Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Κορίτσια ο στόχος μας δεν είναι να πούμε

για το αν ανεβαίνει ή όχι η ψυχολογία μας!.......:roll:

Χαίρω πολύ!!!!!.......

Εννοείται οτι ανεβαίνει η ψυχολογία!!

(Δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα Σοφάκι απο το Ηράκλειο

αλλά και σε άλλες κοπέλες που το έχουν ξαναναφέρει)

O σκοπός της κουβέντας μας είναι να αποδείξουμε

το εάν κάνει κακό ή όχι η βαφή των μαλλιών

κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Κι εγώ σας απέδειξα στο προηγούμενο post μου οτι ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ

παραθέτοντας σας κάποιες έρευνες!

Τώρα....εαν παρόλα αυτά

εσάς σας ενδιαφέρει πιο πολύ η ψυχολογία σας

τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 425
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

soevan07 μου ειμαι μαζι σου 1000%, γιατι λες αληθειες, απλες και τεκμηριωμενες..

νομιζουμε πως επειδη βλεπουμε ενα γερο μωρο στον υπερηχο, ενταξει καναμε το καθηκον μας και μπορουμε να διαχειριζομαστε το σωμα μας σαν να μας ανηκει ολοκληρωτικα.. μεγα λαθος..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Καλησπερα σας,

Χρονια τωρα χρησιμοποιησα ντεκαπαζ οσο ημουν μικροτερη τα εβαφα συνεχεια, με το καιρο ευτυχως μου περασε η τρελα της νιοτης κ συναιτιστηκα μπορω να πω ....Εκανα ανταυγιες 2 φορες το χρονο(καθε εθνικη εορτη) κυριως γιατι δεν μεγαλωνουν καθολου γρηγορα τα μαλλια μου!

Τελος παντων απο τοτε που εμαθα οτι ημουν εγκυος δεν τα ξανα εβαψα , τωρα γεννησα εχω μια μπουμπου 10 μηνων, κ θηλαζουμε ακομα!

Τι θεμα μου ειναι οτι βαρεθηκα να το πω θελω μια μικρη ανενεωση να το πω να αλλαξει κατι βρε παιδι μου πανω (αφου δεν μπορουν τα μουτρα μου!)

Θα ηθελα να με συμβουλεψετε, να τα βαψω η οχι κ αν ναι τι βαφη να χρησιμοποιησω?Το χρωμα που με ενδιαφερει ειναι το ξανθο(οσο πιοιο ανοιχτο μπορει να γινει) δεν θελω να χρησιμοποιησω σε καμια περιπτωση ουτε ρεφλε ουτε ντεκαπαζ!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

ΦΙλικα Ιωαννα

Καλησπερα σας,

Χρονια τωρα χρησιμοποιησα ντεκαπαζ οσο ημουν μικροτερη τα εβαφα συνεχεια, με το καιρο ευτυχως μου περασε η τρελα της νιοτης κ συναιτιστηκα μπορω να πω ....Εκανα ανταυγιες 2 φορες το χρονο(καθε εθνικη εορτη) κυριως γιατι δεν μεγαλωνουν καθολου γρηγορα τα μαλλια μου!

Τελος παντων απο τοτε που εμαθα οτι ημουν εγκυος δεν τα ξανα εβαψα , τωρα γεννησα εχω μια μπουμπου 10 μηνων, κ θηλαζουμε ακομα!

Τι θεμα μου ειναι οτι βαρεθηκα να το πω θελω μια μικρη ανενεωση να το πω να αλλαξει κατι βρε παιδι μου πανω (αφου δεν μπορουν τα μουτρα μου!)

Θα ηθελα να με συμβουλεψετε, να τα βαψω η οχι κ αν ναι τι βαφη να χρησιμοποιησω?Το χρωμα που με ενδιαφερει ειναι το ξανθο(οσο πιοιο ανοιχτο μπορει να γινει) δεν θελω να χρησιμοποιησω σε καμια περιπτωση ουτε ρεφλε ουτε ντεκαπαζ!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

ΦΙλικα Ιωαννα

Καλη μου Ιοαννα!Να ειναι γερη και καλοτυχη η μπουμπου σου.

