέρας......

g5986754jvjinyn4.png

καλημέρα και απο μένα. Λυπάμαι κι εγώ παρά πολύ με όλα αυτά. Εμένα ο άντρας μου ηταν συνεχώς δίπλα μου σε όλη την εγκυμοσύνη γιατί μετά απο 4 παλλίνδρομες όπως καταλαβαίνετε, πραγματοποιήθηκε το ονειρό μας. Κάντυ μου, επειδή είχα κι εγώ κάποια προβλήματα με τρίτους κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου θα σου έλεγα να μην ακούς κανέναν και τίποτα!! Να σκέφτεσαι μόνο το μωρό σου!!! Αν θέλει ο άντρας σου να φύγει ας φύγει ή πήγαινε εσύ στους γονείς σου. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου!!!!

line_m121_beg_40_time_1237608000_text_cf20c1c3c3c5cbcfd320cccfd520c5c9cdc1c9.gif

Και τί προτείνει δηλαδή; Τώρα που είσαι έγκυος και αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Σου λέει ας πούμε να το ρίξεις; Γιατί και διαζύγιο να πάρετε το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας δεν αλλάζει.

Elisavet το παιδί φυσικά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ούτε ως λυσάρι προβλημάτων ούτε ως τίποτα.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώσουμε ένα παιδί για να μη γνωρίσει τα προβλήματα της ζωής. Αν είναι έτσι, είμαστε όλοι για αυτοκτονία!

Και μη μου πεις ότι όλες οι σχέσεις είναι ιδανικές και μόνο στη δική μου προέκυψε πρόβλημα!

Πέρα από εξωτερικές παρεμβάσεις τα πηγαίναμε πάντα πολύ καλά.

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

Καντυ μου,τα προβληματα προυπηρχαν ...και οι αντρες μαμακηδες δεν αλλαζουν,λυπαμαι που στο λεω αλλα παντα θα ακουει τη μανα του κι οχι εσενα...αυτη ησχεση δε χαλαει με τιποτα...ο Θεος να με βγαλει ψευτρα αλλα εχεςι γολγοθα

Κάντυ μου διαβάζω τα όσα σου συμβαίνουν και πραγματικά απορω με την υπομονή σου....έχω πάθει σοκ:shock:

μα πως είναι δυνατόν να προσπαθείτε ένα χρόνο και μόλις πετυχαίνετε να φέρετε το μωράκι σας στον κόσμο να συμπεριφέρεται έτσι;;; Μα ποιοι είναι αυτοί επιτέλους που τον επηρεάζουν τόσο; Πως τους το επιτρέπει αυτό;; :roll::shock:

Οι γονείς σου ξέρουν για την κατάστασή σας;Τι λένε;

Θα συμφωνήσω με την Kisha, θα πήγαινα για λίγο καιρό στους γονείς μου, να ηρεμήσουν τα πράγματα...

Ψυχολόγος δεν είμαι, ούτε Θεός, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει παιδί και τελικά να έρχεται και να αλλάζει τόσο πολύ η στάση του απέναντί σου...:(

Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είχα καταλάβει καλά, νόμιζα ότι δεν είστε παντρεμένοι και ίσως γι'αυτό να του ήρθε κάπως....αλλά αυτό..:shock:

Αχ βρε Κάντυ μου, τι να πω...κοίτα μόνο να είσαι ήρεμη(όσο αυτό είναι εφικτό σε μια τέτοια φάση).

Νομίζω όμως πως αν του πεις να μείνετε χωρια για λίγο ίσως να πάρει στροφές και να καταλάβει τι έχει κάνει....λέω τώρα.Δεν ξέρω αν ειναι η σωστή λύση.

Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε...:)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, θα προσευχηθώ για εσένα και το παιδάκι σας...να είστε καλά!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Elisavet το παιδί φυσικά και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ούτε ως λυσάρι προβλημάτων ούτε ως τίποτα.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώσουμε ένα παιδί για να μη γνωρίσει τα προβλήματα της ζωής. Αν είναι έτσι, είμαστε όλοι για αυτοκτονία!

Και μη μου πεις ότι όλες οι σχέσεις είναι ιδανικές και μόνο στη δική μου προέκυψε πρόβλημα!

Πέρα από εξωτερικές παρεμβάσεις τα πηγαίναμε πάντα πολύ καλά.

