Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιφνιδιος Ενδομητριος Θανατος στην 38η εβδομαδα

afroditi81

Recommended Posts

Πολυ λυπαμαι που η λιστα μας μεγαλωνει με τετοια συχνοτητα...ευχομαι γρηγορη καταρχας ψυχικη αναρρωση...

Το τραγουδι που σιγοτραγουδας αγγιζει την ψυχη μου και νομιζω ολονων μας εδω μεσα..

Θα βρεις καλη μου την δυναμη καθως η θεληση σε εμας που βιωσαμε αυτον τον τεραστιο πονο ειναι τεραστια...ενα βημα την ημερα και ο πονος σιγα σιγα θα απαλυνεται...

σου κρατω το χερι γιατι σε νιωθω και τελικα τα λογια ειναι περιτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 201
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι η 1η φορα που γραφω και δυστυχως δεν εχω λογια. Εχασα το μπομπουδακι μου στην 37η εβδομαδα- πνιγηκε με τον ομφαλιο. με προκληση τεχνητων πονων εγινε ο τοκετος. ειναι δυσκολο να ξερεις πως πονας για να φερεις στον κοσμο το 1ο σου παιδακι που ηδη εχει παει στον ουρανο. δεν μ'αφησαν να το δω αλλα την τριτη την ωρα που το κηδευαμε ανοιξε ο πατερ το λευκο κουτακι για να του ριξει κρασακι και χωματακι και τοτε το ειδα. το πιο ομορφο μωρακι που εχω δει στη ζωη μου..ηταν τοσο ομορφο. εκτοτε μες στο κεφαλι μου οποτε δεν απασχολω το μυαλο μου με κατι σιγοτραγουδω αυτο..

Πόσο πολύ, πόσο πολύ, πόσο πολύ σ' αγάπησα

πόσο πολύ σ' αγάπησα

ποτέ δε θα το μάθεις

Απ' τη ζωή, απ' τη ζωή, απ' τη ζωή μου πέρασες

κι αλάργεψες κι εχάθης

καθώς τα διαβατάρικα κι αγύριστα πουλιά

Πόσο πολύ σ' αγάπησα, ποτέ δε θα το μάθεις

Κι αν δεν προσμένεις να με δεις, κι αν δεν προσμένεις να με δεις

Κι εγώ εγώ πως θα ξανάρθεις, εσύ του πρώτου ονείρου μου

γλυκύτατη πνοή

Αιώνια θα το τραγουδώ, αιώνια θα το τραγουδώ

κι εσύ δε θα το μάθεις, πως οι στιγμές που μου 'δωσες

αξίζουν μια ζωή

δεν εχω δυναμη να γραψω αλλο. κουραγιο

Γλυκιά μου... πόσο πολύ λυπάμαι να ήξερες!! Άγγιξες την ψυχή μου με τα λόγια και το τραγούδι σου που είναι το αγαπημένο μου!!

Πριν 18 μέρες και διανύοντας την 8η εβδομάδα κύησης, έκανα καισαρική για να "αφαιρέσω" το πρώτο μου μωράκι που είχε την ατυχία να εμφυτευθεί στην δεξιά σάλπιγγα (αν και ήταν από εξωσωματική). Βέβαια έχασα και την σάλπιγγα.. Νόμιζα πως ήμουν η πιο άτυχη γυναίκα στον κόσμο.. η χοριακή μου ανέβαινε αλλά στον υπέρηχο δεν φαινόταν τίποτα!! Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές γιατί η απώλεια είναι πάντα απώλεια αλλά πραγματικά μπροστά στον δικό σου σταυρό... τα λόγια είναι φτωχά, δεν μπορούν να περιγράψουν, δεν μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις... ποτέ δεν θα ξεχάσεις, αλλά ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός... θα το ξεπεράσεις. Και σύντομα καλή μου πολύ σύντομα ο Θεός θα μας δώσει πολύ μεγαλύτερη χαρά από εκείνη που περιμέναμε. Ήθελε κοντά του τα αγγελούδια μας και τα πήρε! Κλάψε αλλά μην απελπίζεσαι.. από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά!!!!

Σε φιλώ κοριτσάκι μου...