Σχετικα με της βαφες ,λογο θυλασμου δεν σε συμβουλεβω να τα βαψεις.Ακομι και φυτικες βαφες να αγορασεις κανεις δεν μπωρει να σου αποκλισει οτι δεν περνανε στο γαλα της μπεμπας η ουσιες που εμπεριεχονται σ'αυτες.Αυτα που μπωρεις να κανεις με ασφαλεια για την μπεμπα σου ειναι μονο μοδερνα κουρεματα και χτενισματα!Λιγο υπομονη και οταν θα εχεις αποφασισει εσυ η μπουμπου να διακοψεις το θυλασμο ,θα εισαι ελευτερη να κανεις οτι χτρωμα αγαπας ,χωρεις περιορισμο η φοβο!

Και'γω ειμαι εγκυος (στον τριτο μηνα) και τα εβαφα ανταβιες με βαφη οχι με ντεκαπαζ!Δεν προκετε να τα ξαναβαψω με κανενα τροπο οσο ειμαι εγκυος η θα θυλασω!Με ολες τις ουσιες που εμπερειεχονται στης βαφες(φυτικες η κανονικες)και στα χρωμωσαμπουαν δεν το ρεισκαρω με τοιποτα να παθουν το παραμικρο τα μωρακια μου(εχω διδιμα στην κοιλιτσα μου).

Ο καταλιλος να σας ενειμερωσει ειναι ενας παιδιατρος αφου θυλασεται και δεν κρατειεσε και θες οποσδοιποτε να τα βαψεις!

siburaki δενν ξερω αν διαβασες παραπανω τι εχω γραψει...( ποστ 322)Εβαψα τα μαλλια μου και το γαλα εβγαινε πρασινο...!Ο παιδιατρος μου δεν με αφηνε και μαλλον ειχε δικιο!

Διαφημίσεις

Πηγα λοιπον να τα βαψω στο φυσικο μου και εβγαζα το γαλα με θηλαστρο το οποιο τις πρωτες 2 μερες εβγαινε ΠΡΑΣΙΝΟ ......................................................................

...................................................................................

Οποτε κοριτσια να σκεφτειτε αν εχετε σκοπο να θηλασετε οτι εκει μαλλον ειναι πιο επικινδυνα τα πραγματα....

siburaki δενν ξερω αν διαβασες παραπανω τι εχω γραψει...( ποστ 322)Εβαψα τα μαλλια μου και το γαλα εβγαινε πρασινο...!Ο παιδιατρος μου δεν με αφηνε και μαλλον ειχε δικιο!

Marinab μου

τα πράγματα είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ

τόσο καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και στο θηλασμό!!

Απλά στο θηλασμό μπορείς και το βλέπεις....

καλή ώρα όπως εσύ που είδες το γάλα σου ΠΡΑΣΣΙΝΟ......

ενώ στην εγκυμοσύνη επειδή δεν το βλέπεις

νομίζεις πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος......

(Οπως οι στρουθοκάμηλοι ένα πράγμα.....)

ΥΓ: Tι θα γινόταν άραγε εαν δεν το έβγαζες το γάλα σου με θήλαστρο

και το έδινες απευθείας στο μωρό σου?????..............

soevan07 μου ειμαι μαζι σου 1000%, γιατι λες αληθειες, απλες και τεκμηριωμενες..

νομιζουμε πως επειδη βλεπουμε ενα γερο μωρο στον υπερηχο, ενταξει καναμε το καθηκον μας και μπορουμε να διαχειριζομαστε το σωμα μας σαν να μας ανηκει ολοκληρωτικα.. μεγα λαθος..

ultraviolet

έχω χάσει παιδί και με αγγίζει το κάθετί που θα μπορούσε να

βλάψει ένα έμβρυο!!

Απο τη στιγμή που αποφάσισα να ξαναμείνω έγκυος

δεν τα ξαναέβαψα

(παρόλο που τα έβαφα πάντα μόνο με καθαρά φυτική χένα!)

