Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γέννησε η alienaki!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

558527z57qveuguu.gif

Κάπως έτσι έιναι η μέρα σου Αλιενακι???? :D:D:D:D:D:D

235964turvo3vhkq.jpg

Κι ο χαζομπαμπάς :lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

23/1/2008

Η 6ωρη καθυστέρηση στην διακομιδή στοίχισε τη ζωή σε νεογνό...

Ένα νεογνό δύο ημερών απεβίωσε χθες το πρωί, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειάς του, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά σε ειδική μονάδα μεγάλου νοσοκομείου, το αεροσκάφος C – 130 του ΕΚΑΒ έφτασε στην Κέρκυρα με καθυστέρηση 6 ωρών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πιλότος επικαλέστηκε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω ομίχλης, επιχείρημα που οι καταγγέλλοντες αμφισβητούν καθώς είχαν ήδη προσγειωθεί οι τακτικές πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών.

Το μωρό είχε γεννηθεί την Κυριακή στην Πολυκλινική, και μια ημέρα μετά παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου αργότερα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ειδική μονάδα νεογνών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Μαντζαρόπουλος ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεογνού.

Αυτο το μωρό Νικακι!

Το οποιο οι γονεις του προσπαθουσαν 5 χρονια για να το αποκτησουν!Και η μανα τωρα παρακολουθειται απο ψυχιατρους κ ψυχολογους για να συνελθει!

Και να'ταν μονο αυτο!

Η γυναικα που ημασταν μαζι στο δωματιο ειχε γεννησει διδυμα!Και τα 2 μαζι ζυγιζαν λιγοτερο απο τον δικο μου!

:D Οι φραουλιτσες τα ονομασαμε!

Το ενα το ειχαν μαζι με την μανα του κ το αλλο το ειχαν βαλει σε θερμοκοιτιδα γιατι ηταν λιγο πιο ελαφρυ.Η γυναικα αυτη,μετα απο καισαρικη,ανεβοκατεβαινε να παει να δωσει το γαλα,που εβγαζε με το θηλαστρο καθε 3 ωρες,σε καποιον δικο της που ηταν μαζι με το αλλο μωρο.Γιατι δεν μπορουσε καποιος η καποια απο το προσωπικο να ταιζει το μωρακι,αν ειναι δυνατον!!!Και επρεπε να τρεχει η εγχειρισμενη μανα!Ο πατερας δεν μπορουσε να ειναι διπλα της για πολλες ωρες γιατι επρεπε να φροντισει κ τα αλλα 3 τους παιδια!!!Ασε που εμεναν 1 ωρα δρομο απο την πολη της Κεκρυρας!Κ μια μερα της λενε οτι μπορει να βγει να παει σπιτι της με το ενα μωρο ενω το αλλο θα το κρατουσαν για λιγο ακομα!Φρικαρε η γυναικα κ εγινε ενας χαμος!Που να πηγαινε???Και το μωρο πως θα το ταιζε κ ποιος θα το ταιζε,Αφου δεν ενδιαφερθηκε κανενας απο το προσωπικο!Δεν γινοταν να εχει το ενα μωρο στο σπιτι(1ωρα δρομος απο το νοσοκομειο) κ να τρεχει καθε τρεις ωρες να ταιζει κ το αλλο!!!Τους κανανε ανω κατω για να την αφησουν να μεινει.Κ τελικα τα καταφεραν.Καθε μερα εκλαιγε κ ανησυχουσε για ολα αυτα που της συνεβαιναν.Φοβοταν μηπως βγω πριν απο αυτη κ μετα ποιος θα της κρατουσε το μωρο ενω ανεβαινε να δωσει το γαλα στο αλλο!!!Γιατι εμεις προσεχαμε κ το δικο της μωρο,εφοσον τις περισσοτερες ωρες ηταν μονη της!Το μωρο αντι να παιρνει βαρος εχανε κ τελικα δωσανε εντολη να μεταφερθει Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Ιωαννινων οπου εκει υπηρχε ειδικη μοναδα γι'αυτες τις περιπτωσεις.Εκει θα το ταιζαν οι ιδιοι κ θα εκαναν τα παντα για να αποκτησει βαρος.Οπως και εγινε!Το μεταφερανε απο το Νοσοκομειο της Κερκυρας με την ειδικη μοναδα για βρεφη αλλα ποσο ασχετοι κ μ....κες μπορει να ειναι???Το μωρο εφτασε παγωμενο στα Γιαννενα γιατι δεν ειχαν φορτισει την θερμοκοιτηδα !!!Οι υπευθυνοι εκει φρικαραν τελειως!!!Ευτυχως που δεν εγινε τιποτα χειροτερο κ τωρα ειναι κοντα στη μανουλα του κ στο αδερφακι του οπου αν ηταν εκει απο την αρχη δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο ολα αυτα!Αυτο ειπαν οι γιατροι απο Γιαννενα!!!Τσαμπα ταλαιπωρια για 2 μωρα νεογεννητα που θα επρεπε να ειναι προταιρεοτητα σε καθε νοσοκομειο κ να μην παιζουν με τις ζωες τους!Απο οτι εμαθα ο πατερας μαλλον θα κανει μηνυση παντως υπευθυνου κ θα προσπαθησει να βρει κ τον αλλο πατερα που εχασε το μωρακι να κανουν κατι μαζι!

