Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άραγε με σκέφτεται σήμερα αυτή που με γέννησε;(κορίτσια από ΔΡΆΜΑ βοηθήστε)

mariantinos

Recommended Posts

Χαίρομαι που η αναζήτησή σου έφερε τόσο γρήγορα καρπούς... με το καλό να σε δεχτούν όλοι εύχομαι... φαντάζομαι την ανυπομονησία σου να τους δεις από κοντά. Αλήθεια έχεις σκεφτεί τι θα τους πεις όταν τους πρωτοαντικρίσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια το πράγμα μπερδεύτηκε.την μέρα που έστειλα στην μια κοπέλα έστειλα κ σε άλλη.αυτή λέει ότι δεν εχω αδέρφια.αυτή έκανε σαν τρελή απ την χαρά της που της μίλησα.αλλά εδώ κατι γίνετε..ο ξαδέρφος που έψαξε είπε ότι βρήκε 2 με ίδιο όνομα.ο ασφαλιτησ μου είχε πει ότι ξέρει πως δεν έχει παιδιά κ ο τρίτος ότι έχει.κ τώρα πάλι στα ίδια πέφτω.

μαρακι μου γλυκο ολο γραφω και ολο σβηνω απο χτες διαβασα την σημερινη εξελιξη μακαρι να πανε ολα κατ ευχην μακαρι να βρεθει η αρχη του νιματος και να μαθεις ολα αυτα που ταλαιπωρουν την ψυχουλα σου το ποιο πιθανον ειναι η βιολογικη σου μητερα να εχει ξαναφτιαξει την ζωη της αν υπαρχουν 2 με αυτο το ονομα και ξερεις πανω κατω την ηλικεια της βιολογικης σου μητερας απο κει θα ξεκινησεις ποια απ τις 2 ειναι πιο κοντα στην ηλικεια.και παλι χωρις να θελω να σε στεναχωρησω υπαρχει η πιθανοτητα να μην γνωριζει κανεις απ το οικογενειακο περιβαλλον της βιολογικης σου μητερας οτι υπηρξε καποτε εγκυος.δυσκολο αλλα οχι απιθανο.ξεκινησε με τα στοιχεια που εχεις καταλαβαινω πως δεν μπορεις να μιλησεις στην μαμα σου για αυτο το θεμα μα ειναι ισως ο μοναδικος ανθρωπος που θα σου δωσει απαντησεις.και τελος ξερεις τι πιστευω?αν καταφερεις και συναντησεις την βιολογικη σου μητερα η καποιο απ τα αδερφια σου αν υπαρχουν θα το νιωσεις.θα το καταλαβεις.

Nrdkp3.png

Νικόλ ειλικρινά το ΓΙΑΤΊ που λες δεν με καίει τόσο.έζησα πολύ όμορφα χρόνια κ μπορεί να μην είναι αίμα μου αλλά αυτή που με μεγάλωσε είναι μάνα μου!

εγώ και μόνο στην σκέψη ένα "γιατί" θα το ήθελα

αλλά χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι

μαρία εγώ θα πρότεινα να ψάξεις την ίδια γυναίκα , εκείνη θα σου τα λύσει όλα

κάνε προσπάθεια να στείλεις στο πακέτο εκτός κι αν δεν θές να φύγει πιο πέρα

κάνε αναζήτηση αδερφών

Καλημέρα Μαράκι μου!

Σήμερα το πρωί πήρα είδηση το post που άνοιξες...(στην ώρα μου, ε?)

Μπορώ να σε καταλάβω,όσον αφορά τα αδέρφια. Είμαστε 3 αδερφές, και πραγματικά, τις αγαπάω όσο και τα παιδιά μου...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να σκεφτώ ότι κάτι μπορεί να γίνει στην πορεία της κοινής μας ζωής και να τις χάσω...

Απλά δεν το μπορώ...

Καταλαβαίνω λοιπόν και νοιώθω την ανάγκη , την ελπίδα και την λαχτάρα σου να βρείς τα αδέρφια σου, με την προυπόθεση πάντα ότι υπάρχουν...

Και αν υπάρχουν και τα βρείς, ίσως και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεσαι...

Ισως και όχι όμως...

Εχεις περάσει δύσκολα, και ίσως πάνω στην παρόρμησή σου να βρείς κάποιον πραγαμτικά δικό σου (εκτός φυσικά απο το παιδί σου που προέχει όλων), να κάνεις κάποιο λάθος...