και άφησα να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα

για να είμαι σίγουρη οτι έχω "καθαρίσει".

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει!

Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι........

Για το αν η βαφή μαλλιών αποδεδειγμένα κάνει κακό ή όχι και πόσο στην διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορούμε να το αποδείξουμε...Αν υπήρχε μια αποδεδειγμένη άποψη τότε θα συμφωνούσαν και όλοι οι γιατροί και δεν θα είχαν διαφορετικές απόψεις.

Εγώ επειδή δεν είμαι γιατρός έχω αποφασίσει να εμπιστευτώ τον γιατρό μου και να κάνω ότι μου πει αφού έχω επιλέξει να τον εμπιστευτώ σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης μου.

Για το αν η βαφή μαλλιών αποδεδειγμένα κάνει κακό ή όχι και πόσο στην διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορούμε να το αποδείξουμε...Αν υπήρχε μια αποδεδειγμένη άποψη τότε θα συμφωνούσαν και όλοι οι γιατροί και δεν θα είχαν διαφορετικές απόψεις.

Εγώ επειδή δεν είμαι γιατρός έχω αποφασίσει να εμπιστευτώ τον γιατρό μου και να κάνω ότι μου πει αφού έχω επιλέξει να τον εμπιστευτώ σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης μου.

Καλή μου Αmelie

απο την στιγμή που υπάρχουν 2 αντίθετες απόψεις

το μόνο σίγουρο είναι οτι

η μια απο τις δύο θα είναι και η λανθασμένη!

Εγώ προσωπικά βασιζόμενη σε αυτές τις έρευνες

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1790986&postcount=323

επιλέγω το ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ για το παιδί μου

βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη δική μου ψυχολογία!....

Πίστεψέ με....

παραμένω το ίδιο κοκέτα και το ίδιο περιποιημένη

κι ας είμαι έγκυος...

...κι ας μην τα βάφω!!

Εγώ πάλι επιλέγω να κάνω αυτό που θα μου πει ο γιατρός μου ο οποίος φαντάζομαι έχει διαβάσει τις ίδιες έρευνες με εσας!

Και όχι γιατί με βολεύει αλλά γιατί πιστεύω ότι με τα τόσα χρόνια σπουδών του σαφώς και η άποψη του μετράει περισσότερο από τη δική μου.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...

θα επιλέξω να ακούσω τον γιατρό μου

και όχι την γειτόνισσα ή την κάθε συμφορούμισσα

αλλά έχω και στην άκρη του μυαλού μου οτι

και οι γιατροί κάνουν τα λαθάκια τους

και οτι δεν είναι Θεοι-παντογνώστες!!

Οταν έχασα το παιδί μου

κανένας γιατρός δεν μου απαντήσε το γιατί!!!!..............

Διαφημίσεις

Έρευνες εμπεριστατωμένες για το αν προκαλεί βλάβη στο έμβρυο η βαφή, δεν έχουν γίνει. Όπως δεν έχουν γίνει έρευνες σε ικανοποιητικό αριθμό εγκύων σχετικά με το πόσο επικίνδυνο είναι το αλκοόλ. Αλλά για μισό βρε κορίτσια, θα γίνουμε εμείς τα πειραματόζωα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να δούμε αν τελικά θα πάθει κάτι το μωρό ή όχι; Δηλαδή τόσο τραγικό είναι να μη βάψετε μαλλί όσο είστε έγκυες ή θηλάζετε; Κι άντε, αν είναι να σκάσετε, βάψτε το μια φορά πριν τη γέννα, για να είστε όμορφες στις φωτογραφίες, το καταλαβαίνω.

Κι όσο για τις κρέμες, τις λακ, τα βερνίκια νυχιών και τα απορρυπαντικά που ανέφερε κάποια πιο πάνω, ΝΑΙ όλα αυτά πειράζουν, γιατί περνάνε στο έμβρυο όταν τα εισπνέετε. Κι οι κρέμες κολαγόνου και ρετινόλης, απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλά αν μας ενδιαφέρει περισσότερο η ομορφιά από την υγεία του εμβρύου... τι να πω!

