Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρουχαλάκια για τα βρέφη του μαιευτηρίου "Αλεξάνδρα"

Vitsi

Recommended Posts

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ υπεγραψαν αυτο το χαρτι τωρα απαγορευεται να κανει επεμβαση το παιδι?ακομα δεν μπορω να ξεχασω την εκμπομπη του μεγκα γιαυτα τα παιδια αν θυμασαι βικουλα!να σε ρωτησω και κατι αλλο?αυτα τα παιδακια που δειχνανε που λεγανε οτι εχουν στερηση που παιρναν οι γονεις τους ναρκωτικα .ποναει αυτο?ελπιζω να μην βιωνουνε εκτος απο την εγκαταλειψη και σωματικο πονο.

Την θυμαμαι πολυ καλα και οποτε τη βλεπω στο internet pragmatika συγκλονιζομαι περισσοτερο!

Τα παιδακια που παιρνουν στερητικο συνδρομο,εχουν ολα τα συμπτωματα που εμφανιζουν και οι χρηστες ναρκωτικων ουσιων,δηλ,ριγη,σπασμους,καμια φορα πυρετο και πονους στο κορμακι τους.

Ειναι πραμγατικα θλιβερο.....:(

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση ισως σας φανει χαζη αλλα εγω πρεπει να ρωτησω.τα ρουχαλακια να τα πλυνω η τσαμπα ο κοπος και το σιδερωμα?εννοω θα τα ξαναπλυνουν στο Αλεξανδρας?απλα ρωταω γιατι δεν εχω παιδικο απορυπαντικο αν ειναι να αγορασω και να τα πλυνω.

Δεν υπαρχει λογος να μπεις σε κοπο γιατι θα τα πλυνουν εκει!

Και δεν ειναι καθολου χαζη ερωτηση!;)

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΧΩ & ΕΓΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ & ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΦΟΥ & ΕΓΩ & Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ

Ειδες λοιπον με τα ματια σου,τι επικρατει,οποτε οτι πω εγω,ειναι περιττο!

Eπειδη στο ιδιο χωρο ειναι η μοναδα εντατικης νεογνων που νοσηλευτηκαμε και εμεις ειναι πολυ αυστηροι στις εισοδους και στα ωραρια. Αν πατε μετα τις 12 και μιση το πρωι που εχει επισκεπτηριο αν θυμαμαι καλα τοτε σιγουρα θα σας επιτρεψουν να μπειτε για λιγο και να αφησετε τα ρουχα. Αλλιως χτυπηστε στο θυροτηλεφωνο και πειτε οτι εχετε ερθει για να φερετε ρουχα για τα παιδακια.

Διαφημίσεις

Οποιος θελει να ταχυδρομησει ρουχαλακια η διευθυνση του νοσοκομειου ειναι

Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28 και ας επισημανει οτι ειναι gia to Νεογνολογικο Τμημα!

Eπειδη στο ιδιο χωρο ειναι η μοναδα εντατικης νεογνων που νοσηλευτηκαμε και εμεις ειναι πολυ αυστηροι στις εισοδους και στα ωραρια. Αν πατε μετα τις 12 και μιση το πρωι που εχει επισκεπτηριο αν θυμαμαι καλα τοτε σιγουρα θα σας επιτρεψουν να μπειτε για λιγο και να αφησετε τα ρουχα. Αλλιως χτυπηστε στο θυροτηλεφωνο και πειτε οτι εχετε ερθει για να φερετε ρουχα για τα παιδακια.

Με καλυψες πληρως....:)

Λοιπον..οταν ερθεις,πες να σε στειλουν στο Νεογνολογικο τμημα για να αφησεις ρουχαλακια για τα μωρα,Τωρα αν ερθεις πρωι,αν θες ζητα και εμενα,ειμαι εκει μεχρι της 2.

Για να ειμαστε ομως σιγουροι,στειλε μου απ την προηγουμενη ενα πμ,μηπως και εχω αλλη βαρδια και ε στεισω!

Και θα σου πω στο πμ το ονομα μου για να με ζητησεις.

