Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιδράσεις αντρών στο +++++++!!!!!

Recommended Posts

Καντυμου μηνπαραμυθιαζεσαι με το "δενειναι δικα του λογια" ειναι δεν ειναι σου τα 'πε και σου μαυριζει την καρδια.Αν ακουει κι εμπιστευεται τη μανα και την αδερφη του ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ,δεν αξιζει ουτε σε σενα ουτε στο μωρακι σου.Ν α εισια γερη κι εσυ και το μωρακι σου.

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γλυκές μανούλες και μέλλουσες μανούλες,

να έχετε κάθε καλό στη ζωή σας και να ξέρετε ότι με συγκινεί απίστευτα το ενδιαφέρον σας!

Περιμένω με λαχτάρα κάθε κουβεντούλα που γράφετε και είναι σαν βάλσαμο στην καρδιά μου.

Έχω πληγωθεί πολύ, μα δεν είμαι μόνη μου. Σας ευχαριστώ!!!!

g5986754jvjinyn4.png

Λυπάμαι πολύ που τα παιρνάς αυτά κοπέλα μου..

Έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτά που σου λένε!

Αν σου λέει ότι εσυ δεν είσαι άξια για μάνα,

να του απαντήσεις ότι εκείνος δεν είναι αφού προσπαθεί για κάτι ένα χρόνο τώρα, που τελικά εκ των υστέρων αποφάσισε ότι δεν θέλει!

Ότι είναι ανεύθυνος, και αν δεν ήθελε παιδί να έπαιρνε τις απαραίτητες προφυλάξεις!

Ακου! Εκ των υστέρων αποφάσισε ότι δεν θέλει παιδί!

Το παιδί δεν το σπέρνεις και αν κάτσει να αναπτυχθεί, τότε αποφασίζεις και αν δεν το θες, το σκαλίζεις ξανά και το πετάς!

Ας είμαστε λίγο σοβαροί..Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν χρόνια να κάνουν παιδί και δεν μπορούν!

Συγνώμη κοπέλα μου για την αντίδραση, δεν φταις εσύ σε τίποτα..αλλά έγινα πρόσφατα μαμά και αυτά τα θέματα με αγγίζουν τόσο πολύ!

Η μητρότητα είναι ένα θαύμα...και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου διλητηριάζει την ψυχή σου και το παιδί σου μαζί...ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!

Πήγαινε στους γονείς σου να ηρεμήσεις και να σκεφτείς..

Ώστε να σκεφτεί και εκείνος τι κάνει και τι λέει!

Καλη δύναμη!!!!Είμαστε μαζί σου, δίπλα σου..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

μεγαλος σε ηλικια ειναι κουκλα μου! αλλα στην ωριμοτητα και στο μυαλο ουτε 14 που λες...

αν ενας ανδρας λοιπον κοντα στα 40 που ειναι 4 χρονια παντρεμενος και περιμενει και παιδι ακουει τι του λεει η μαμα του τοτε τι να πω... εχει σοβαρο προβλημα! και δεν το λεω ουτε προσβλητικα ουτε για αστειο αλλα ο ανθρωπος εχει προβλημα... Γι αυτο κοιταξε εσυ να εισαι ηρεμη και να μην φορτωνεσαι τα ψυχολογικα προβληματα των αλλων ιδιαιτερα στην κατασταση σου...Καλο ειναι να πας στους γονεις σου για ενα διαστημα... Για να δουμε.. Θα σε αναζητησει τοτε?

αυτή η κατανόηση μας έφαγε εμάς τις γυναίκες..

Δεν είναι δικά του λόγια, δεν τα εννοούσε έτσι, στο βάθος είναι καλός.. μπλα μπλα μπλα ...

Μέχρι και ξύλο τρώμε καμιά φορά και συγχωρούμε λόγω ..κατανόησης..

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα!

Άσε τη μάνα του να σιδερώνει, να πλένει, να μαγειρεύει και να τον φάει στη μάπα..

Τον μπελά σου γυρεύεις; Θα έχεις το παιδάκι σου, την οικογένειά σου, την ησυχία σου και την ευτυχία σου!! ...

Άλλωστε όλα τα παραμύθια κάπως έτσι τελειώνουν...

...και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!!!!!!

Με πονάει να σκέφτομαι ότι δεν υπολογίζει ούτε εμένα ούτε όσα έχουμε περάσει ούτε το ίδιο του το σπλάχνο!