Για όσες έχετε κάνει μια ρίζα ως τ' αυτιά, σας έχω τη λύση: κόψτε τα μαλλάκια σας κοντά. Εγώ αυτό έκανα. Μια αλλαγή πάντα μας κάνει καλό.

Νewbie μου,

όλες αυτές οι κοπέλες που αποφασίζουν να το ρισκάρουν

απλά βασίζονται στο οτι

το "κακό"

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!

Τους το εύχομαι!!!!!

Marinab μου

τα πράγματα είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ

τόσο καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και στο θηλασμό!!

Απλά στο θηλασμό μπορείς και το βλέπεις....

καλή ώρα όπως εσύ που είδες το γάλα σου ΠΡΑΣΣΙΝΟ......

ενώ στην εγκυμοσύνη επειδή δεν το βλέπεις

νομίζεις πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος......

(Οπως οι στρουθοκάμηλοι ένα πράγμα.....)

ΥΓ: Tι θα γινόταν άραγε εαν δεν το έβγαζες το γάλα σου με θήλαστρο

και το έδινες απευθείας στο μωρό σου?????..............

Οταν εβαψα τα μαλλια μου επιασα ριζα και τα αφησα 40-50λεπτα!Δεν

υπηρχε περιπτωση να θηλασω το παιδι μου(αυτο το ηξερα)μετα και δυστυχως το πληρωσα αφου ο μικρος δεν ξαναπιασε στηθος!7 μερες του δινα μπουκαλι και το στηθος ειχε αδειασει...:-(

Τωρα θα τα βαψω χωρις να ακουμπησει ριζα με φυτ. βαφη...και μεχρι να γεννησω και για οσο θηλαζω στο κομμωτηριο μονο για κουρεμα-χτενισμα!γιατρος και παιδιατρος ειναι συμφωνοι!πιστευω πως εχουν δικιο:rolleyes:ειδικα για τον παιδιατρο που ειναι πολυ αυστηρος και πολυ ψαγμενος!

Αλλο η τριχα αλλο η απευθειας επαφη με το δερμα!

Βεβαια αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

Τωρα θα τα βαψω χωρις να ακουμπησει ριζα με φυτ. βαφη...και μεχρι να γεννησω και για οσο θηλαζω στο κομμωτηριο μονο για κουρεμα-χτενισμα!γιατρος και παιδιατρος ειναι συμφωνοι!πιστευω πως εχουν δικιο:rolleyes:ειδικα για τον παιδιατρο που ειναι πολυ αυστηρος και πολυ ψαγμενος!

Αλλο η τριχα αλλο η απευθειας επαφη με το δερμα!

Βεβαια αυτη ειναι η δικη μου γνωμη...

Bρε κοριτσάκι μου....

γιατί δεν το αφήνεις τουλάχιστον για το τελευταίο τρίμηνο?

Τόσο χάλια είσαι με άβαφτο μαλλί??

Kι αν της ξεφύγει της κομμώτριας

και πάει λίγα εκατοστά πιο κάτω η βαφή

τι θα κάνεις??

Θα συνεχίσεις άλλους 6 μήνες μέσα στο άγχος για το εαν έχεις κάνει κακό στο μωράκι??

εχει διαφορα 2-3ο τριμηνο?το ξανθο ξεκιναει στο υψος του αυτιου...ειναι δυσκολο να πιασει ριζα...λες να ναι τοσο κουλη η κομμωτρια?!Μη με μπριζωνεις τωρα και παω και τα κοψω και ησυχασω!:wink:

Διαφημίσεις

εχει διαφορα 2-3ο τριμηνο?το ξανθο ξεκιναει στο υψος του αυτιου...ειναι δυσκολο να πιασει ριζα...λες να ναι τοσο κουλη η κομμωτρια?!Μη με μπριζωνεις τωρα και παω και τα κοψω και ησυχασω!:wink:

Φυσικά κι έχει διαφορά!!

Στο τρίτο τρίμηνο είναι πλέον ένα διαμορφωμένο

μωράκι....