Ίσως αυτή την λαχτάρα σου να μην την συμμερίζονται και αυτά...εσύ να θέλεις να τους δώσεις ότι έχει η καρδιά και η ψυχή σου, και αυτά να μην μπορούν να τα δεχτούν...

Μην ξεχνάς, ότι εσύ γνωρίζεις την ύπαρξή τους,ενω αυτά όχι...

Για σένα δεν είναι δυσάρεστο σοκ να μάθεις ότι υπάρχουν...γι΄αυτά όμως μπορεί να είναι και Η αναστάτωση...

Ολα πρέπει να γίνουν με διακριτικότητα και σύνεση...Για να μην μπορείς ποτέ να κατηγορηθείς, ότι εμφανίστηκες απο το πουθενά και έκανες τις ζωές τους άνω - κάτω...ότι χώθηκες σε ξένα χωράφια, και ότι τώρα στα 30 φεύγα σου, αποφάσισες να διεκδικήσεις ότι δικαιωμάτικά σου ανήκει...Αυτά δεν θα το δούν απο την αληθινή, πραγματική, δική σου σκοπιά..

Και πάνω απ΄όλα, για να μην πληγωθείς εσύ για άλλη μια φορά...Πιστεύω ότι πάνω στο θυμό σου, λές ότι δεν σε καίει το θέμα της βιολογικής σου μητέρας...

Βαθειά μέσα σου, όσο πολύ και να λατρεύεις την μητέρα που σε μεγάλωσε - γιατί όντως, αυτή είναι η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ - κρύβεις ένα παράπονο και μια λαχτάρα να σε αγκαλιάσει η αληθινή σου μητέρα...

Δεν ξέρω, ίσως να λέω μπαρούφες, αλλά αυτό που θέλω είναι το καλύτερο για σένα..για άλλη μια φορά να μην αισθανθείς την απόριψη...

Διαφημίσεις

Λενι αυτό το 30φεύγα πολύ με πόνεσε!ααα τα 29 έκλεισα καλέ.τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους!σήμερα το απόγευμα εχω συνάντηση με την πρώτη μου ξαδέρφη που όπως είπα τρελάθηκε απ την χαρά της.αδέρφια δεν εχω τελικά.ο κύριος που μίλησα μάλλον μπερδεύτηκε γιατί αυτή που με γέννησε έχει άλλες 2 αδερφές που έχουν από 3 παιδιά.

Κ να σας πω κ το άλλο.μετά από μένα η γυναίκα αυτή παντρεύτηκε κ έμεινε έγκυος σε δίδυμα όμως απέβαλε και δεν μπόρεσε ποτέ της να κάνει παιδιά!!!φαντάζεστε την ψυχολογία της;;;πω πωωωω.δεν ξέρω αν είναι από εγωισμό αλλά νομίζω ότι δεν είναι.ένοιωθα έλειψη από αδέρφια κ αυτα έψαχνα.από μάνα πότε δεν ένοιωσα έλειψη.η κοπέλα θα μου φέρει φωτό σήμερα κ θα μου φύγει η απορία.

Λενι αυτό το 30φεύγα πολύ με πόνεσε!ααα τα 29 έκλεισα καλέ.τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους!σήμερα το απόγευμα εχω συνάντηση με την πρώτη μου ξαδέρφη που όπως είπα τρελάθηκε απ την χαρά της.αδέρφια δεν εχω τελικά.ο κύριος που μίλησα μάλλον μπερδεύτηκε γιατί αυτή που με γέννησε έχει άλλες 2 αδερφές που έχουν από 3 παιδιά.

Κ να σας πω κ το άλλο.μετά από μένα η γυναίκα αυτή παντρεύτηκε κ έμεινε έγκυος σε δίδυμα όμως απέβαλε και δεν μπόρεσε ποτέ της να κάνει παιδιά!!!φαντάζεστε την ψυχολογία της;;;πω πωωωω.δεν ξέρω αν είναι από εγωισμό αλλά νομίζω ότι δεν είναι.ένοιωθα έλειψη από αδέρφια κ αυτα έψαχνα.από μάνα πότε δεν ένοιωσα έλειψη.η κοπέλα θα μου φέρει φωτό σήμερα κ θα μου φύγει η απορία.

Καλά βρεεε!!!

απο όλο το κατεβατό που σου έγραψα, εσύ μόνο για την ηλικία συγκράτησες???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μακάρι όλα να πάνε κατ΄ευχήν και σιγά-σιγά...

Κράτα κοπελιά και καμία πισινή...

Ποτέ δεν ξέρεις...

Μαράκι τώρα διάβασα την ιστορία σου.....