9s3ip3.png

IQVnp3.png

Και γενικά θα ήθελα να πω σε όλες τις κοπέλες που βίωσαν και ένιωσαν τέτοιο πόνο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Τα δύσκολα θα περάσουν και... μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα ουράνιο τόξο, έτσι δεν είναι? Είμαστε ΟΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!! Πολλά Φιλιά

9s3ip3.png

IQVnp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Και γενικά θα ήθελα να πω σε όλες τις κοπέλες που βίωσαν και ένιωσαν τέτοιο πόνο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Τα δύσκολα θα περάσουν και... μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα ουράνιο τόξο, έτσι δεν είναι? Είμαστε ΟΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!! Πολλά Φιλιά[/QUO

ποσο πραγματικο ειναι αυτο!!!τελικα οτι δεν σε σκοτωνει (ακομα κ αν σκοτωνει τις ψυχουλες μας,τα αγγελακια μας,γιατι ολοι εμεις εχουμε πια εναν αγγελακι να μας προσεχει!!!) μας κανει πιο δυνατους!!!! μας ευχομαι συντομα να μπορεσουμε να κρατησουμε το δικο μας μωρακι,και να ειναι γερο κ ροδαλο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι να σου γραψω,περασα κ εγω ασχημες στιγμες με προωρο τοκετο στην 23η εβδομαδα αλλα το δικο μου μωρακι μολις 450γρ εζησε για 15μερες κ επειτα ζησαμε την τραγωδια με το ''κουτι''!!!!ειναι σκατα ρε γαμωτο κ νευριαζω ακομα περισσοτερο οταν σου περνουν το ονειρο κ αφηνουν τον εφιαλτη!!!ειναι δυνατον στην 38η εβδομαδα κ να ειναι απο λαθος γιατρου...ελεος!!!κοριτσακι ευχομαι να πανε ολα καλα την επομενη φορα κ του χρονου να μιλαμε για τα ομορφα μπεμπεδακια μας!!!!και να φανταστει καπου αυτες τις μερες θα περιμενα να γεννησω αλλα βιαστικε η μικρουλα μας κ ολα τελειωσαν...τωρα κοιταμε μπροστα κ λεμε μετα τις εξετασεις που επιτελους τελειωσαμε να παμε στην ΝΕΑ γιατρο μας κ αν μας δωσει το οκ να βαλουμε μπρος...αν κ να πω την αληθεια φοβαμαι λιγακι!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΙΘΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ 4ΜΗΝΩΝ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 7.5ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 6ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ........ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ

συγνωμη και καντε μου αναφορα αλλα πως ολες οι τραγικοτατες ιστοριες προερχονται απο χρηστες με ενα μνμ δυο αντε δεκα το περισσοτερο ......απορω!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

συγνωμη και καντε μου αναφορα αλλα πως ολες οι τραγικοτατες ιστοριες προερχονται απο χρηστες με ενα μνμ δυο αντε δεκα το περισσοτερο ......απορω!!!!

nai kai τη θεσ να πεισ με αυτο τωρα?????:confused:

Διαφημίσεις

δεν ξερω βρε κοριτσια ποιος γραφει ψεματα για τετοια θεματα...δηλαδη δεν εχουν δουλεια να κανουν κ καθονται σε εναν υπολογιστη κ γραφουν οτι τους ερθει?

αλλα να πω κατι...πριν 1 χρονο εγω εκανα την εγγραφη μου με ενα ποστ που εγραφα για την μπεμπα μου που εχασα....ηταν η 1η μου εγγραφη...ουτε καν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια φορουμ...πιστευα οτι ημουν η μοναδικη που της συνεβαινε αυτο τελικα ειδα οτι ειμαστε καμια 15αρια με δισχιδη ραχη....οταν μπηκα πηρα τα πανω μου,ειδα οτι δεν ημουν η μονη κ μεσα σε λιγους μηνες αρχισα να το ξεπερναω....να σημειωσω οτι δεν ξεπερασα τον χαμο της μπεμπας μου απλα εμαθα να ζω με αυτο....

αυτος που γραφει ψεματα ειναι για λυπηση κ δεν εχει κατι αξιολογο να κανει....

ΔΗΛ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΝΜ ΜΕΤΡΑΕΙ?????