......που απλά μεγαλώνει

(μόνο τα πνευμονάκια του ακόμα δεν είναι τελειοποιημένα)

Εγώ πάντως ούτε στο τρίτο τρίμηνο θα τα έβαφα! :mrgreen:

Δεν έχει σημασία όμως.....

Kόψτα! Έχει τόσα ωραία κουρέματα να κάνεις. Εγώ έκανα ένα πολύ κοντό μοντέρνο κούρεμα και δείχνω μέχρι και 10 χρόνια νεότερη. Χωρίς υπερβολή. :mrgreen:

Kόψτα! Έχει τόσα ωραία κουρέματα να κάνεις. Εγώ έκανα ένα πολύ κοντό μοντέρνο κούρεμα και δείχνω μέχρι και 10 χρόνια νεότερη. Χωρίς υπερβολή. :mrgreen:

Tο σκεφτομαι ειναι η αληθεια,τα εχω κοψει 3 φορες αγοριστικα και μου πανε πολυ...Γενικα κανω πολλες αλλαγες στο κεφαλι μου!Θα δω,θα δω!μπερδευτηκα παλι:mrgreen:

Tο σκεφτομαι ειναι η αληθεια,τα εχω κοψει 3 φορες αγοριστικα και μου πανε πολυ...Γενικα κανω πολλες αλλαγες στο κεφαλι μου!Θα δω,θα δω!μπερδευτηκα παλι:mrgreen:

Το κούρεμα σου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κάνει ΚΑΚΟ στο μωράκι σου! ;)

Δηλαδή τόσο τραγικό είναι να μη βάψετε μαλλί όσο είστε έγκυες ή θηλάζετε;

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ..

Αφήστε τα μαλλάκια σας, δεν σας παρεξηγεί κανείς..

Off: newbie G, το γατί σου είναι πολύ όμορφο! :-)

Nothing you would take... Everything you gave...

πειράζει η λακ ? αν ήμουνα κομμώτρια για το πρώτο τρίμηνο δεν θα δούλευα?

πειράζουν και οι κρέμες ? αν ήμουνα αισθητικός πάλι δεν θα δούλευα για το πρώτο τρίμηνο?

πειράζει και το βερνίκι ? κατάλαβα ...πάλι άνεργη θα έμενα...

πειράζει και το αποσμητικό ? εγώ που γέννησα καλοκαίρι δεν θα έπρεπε να με πλησιάζει άνθρωπος σε απόσταση 5 μέτρων ..

βέβαια πειράζουν όλα όσα εισπνέουμε . δεν είπε κανείς να ανοίξουμε το μπουκαλάκι με το βερνίκι και να το καταπιούμε.

επισης μπορουμε να σταματήσουμε να περπατάμε στο δρόμο γιατί εισπνέουμε καυσαέριο!!!

Δηλαδή το μέτρο δεν υπάρχει στη ζωή μας? ή κρέμες με ρετινόλη ή τίποτα? κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει? άσπρο ή μάυρο μόνο ? Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλουμε τους άλλους..

Και αφού πειράζουν όλα...η ακτινοβολία από το internet δεν πειράζει ?

sorry αλλά όσο ήμουνα έγκυος και παρακολουθούσα τέτοιες συζητήσεις ...μου ανέβαινε το άιμα στο κεφάλι...(ήταν και οι ορμόνες βέβαια)

καλησπερα....

εγω εβαψα τα μαλλια μου 1 βδομαδα πριν γεννησω.μονο τους 3 πρωτουσ μηνες δεν τα εβαφα κι αυτο γιατι ετσι με συμβουλεψαν ο γυναικολογοσ μου,αλλα και η κομμωτρια μου.

πειράζει η λακ ? αν ήμουνα κομμώτρια για το πρώτο τρίμηνο δεν θα δούλευα?

πειράζουν και οι κρέμες ? αν ήμουνα αισθητικός πάλι δεν θα δούλευα για το πρώτο τρίμηνο?

πειράζει και το βερνίκι ? κατάλαβα ...πάλι άνεργη θα έμενα...

πειράζει και το αποσμητικό ? εγώ που γέννησα καλοκαίρι δεν θα έπρεπε να με πλησιάζει άνθρωπος σε απόσταση 5 μέτρων ..