Προς Θεού και δεν είναι καμία σχέση ιδανική, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Το μόνο που σου λέω είναι ότι είναι προτιμότερο να λύνουμε τα προβλήματα πριν την έλευση του παιδιού. Και δε μιλάω για κάθε είδους πρόβλημα αλλά αυτά που μας δυσκολεύουν και μας πληγώνουν στη συμβίωση.

Γιατί σε κάθε παιδί αρκεί τουλάχιστον να το προσπαθήσεις αυτό. Αυτό σου λέω μόνο και τίποτε άλλο.

Και μη σκεφτείς ότι σου μιλάω εκ του ασφαλούς. Σε καμία περίπτωση. Κι εγώ αντιμετωπίζω τα δικά μου προβλήματα και προσπαθώ να τα λύσω. Ξέρω ότι είναι δύσκολο.

Ναι.... αυτό προτείνει! Και αναφέρεται στο παιδί ως "πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε"......

Μετά αυτο-κοροϊδεύεται ότι είναι ασχημάτιστο ακόμα και δεν είναι μωρό!

Αλλά αυτά όλα ο ίδιος τα καταδίκαζε πάντα!

Ήξερα από όταν τον γνώρισα ότι είναι ένα μεγάλο παιδί, με επιπόλαιες αντιδράσεις πολλές φορές, αλλά η παιδικότητά του με κέρδισε, γιατί κρύβει μεγάλη καλοσύνη μέσα του.

Πολύ μέσα του όμως. Ώσπου να φτάσεις τόσο βαθιά, έχεις εξαντληθεί...

Τώρα το πρόβλημά του νομίζω έγκειται στο ότι

τον έχουν πείσει πως πέτυχα το στόχο μου να μείνω έγκυος και τώρα θα μεταμορφωθώ σε σκύλα και δεν θα ανέχομαι πια τίποτα από κανέναν τους!

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

αχ καντυ μου ποσο σε καταλαβενω και εγω εχω προβλημα οχι με τουσ γονεισ του πιο πολυ με την συνυφαδα μου....μην δινεισ σημασια κοιταξε να τα βρεισ με τον αντρουλη σου και να ειναι ολα καλα τωρα που εισαι σε αυτη τη κατασταση δεν πρεπει να στεναχωριεσαι....ο πατερασ μου παντα μου λεει "οπιοσ σε κανει να νευριασεισ κερδισε"και εχει δικιο...

z3hWp3.png

Ναι.... αυτό προτείνει! Και αναφέρεται στο παιδί ως "πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε"......

Μετά αυτο-κοροϊδεύεται ότι είναι ασχημάτιστο ακόμα και δεν είναι μωρό!

Αλλά αυτά όλα ο ίδιος τα καταδίκαζε πάντα!

Ήξερα από όταν τον γνώρισα ότι είναι ένα μεγάλο παιδί, με επιπόλαιες αντιδράσεις πολλές φορές, αλλά η παιδικότητά του με κέρδισε, γιατί κρύβει μεγάλη καλοσύνη μέσα του.

Πολύ μέσα του όμως. Ώσπου να φτάσεις τόσο βαθιά, έχεις εξαντληθεί...

Τώρα το πρόβλημά του νομίζω έγκειται στο ότι

τον έχουν πείσει πως πέτυχα το στόχο μου να μείνω έγκυος και τώρα θα μεταμορφωθώ σε σκύλα και δεν θα ανέχομαι πια τίποτα από κανέναν τους!

Ενώ ας πούμε αν χωρίσετε τί θα αλλάξει; Νομίζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημά τους; Πες τους ότι πλανόνται πλάνην οικτρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παιδί είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, είτε ζείτε μαζί είτε όχι.

Γιατί δεν κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με την πεθερά σου; Ρώτα την αν θυμάται όταν ανακοίνωσε εκείνη την εγκυμοσύνη της τί θα έλεγε σε όποιον της έλεγε να το ρίξει;

Κοριτσάκια μου έγινα το θέμα του φόρουμ....

Ούτε κατά διάνοια δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαιναν όλα αυτά!

Προσπαθώ να μην κλαίω, αλλά έχω γεμίσει πίκρα και απογοήτευση.

Προτεραιότητα έχει η ζωούλα μέσα μου, το γνωρίζω καλά!