Στο δίλημμα παιδί ή γονέας εκείνος δεν ξεχωρίζει τι υπερέχει;;;;;;;;;;;;;

Μου φαίνεται σαν να μιλάμε για κάποια άλλη κοπέλα...

g5986754jvjinyn4.png

(α, δεν σας είπα, μου ξεφούρνισε κιόλας ότι αμφιβάλλει για το τι μάνα θα γίνω και δεν μπορεί να μοιραστεί τέτοια ευθύνη μαζί μου!!!!!!!!!!!! - αλλά αυτά τονίζω ΔΕΝ είναι δικά του λόγια)

:shock:

Αυτό που λείπει ν'ακούσεις είναι ότι δεν είναι δικό του το παδί;;; :shock::evil:

Και ας μην είναι δικά του λόγια...;;;;;:twisted:

Πήγαινε στους γονείς σου Κάντυ μου, χρειάζεσαι υποστήριξη ούτως ή άλλως στην εγκυμοσύνη, ένα παραπάνω τώρα...

Ποιο είναι το ονοματάκι σου κανονικά αν επιτρέπεται;Για την προσευχή....:wink:

Να είστε καλά...:)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Καντυ μου λυπάμαι πολύ για όσα περνάς. Ο άντρας σου είναι απαράδεκτος. Οτι και αν του λένε οι τρίτοι δεν ειναι κανα μωρό. 38 χρονών είναι έχει μυαλό και κρίση δικιά του. Τι να πω δεν ξέρω...τα χω χάσει...Περνάνε πολλά από το μυαλό...

Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεις τον εαυτό σου και να ταλαιπωρείσαι. Κάνεις κακό και στο μωράκι σου. Ισως να του μίλαγες και να του έδινες λίγο χρόνο να σκεφτεί. Να πάς λίγες μέρες στους δικούς σου. Να ηρεμήσεις και συ.

Δεν ξέρω μήπως είχε κάνει τίποτα εξετάσεις κρυφά και του έβαλαν τίποτα ιδέες? Δεν γίνετε τόσο ξαφνικά τέτοια αλλαγή...

Διαφημίσεις

οταν εμεινα εγκυος κ ενω το περιμεναμε 2 χρονια οταν του το ειπα ηταν λες κ μολις ειχαμε τσακωθει καμια χαρα καμια χαρουμεν αντιδραση ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν το ηθελε οτν ομως μετα απο λιγο καιρο του εδιναν ολοι συγχαρητηρια καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι.βεβαια η χαρα μας κρατησε πολυ λιγο.μην στεναχωριεσε δωστου χρονο να το συνηδητοποιησει μολις πατε στο γιατρο κ το δει στον υπερυχο τοτε να τον δεις πως θα κανει οι αντρες γλυκια μου ειναι χειροτεροι απο μικρα παιδια

καντυ μου μην του δινεισ σημασια καθολου γιατι οταν χασουμε κατι μετα το εκτιμαμε πηγαινε στουσ δικουσ σου κοριτσακι μου να ηρεμησεισ και να αισθανεσαι εσυ και το μωρακι σου ηρεμοι και αστον να κατσει αυτοσ να σκασει και να σε αναζητησει...εσυ θα εχεισ το παιδακι σου αυτοσ τι θα εχει?θα το μετανιωσει και πιστευω να ωριμασει καποια στιγμη..

z3hWp3.png

καντυ μου συγνωμη αλλα δεν αξιζει να στεναχωριεσαι ....εχει κανει δικη του οικογενεια απο τη στιγμη που παντρευτηκε ....δεν έπρεπε να ειναι μεταξυ του μανα και συζυγου...επρεπε να σκεφτεται τη δικη του οικογενεια,απο την αρχη δεν επρεπε να του αφησεις αυτα τα περιθωρεια...

το μονο που σε συμβουλευω ειναι ότι δεν πρεπει να βαζειθς το σπορακι σου σε τετοιες στεναχωριες ,θα του ξεκαθαρισεις οτι εσυ αυτο το παιδι το θελεις και οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι....και οτι ειναι αδικο να σε στεναχωρει χωρις να υπαρχει λογος

Μην με παρεξηγήσετε... απλα το σχολιο μου για τα γεγονοτα που συζητουνται εδω ειναι οτι ολα αυτα ειναι βλακειες & ανωριμότητες.

