Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθεια για ενδοεπικοινωνια Angelcare

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,

εγώ που περιμένω διδυμάκια πρέπει να αγοράσω 2 συσκευές ή μια συσκευή με τα δύο πάνελ και να βάλω στο ένα το ένα μωρό και στο άλλο το άλλο?

LFdxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Jasmini.

Για τα δυδιμακια, αν είναι σε ξεχωριστά κρεβατάκια, πρέπει να αγοράσεις το μοντέλο της Angelcare AC401 και έξτρα το μοντέλο AC300.

Δηλαδή θα πάρεις έξτρα άλλους δυο αισθητήρες κίνησης και την συσκευή του γονέα.

AC401 ειναι αυτο http://www.angelcare.de/III/content/ac401.html

AC300 ειναι αυτο http://www.angelcare.de/III/content/ac300.html

Καλησπέρα Jasmini.

Για τα δυδιμακια, αν είναι σε ξεχωριστά κρεβατάκια, πρέπει να αγοράσεις το μοντέλο της Angelcare AC401 και έξτρα το μοντέλο AC300.

Δηλαδή θα πάρεις έξτρα άλλους δυο αισθητήρες κίνησης και την συσκευή του γονέα.

AC401 ειναι αυτο http://www.angelcare.de/III/content/ac401.html

AC300 ειναι αυτο http://www.angelcare.de/III/content/ac300.html

Olympia σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά έστειλα και στην εδώ εταιρεία την ερώτησή μου και μου απάντησαν ότι πρέπει να αγοράσω δύο διαφορετικές συσκευές. Τι θα γλυτώσω εαν επιλέξω την λύση που μου λες? Έχει μεγάλη διαφορά? Υπάρχει η δεύτερη συσκευή στην Ελλάδα, ξέρεις? Ευχαριστώ.

LFdxp3.png

Olympia σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά έστειλα και στην εδώ εταιρεία την ερώτησή μου και μου απάντησαν ότι πρέπει να αγοράσω δύο διαφορετικές συσκευές. Τι θα γλυτώσω εαν επιλέξω την λύση που μου λες? Έχει μεγάλη διαφορά? Υπάρχει η δεύτερη συσκευή στην Ελλάδα, ξέρεις? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Εγώ θα σας πω ότι η συσκευή είναι άπαιχτη. Έχω ξαναγραψει για τη συσκευή στο forum. Εγώ την αγόρασα από έξω για τον γιο μου, γιατί τότε δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

Για τα δίδυμάκια σου πρέπει να έχεις 2 συσκευές και φυσικά να τα κοιμηζεις και σε διαφορετικά κρεβατάκια. Οι 2 συσκευές δεν μπερδεύονται μεταξύ τους γιατί την κάθε μία θα την εχεις σε διαφορετικό κανάλι. Οπότε είναι πλήρως λειτουργικό το σύστημα.

Καλό θα ήταν να παρεις και να ρωτήσεις για να σου λύσουν όλες τις απορίες.

Διαφημίσεις

Κοίτα και βέβαια γλυτώνεις χρήματα από το να αγοράσεις δυο συσκευές AC401.

Εγώ ζω στο εξωτερικό, εδώ υπάρχουν και οι δυο συσκευές.

Στη Ελλάδα δεν ξέρω καλύτερα να επικοινωνήσεις πάλι με τον αντιπρόσωπο να σε ενημερώσει.

• 3 months later...

υπαρχει καποια κοπελα που να εχει αυτη τη συσκευη και να την εχει δοκιμασει σε μεζονετα 2 ή 3 οροφων? εχει εμβελεια? μενω σε μεζονετα και απο κατω μενει η μαμα μου εαν ειμαι στον κατω οροφο ή πεταχτω στην μαμα μου οταν το παιδι ειναι πανω και κοιμαται θα πιανει?

sq3Zp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 months later...

Δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι και 300μέτρα.

Εγώ χρησιμοποίησα τη συσκευή στη μεζονέτα στο εξοχικό και έπαιρνα τη συσκευή μαζί μου στον κήπο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με εκτίμηση,

Γιώργος.

• 1 month later...

οσοι χρησιμοποιειται αυτην την ενδοεπικοινωνια εχετε βαλει καποιο ξυλο-κοντρα πλακε κατω απο το sensor pad?το γραφει στις οδηγιες. εγω εχω παρει ορθοπεδικο στρωμα με ενσωματωμενες ταβλες. πρεπει να βαλω ξυλο απο κατω για να μην ακουμπαει στις ταβλες?

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Ενδιαφερομαι κι εγω για το Angelcare, και παρατηρησα οτι μοντελο με 2 pads δεν υπαρχει καπου!

Στο επισημο site εχει το Deluxe Plus, που εχει 2 pads αλλα και 2 parent units!

Τωρα πως γινεται στο ελληνικο site να εχει μοντελο που δεν υπαρχει επισημα, δεν ξερω.

Οσες/οσοι το εχετε παρει ηδη, ποσα pads εχει?

Την αγορα λεω να την κανω απο το amazon, οπου βλεπω μονο το μοντελο με 1 pad!