καταρχήν θέλω να σου πω ότι είναι δικαιωμα σου να ψάξεις με ΌΠΟΙΟΝ τρόπο θέλεις για την βιολογική σου μητέρα ή για τα αδέρφια σου..... είτε μέσω facebook ,είτε μέσω ντετεκτιβ ή καποιας εκπομπής.......

η μητέρα μου έχει περάσει παρόμοια κατάσταση.....

την εγκατέλειψε η μαμα της μόλις γεννήθηκε...κάποια στιγμη η μανα της της τηλεφώνησε(μετά από 30 χρονια) ...ξέρεις για ποιο λόγο?για να καλέσει τη μαμα μου-το παιδι της στον γάμο της....

η μαμα μου ένιωσε απιστευτη χαρά...μέχρι τη στιγμη που η "γιαγια" μου της ειπε,"ναι θέλω να ρθεις,αλλά δεν θέλω να πεις πουθενα ότι έισαι η κόρη μου".....η μαμα μου πικράθηκε τόσο πολυ...ένιωσε δευτερη φορα απόρριψη απ'αυτην τη γυναίκα!τελικά δεν έχουν συναντηθει ποτε μέχρι τώρα....η μάνα μου έχει μια ανοιχτη πληγη μέσα της....αλλά ξέρεις κάτι...αυτη η εγκατάλειψη την έχει κάνει μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΑ...

όταν γέννησα εγω την κόρη μου,δεν ημουν παντρεμένη και έπρεπε να την μεγαλώσω μόνη...ήμουν 19χρονών....δεν έιχα δουλεια,δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ....

όταν μέσα στο μαιευτηριο ,σχεδον με ξεφτίλισαν για να με πείσουν να δώσω το παιδι μου,έπεσε σαν σκύλα που της παιρνουν το κουταβι πάνω τους...

αν...λέω αν....αν δεν την είχα ,δεν ξέρω τι θα μπορουσαν να με έχουν πείσει να κάνω!!!!!!!!!!

μου είπε απο την πρωτη στιγμη ότι αυτο το παιδι θα το μεγαλώσουμε μαζι....εκεινη θα του δωσει οτι χρειαστει.....και 15 χρόνια τώρα,είναι η ΜΑΝΑ για το παιδι μου....

σου τα γράφω όλα αυτά....γιατί ειμαι σίγουρη ότι πέρα του αν θα έχεις αδερφια ,αν θα σε αγκαλιάσουν ή όχι....αν η βιολογικη σου μητέρα σε σκεφτεται ή οχι....εσύ είσαι ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΑ και αυτό δεν είναι τυχαίο!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Κοπέλα μου,πραγματικά ανατρίχιασα με την ιστορία σου. Δεν ξέρω τους λόγους που έδωσε η γιαγιά την μαμα σου αλλά αυτό με τον γάμο ήταν απαράδεκτο!χειρότερα τα έκανε.σκέψου όμως να ήταν η μαμα σου αντίθετη με αυτό το παιδί!MΠPABO στην μαμα σου που σε στήριξε.

η συγκεκριμενη γυναικα ,δεν έδωσε την μαμα μου για υιοθεσια,την μεγάλωσε ο πατέρας της (ο παππους μου)με την γιαγια της(με την προγιαγια μου)!

έφυγε γιατι ήταν λεει πολύ νέα και ήθελε να ζησει τη ζωη της!!!!!!

η κάθε περιπτωση ειναι διαφορετική....

εσυ κανεις πολύ καλά και ψάχνεις,γιατι έχεις δικαιωμα να ξερεις!!!!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

μαρια,καλη επιτυχια στην αναζητηση σου,και να εισαι ψυχραιμη μπροστα σε ο,τι συναντησεις.Δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν οι συγγενεις,να εισαι ετοιμη για καθε ενδεχομενο.Τουλαχιστον θα παρεις τις απαντησεις σου ειτε ειναι καλες ειτε οχι.Και προσπαθησε να μην πληγωσεις τη μαμα σου μ αυτη την αναζητηση.Αληθεια,το ξερει οτι τωρα εισαι κοντα στη βιολογικη σου οικογενεια;