Δεν νιωθω οικτο για κανεναν που προκαλει τα προβληματα του από μονος του ή τα ανέχεται και που προσπαθει να φερει στον κοσμο μια ψυχη που δεν χρωσταει τιποτα να ειναι ανεπιθυμητο! Οταν υπαρχουν προβληματα δεν τα λυνουμε με τον ερχομο ενος μωρου.

Αφου φυσικα ήρθε θα κανεις τα παντα για να του δωσεις όλα όσα αξιζει και ειμαι σιγουρη για αυτο, αλλα μακρυα από φασαριες και προβληματα! Αν δεν το θελει ο πατερας του το θελει η ΜΑΝΑ.

Ολα αυτα που περιγράφετε δεν θα τελειωσουν ποτε και μια μελλουσα μαμα θα έπρεπε να το ξέρει! Ξύπνα και ζήσε καλα για το μωρό σου! Το μωρό σου είναι ευλογία.

Θυμωσα για αυτα που άκουσα, όχι με τον σύζυγο & πεθερά (εκτος συζητησης) αλλά για την κοπέλα που τα ανέχεται.

- Δεν θα μπορεσετε να με καταλαβετε, γιατι μονο μια ΜΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ όπως εγω μπορει να με καταλάβει. Και δεν το ευχομαι σε κανεναν. Η μανα αν δεν γεννήσει δεν ξερει τι παει να πει μανα.

Μαρία xxx

Μάϊος 2009 - το κοριτσάκι μου -άγγελος- 20 εβδομάδες κύησης - τραχηλική ανεπάρκεια:(

preg.png

τωρα τι μπορει να πει κανεις μετα απο μια τετοια εξομολογηση...Μαλλον τιποτα....Καντυ,ελπιζω να το διαβασεις...και να μην το προσπερασεις

παντα φιλικα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο στην δουλειά γιατί δεν άντεχα να περιμένω,και του είπα ότι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό."Ποιο τεστ;" μου λέει."ΤΟ ΤΕΣΤ,ΚΑΛΕ!",του είπα.Για 15 δευτερόλεπτα δεν μιλούσε,έπαθε σοκ...Μετά έβαλε τα κλάμματα λέγοντάς μου πόσο πολύ το ήθελε.Από τότε,μου μιλάει στον πληθυντικό,και κάνει "ότι θέλουν οι γυναίκες του!".:lol:

Μην με παρεξηγήσετε... απλα το σχολιο μου για τα γεγονοτα που συζητουνται εδω ειναι οτι ολα αυτα ειναι βλακειες & ανωριμότητες.

Δεν νιωθω οικτο για κανεναν που προκαλει τα προβληματα του από μονος του ή τα ανέχεται και που προσπαθει να φερει στον κοσμο μια ψυχη που δεν χρωσταει τιποτα να ειναι ανεπιθυμητο! Οταν υπαρχουν προβληματα δεν τα λυνουμε με τον ερχομο ενος μωρου.

Αφου φυσικα ήρθε θα κανεις τα παντα για να του δωσεις όλα όσα αξιζει και ειμαι σιγουρη για αυτο, αλλα μακρυα από φασαριες και προβληματα! Αν δεν το θελει ο πατερας του το θελει η ΜΑΝΑ.

Ολα αυτα που περιγράφετε δεν θα τελειωσουν ποτε και μια μελλουσα μαμα θα έπρεπε να το ξέρει! Ξύπνα και ζήσε καλα για το μωρό σου! Το μωρό σου είναι ευλογία.

Θυμωσα για αυτα που άκουσα, όχι με τον σύζυγο & πεθερά (εκτος συζητησης) αλλά για την κοπέλα που τα ανέχεται.

- Δεν θα μπορεσετε να με καταλαβετε, γιατι μονο μια ΜΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ όπως εγω μπορει να με καταλάβει. Και δεν το ευχομαι σε κανεναν. Η μανα αν δεν γεννήσει δεν ξερει τι παει να πει μανα.

