Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μια βοήθεια;

elen

Recommended Posts

Τον Ιούνιο θα βαφτίσουμε την μικρούλα μας,θέλω να φτιάξω τα προσκλητήρια μόνη μου.

Εχω κατι στο μυαλό μου αλλά επειδή είμαι σκράπα σ΄αυτά θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Αν μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βαλω διάφορες εικονίτσες π.χ.κανένα λουλουδάκι,καμια πεταλουδίτσα στο κείμενο.

.png.png.png

Διαφημίσεις

Δεν ζητάς και τίποτα περίεργο! Νομίζω οτι υπάρχουν σχετικές γραμματοσειρές και επίσης αν τα φτιάξεις μόνη σου υπάρχουν περλέ μελάνια που ιριδίζουν! Τώρα που μπορείς να βρεις τις γραμματοσειρές δεν ξέρω ίσως κάποια από τις άλλες κοπέλες που ασχολείται με την γραφιστική να μπορεί να σε βοηθήσει :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

το πιο ευκολο, εφοσον δεν ξερεις και πολλα ειναι στο word με clipart

ξερεις ?

... ή το power point και να βάλεις εικόνες από το internet. Αν βάλεις το ψαχτήρι του google σε κάτι που σ΄ενδιαφέρει και το ψαξεις μέσω εικόνων δε θα σπαταλήσεις και πολύ χρόνο. Τώρα όσον αφορά για γραμματοσειρές έχω κάποιες ενδιαφέρουσες όμως νομίζω ότι δεν μπορώ να τις στείλω μέσω πμ

.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια με ξεκολλήσατε γιατί είχα λίγο πελεγώσει!

Προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να πειραματιστώ και μόλις έχω κάποιο αποτέλεσμα θα σας βάλω φωτο!

.png.png.png

Διαφημίσεις

Δεν ζητάς και τίποτα περίεργο! Νομίζω οτι υπάρχουν σχετικές γραμματοσειρές και επίσης αν τα φτιάξεις μόνη σου υπάρχουν περλέ μελάνια που ιριδίζουν! Τώρα που μπορείς να βρεις τις γραμματοσειρές δεν ξέρω ίσως κάποια από τις άλλες κοπέλες που ασχολείται με την γραφιστική να μπορεί να σε βοηθήσει :wink:

γραμματοσειρες παιδικες εχω αν θες κανε μου πμ να σου στειλω με mail

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...