Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικά επιπλα

Recommended Posts

εμεις πηραμε την κουνια, συρταριερα-αλλαξιερα,το στρωμα της κουνιας και την προικα,ολα 650Ε απο το motherbaby στο περιστερι κια ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

YZ36p2.png

OZiRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς από το συγκεκριμένο αγοράσαμε την κούνια μας και μάλιστα ήταν καναπές κρεβάτι γιατί σκεφτήκαμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε .

παντα υπαρχει αυτο που λεμε "ημουν η περιπτωση εγω?" δεν πιστευω να φτεει η βιοτεχνια γιατι η συγγεκριμενη προμιθευει τα προιοντα τους στο "λητω" στο ζαχαρια σε διαφορα καταστηματα , κ εμεισ απο εκει τα πηραμε κ δεν εχουν παθει τιποτα , κ τα εχουμε κ 3 χρονια που σημενει οτι εχουν μεγαλωσει 2 παιδια !!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1475127#post1475127

• 1 month later...

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

σκεφτομαστε να παρουμε την κουνια stokke sleepi.

την εχει καμια μαμα? εμπειριες? καποια γνωμη για αρνητικα ή θετικα?

με προβληματιζει που ειναι στρογγυλο το στρωμα...

ευχαριστω

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλημέρα!Ξέρει κάποιος τί γίνεται με τη συγκεκριμένη βιοτεχνία?Έχει πολύ δελεαστικές τιμές και σκεφτόμαστε να αγοράσουμε καναπέ-κρεβάτι (candy natural) και καλαθούνα (winnie).Απλά επειδή είμαστε από Χανιά, εγώ είμαι με επαπειλούμενη και θα πρέπει να ανέβει ο σύζυγός μου, αξίζει τον κόπο?Από ποιότητα τί γίνεται?Επίσης πόσες μέρες θέλουν για παράδοση?Ευχαριστώ.

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

σκεφτομαστε να παρουμε την κουνια stokke sleepi.

την εχει καμια μαμα? εμπειριες? καποια γνωμη για αρνητικα ή θετικα?

με προβληματιζει που ειναι στρογγυλο το στρωμα...

ευχαριστω

Σχεδόν όλες μου οι φίλες φέτος πήρανε αυτό το κρεβάτι. Είναι το ακριβότερο της αγοράς (ψάξε στο internet μήπως στο φέρουν από Γερμανία, αλλιώς το ΛΗΤΩ το έχει φθηνότερα από το bebejou) αλλά ΟΛΕΣ λένε ότι αξίζει τον κόπο. Εξάλλου είναι ένα κρεβάτι που μένει πολλάαα χρόνι αλόγω του άψογου σψεδιασμού του που γίνεται από μικρό-μεσαίο και μετά μεγαλύτερο κρεβάτι. Κι εγώ αυτό θα πάρω όταν έρθει το μωρό μου με το καλό...

Δες και το site στο εξωτερικό για το πόσο λειτουργικό είναι: http://www.stokke.com/en-gr/

Ελπίζω να βοήθησα :P

4RMtp3.png

Καλημέρα

έχεις απόλυτο δίκιο, της leander (ανταγωνιστή των stokke) έχει το ΛΗΤΩ, τα μπέρδεψα γιατί και αυτά θεωρούνται πολύ hi-end έπιπλα.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1435710

Με συγχωρείς, μόνο στο bebejou και στο Τρίκυκλο νομίζω είχαν εξυπηρετηθεί οι φίλες μου, αλλά εγώ πολύ συμπαθώ και τη Leander ως καλή εταιρεία και με πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό.:rolleyes:

Καλή συνέχεια στις αγορές σου και εύχομαι κι εγώ σύντομα να τα καταφέρω.

Ε.

4RMtp3.png

Ευχαριστω πολυ....και στα δικα σου

εγω εχω αποσυρθει απο το αθλημα---η κλαιριτσα μου παει στους 19 μηνες ---

λιγο βοηθαω την αδελφη μου----που δεν ασχολειτε με το ιντερνετ ---

Γενικα απο λιγο

φιλακια ----

Διαφημίσεις

• 3 months later...

καλημερα σε ολους!Ειμαι νεο μελος της ομαδας και περιμενω το νεο μελος της οικογενειας τον Ιανουαριο!!!!Απο καιρο διαβαζω τις προτασεις σας για την προικα του μωρου,τα κρεβατακια και εχω εντυπωσιαστει με το πληθος και τη στηριξη που παρεχετε η μια στην αλλη.Θα ήθελα να παρακαλέσω, αν καμια γνωριζει, να μου πει πως μπορω να παραγγειλω επιπλακια sauthon. Το ξερω οτι τα εχει η bebe-jou, αλλα ειναι πολυ ακριβα και ψαχνω ενα τροπο -και ασφαλη- να τα παρω απτο εξωτερικο. Υπαρχει καποιο μαιλ της εταιριας αυτης ή καποιο αλλα σιτε απτο οποιο μπορω να τα ψωνισω? Δοκιμασα το babynatal αλλα εδω και μια εβδομαδα δεν μου εχουν απαντησει ακομα στο μαιλ που τους εστειλα.

ευχαριστω πολυ

Φασολου

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTHER BABY

ΨΕΥΤΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗΡΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

και εμας μας ξεκολλησαν καγκελα και τα συρταρια επεσαν

αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι στη δευτερη σκαλα οταν πια κατεβαζεις το στρωματακι του μωρου πιο χαμηλα εκει ανακαλυπτεις τη προχειροτητα της δουλειας τους ...οι βιδες πετανε προς τα μεσα και το στρωμα με το κρεβατι κανει τρελο κενο ..ο μικρος μου εγδαρε τα ποδια του πολλες φορες..

