Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

Apo το Ντοσας εχω παρει κατι αλλο και ΔΕΝ ειχε μεταφορικα.

Ειναι απιστευτα εξυπηρετικοι!Μπορεις να κανεις την παραγγελια μεσω τηλ!

Κ παρελαβα κ την επομενη μερα!

Ουφ...Κ εγω ψαχνω να δω απο που θα παρω καθισματακι...

Να ρωτησω κ απο εδω...

Απο το http://www.paulstride.co.uk/index.php

εχει αγορασει καμια?

Εκτος απο τα 50λιρες μεταφορικα που εγραψε μια κοπελα...κατα τ'αλλα ειναι αξιοπιστο σαιτ?

Το περιεργο ειναι πως το besafe που θελω στη σουηδια εχει 460περιπου ευρω!:shock:

Παρα πολλα σε συγκριση με τις 310 λιρες των Αγγλων αφου ειναι σκανδιναβική εταιρεια!

Σ ευχαριστω παρα πολυ!!!Θα παρω τηλεφωνο και μαλλον απο εκει θα το παρω τελικα!!!:D

Για το site που λες εγω δεν γνωριζω....γενικως δεν εχω κανει μεχρι στιγμης καμια αγορα απ εξω!!

Οσο για την διαφορα στα besafe πραγματικα ειναι πολυ περιεργο!!!Υποτιθετε οτι στην Σουηδια θα ηταν πιο φθηνο!!!:roll:Τι να πω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ το πήρα από το paulstride και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μάλιστα επειδή στην αρχικη χρεωση δεν φαίνονται τα μεταφορικά, μου έστειλαν μέιλ ενημέρωσης ότι είναι γύρω στα 50 και αν συμφωνώ.

Η διαφορά νομίζω με ευρώ στη Σουηδία βασίζεται στο ότι η λίρα έχει υποτιμηθεί αρκετά και συμφέρει όταν την μετατρέπεις στο ευρώ

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Flora το καλυμα για το καθισμα της μικρης το πηρες απο το babyland ? Εφαρμοζει σε ολα; Ειναι πιο φθηνο απο το carseat νομιζω..

Καλυμμα για το καλοκαιρι εννοεις?Δεν πηρα αλλα ρωτησα για αλλαγη ολου του υφασματος αν χρειαστει και μου ειπανε 80 εβρω....αρκετα ακριβο νομιζω.

Ναι το babyland ειναι πιο φτηνο απο το carseat...εχει και πολλες προσφορες(τωρα εχει το britax two way 170 εβρω περιπου),δεν στελνει ομως Ελλαδα.

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

εγώ το πήρα από το paulstride και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μάλιστα επειδή στην αρχικη χρεωση δεν φαίνονται τα μεταφορικά, μου έστειλαν μέιλ ενημέρωσης ότι είναι γύρω στα 50 και αν συμφωνώ.

Η διαφορά νομίζω με ευρώ στη Σουηδία βασίζεται στο ότι η λίρα έχει υποτιμηθεί αρκετά και συμφέρει όταν την μετατρέπεις στο ευρώ

K εγω νομιζω θα καταληξω σε αυτο το σαιτ γτ μονο εκει βρισκω το χρωμα που θελω στο καροτσι..

Στο πραμ εχει 36λιρες ΓΙΑ ΚΑΘΕ μεγαλο αντικειμενο!!:shock::shock:

Δλδ για τα 2 που θελω 75!!!!!!

Σ'ευχαριστω για την ενημερωση για το σαιτ!:)

Α! Στη Σουηδια το ειδα σε σαιτ σε κορωνες...Περιπου 4600!!!Θα κανω βεβαια κ τη μετατροπη αλλα δεν αξιζει!

zuQwp3.png

εχει καμια κοπέλα παρει ανάποδο κάθισμα που να εχει 3θυρο αυτοκίνητο?

θελω πολυ να παρω besafe αλλα οσο κιαν πηγαίνω στο αυτοκίνητό μου,το κοιτάω το ξανα κοιτάω,με τίποτα δεν βλεπω να γινετε να βαζω κ να βγαζω το παιδι απο εκει μεσα...