Κορίτσια γνώρισα την ξαδέρφη μου!πολύ καλή κοπέλα.τα παιδιά της ταΐζαν κέικ, που μας έφεραν μετον καφέ,τον γιο μου στο στόμα κ αυτός έκανε χαρές.ο άντρας της είναι αστυνομικός κ δουλεύει κάποιες βάρδιες εκεί που δουλεύει ο Ντίνος κ μάλλον γνωρίζονται!κ είδα σε φωτό αυτή που με γέννησε.ΊΔΙΕΣ!είμαστε ίδιες στο πρόσωπο!ειλικρινά δεν ένοιωσα τίποτα όταν την είδα.απλά χάρηκα που βρήκα έναν άνθρωπο να μου μοιάζει.δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά γράφω ότι AKPIBΩΣ ένοιωσα.την ξαδέρφη την κάλεσα στην βαφτιση κ θα αφήσουν τις διακοπές τουσ για να ρθουν κ θα ξανάφύγουν!δεν ένοιωσα περίεργα.πολύ χαλαρά.σαν να έβγαινα για καφέ με μια φιλη που μόλις γνώρισα.η γυναίκα που με γνώρισε έχασε δίδυμα κ ένα κορίτσι κ μέχρι πριν 5 χρόνια προσπαθούσε ακόμα κ με εξωσωματική αλλά τίποτα!της είπα προς το παρόν να μην πει τίποτα πουθενά.αυτα.πάντως αυτό που μου έμεινε είναι ένα χαμόγελο κ ηρεμία.μου αρκεί αυτό προς το παρόν.

Κορίτσια γνώρισα την ξαδέρφη μου!πολύ καλή κοπέλα.τα παιδιά της ταΐζαν κέικ, που μας έφεραν μετον καφέ,τον γιο μου στο στόμα κ αυτός έκανε χαρές.ο άντρας της είναι αστυνομικός κ δουλεύει κάποιες βάρδιες εκεί που δουλεύει ο Ντίνος κ μάλλον γνωρίζονται!κ είδα σε φωτό αυτή που με γέννησε.ΊΔΙΕΣ!είμαστε ίδιες στο πρόσωπο!ειλικρινά δεν ένοιωσα τίποτα όταν την είδα.απλά χάρηκα που βρήκα έναν άνθρωπο να μου μοιάζει.δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά γράφω ότι AKPIBΩΣ ένοιωσα.την ξαδέρφη την κάλεσα στην βαφτιση κ θα αφήσουν τις διακοπές τουσ για να ρθουν κ θα ξανάφύγουν!δεν ένοιωσα περίεργα.πολύ χαλαρά.σαν να έβγαινα για καφέ με μια φιλη που μόλις γνώρισα.η γυναίκα που με γνώρισε έχασε δίδυμα κ ένα κορίτσι κ μέχρι πριν 5 χρόνια προσπαθούσε ακόμα κ με εξωσωματική αλλά τίποτα!της είπα προς το παρόν να μην πει τίποτα πουθενά.αυτα.πάντως αυτό που μου έμεινε είναι ένα χαμόγελο κ ηρεμία.μου αρκεί αυτό προς το παρόν.

Μαριαντίνος, πολύ χάρηκα που βρήκες άκρη.

Δεν κατάλαβα όμως κάτι, εκτός κι αν εσύ το έγραψες λάθος. Εκεί που λες "η γυναίκα που με γνώρισε έχασε δίδυμα κι ένα κορίτσια και μέχρι πριν 5 χρόνια προσπαθούσε με εξωσωματική" τι εννοείς? Μιλάς για τη γυναίκα που σε γέννησε? Πόσο χρονών είναι τώρα η βιολογική σου μητέρα?

Α, και κάτι άσχετο: Τα βαφτίσια πού θα τα κάνεις τελικά? Ρωτάω, γιατί κάποια στιγμή είχαμε μιλήσει σ' ένα θέμα με τις καλόγριες αν θυμάσαι.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Mπράβο βρε Μαράκι!!!

Δεν ήξερα τι ώρα είχατε συνάντηση, και υπολόγιζα ότι κάπου τώρα θα είχες γυρίσει και θα είχες νέα!!!

Είσαι ικανοποιημένη???

Αυτο κούκλα μου έχει σημασία!!

Και αυτό που είπες ότι αγαπάς ακόμα περισσότερα τη μαμά σου...

Να με πάρουν τα ζουμιά θες??

εεεεε???:):):)

Θέλω να πιστεύω ότι οι μάυρες και δύσκολες στιγμές για σένα, πέρασαν ανεπιστρεπτί!!

Και αφού έχεις μια πρώτη ξαδέρφη, είναι σαν να εχεις αδερφή!

Ωραία, δεν είναι??

ε?

Μαριαντίνος, πολύ χάρηκα που βρήκες άκρη.