Κάποιο απόγευμα θα περάσω μετά τη δουλειά οπότε θα πω να με στείλουν στο Νεογνολογικό... Ευχαριστώ

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Διαφημίσεις

Συγκεκριμενα θα ξερει καλυτερα η Βικουλα αλλα νομιζω μπουκαλια και πιπιλες εχουν νοσοκομειακα. Οσο για παιγνιδια οσο ημουν εκει δεν ειδα να χρησιμοποιουν. Τα πιο πολλα ειναι πολυ μωρακια και δεν μπορουν ακομα να παιξουν η εχουν προβληματα υγειας.

εκτός από ρούχα χρειάζονται και μπιμπερό, πιπίλες, παιχνιδάκια κλπ;

Οπως προανεφερε η Μarcopolo,πιπιλες δεν χρησιμοποιουμε στα μωρακια,μπιμπερο με γαλα μας τα στελνει ετοιμα συγκεκριμενη εταιρεια και παιχνιδακια θα ηταν χρησιμα για τα μεγαλυτερα μωρακια που φιλοξενουμε επειδη τα εχουν εγκαταλειψει!

Ευχαριστω ολους εσας για το ενδιαφερον που εχετε επιδειξει!!!:P

και για το Ελενα θα μπορουσατε να στειλετε. Εχουν 6-7 παρατημένα μωράκια στη μονάδα Πρόωρα Β :(

βεβαια τα αγαπάνε και τα προσέχουν σαν τα μάτια τους....τους ψωνίζουν και οι ίδιοι.

Διαφημίσεις

και για το Ελενα θα μπορουσατε να στειλετε. Εχουν 6-7 παρατημένα μωράκια στη μονάδα Πρόωρα Β :(

βεβαια τα αγαπάνε και τα προσέχουν σαν τα μάτια τους....τους ψωνίζουν και οι ίδιοι.

χμ... ωραια... οταν θα παω για τη γιατρο μου ισως παω να τους αφησω...

me and my men...

Οι περισσοτερες πανε γεννανε και απλα εξαφανιζονται. Αλλοι γονεις μολις αντιληφθουν οτι το παιδακι τους δεν ειναι υγειεστατο δεν αντεχουν το νεο και επισεις την κοπανανε. Υπαρχουν και ανηλικες που ερχονται και τα βλεπουν αλλα δεν ειναι σε θεση να τα παρουν και να τα μεγαλωσουν. Υπαρχουν μαμαδες χρηστες που τους απαγορευει το κρατος να τα παρουν γιατι εχουν εκθεσει τα μωρα σε χρηση κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και αλλες πολλες περιπτωσεις.

to eixes dei ki esu stin ekpompi stin tileorasi? tragiko e? aporw...kai 8eloun na legontai goneis???

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Ημουνα εγκυος οταν ειδα την εκπομπη και εκλαιγα ολο το βραδυ και που να ξερα τοτε οτι μετα απο λιγες ημερες θα γενναγα προωρα και θα εβλεπα με τα ματια μου καθε ημερα αυτα τα παιδακια.

Εγω τον πρωτο καιρο δεν επιτρεποταν να αγγιξω τον Μαριο και καθε ημερα που πηγαινα εβλεπα τα παιδια και σκεφτομουνα οτι εγω στερουμαι την αγκαλια του παιδιου μου και αυτο την δικη μου χωρις να το θελω και αλλες μανουλες μπορουν απλα και τα αφηνουν εκει και φευγουν.

Να εισαι καλα Βικουλα που μας ενημερωσες.

Φανταζομαι πως ποναει να το ζεις απο τοσο κοντα ολο αυτο :cry::cry:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ημουνα εγκυος οταν ειδα την εκπομπη και εκλαιγα ολο το βραδυ και που να ξερα τοτε οτι μετα απο λιγες ημερες θα γενναγα προωρα και θα εβλεπα με τα ματια μου καθε ημερα αυτα τα παιδακια.

Εγω τον πρωτο καιρο δεν επιτρεποταν να αγγιξω τον Μαριο και καθε ημερα που πηγαινα εβλεπα τα παιδια και σκεφτομουνα οτι εγω στερουμαι την αγκαλια του παιδιου μου και αυτο την δικη μου χωρις να το θελω και αλλες μανουλες μπορουν απλα και τα αφηνουν εκει και φευγουν.