Έχω το Britax First class plus ανάποδα και το αυτοκίνητο είναι τρίθυρο.

ΠΑΚΕΤΟ μου βγαίνει η μέση κάθε φορά ειδικά τώρα που ο μικρός είναι 9 κιλά. Θα τον κρατήσω ανάποδα μέχρι τα 13 που επιτρέπει αυτό το κάθισμα και μετά βλέπουμε. Επίσης στο δικό μου αυτοκίνητο (το οποίο προσεχώς θα αλλάξει) το συγκεκριμένο καθισματάκι κινείται προς τα πίσω αν τραβήξεις τα ζωνάκια (υπάρχει σχετική καταγγελία στο αντίστοιχο νήμα).

Πάντως ανεξαρτήτως μέσης προτίμησε να κοιτάει πίσω όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Καλυμμα για το καλοκαιρι εννοεις?Δεν πηρα αλλα ρωτησα για αλλαγη ολου του υφασματος αν χρειαστει και μου ειπανε 80 εβρω....αρκετα ακριβο νομιζω.

Ναι το babyland ειναι πιο φτηνο απο το carseat...εχει και πολλες προσφορες(τωρα εχει το britax two way 170 εβρω περιπου),δεν στελνει ομως Ελλαδα.

Οχι εννοω το καλυμα για να μην βρωμιζει το καθισμα...Ξερεις τι χρεωνουν για μεταφορικα;

Εγω πηρα καθισμα απο το carseat και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη..Τους ειχα τρελανει στις ερωτησεις κ μου απαντουσαν την ιδια μερα.Ακομα κ Κυριακη !

βρε παιδια δικιο εχετε αλλα θελαμε να αποφυγουμε να αγορασουμε 2 καθισματα κ γι αυτο θελουμε 0-18...αυτα που κοιταζαμε μεχρι τωρα...

britax first class +

k

inglesina marco polo εχουν κ τα 2 extra μαξιλαρακι για νεογεννητο...

αρα παλι σε αδιεξοδο ειμαι...

δεν εχει βαλει κανεις παιδακι μικροτερο απο 6 μηνων στο besafe??? :roll:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Πολύ ενδιαφέρον θέμα, δεν είχα ιδέα για το ERF και ομολογώ ότι πείστηκα.

Ψάχνω λοιπόν κι εγώ για ανάποδο κάθισμα για την κατηγορία 9-18 ή 9-25. Προσανατολίζομαι προς το britax high way, μου το σύστησε και ο Hakan από το carseat.se ως κατάλληλο για πολύ μικρό αυτοκίνητο (peugeot 107). Tο έχει αγοράσει κάποιος γονιός να μου πει μια γνώμη?

5k3tp2.png

Παρακάτω παραθέτω μία σελίδα όπου αναπτύσσεται με πολύ όμορφο τρόπο η επιχειρηματολογία για την παρατεταμένη χρήση ανάποδων καθισμάτων:

http://barniganflarn.xanga.com/727624867/forward-facing-car-seat-arguments/

Ειδικά το σημείο 2 που μιλάει για τις συστάσεις των γιατρών είναι πολύ σωστά τοποθετημένο.

Καλημερα!!!!

Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!:D

Πηγαμε εχθες στα Λητω για να δουμε το καθισμα το besafe izi sleep!

Απιθανο........τρελαθηκαμε με τον αντρα μου!!!Η λειτουργια που εχει και πεφτει τελειως ξαπλα το καθισματακι ειναι φοβερη!!!Το παιδι πραγματικα κοιμαται πολυ ανετα ετσι!!!

Ειχε και πολυ ωραιο συστημα για να δεθει με την ζωνη του αυτοκινητου,μιας και δεν εχουμε isofix.Δεν κουνιοταν...δεν πηγαινε πουθενα!!!

Εννοειτε οτι το παραγγειλαμε!!

