Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Καλημέρα!Δυστυχώς εμένα τα νέα μου δεν είναι καλά!Η χοριακή μου δεν αυξήθηκε σχεδόν καθόλου και το χειρότερο...πριν λίγο άρχισαν οι σταγόνες αίμα!Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το πώς νιώθω...απογοήτευση, στεναχώρια, θυμό...όλα μαζί!Ο μόνος λόγος που γράφω, παρόλο που είναι δύσκολο, είναι για να σας ευχαριστήσω και να πω σε όσες τυχόν συμβουν τα αντίστοιχα με μένα αυτό για το οποίο είμαι σίγουρη κι εγώ, παρόλο που ακόμα τα συναισθήματά μου είναι πολύ πικρά:ότι η φύση πάντα ξέρει καλύτερα!!!Δεν πρέπει ούτε να την κατηγορούμε ούτε να απογοητευομαστε και στο κάτω κάτω, οι δοκιμασίες είναι για τους ανθρώπους και "ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"!σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την ολιγοήμερη συντροφιά!Δεν νομίζω ότι θα ξαναμπώ,τουλάχιστον όχι σύντομα!φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Δυστυχώς εμένα τα νέα μου δεν είναι καλά!Η χοριακή μου δεν αυξήθηκε σχεδόν καθόλου και το χειρότερο...πριν λίγο άρχισαν οι σταγόνες αίμα!Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το πώς νιώθω...απογοήτευση, στεναχώρια, θυμό...όλα μαζί!Ο μόνος λόγος που γράφω, παρόλο που είναι δύσκολο, είναι για να σας ευχαριστήσω και να πω σε όσες τυχόν συμβουν τα αντίστοιχα με μένα αυτό για το οποίο είμαι σίγουρη κι εγώ, παρόλο που ακόμα τα συναισθήματά μου είναι πολύ πικρά:ότι η φύση πάντα ξέρει καλύτερα!!!Δεν πρέπει ούτε να την κατηγορούμε ούτε να απογοητευομαστε και στο κάτω κάτω, οι δοκιμασίες είναι για τους ανθρώπους και "ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"!σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την ολιγοήμερη συντροφιά!Δεν νομίζω ότι θα ξαναμπώ,τουλάχιστον όχι σύντομα!φιλιά σε όλες

Κουραγιο κοριτσι μου,ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που περνας...Οπως λες κι εσυ,η φυση ξερει καλυτερα.Ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια δοκιμασια και πολυ συντομα να αποκτησεις το παιδακι σου!

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

αχ Στεφανια μου...δεν εγραφα τοση ωρα γιατι δεν ηθελα να σε αγχωσω....:(

η χοριακη μου βγηκε 10....οποτε περιμενω και εγω ισως και εντος της ημερας να αρχισει η διαδικασια..:(

κοριτσακι περναμε ακριβως τις ιδιες στιγμες!

Εγω προσωπικα εχω κλαψει τοσο πολυ αυτες τις ημερες εχω αγχωθει τοσο πολυ που αυτη την στιγμη νιωθω σαν ανακουφιση!

Δεν θα πηγαινε καλα...και ισως φταναμε σε ενα σημειο να δουμε στον υπερυχο το μωρακι μας να ακουγαμε καρδια και μια περα "απλα" να σταματουσε!

Ευχομαι και για τις δυο μας η χοριακη μας να μηδενιστει και να τελειωσει εκει το βασανο μας!

Εγω θα ξαναμπω εχω βρει στηριξη μεγαλη εδω!

Σε λιγο καιρο παλι θα ανακοινωσουμε το θετικο μας τεστ και εκεινο το μωρο θα το παρουμε αγκαλια!