και εγω ημουν εγκυος οταν βλεπαμε την εκπομπη με τον αντρα μου και τρελαθηκαμε!γεννησα και εγω προωρα(οχι σε αυτο το νοσοκομειο βεβαια) αλλα το αντρακι μου δεν τα καταφερε!οταν προσπαθησαμε να μαζεψουμε τα πραγματα του μωρου ηθελα να δωσω τα παντα ρουχα,πανες,κουνιες...ο αντρας μου μου ειπε "θα τα κρατησουμε ολα,θα κανουμε αλλο παιδακι" ομως νομιζω αυτα τα παιδακια τα εχουν μεγαλυτερη αναγκη.μπορω να τα στειλω ταχυδρομικως και που?

νομιζω ολες οσες ειδαμε εκεινο το βραδυ την εκπομπη και ειμασταν εγκυες, περασαμε μια εβδομαδα δραμα... και ενω το ειχα δει στην 1η προβολη, εκατσα και το ξαναειδα και στην επαναληψη... ποσο αδιανοητο μου φαινοταν να διαλεγουν σαν μπλουζακια τα μωρα... το καλο και το κακο... αυτο μας αρεσει αυτο οχι... να δινουν ναρκωτικα για ενα μηνα στα μωρα να συνελθουν απο το συνδρομο... να ηρεμουν στην αγκαλια της νοσοκοαμς που τα φροντιζει γιατι αυτη εχουν μαθει για μαμα... αχ Θεε μου τι βλεπεις...

me and my men...

Πως μπορουν.....

ΘΑ σου εκθεσω μια σειρα απο γεγονοτα....

Εχουμε ενα κοριτσακι,τη Μαρια η οποια πασχει απο Συνδρομο Down και καρδιοπαθεια.Otaν την εφεραν στον κοσμο και πληροφορηθηκαν το πρβλ υγειας τους,ο πατερας μπηκε στο διαδικτυο για να ενημερωθει για το πρβλ του παιδιου του.

Τελειως προκλητικα,ενημερωσε τον Διευθυντη του τμηματος,οτι δεν θα παρουν το παιδι στο σπιτι,γιατι εμαθαν οτι τα συγκεκριμενα παιδακια,στην πορεια της ζωης τους,εμφανιζουν πολλες επιπλοκες και επισης,υπεγραψαν ενα χαρτι,το οποιο ελεγε,πως αν το παιδι ποτε χρειαστει να υποβληθει σε Καρδιοχειρουργικη επεμβαση,να μην το χειρουργησουν και να το αφησουν να πεθανει!Το μωρακι στην παρουσα χρονικη στιγμη,κανει δεκατικο πυρετο και απ οτι μας ενημερωσαν,δεν εχει πολλες μερες ζωης!

Μια κοπελιτσα 15χρονων,βιαστηκε απ τον οδηγο του σχολικου της,εμεινε εγκυος σε διδυμα και τ αφησε εκει!

Τσιγγανα 17χρονων,εγκατελειψε τη Μαρινα,γιατι ηταν το 7ο παιδακι και δεν μπορουσε να ανταπεξελθει οικονομικα....

Ζευγαρι Ρουμανων,ειχαν αφησει το μωρο για 8μηνες στο μαιευτηριο,ηταν το 4οπαιδι τους και ηρθαν και το πηραν μολις χθες γιατι το μετανιωσαν.Μετα απο εμπλοκη της Κοινωνικης Υπηρεσιας του νοσοκομειου,εκριναν οτι το παιδι πρεπει να γυρισει σ αυτους τους ανθρωπους.

Μην νομιζετε οτι στο ιδρυμα, που ουτως ή αλλως θα μεταφερθουν μετα απ το 1οετος της ηλικιας τους,επικρατουν οι ιδανικες συνθηκες!Η ΜΑρινα(τσιγγανακι),θα φυγει απο εμας,γιατι αφ ενος ειναι 1ετους και δεν υπαρχει η καταλληλη τροφη για να τρωει και της δινουμε μονο γαλα και αφ ετερου,δεν μπορουμε το παιδι να το περιορισουμε μεσα σ ενα παρκο για περισσοτερο χρονο για ευνοητους λογους!

Αυτες ειναι λιγες απ τις ιστοριες αυτων των αθωων παιδιων,που για κακη τους τυχη,ηρθαν στο κοσμο απο ανθρωπους που δεν αξιζει ουτε καν απο βιολογικης αποψης να λεγονται γονεις.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΛΑ!!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...