βέβαια πειράζουν όλα όσα εισπνέουμε . δεν είπε κανείς να ανοίξουμε το μπουκαλάκι με το βερνίκι και να το καταπιούμε.

επισης μπορουμε να σταματήσουμε να περπατάμε στο δρόμο γιατί εισπνέουμε καυσαέριο!!!

Δηλαδή το μέτρο δεν υπάρχει στη ζωή μας? ή κρέμες με ρετινόλη ή τίποτα? κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει? άσπρο ή μάυρο μόνο ? Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλουμε τους άλλους..

Και αφού πειράζουν όλα...η ακτινοβολία από το internet δεν πειράζει ?

sorry αλλά όσο ήμουνα έγκυος και παρακολουθούσα τέτοιες συζητήσεις ...μου ανέβαινε το άιμα στο κεφάλι...(ήταν και οι ορμόνες βέβαια)

bebbako

δεν είπε κανείς οτι το "ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ" σημαίνει και απαραίτητα μόνο ΑΣΠΡΟ!!

Εγώ προσωπικά ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΦΩ τα μαλλιά μου και τα νύχια μου

εδώ και αρκετό καιρό

αλλά.......

συνέχισα να χρησιμοποιώ λακ,

gel μαλλιών,

κρέμες,

μακιγιάζ

αλλά όμως

ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ! ;)

Και συνεχίζω να είμαι σούπερ περιποιημένη και το ίδιο κοκέτα όπως πριν!!

Και όσο για το καυσαέριο που λες....

δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό!!.........:(

Αλλά να είσαι σίγουρη οτι κάτι θα έχεις κάνει εσύ στον οργανισμό σου

περιορίζοντας τα υπόλοιπα (που περνάει απο το χέρι σου)

γιατί ΟΛΑ ΔΡΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ στον οργανισμό σου!

Προσωπικά τα βάζω κάτω και τα ζυγίζω. Απ'τη μια έχω την εξωτερική μου εμφάνιση κι απ'την άλλη τη λαχτάρα μου να φέρω στον κόσμο ένα υγιές παιδί. Τι μου προσφέρουν τα βερνίκια νυχιών, οι λακ, οι αντιρυτιδικές και οι βαφές μαλλιών εκτός από μια τόνωση της ματαιοδοξίας μου; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Και σας μιλάει μια εκ γεννετής κοκέτα, που βαφόταν ακόμα και για να πάει στο περίπτερο. Όμως αν κοιτάξουμε μέσα μας, θα δούμε την πραγματική ομορφιά. Αυτή της μητρότητας. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, δεν είμαι έγκυος. Όμως το λίγο καιρό που ήμουν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σκέφτομαι πως ό,τι κάνω επηρεάζει το μωράκι μου. Δε λέω να κάνουμε υπερβολές, αλλά δεν θα πάθουμε και τίποτα αν προσέχουμε και λίγο. Τον αέρα που αναπνέουμε δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε, αλλά όπως δεν θα επιλέξουμε να πάμε σ'΄ένα χώρο που καπνίζουν όλοι, έτσι θα 'πρεπε να προσέχουμε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Γιατί κόβετε το κάπνισμα και το αλκοόλ και όχι τη βαφή μαλλιών; Με ποιο κριτήριο το ένα είναι λιγότερο/περισσότερο επικίνδυνο από το άλλο; Μπορεί κανείς να μας δώσει εγγύηση για κάτι απ΄αυτά; Η απάντηση είναι όχι. Είναι στο χέρι μας ν αποφασίσουμε. Εγώ επιλέγω να μην χρησιμοποιήσω κάποια προϊόντα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ. Κάποια άλλη πάλι όχι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά μη σας ακούσ αύριο μεθαύριο να λέτε ότι θα βάψετε το παιδικό δωμάτιο με μη τοξικές βαφέςή θα πάρετε την τάδε μάρκα παιχνιδιών γιατί οι άλλες είναι επικίνδυνες, γιατί θα σας κράξω, εντάξει; :-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...