συμφωνω μετα απο αυτο περνουμε ολεσ κουραγιο...οτι κα να πω ειναι λιγο...

z3hWp3.png

Kαντυ μου δεν θελω να σου υποδειξω τι θα κανεις,εγω παντως αν ημουν στην θεση σου θα εφευγα και θα πηγαινα στους γονεις μου,οσο και να τον ειχα αγαπησει μετα απο τετοια συμπεριφορα δεν θα μπορουσα ουτε να τον βλεπω,δεν σου κανουν καλο οι εντασεις,εγω θα εφευγα μακρια,αν δεν ηθελε παιδια γιατι δεν σου το ειπε πριν παντρευτειτε?Κι ουτε ειναι κανενας εφηβος για να παρασυρεται σε τετοιο σημειο απο την οικογενεια του,τον χαρακτηριζω επιεικως απαραδεκτο....

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

καντυ μου εσυ ξερεις τον αντρα σου κουκλιτσα μου εμεις μεσα απο σενα τον γνωριζουμε ,εσυ πρεπει να αποφασισεις το επομενο βημα σου κ μεχρι που θες να πας αυτο που λεω εγω ειναι οτι ο θυμος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.αλλα ενα μαθηματακι η αληθεια ειναι οτι το χρειαζεται κ κατι καλη μου ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ αυτο πρεπει να καταλαβει προσπαθεισε να ηρεμησεις κ εμεις εδω ειμαστε

Καντυ, θα σου πω και γώ την ιστορία μου..

Η αδερφή μου έζησε και ζει μια ανάλογη φάση,!!

Η πεθερά να μιλάει για έκτρώσεις και η κουνιάδα οτι ο αδερφός της είναι δυστυχισμένος!!

Αυτός στα 47!!(τα παιδια είναι 3η και 1η δημοτικού)το παίζει ορφανός !! και η κακομοίρα η μάνα του χήρα!!

Δε μου ακούγεται λοιπόν παράξενο!!

να φανταστείς οταν έμεινε η αδερφή μου έγκυος, του λέει ο πατέρας μου αφού δεν ήθελες γιατι δε πρόσεχες...και η απάντηση ήταν...δεν ήξερα!!

40 χρονών δεν ήξερε!!!

Για κλωτσίες..

Είναι μια κατάσταση αρρωστημένη που τραβάει..με καυγάδες γκρίνες..και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!

Δεν θα αλλάξει τόσο εύκολα.. Εσύ να εισαι όσο ποιο ήρεμη μπορείς, και έτοιμη για όλα..να θυμάσε οτι δεν είσαι μόνη σου!!

φιλικά.

Κάντυ μου πραγματικά στεναχωρήθηκα με την ιστορία σου, δεν έχει νόημα να σου πώ πως αντέδρασε ο δικός μου άντρας γιατί το θέλαμε πάρα πολύ...μάλλον εγώ έπαθα μεγαλύτερο σοκ από εκείνον!!!

Είσαι έγκυος και πίστεψέ με εκείνος θα πρέπει να σε ντανεύει και όχι εσύ να προσπαθείς να βγάλεις κάποια άκρη μαζί του. και να ηρεμήσει τώρα, θα τα ξανακάνει μετά. Το θέμα νομίζω είναι να απομακρυνθείς για λίγο (πήγαινε στους δικούς σου αν είναι κοντά, ή πάρε άδεια αν είναι μακρυα, εκεί τουλάχιστον θα βρεις τη ζεστασιά που χρειάζεσαι τώρα). Είμαι λίγο απόλυτη το καταλάβαίνω αλλά πάντα προτιμώ τις δραστικές λύσεις για να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

ΚΑΝΤΥ μου εχω τοσα νευρα μα τοσα πολλα νευρα και θελω να πω τοοοσα πολλα και να βρισω παααααρα πολυ!... Ειμαι εξω φρενων!

Ο ανθρωπος αυτος ειναι ετσι οπως ειναι... ΜΑΜΑΚΙΑΣ! Αυτο δεν εχει αλλαξει μεχρι τωρα και γιαυτο το λογο δεν θα αλλαξει ποτε! Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν!

Θα ηθελα παρα πολυ να σου πω προσπαθησε... και μιλα... και κανε υπομονη... ισως γιατι ετσι πρεπει, αλλα ΟΧΙ! Το ΟΧΙ του '40 δεν θα ειναι τιποτα μετα απο αυτο που πρεπει να του κανεις! ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ! Θες τη μανα σου? που τα ξερει ολα? τα κανει ολα τελεια? Αντε στο καλο! Τραβα στη μανουλα σου και γω θα παω στη δικη μου! Οταν καταλαβεις το λαθος σου ομως να πας να καταστρεψεις αλλη γυναικα!