Ας φωτίσει ο Θεός τον άντρα μου....

g5986754jvjinyn4.png

Οι άνθρωποι αυτοί δεν κουβεντιάζονται. Προσπάθησαν να μιλήσουν οι δικοί μου μαζί τους και εκείνοι είπαν ότι εκτιμούν όσα έχουμε κάνει για να βοηθήσουμε τον άντρα μου (επαγγελματικά κτλ), αλλά δεν ταιριάζουμε και το παιδί θα είναι δυστυχισμένο, άρα τι απομένει?????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά οι δικοί μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σκοτώσουμε το μωράκι μου και τότε έγιναν πυρ και μανία!

(η πεθερά κρύβεται...αυτά τα λέει η κουνιάδα....)

g5986754jvjinyn4.png

Εκτος απο το Θεο,πρεπει να κανουμε κι εμεις κατι...δε θ ααλλαξει γλυκια μου ο αντρας σου επειδη ειναι μαμακιας.ταρακουνησε τον!και τι να κανεις εναν αντρα που ολο για χωρισμο μιλαει και μιλαει για το μωρο σαν ασχηματιστο η εξωγηινο ον?ντροπη του!και να σκεφτεις οτι τοσα ζευγαρια προσπαθουν και δεν μπορου ν και τι δε θα εδιναν για ενα μωρακι...ερχονται περισσοτερα προβληματα καντυ μου,δραστηριοποιησου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ."ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΟΧΙ" .ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΜΑι παντρεμενη ακομα αλλα μωρακι θελουμε)ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ?ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ.

Kisha μου έχεις πολύ δίκιο!

Πρωταρχικό μου μέλημα είναι το μωρό και είμαι υποχρεωμένη να το προστατεύσω!

Αν έπρεπε να το ζήσω αυτό, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Δεν το περίμενα με τίποτα, αλλά δεν τίθεται θέμα αν πρέπει να αποφασίσω κάτι, όπως σκέφτονται άλλοι.

Εμένα ο Θεός μου έστειλέ την ευλογία του και μου εμπιστεύθηκε μια ζωούλα, να τη φέρω στον κόσμο και να τη διδάξω αυτά που πρέπει, ώστε να γίνει σωστός άνθρωπος.

Ούτε το μίσος θα φυτέψω στην ψυχή του μωρού μου ούτε τίποτα.

Θα του δώσω ό,τι πιο δυνατό μπορώ.

(α, δεν σας είπα, μου ξεφούρνισε κιόλας ότι αμφιβάλλει για το τι μάνα θα γίνω και δεν μπορεί να μοιραστεί τέτοια ευθύνη μαζί μου!!!!!!!!!!!! - αλλά αυτά τονίζω ΔΕΝ είναι δικά του λόγια)

g5986754jvjinyn4.png

Ζώντας καθημερινά με την υπογονιμότητα, όλα αυτά μου μοιάζουν τρομερά παράξενα, έχεις δίκιο kisha.

Αλλά για το δικό σου θέμα Κάντυ, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Από τη στιγμή που έχεις τη στήριξη των γονιών σου, γι' αυτόν θα είναι ένα καλό μάθημα γιʼ αυτόν να απομακρυνθείς. Θα σου κάνει πρώτα απʼ όλα εσένα καλό να μη ζεις μέσα σε τέτοιες καταστάσεις καθημερινά και εάν όντως γίνει αυτό που λες, δηλαδή τον φωτίσει ο Θεός (γιατί άλλο τρόπο δε βλέπω), τότε θα επιστρέψει εκείνος σε εσένα, έχοντας συνειδητοποιήσει πως θα γίνει πατέρας.

Όσο και αν το θέλεις εσύ, εκείνος είναι που πρέπει να αλλάξει και να προσπαθήσει. Αυτόν τον αγώνα δε γίνεται να τον δώσεις εσύ για εκείνον.

Έχω κάνει πολλές προσπάθειες και έχω δεχτεί πάμπολλες προσβολές.

Κι εκείνος πάντα ήταν στη μέση και προσπαθούσε να τους πείσει ότι αληθινά είμαι ένα καλόκαρδο κορίτσι - πράγμα που τους φαινόταν αδιανόητο, γιατί δεν περίμεναν ποτέ να δέχομαι και να συγχωρώ τόσα. Άρα απλώς υποκρινόμουν!!!!!!! Καλό;;;;

g5986754jvjinyn4.png

Kanty δεν ξερω τι να πω...ειστε παντρεμενοι ετσι? κ οπως ειπες προσπαθειτε ενα χρονο...γιατι αλλαξε τοσο?

προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι κ οπως ειπαν τα κοριτσια ισως καλο θα ηταν να πας λιγες μερες στους γονεις σου. ειναι πολυ σημαντικο να μην στεναχωριομαστε