Για οποιον ενδιαφερετε,να ξερετε οτι εχουν προσφορα στα Λητω και με την αγορα καθισματος besafe σου δινουν μια δωροεπιταγη του 15% της αξιας του καθισματος.Η τιμη του ειναι 299,00 και οπως το εκανε προχειρα η κοπελα κερδιζουμε σχεδον 35,00 ευρω!

Αυτα!!!Το εχω λατρεψει!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Σας ενημερώνω ότι μετά τις συμβουλές σας πήραμε τελικά το Britax two way plus από το carseat και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και κυρίως ο μικρός! Είναι 19 μηνών και κάθετε πάρα πολύ άνετα κοιτάζοντας ανάποδα!!

as1cCDB0g410010Nzc3NTlvZHwwMTI1ZHxPIFNvdGlyYWtpcyBlaW5haQ.gif

Σας ενημερώνω ότι μετά τις συμβουλές σας πήραμε τελικά το Britax two way plus από το carseat και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και κυρίως ο μικρός! Είναι 19 μηνών και κάθετε πάρα πολύ άνετα κοιτάζοντας ανάποδα!!

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το κάθισμα. Το two way plus είναι διαφορετικό από το two way elite? Εμένα μόνο το δεύτερο μου βγάζει στη σελίδα του carseat.

5k3tp2.png

Πολύ ενδιαφέρον θέμα, δεν είχα ιδέα για το ERF και ομολογώ ότι πείστηκα.

Ψάχνω λοιπόν κι εγώ για ανάποδο κάθισμα για την κατηγορία 9-18 ή 9-25. Προσανατολίζομαι προς το britax high way, μου το σύστησε και ο Hakan από το carseat.se ως κατάλληλο για πολύ μικρό αυτοκίνητο (peugeot 107). Tο έχει αγοράσει κάποιος γονιός να μου πει μια γνώμη?

εμεις....εμεις!!!!!:D:D:D

σε vw polo (τριθυρο) παντως,ειναι μια χαρα....!

η μικρη κοιταει εξω απ το παραθυρο κ κορδωνεται....

ειναι ηδη 17 μηνων,πολυ ψηλη για την ηλικια της(πανω απ την καμπυλη),κ ομως χωραει ακομα μια χαρα ...τα ποδαρακια της μολις που ακουμπανε την πλατη του καθισματος....(η αληθεια ειναι οτι την εχω συνεχως σε ανακλιση,γιατι παντα την παιρνει ο υπνος,αργα ή γρηγορα) -το μονο ισως αρνητικο αυτου του καθισματος ειναι ακριβως αυτο....δεν μπορεις ν αλλαξεις την κλιση της πλατης του παιδικου καθισματος με μια κινηση...οχι πως αργει σαν διαδικασια αν το αποφασισεις στα μισα της διαδρομης,άλλα καλυτερα να υπολογιζεις αν θα ναι μεγαλη η διαδρομη(ωστε να το παρει ο υπνος),για να το χεις λιιιιγο χαμηλωμενο απ την αρχη-εμεις γι αυτο το χουμε μονιμα με κλιση,κ εχουμε ξενοιασει...θελει να δει εξω?βλεπει...θελει να κοιμηθει?κοιμαται...

παντως σαν καθισμα ειναι πολυ μαζεμενο(σε σχεση με καποια αλλα που ειναι πολυ ογκωδη) κ σταθερο...

το προτεινω ανεπιφυλακτα;)