Δεν τον εχεις αναγκη ΚΑΝΤΥ μου και ξερεις γιατι? Γιατι εχεις τους δικους σου ανθρωπους που θα σε στηριξουν! Εισαι τυχερη γιατι εχεις ανθρωπους που θα σου δωσουν δυναμη και θα σε βοηθησουν! Εισαι τυχερη και αυτη την αποψη να βλεπεις!

Η κουμπαρα μου επεσε και αυτη θυμα πεθερας... δεν πηγαν ουτε στη βαπτιση του παιδιου... τραγικο... οχι τα πεθερικα! Ουτε καν ο πατερας δεν πηγε!

Δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα... ετσι... μηπως... γινεται να μας δωσεις τη διευθυνση και το τηλεφωνο της πεθερας σου? ε? ε? ε? :D:D:D:D:D

KANTY μου στεναχωρέθηκα πολύ με όσα διάβασα και θύμωσα και βούρκωσα μα προσπαθώ και να σε καταλάβω.

είμαι σίγουρη ότι αυτόν τον άντρα τον λατρέυεις γι' αυτό και το συζητάς ακόμη και δεν έχεις καταλήξει στο τι πρέπει να κάνεις.

αλλά το μωράκι σου νομίζω ότι το λατρεύεις ακόμη περισσότερο. είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη, τόσα ακούμε γύρω μας. μην ρισκάρεις τη ζωή από το σποράκι σου με την στεναχώρια σου.

πες του απλά ότι επειδή δεν αντέχεις όλες αυτές τις εντάσεις θα πας στους γονείς σου για να είσαι ήρεμη και να σε προσέχουν και αυτός ας κάνει ότι κρίνει εκείνος σκόπιμο. εσύ παντως τον αγαπάς, είναι άλλωστε ο πατέρας του παιδιού σου. αλλά αν θέλει να είστε μια σωστή και ευτυχισμένη οικογένεια θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις.

φεύγεις λοιπόν και όταν είναι έτοιμος σου ανακοινώνει τι αποφάσισε και η τελική επιλογή λοιπόν είναι δική σου.

" πέτα του το μπαλάκι" στις αποφάσεις.

αυτό το έμαθα από κάποιον πριν πολλά χρόνια (πολύ γκ@@@@@@@ρης) το έκανε αυτό στις τύπισες που ήθελε να "ξεφωρτωθεί". πίστεψέ με πιάνει.

σου έυχομαι τα καλύτερα κουκλίτσα μου και εύχομαι όλα αυτά να είναι ένα κακό όνειρο:P

KANTY λίγο πολύ 1 χρόνο προσπαθούσες για παιδί ή προσπαθούσατε ??

Δηλαδή το συζητούσατε, λέγατε πόσο πολύ το θέλετε και γιατί άραγε δεν έρχεται ή ο πόθος του παιδιού ήταν κυρίως δικός σου?

Τέλος πάντων, μιας και μιλάμε για σύζυγο και όχι για γκόμενο κλπ.. καλύτερα πριν φύγεις από το σπίτι έστω και για λίγες μέρες να επισκεφτείς και να συμβουλευτείς δικηγόρο... μη βρεθείς σε καμιά περίεργη θέση.. και να προσέχεις έχουν ακούσει πολλές κουφές παρόμοιες ιστορίες τα αυτάκια μας που στο τέλος διεκδικούσαν και το παιδί που δεν θέλανε...

KANTY δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να σου δώσω τέτοιου τύπου συμβουλες μιας και δεν γνωριζόμαστε και δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς την κατάσταση παρά μόνο από τα λίγα λεγόμενα σου εδώ μέσα.Σου λέω τι θα έκανα ΕΓΩ που λατρεύω τον καλό μου.Θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να παλέψω για την σχέση μου ειδικά άμα ήμουν και έγκυος.Δεν ξέρω τι φρίκη έχει φάει ο άντρας σου πάντως αν εσύ ήσουν η αδερφή μου και ο άντρας σου ο γαμπρός μου θα σας έβαζα κάτω και θα σας έλεγα να κοιτάξετε να τα ξαναβρείτε γιατί πάνω απ'ολα το οφείλετε στο παιδί σας...