Δεν κατάλαβα όμως κάτι, εκτός κι αν εσύ το έγραψες λάθος. Εκεί που λες "η γυναίκα που με γνώρισε έχασε δίδυμα κι ένα κορίτσια και μέχρι πριν 5 χρόνια προσπαθούσε με εξωσωματική" τι εννοείς? Μιλάς για τη γυναίκα που σε γέννησε? Πόσο χρονών είναι τώρα η βιολογική σου μητέρα?

Α, και κάτι άσχετο: Τα βαφτίσια πού θα τα κάνεις τελικά? Ρωτάω, γιατί κάποια στιγμή είχαμε μιλήσει σ' ένα θέμα με τις καλόγριες αν θυμάσαι.

Ναι η γυναίκα που με γέννησε έχασε τα παιδιά που είπα.βαφτιση εδώ σέρρες αλλά μια απ τις 3 πρώτες κυριακές θα τον πάμε θάσο να μεταλαβει

Mπράβο βρε Μαράκι!!!

Δεν ήξερα τι ώρα είχατε συνάντηση, και υπολόγιζα ότι κάπου τώρα θα είχες γυρίσει και θα είχες νέα!!!

Είσαι ικανοποιημένη???

Αυτο κούκλα μου έχει σημασία!!

Και αυτό που είπες ότι αγαπάς ακόμα περισσότερα τη μαμά σου...

Να με πάρουν τα ζουμιά θες??

εεεεε???:):):)

Θέλω να πιστεύω ότι οι μάυρες και δύσκολες στιγμές για σένα, πέρασαν ανεπιστρεπτί!!

Και αφού έχεις μια πρώτη ξαδέρφη, είναι σαν να εχεις αδερφή!

Ωραία, δεν είναι??

ε?

Ναι είναι ωραίααα.να κλάψεισ να κλάψεισ.αχ εκείνο το 30φεύγα ακόμα το σκέφτομαι.υπάρχουν άλλα 9 πρώτα ξαδέρφια κ ποιος ξέρει δευτέρα κ τρίτα.μεγάλο σόι.

Με το καλό να τους γνωρίσεις όλους... όμως πιστεύω ότι αυτό που σε καίει περισσότερο (άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι) είναι να γνωρίσεις τη βιολογική σου μητέρα και να μάθεις την απάντηση σε αυτό το γιατί που σε βασανίζει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαίρομαι που αυτό που υπάρχει τώρα είναι ένα χαμόγελο και ηρεμία! Στο μέλλον να υπάρξουν και άλλα θετικά και πλούσια συναισθήματα, αυτή είναι η ευχή μου!

2522daf9de.png

Με το καλό να τους γνωρίσεις όλους... όμως πιστεύω ότι αυτό που σε καίει περισσότερο (άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι) είναι να γνωρίσεις τη βιολογική σου μητέρα και να μάθεις την απάντηση σε αυτό το γιατί που σε βασανίζει....

Ρε παιδιά μην το ξεφτυλιζετε άλλο το θέμα.είτε με ήθελε είτε όχι το έκανε.ίσως κάποτε θέλησω να την γνωρίσω αλλά το ότι την είδα κ δεν ένοιωσα τίποτα δεν σας λέει τίποτα;

φιλεναδα μου χαρηκα πολυ για τα νεα!περιμενα πως και πως να δω καλες εξελιξεις ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα λιαν συντομως(παλευουμε να παρουμε το 3ημερο για να δουμε)

Nrdkp3.png

αν θεωρείς ξεφτυλισμό την σκέψη μου ότι μπορεί να ενδιαφέρεσαι περισσότερο να γνωρίσεις την φυσική σου μητέρα , τι να πω πάω πάσο... όσο για το αν ένιωσες τίποτα, ε, τι να πω περίμενες από μία φωτογραφία να σου ξεσηκώσει τόσο συναισθήματα? δηλαδή αν θα σου έδειχναν σε μία φωτογραφία το μωρό σου χωρίς να το έχεις δει ποτέ θα πάταγες τα κλάματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θεωρείς ξεφτυλισμό την σκέψη μου ότι μπορεί να ενδιαφέρεσαι περισσότερο να γνωρίσεις την φυσική σου μητέρα , τι να πω πάω πάσο... όσο για το αν ένιωσες τίποτα, ε, τι να πω περίμενες από μία φωτογραφία να σου ξεσηκώσει τόσο συναισθήματα? δηλαδή αν θα σου έδειχναν σε μία φωτογραφία το μωρό σου χωρίς να το έχεις δει ποτέ θα πάταγες τα κλάματα?

εγώ σίγουρα θα τα πάταγα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...