καλες κ ασφαλεις βολτες....:D

Διαφημίσεις

γεια σας

ήθελα κι εγώ να σας γράψω την εμπειρία μου απο το carseat.se αφού ψάξαμε αρκετά στο internet με τον άντρα μου παρα πολλά site για ανάποδα καθίσματα καταλήξαμε κι εμείς στο carseat. Πήραμε το britax hiway και είμαστε κι εμείς πολύ ευχαριστημένοι απο την εξυπηρέτηση, όπως έχει προαναφερθεί ο hakan έίναι πολύ εξυπηρετικός μέχρι που επειδή είμασταν ανάμεσα σε 2 καθίσματα και του ζήτησα να με βοηθήσει πιο θα είναι πιο καλό για το αμάξι μας μου έστειλε 2 φωτό των καθισμάτων όπως ήταν στημένα σε αμάξια παρόμοιου χώρου με το δικό μας, επίσης οι απαντησεις του ήταν άμεσες. Είμαστε κι εμέις πολύ ευχαριστημένοι. Όμως έχει αναφερθει ότι τα μεταφορικά είναι 30 ευρώ αλλα ενώ έτσι φαίνεται στο site όταν το προχωρήσεις δείχνει ότι για Ελλάδα είναι 55 και τελικά τόσα πληρώσαμε

[URL="http://daisypath.com"]
[/URL]

Κι εμείς μάλλον αυτό θα πάρουμε. Πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει? Ελπίζω να προλάβουμε να το έχουμε πριν τις διακοπές, το παλιό μάλλον τον στενεύει λίγο. Δεν θέλει με τίποτα να κάθεται στο κάθισμά του, φωνάζει, κλαίει, τραβάει και τα λουριά... Να δω πώς θα πάμε διακοπές...

5k3tp2.png

Καλημερα!!!!

Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!:D

Πηγαμε εχθες στα Λητω για να δουμε το καθισμα το besafe izi sleep!

Απιθανο........τρελαθηκαμε με τον αντρα μου!!!Η λειτουργια που εχει και πεφτει τελειως ξαπλα το καθισματακι ειναι φοβερη!!!Το παιδι πραγματικα κοιμαται πολυ ανετα ετσι!!!

Ειχε και πολυ ωραιο συστημα για να δεθει με την ζωνη του αυτοκινητου,μιας και δεν εχουμε isofix.Δεν κουνιοταν...δεν πηγαινε πουθενα!!!

Εννοειτε οτι το παραγγειλαμε!!

Για οποιον ενδιαφερετε,να ξερετε οτι εχουν προσφορα στα Λητω και με την αγορα καθισματος besafe σου δινουν μια δωροεπιταγη του 15% της αξιας του καθισματος.Η τιμη του ειναι 299,00 και οπως το εκανε προχειρα η κοπελα κερδιζουμε σχεδον 35,00 ευρω!

Αυτα!!!Το εχω λατρεψει!!!:D:D:D

Κατιούσκα μου είσαι σίγουρη ότι είχε μόνο 300 ευρώ? Κοιτάζω στο site του ΛΗΤΩ αλλά δεν το βρίσκω. Κοιτάζει ανάποδα αυτό που λες και μέχρι ποια ηλικία είναι;

Κατιούσκα μου είσαι σίγουρη ότι είχε μόνο 300 ευρώ? Κοιτάζω στο site του ΛΗΤΩ αλλά δεν το βρίσκω. Κοιτάζει ανάποδα αυτό που λες και μέχρι ποια ηλικία είναι;

κοιταζει αναποδα,ειναι 0-13 αλλα στην ξαπλωτη θεση το μωρο δεν πρεπει να ταξιδευει...ειναι μονο οταν χρηδιμοποιειται σαν ρηλαξ.Στο pramworld.co.uk το εχει 140 λιρες χωρις βαση και 225 λιρες με βαση ισοφιξ.

Ζαχαρινακι μου στο site δεν υπαρχει!!!!

Και εκανα λαθος......229,00 ευρω το πηραμε....sorry!!!

Δεν το εχουν ολα τα καταστηματα Λητω....μονο στο καταστημα στον Κηφησο και στον Αλιμο!!!Τωρα μαλιστα τα φερανε!!

Ειναι εως 13 κιλα και κοιταει πισω.....τωρα ηλικιακα ειναι αναλογως την αναπτυξη του καθε παιδιου!!Μας ειπαν οτι συνηθως ειναι μεχρι ενος ετους!!!!Τωρα θα δειξει.....αλλα φιλεναδα το εχω λατρεψει!!!