Πραγματικα την θαυμασα αυτη τη γυναικα!Να ειναι καλα κ αυτη κ τα παιδακια της κ οι φραουλιτσες κ να μην ξαναταλαιπωρηθουν ποτε ξανα!

Οσο για το νοσοκομειο της Κερκυρας....

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

age.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ doudou,να εισαι παντα καλα!

Αλλο να σας τα λεω κ αλλο να τα ζειτε απο κοντα!Απογοητευτηκα πολυ απο όλους σχεδον εκει μεσα στο νοσοκομειο!Μονο κανα 2 μαιες ηταν καλες κ με βοηθησαν!Ολες οι αλλες κ ειδικα η προισταμενη(η οποια θυμιζει τσατσα κ εχει ολοιδια φωνη με την Σπεραντζα Βρανα)ηταν περα βρεχει!Η προισταμενη καθε μερα ακουγοταν να τσακωνεται με καποιον!Σε ενα μερος οπου χρειαζεται να υπαρχει μια σχετικη ηρεμια κ ησυχια ακουγαμε την φωνη της Σπεραντζας Βρανα να φωναζει κ να τσακωνεται ειτε με γιατρους ειτε με οποιον βρεθει στο διαβα της! :lol::lol::lol:

Αφου ειχα ομως το αστερι μου κοντα μου δεν με ενοιαζε τιποτα!Χαλαλι του!!! :):):)8)

age.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ katerina@!! και maria70!

Ηδη ζω εναν μεγάλο ερωτα!

Δεν περίμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα ένοιωθα έτσι!

Είναι το πιο όμορφο κ το πιο αγνο συναισθημα... :!:

:):):):) :) :):):):)

age.png

Να σας ζήσει ο μπέμπαρος. Είναι και μεγάλος πολύ. Οπότε κανένα άγχος για το αν τρώει και πόσο τις πρώτες μέρες. Τέλεια. Άντε να νιώσουμε κι εμείς αυτό το υπέροχο συναίσθημα που λέτε.

Να σας ζήσει ο μπέμπαρος. Είναι και μεγάλος πολύ. Οπότε κανένα άγχος για το αν τρώει και πόσο τις πρώτες μέρες. Τέλεια. Άντε να νιώσουμε κι εμείς αυτό το υπέροχο συναίσθημα που λέτε.

Σ'ευχαριστουμε πολυ!Με το καλο να ερθει κ το μωρακι σου ,με εναν πονο!Μολις αντικρυσεις το μωρακι σου τιποτα πια δεν θα ειναι το ιδιο κ το συναισθημα που θα νοιωσεις ισως δεν το εχεις νοιωσει ποτε ξανα!

Τον κοιταω κ λιωνω τον γιγαντουλη μου!!! :):):):)

age.png

url=http://www.glitterfy.com/]glitterfy120929199D37.gif[/url]

να σας ζησει το αντρακι :D:D

να είναι γερό, δυνατο και καλοτυχο :wink::wink:

όσο για τα υπολοιπα μακριά απο εμάς :?

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

url=http://www.glitterfy.com/]glitterfy120929199D37.gif[/url]

να σας ζησει το αντρακι :D:D

να είναι γερό, δυνατο και καλοτυχο :wink::wink:

όσο για τα υπολοιπα μακριά απο εμάς :?

Σ'ευχαριστω πολυ bon-bon!!! :)

Εχει μεγαλωσει ηδη πολυ(η ετσι μου φαινεται ),αφου αντι για μωρο η μπεμπη τον φωναζουμε ''ψηλο''!

Τι κανει ο ψηλος?Εφαγε ο ψηλος?Κλαιει ο ψηλος!κ.α. :lol::lol::lol::lol:8)

age.png

Εχει μεγαλωσει ηδη πολυ(η ετσι μου φαινεται ),αφου αντι για μωρο η μπεμπη τον φωναζουμε ''ψηλο''!

Να σας ζήσει το μωράκι σας ...άντε και μπασκετμπολίστας! :D

Να σας ζήσει το μωράκι σας ...άντε και μπασκετμπολίστας! :D

:):):):):):):)

Σ'ευχαριστω Tzeni d!!!Για μπασκετμπολιστας δεν ξερω αλλα αθλητης θα γινει σιγουρα!Με μαμα γυμναστρια ας τολμησει να κανει κ αλλιως... :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω dora+stavros κ starlight :):):) οτι καλυτερο για τις οικογενειες σας σας ευχομαστε με τη σειρα μας!

age.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια!

Βαλεντινα,IOKASTH να χαιρεστε τα παιδακια σας κ να τα προσεχετε γιατι ειναι πολυτιμα(αυτο το ξερετε ηδη!)!

VassoP ευχομαι να εχεις καλη εγκυμοσυνη σαν την δικια μου κ με εναν πονο!!!

Σημερα κλεινουμε ενα μηνα!Και πριν απο λιγο μου εσκασε κατι χαμογελακια,εννοειται οτι χεστηκα απο τη χαρα μου!!! :lol::lol::lol::lol:

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...