τους καλεσα τους εκανα παραπονα και με γραφανε κανονικα...οταν πια πηγα απο κοντα μου προτινανε κατι γυφτικες λυσεις ΕΛΕΗΝΕΣ...

οσο για την εξυπηρετηση ΧΑΛΙΑ ειναι μια γρια εκει που σου χαλαει την ορεξη και μονο που τη βλεπεις λαικια μεχρι αηδειας...

ολο κουτσομπολευε τις εγκυες κοπελες που μπαινανε...πω πω πω χοντρη αυτη ελεγε και κατι τετοια..

τι να σας πω εγω ειχα πολυ καλη αποψη που βρηκα ωραια και φτηνα αλλα 18 μηνες μετα ψαχνουμε για νεα επιπλα !!!!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Καλημερα κοριτσια

εγω νομιζω οτι ,ο,τι πληρωνης περνεις ----Τις περισσοτερες φορες ισχειει----

Απο οσα εχω διαβασει στο φορουμ απορω πως πανε και αγοραζουνε πραγματα απο εκει---

Ως αναφορα τα επιπλα της SAUTHON ναι ειναι ακριβα---ομως πηγενε και ζητα εκπτωση ---δεν υπαρχει καταστημα που να μην κανει 15 με 20% εκπτωση και να στα παραδοση δωρεαν

Δεν πιστευω οτι αξιζει να μπλεξεις με το ιντερνετ και να ερθει τιποτα χτυπημενο και να τρεχεις ----

καλημερα

Κλαιρι

Και εμείς για stokke sleepi κοιτάμε. Θα πάμε στα bebe jou να δούμε τι προσφορά θα μας κάνουν.Για το καρότσι πάντως μας έβγαλαν,στα bebe jou, πολύ καλή προσφορά. 50? πιο πάνω από το Ίντερνετ. Οπότε θα το πάρουμε από το κατάστημα.Μας δίνουν δώρο και ομπρελιτσα!:wink:

Να δούμε τι προσφορά θα μας δώσουν και για τα 2 (καρότσι&κρεβατακι stokke).

Διαφημίσεις

Το BEBE JOU έχει κάρτα loyalty; Δηλαδή να σου δίνει κάτι δώρο ή επιστροφή χρημάτων όταν φτάνεις αγορές ενός μεγάλου ποσού;

Γιατί η BAMBINERIA και άλλα μαγαζιά έχουν και νομίζω αξίζει...

4RMtp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια. εχει παει καποια προσφατα στο πρατηριο στο γερακα που λεγατε? μου το εχουν προτεινει αλλα επειδη ειναι λιγο μακρια μου θα ηθελα να παρω γνωμη απο μια κοπελα που εχει ηδη παει προσφατα γιατι οι τιμες σχεδια κτλ μπορει να εχουν αλλαξει ευχαριστω!

• 4 εβδομάδες μετά...

Γειά σας,

Χαίρομαι που βλέπω ότι πλέον και στην Ελλάδα ο κόσμος επικοινωνεί και ανταλλάζει πληροφορίες μέσω forum.

Διαβάζοντάς σας εντόπισα κάποια λάθη σχετικά με τις πωλήσεις του εξωτερικού, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία.

Κάπου διάβασα για τελωνείο από Αγγλία. Οι αγορές εξωτερικού επιβαρύνονται με έξοδα τελωνείου, μόνο σε χώρες εκτός Ευρώπης.

Κάπου αλλού μια κοπέλα ανέφερε εσφαλμένα λάθος την ισοτιμία λύρας Αγγλίας. Είναι το ανάποδο, 1.00 EURΟ = 0.881385 GBP

Ακόμη έχω να σας προτείνω μία ακόμα λύση σε περίπτωση που θέλετε να εισάγετε κάτι από κάποια επώνυμη φίρμα που λόγω αποκλειστικότητας σε Ελληνικό κατάστημα δεν στέλνει Ελλάδα. Προσπαθείτε να βρείτε το προιον σε ανεξάρτητο έμπορο του εξωτερικού που μπορεί να πουλάει όπου θέλει. Το έχω κάνει αρκετές φορές μιας και με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός να δίνω τα διπλάσια χρήματα σε κάποιον που τσίμπησε μια αντιπροσωπεία.

Και για το τέλος θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση,

Επειδή σε 1-2 μήνες ο κουμπάρος μου, θα χρειαστεί μια κούνια, σκέφτομαι να την φτιάξω μόνος μου. Έχω την δυνατότητα σχεδιασμού και της υλοποίησης της.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Κάτι που να έχω στο μυαλό μου, για την ασφάλεια της μικρούλας μας?

Αν έχετε να προτείνετε κάτι, ευχαρίστως να το ακούσω.

Φώτης

Αυτο που ξέρω σχετικά με την ασφάλεια της κούνιας είναι ότι πρέπει να προσέξεις την απόσταση που θα έχουν τα κάγγελα μεταξύ τους, για να μη χωράει το κεφάλι του μωρού και σφηνώσει εκεί. Απόσταση δεν θυμάμαι σε εκατοστά, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να είναι όσο ένα κουτάκι αναψυκτικού.

• 2 months later...

Καλημέρα κορίτσια,είμαι καινούρια εδώ μέσα και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γνωρίζετε πού μπορώ να βρω βιοτεχνία κυρίως ενδιαφέρομαι ή κατάστημα με φθηνά βρεφικά έπιπλα προίκα μωρού κλπ.. στη θεσσαλονίκη.Θα περιμένω απάντηση σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...