Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από πότε ξεκινήσατε το φολικό οξύ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια χρειαζεται ιατρικη συνταγη γιατο φολικο οξυ η το δινει κ ο φαρμακοποιοσ χωρισ συνταγη?

μαμιμου μπορεις να το αγορασεις και χωρις συνταγη γιατρου

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως ξεκίνησα το φυλλικό οξύ αμέσως με το που είπα στον γιατρό μου πως θέλουμε να αποκτήσουμε μωράκι... Μάλιστα τότε μου ανέφερε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει τη λήψη του συγκεκριμένου συμπληρώματος 6 μήνες πριν την εγκυμοσύνη, αλλά και κατά τη διάρκειά της, γιατί βοηθά στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού, και κυρίως του εγκεφάλου.. Εγώ το παίρνω 3 μήνες πριν την εγκυμοσύνη και το συνεχίζω ακόμη και τώρα που έμαθα πως έχω παιδάκι :) Και απο ό,τι μου είπε ο γιατρός, θα το πάμε μέχρι το τέλος... Εμένα μου συνταγογράφησε το Folivit που περιέχει και Β12...

εγω ξεκινησα αμεσως μολις εμαθα πως ειμαι εγκυος και στις 2 εγκυμοσυνες μου..οντως βοηθα στην αναπτυξη του νευρικου συστηματος του εμβρυου..georgie με το καλο το μωρακι σου!

...και εμενα οι περισσοτερες φιλες ξεκινησαν ληψη filicine την περιοδο που προσπαθουσαν για παιδι. Εγω προσφατα που πηγα στον γιατρο μου κ του ειπα οτι ξεκιναμε προσπαθεια μαζι με προγεννητικο, μου εγραψε το ferro sanol.

4usdp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Ραφαελ μου λυμαμαι πολυ... σου ευχομαι συντομα να χαρεις και ενα δευτερο παιδακι! και ασφαλως να αλλαξεις γιατρο. Δαιτα και εγκυμοσυνη? ΠΟΤΕ!...

Γιατί βρε κορίτσια? Εγώ που κάνω δίαιτα εδώ και 3 μήνες δηλαδή δε μπορώ να μείνω έγκυος? Βασικά τρώω κυρίως σαλάτες, φρούτα και λίγο ψωμί ...

Δε νομίζω ότι κάνω τόσο αυστηρή δίαιτα που να επηρρεάζει τις βιταμίνες μου ... ξέρω γω!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμένα ο γιατρός μου συνέστησε πολυβιταμίνες pregnacare που έχουν και φολικό οξύ. Είναι πολύ καλές, και τις παίρνω απο την 5η εβδομάδα.

Υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι για να ζήσεις τη ζωή σου.. Ο ένας σαν τίποτα να μην είναι θαύμα..Ο άλλος,σαν τα πάντα να είναι θαύμα! Αινστάιν.

Εγώ άρχισα να παίρνω filicine όταν πήγα στον γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο (8 εβδομάδων) και μου έδωσε και σίδηρο γιατί δεν τρώω κρέας.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

εγω το ξεκίνησα μόλις μπήκα στην 8 βδομάδα κάθε πρωί μαζί με σίδηρο, μετά κατα τις 11 τροφοκαρ στις 5 ασβέστιο και το βράδυ πάλι τροφοκαρ................όλο χαπακώνομαι

Κορίτσια,εμένα μου είπε ο γιατρός filicine 1 φορά την ημέρα και σίδηρο πρωί βράδυ αλλά επειδή μετά από 5 λεπτά με το που έπαιρνα σίδηρο,έτρεχα τουαλέτα λόγω πολύ έντονης αναγούλας:? ,Τελικά παίρνω filicine με το πρωινό μου και σίδηρο μια φορά μετά το μεσημεριανό και νιώθω κάπως καλύτερα..Εσας δεν σας πειράζει ο σίδηρος?Τι μάρκα παιρνετε?Εγώ έχω το resoferon.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...