Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

xrysoulitsa

Recommended Posts

Τα εσώρουχα όλα και του παππού πριν τα βάλει στο πλυντήριο, τα πλένει 1 φορά στο χέρι:lol::lol:

Και τα πιάτα πριν τα βάλει στο πλυντήριο πιάτων.Όχι να τα ξεπλύνει απλά, σαπουνάδα κανονικά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κική...ήρθε η ώρα να αντικρύσεις την αλήθεια!!! Είμαι η γιαγιά σου!:shock::shock::shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λογικά δεν θα εργάζεται η γιαγιά

για να έχει χρόνο να σιδερώνει και τα ξεσκονόπανα!! :rolleyes: :rolleyes:

Πολλες φορες αναρωτιεμαι για το απιστευτο κουραγιο, ολων των ανθρωπων και κυριως των γυναικων αυτης και της μεταγενεστερης γενιας, των μαμαδων μας, δηλ.

Πως, που εβρισκαν την αντοχη να κανουν τοσα πολλα πραγματα στην διαρκεια της ημερας και εμεις με την δουλεια μας, τα παιδια και οσο μπορουμε και το σπιτι, να βγαινουμε off καθε βραδυ?

Πραγματικα απορω... (ασχετο βεβαια, αλλα ξερει μου ηρθε ως συνειρμος, με τα ανδραγαθηματα της γιαγιας)[/QUOTE]

E! τωρα που ειναι γιαγια δεν εργαζεται, σκεψου ομως οτι εργαζονταν εστω και μονο στο σπιτι, τα προηγουμενα χρονια της ζωης της...

Εβρισκε και τον χρονο και την "διαθεση" να τα κανει.

Μήπως να αρχίζω να νιώθω άσχημα ??? :oops: :oops:

Σε λίγο θα μου πείτε οτι σιδερώνετε και τα

πάνινα παπούτσια!.....................

Θα με κάνεις να νιώσω άσχημα....βασικά σιδερώνω τα σιδερόπανα:oops:....πειράζει; Καλά....το ξέρω πειράζει.....:oops::oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μήπως να αρχίζω να νιώθω άσχημα ??? :oops: :oops:

Σε λίγο θα μου πείτε οτι σιδερώνετε και τα

πάνινα παπούτσια!.....................

Λογικά δεν θα εργάζεται η γιαγιά

για να έχει χρόνο να σιδερώνει και τα ξεσκονόπανα!! :rolleyes: :rolleyes:

Mπραβο βρε kikileuteris, με εκανες να γελασω :!::!::!: και βαριεμαι απιστευτα εδω στη δουλεια...

Πολλες φορες αναρωτιεμαι για το απιστευτο κουραγιο, ολων των ανθρωπων και κυριως των γυναικων αυτης και της μεταγενεστερης γενιας, των μαμαδων μας, δηλ.

Πως, που εβρισκαν την αντοχη να κανουν τοσα πολλα πραγματα στην διαρκεια της ημερας και εμεις με την δουλεια μας, τα παιδια και οσο μπορουμε και το σπιτι, να βγαινουμε off καθε βραδυ?

Πραγματικα απορω... (ασχετο βεβαια, αλλα ξερει μου ηρθε ως συνειρμος, με τα ανδραγαθηματα της γιαγιας)

Eτσι κάνει η μητέρα μου και την κοροιδεύω!.....:mrgreen:

Καταρχήν είμαι περήφανη γιατί πρώτη φορά κατάφερα να κάνω multiquote!

Η γιαγιά μου δεν εργάστηκε ποτέ.Όταν βγήκε στη δουλειά η μάνα μου, την κορόιδευε.Της έλεγε:ψωμί και λια τρώω και στη δουλειά δεν πάω.Οπότε είναι λογικό, ως ένα σημείο.Εγώ και να μη δούλευα, τα ξεσκονόπανα δεν έπαιζε να τα σιδερώσω.