εγω πηρα απο το amazon με 1 pad και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! εδωσα 85 ευρω καιδωρεαν μεταφορικα. πρεπει να ειναι ελληνικη πατεντα τα 2 pads για να δικαιολογουν την διαφορα στην τιμη.

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το angelcare από το amazon Αγγλίας.

Το μόνο μου άγχος είναι αν λειτουργεί η συσκευή στην Ελλάδα. Η πρίζα είναι αγγλικού τύπου; Τι κάνω για να το βάλω σε Ελληνική πρίζα; Βάλατε άποιον αντάπτορα; και πόσο κόστισε;

Το πήρατε μήπως από άλλο amazon?

Το μόνο μου άγχος είναι αν λειτουργεί η συσκευή στην Ελλάδα. Η πρίζα είναι αγγλικού τύπου; Τι κάνω για να το βάλω σε Ελληνική πρίζα; Βάλατε άποιον αντάπτορα; και πόσο κόστισε;

σου απαντησα κ με πμ μια χαρα λειτουργει με τον ανταπτορα!

sq3Zp2.png

Μην σε ανησυχει το θεμα της πριζας. Ενας απλος ανταπτορας χρειαζεται, αν δεν εχεις βρισκεις ευκολα και ειναι φθηνος.

Κι εγω αυτες τις μερες θα το παραγγειλω απο το amazon.co.uk γιατι εδω Ελλαδα ψαχνουν για κοροιδα...

Μαλιστα σκεφτομαι να παρω και τον καδο για πανες της Angelcare αφου τον εχει σε λογικη τιμη 7λιρες, κι οχι 40ευρω!!

Αν είναι τόσο καλή συσκευή μήπως να την πάρω κι εγώ;

Ερωτησούλα: Με ένα pad δεν υπάρχει πρόβλημα...Η δουλειά μας γίνεται....

Ο κάδος για τις πάνες σε τι χρησιμεύει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 1 month later...

Καλημέρα και από εμένα.

Εμείς αγοράσαμε τη συσκευή AC-401 με 1 pad από Αγγλία και από τις 5-1-2011 που ήρθε η νέα μας κορούλα στο σπίτι, τη λειτουργούμε καθημερινά. Μάλιστα τη χρησιμοποιήσαμε και σε εκδρομή εκτός, όπου την τοποθετήσαμε στο πάρκο. Η συσκευή λειτουργεί άψογα και σου προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας.

Θυμάμαι πως στο πρώτο μας κοριτσάκι τα βράδυα είμασταν σχετικά ανήσυχοι σχετικά με το SIDS, διότι είχε συμβεί σε φιλικό μας ζευγάρι...

Πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι.

Απλά θεωρώ πως το κόστος αγοράς από την εγχώρια αγορά είναι εξαιρετικά μεγάλο σε σχέση με το κόστος αγοράς από το εξωτερικό. Όσοι θέλετε μια τέτοια συσκευή καλό θα ήταν να ψάξετε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα είτε της Γερμανίας, είτε της Βρετανίας, π.χ. Amazon.

Εμείς πληρώσαμε περίπου το 1/3 από την τιμή που ζητούσαν εδώ... Σκεφτείτε και το παιδί σας αλλά και την τσέπη σας. Δε γίνεται να αισχροκερδούν όλοι βασιζόμενοι στην αδυναμία μας για τα μωράκια μας...

My 2cents,

Γιάννης

• 3 months later...

Το κόντρα πλακέ το βάζουμε κάτω από τις πλάκες, για να έχει σταθερή επιφάνεια, γιατί οι πλάκες λειτουργούν ως αισθητήρες πίεσης. Καλό είναι να τοποθετηθεί, για να είμαστε πιο σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν σωστά οι αισθητήρες. Οι 2 αισθητήρες βοηθάνε στο να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του κρεβατιού. Φυσικά και με τον έναν αισθητήρα η συσκευή λειτουργεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Όμως στην πράξη, κι αναλόγως με το παιδί, αν κατα τη διάρκεια του ύπνου του μετακινείται προς τα άκρα του κρεβατιού(συνήθως συμβαίνει μετά τον 6-7 μήνα), τότε υπάρχει η περίπτωση να χτυπήσει ο συναγερμός χωρίς να υπάρχει λόγος.

Για αυτόν τον λόγο υπάρχει η δυνατότητα με τους 2 αισθητήρες, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση λανθασμένων συναγερμών.

Με εκτίμηση,

Γιώργος.

• 1 χρόνο μετά...

Μπήκα στο amazon.co.uk και βρήκα διάφορα και έχω μπερδευτεί λίγο. Αν είναι εύκολο εξήγησε μου λίγο τα διάφορα κομμάτια απο τη συσκευη τι είναι και τι κάνουν το καθένα. Βρήκα μια προσφορά (μάλλον ) στο amazon που έχει δυο συσκευές αυτές με την οθόνη είναι χρήσιμες οι 2 ? τώρα αρχίζω να ψάχνω και απο ότι φαίνεται είναι μια καλή επιλογή μια τέτοια συσκευή απλά έχω πλήρη άγνοια προς το παρόν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...