αφθορμητα και οντας εχοντας δει πολλα ευτραπελα εδω μεσα εγραψα την σκεψη μου ο νοος νοητο.συνεχιστε τον διαλογο σας που ειναι οτι ποιο σοβαρο μεσα στο φορουμ και απλα οσοι θεωρουν πλακα το να παιζουν με τον πονο μαναδων να σκεφτουνε και αυτοι οτι μανουλα τους εφερε στον κοσμο αυτο και ας ασχοληθουν με τπτ αλλο.

Κουφετο, δεν ειναι περιεργο. Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν αναγκη να μπουν να ψαξουν και να μιλησουν, παρα μονο οταν γινει κατι σοκαριτσικο στην ζωη τους ή οταν θελουν πραγματική στηριξη. Το επαθα εγω με το τσιγάρο. ΜΟΝΟ οταν χρειαστηκα στηριξη και δυο κουβεντες μπηκα σε φορουμ του ειδους. Επιπλεον αυτο με τα λιγα και τα πολλα ποστ εχει γινει θριλλερ εδω μεσα.....επαναλαμβανεται παντου. 1 ποστ μπορει να ειναι τοσο σημαντικο οσο 6,000 ανουσια.....(δεν το λεω για σενα κοριτσι, το λεω γενικα με διαφορα που διαβαζω κατα καιρους εδω......)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κουφετο, δεν ειναι περιεργο. Καποιοι ανθρωποι δεν εχουν αναγκη να μπουν να ψαξουν και να μιλησουν, παρα μονο οταν γινει κατι σοκαριτσικο στην ζωη τους ή οταν θελουν πραγματική στηριξη. Το επαθα εγω με το τσιγάρο. ΜΟΝΟ οταν χρειαστηκα στηριξη και δυο κουβεντες μπηκα σε φορουμ του ειδους. Επιπλεον αυτο με τα λιγα και τα πολλα ποστ εχει γινει θριλλερ εδω μεσα.....επαναλαμβανεται παντου. 1 ποστ μπορει να ειναι τοσο σημαντικο οσο 6,000 ανουσια.....(δεν το λεω για σενα κοριτσι, το λεω γενικα με διαφορα που διαβαζω κατα καιρους εδω......)

εχεις απολυτο δικιο δεν διαφωνω ουτε σε αυτο που λες.

Διαφημίσεις

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ,όταν ανακάλυψα το forum ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την εμπειρία μου - και κυρίως να βοηθήσω άλλες κοπέλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη θρομβοφιλία.

Και ναι ήταν από τα πρώτα μου post!-

τώρα εάν κάποιοι ψευδώς γράφουν τραγικές ιστορίες- δεν μπορώ να καταλάβω σε τί τους εξυπηρετεί:confused:

ANAKAΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΥΜ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

είναι η δεύτερη φορά που γράφω. Είμαι στην 34η εβδομάδα και έχω πάθει σοκ. Δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν "άνθρωποι" που θα έλεγαν ψεύτικες ιστορίες με περιεχόμενο τόσο λεπτό και σοβαρό. Ο φόβος κάθε εγκυμονούσας είναι να βγει το παιδί της ζωντανό και υγιές. Η μπέμπα μου είναι τόσο ενεργητική που μια μέρα ήταν πιο ήσυχη και με έπιασε πανικός. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν... Τέλος πάντων όποια το έχει περάσει κουβαλάει σταυρό. Όμως υπάρχει Θεός και αφού την ευλόγησε να μείνει έγκυος, θα ξαναμείνει, έχοντας ήδη στείλει έναν άγγελο παραπάνω δίπλα στο Θεό και ούσα πιο δυνατή και έτοιμη μάνα. Υπομονή σε όλες!

Ειναι η 1η φορα που γραφω και δυστυχως δεν εχω λογια. Εχασα το μπομπουδακι μου στην 37η εβδομαδα- πνιγηκε με τον ομφαλιο. με προκληση τεχνητων πονων εγινε ο τοκετος. ειναι δυσκολο να ξερεις πως πονας για να φερεις στον κοσμο το 1ο σου παιδακι που ηδη εχει παει στον ουρανο. δεν μ'αφησαν να το δω αλλα την τριτη την ωρα που το κηδευαμε ανοιξε ο πατερ το λευκο κουτακι για να του ριξει κρασακι και χωματακι και τοτε το ειδα. το πιο ομορφο μωρακι που εχω δει στη ζωη μου..ηταν τοσο ομορφο. εκτοτε μες στο κεφαλι μου οποτε δεν απασχολω το μυαλο μου με κατι σιγοτραγουδω αυτο..