Η μαμά μου εργάζεται.Είναι και αρκετά νέα,49 χρονών και δεν έχει καμμία σχέση με τη γιαγιά μου!Μαζί γελάμε τα ανδραγαθήματά της.Την έχω παθολογική αδυναμία, να μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι για γέλια!

Azia για να μη βαριέσαι άκου κι αυτό: Μια φορά κάτι λέγαμε για τα σαμπουάν με τη μαμά μου και τη θεία μου, δε θυμάμαι, και λέει:Εγώ κάνω 6 φορές τα μαλλιά μου:shock::shock::shock:.Και μια ώρα προσπαθούσαμ να την πείσουμε ότι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ γιατί τα σαμπουάν τώρα δεν είναι όπως τότε που πλενόντουσαν με το σαπούνι!!!!Πως δεν της έμεινε η κουρούπα στα χέρια απορώ!

Και για να μη βγαίνω και οφ τόπικ:τα σεμέ και τα τραπεζομάντηλα που έχει στρωμμένα τα βγάζει 1 φορά την εβδομάδα τα πλένει και τα σιδερώνει.:lol::lol::lol:Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Εγώ περιττό να πω ότι έχω φροντίσει να πάρω αρκετά μοντέρνα έπιπλα που να μη σηκώνουν πετσετάκια κτλ.

Djccp2.png

67KIp2.png

Κική...ήρθε η ώρα να αντικρύσεις την αλήθεια!!! Είμαι η γιαγιά σου!:shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να δω τη γιαγιά μου 79 χρονών να σερφάρει στο νετ και τι στον κόσμο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν είμαι περήφανη γιατί πρώτη φορά κατάφερα να κάνω multiquote!

Εγώ περιττό να πω ότι έχω φροντίσει να πάρω αρκετά μοντέρνα έπιπλα που να μη σηκώνουν πετσετάκια κτλ.

Αντε βρε... καλη αρχη, εγω δεν καταφερνω να το κανω παντα σωστα...:lol:

Και εγω μια απο τα ιδια με τα επιπλα. Ασε που τα κλασσικα μου πεφτουν αρκετα βαρια για το γουστο μου.

Ετσι λοιπον κανουν οι σωστες - σημερινες νοικοκυρες :!:

Η γιαγιά μου δεν εργάστηκε ποτέ.Όταν βγήκε στη δουλειά η μάνα μου, την

Κι εγώ μια από τα ίδια! Μισώ τα πετσετάκια. ΘΑΝΑΤΟΣ στα σεμενεδάκια!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Θα με κάνεις να νιώσω άσχημα....βασικά σιδερώνω τα σιδερόπανα:oops:....πειράζει; Καλά....το ξέρω πειράζει.....:oops::oops:

Mιας και "την βρίσκεις" με το σίδερο....

...να σου στείλω και μερικά δικά μου ??.......... :mrgreen: :mrgreen:

Είναι κάποια ρούχα που θέλουν την ιδιαίτερη περιποιήση τους

και το στεγνωτήριο δυστυχώς δεν φτάνει! :(:twisted:

Mιας και "την βρίσκεις" με το σίδερο....

...να σου στείλω και μερικά δικά μου ??.......... :mrgreen: :mrgreen:

Είναι κάποια ρούχα που θέλουν την ιδιαίτερη περιποιήση τους

και το στεγνωτήριο δυστυχώς δεν φτάνει! :(:twisted:

Xαχαχαχα αμέ!!!:-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω συνήθως τα σιδερώνω όλα. Αυτη τη στιγμή που μιλάμε βλέπω μπροστά μου τη σιδερόστρα στημένη έτοιμή για τα 4-5 πλυντήρια (τα μετα διακοπών,ξερετε) να με κοιτά απειλιτικά. Μου κλείνει το μάτι και μου λέει ει, ψιτ εσύ ακόμα κάθεσαι....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...