Αξιζει τον κοπο να πας να το δεις απο κοντα!!!

Επισης το ειχα βρει μονο σε ενα site αγγλικο(δεν θυμαμαι τωρα ποιο) αρκετα πιο φτηνο,αλλα δυστυχως δεν στελνουν Ελλαδα!!!

Κορίτσια που ενδιαφέρεστε (ή πήρατε) το Besafe Izi sleep, κοιτάξτε τι λέει στο σάιτ τους για τη θέση που πρέπει να είναι στο αυτοκίνητο όταν ταξιδεύει:

In the car iZi Sleep has to be in upright position for safety reasons. As travelling system or at home you recline the seat and the baby can have a healthy and horizontal position as recommended by medical experts.

Επομένως στο αυτοκίνητο το βάζετε στην ψηλότερη θέση, (νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν είναι όρθια, αλλά έχει κλίση) γιατί έτσι είναι πιο ασφαλές. Στο καρότσι ή στο πίτι μπορεί να ξαπλώνει εντελώς, που είναι καλύτερο για μικρά μωράκια μέχρι 5-6 μηνών. Μπαίνει και σε κάποια κορίτσια απ ότι είδα, έχει μια λίστα, όχι σε πολλά όμως. Πάντως καλύτερα είναι το κάθισμα του αυτοκινήτου να μένει στο αυτοκίνητο και στο καρο΄τσι να χρησιμοποιείται το πορτ μπεμπέ και στο σπίτι το ριλάξ. Το καθένα είναι σχεδιασμένο να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και ο χρόνος παραμονής στο κάθισμα αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλος, καλύτερα να μην τα πηγαίνει κανείς βόλτα βάζοντάς το στο καρότσι παρά μόνο για λίγο...

Κι εγώ που είχα maxi cosi στο μικρό μέχρι 1 έτους, με το καλό στο δεύτερο μωράκι σκέφτομαι να πάρω αυτό! Το βρίσκω φανταστικό και είμαι και πολύ ευχαριστημένη με το Izi Combi που πήραμε!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ακριβως ετσι ειναι.Το ειχα ψαξει κι εγω ασχετο αν τελικα δεν το πηρα.Στο αυτοκινητο πρεπει να ειναι ανασηκωμενο.Ασε που αν δεν παρεις την βαση δεν ειναι ευκολο να το βαζεις και να το βγαζεις συνεχεια με τις ζωνες.Παντως ειναι πραγματι καταπληκτικο καθισματακι!!!

Αααα,και το παραπανω σαιτ που ανεφερα το στελνει Ελλαδα με 39 λιρες μεταφορικα αν και η διαφορα δεν ειναι μεγαλη οποτε συμφερει κι απο τα Λητω αφου το εχει 229 ευρω!

Κοριτσια καλα και το ειπατε αυτο για το οτι δεν πρεπει να ειναι ξαπλωτα στο αυτοκινητο.....δεν το ειχα προσεξει!!!Αν και οταν το παραλαβω θα διαβασω ολες τις οδηγιες!!

Οσο τωρα για το δεσιμο με τις ζωνες,οντως δεν ειναι και το πιο βολικο,αλλα ουτε κατι πολυπλοκο!!!Επειδη το αυτοκινητο μας δεν εχει συστημα isofix το κοιταξα αρκετα προσεκτικα πως δενει και εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!

Η λειτουργια που εχει για να ξαπλωνει εμενα με βολευει αφανταστα,γιατι οταν με το καλο σαραντισω,θα γυρισω στην δουλεια μου(εχω δικη μου επιχειρηση) μαζι με το μωρο και με εξυπηρετει το γεγονος οταν θα κοιμαται να το βγαζω απ το αμαξι και απλως να κατεβαζω την πλατουλα του καθισματος και να μην διακοπτω τον υπνο της!!!Βεβαια θα εχω και καλαθουνα για τις ημερες που θα ειμαι αρκετη ωρα στο μαγαζι!!!

Ελπιζω ολα να πανε καλα!!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...