Πόσο πολύ, πόσο πολύ, πόσο πολύ σ' αγάπησα

πόσο πολύ σ' αγάπησα

ποτέ δε θα το μάθεις

Απ' τη ζωή, απ' τη ζωή, απ' τη ζωή μου πέρασες

κι αλάργεψες κι εχάθης

καθώς τα διαβατάρικα κι αγύριστα πουλιά

Κι αν δεν προσμένεις να με δεις, κι αν δεν προσμένεις να με δεις

Κι εγώ εγώ πως θα ξανάρθεις, εσύ του πρώτου ονείρου μου

γλυκύτατη πνοή

Αιώνια θα το τραγουδώ, αιώνια θα το τραγουδώ

κι εσύ δε θα το μάθεις, πως οι στιγμές που μου 'δωσες

αξίζουν μια ζωή

δεν εχω δυναμη να γραψω αλλο. κουραγιο

ποσο πολυ λυπαμαι....:cry::cry::cry:

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Ολες οι προσευχες μου μαζι σας. Δεν μπορω να μπαινω εδω περα. Τρελλενομαι. Κουραγιο σε ολες σας......εγω εξαφανιζομαι......:(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

το ιδιο με εσενα κοπελα μου εζησε η κουμπαρα μου, στην 38η εβδομαδα τησ ειπαν οτι το μωρο τησ δεν ζει.... το γεννησε κανονικα, κατα τη διαρκεια του τοκετου εσκασε ο κολπος τησ, ακατασχετη αιμοραγια, ολο αυτο τησ δημιουργησε προβλημα στις σαλπιγγεσ με αποτελεσμα οταν ολα τελειωσαν ο γιατροσ να τησ πει να προσπαθησει να μεινει εγκυοσ σε 3 χρονια!!! την 4η μερα σπιτι με πηρε τηλ και μου ζητησε να παμε για καφε, τοτε μου ανακοινωσε οτι γυριζει σελιδα, οσο σκληρο και αν ειναι και θελει να την στηριξω! με τη βοηθεια του αντρα τησ, φιλων και οικογενειασ ολα πηγαν καλα...σε 6μηνεσ εμεινε εγκυοσ, εκανε ενα παιδαρο(!!!!), ο γιατροσ τησ ειπε οτι δεν αντεχουν οι σαλπιγγεσ τισ και να μην κανει αλλο! 1,5 χρονο μετα εμεινε ξανα εγκυοσ και εκανε μια κορακλα!!!

ξερω οτι ολα αυτα ειναι λογια και σου φαινονται ολα μακρινα... χρονοσ ομως θα περασει γρηγορα αρκει να προσπαθησεισ και εσυ...

ευχομαι απο καρδιασ καλο κουραγιο!!!σου κανω μια ζεστη αγκαλιτσα!!!

kalimera!

to idio sinevei kai se emena. stis 38 evdomades otan piga sto giatro distixos den akouge kardoula!!

genisa me texnitous ponous stis 13 may!

kapies meres vrisko to kouragio na antimetopiso tous pantes kai alles meres me pernei apo kato!!!

Elpizo kai efxome se oles na pane ola kala stin sinexia kai sintoma na gemisi tin aggalia mas ena moraki.

kalimera!

to idio sinevei kai se emena. stis 38 evdomades otan piga sto giatro distixos den akouge kardoula!!

genisa me texnitous ponous stis 13 may!

kapies meres vrisko to kouragio na antimetopiso tous pantes kai alles meres me pernei apo kato!!!

Elpizo kai efxome se oles na pane ola kala stin sinexia kai sintoma na gemisi tin aggalia mas ena moraki.

ax kali mou!!kouragio..kai esi san ke mena...ego stin 40exasa to moraki....na dis grigora 8a ginis manoula..ego pano ston mina emina egios...na dis tha pane ola kala!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...