Φοβαμαι πολυ για το τι μας περιμενει τις επομενες ωρες- μερες αλλα θα το ξεπερασουμε!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπερα σας. Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα θεμα που με καιει. Στις 06/07/12 εκανα τεστ και βγηκε θετικο και ελεγε βδομαδες απο συλληψη 1-2. Πηγα γιατρο στις 11/07/12 αλλα δεν ειδαμε σακο και με εστειλε για χοριακη. Τα αποτελεσματα ηταν¨11/07 ειχα 147 μοναδες και στις 13/07 ειχα 304. Εκανα σημερα 17/07 και ειχα 800. Κατι δεν παει καλα ε? Ποια ειναι η γνωμη σας; Να σημειωσω οτι δεν εχω πονους, αιμα και τις 2 πρωτες χοριακες τις εκανα στο ιδιο εργαστηριο αλλα τη σημερινη σε διαφορετικο εργαστηριο.Παιζει ρολο; Σας ευχαριστω θερμα που με ακουσατε. Μακαρι να ειχα υψηλοτερη χοριακη σημερα...

Κοριτσια καλησπέρα!!!! Θα ήθελα την γνώμη σας...Κανονικά περίμενα να αδιαθετήσω στις 13-7-12. Χτες έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική...αλλά τπτ ακόμα....έχω πόνους περιόδου και από χτες πονάει το στήθος μου...Υπάρχει περίπτωση η χοριακή να έδειξε λάθος αποτέλεσμα????

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα!!!! Θα ήθελα την γνώμη σας...Κανονικά περίμενα να αδιαθετήσω στις 13-7-12. Χτες έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική...αλλά τπτ ακόμα....έχω πόνους περιόδου και από χτες πονάει το στήθος μου...Υπάρχει περίπτωση η χοριακή να έδειξε λάθος αποτέλεσμα????

Όχι κοπέλα μου. Η χοριακή μπορεί να βγει λάθος αν την κάνεις πολύ νωρίς. Αλλά εσύ την έκανες στη σωστή στιγμή. Κι εγώ έπρεπε να αδιαθετήσω στης 14/7 αλλά ακόμα κι εγώ περιμένω.

Όχι κοπέλα μου. Η χοριακή μπορεί να βγει λάθος αν την κάνεις πολύ νωρίς. Αλλά εσύ την έκανες στη σωστή στιγμή. Κι εγώ έπρεπε να αδιαθετήσω στης 14/7 αλλά ακόμα κι εγώ περιμένω.

Σε περίπτωση που η σύλληψη γίνει καθυστερημένα.. η χοριακή θα δείξει πάλι το σωστό αποτέλεσμα????

Σε περίπτωση που η σύλληψη γίνει καθυστερημένα.. η χοριακή θα δείξει πάλι το σωστό αποτέλεσμα????

Ναι. Με 3 μέρες που είχες καθυστέρηση χθες, δεν παίζει να έγινε λάθος. Αλλά αν δεν σου ρθουν μέχρι την τέλος της βδομάδας, συμβουλέψου τον γυναικολόγο σου.

Για δείτε ρε κορίτσια λίγο εδώ:

Kύκλος 30 ημερών. Τελευταία περίοδος 10 Ιουνίου.

Σπερματέγχυση 23 Ιουνίου (φυσικός κύκλος)

Ωορρηξία 24 Ιουνίου

Πρώτη χοριακή 11 Ιουλίου 51 μονάδες.

Δεύτερη χοριακή 13 Ιουλίου 135,4

Τρίτη χοριακή 17 Ιουλίου 309,4

Το πρόγραμμα λέει να κάνω την Πέμπτη 19 Ιουλίου το πρωί άλλη μια χοριακή και θα με δει και η γιατρός μου (δυστυχώς πριν βγει το αποτέλεσμα της χοριακής).

Αναρωτιέμαι αν πρόκειται απλά για καθυστέρηση στην αύξηση ή αν έχει αρχίσει η πτώση... :?

it's never too late to start all over again

αγαπητη μου εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα.... 11/07 ειχα 147, 13/07 ειχα 304 και 17/07 ειχα 790. Αναρωτιεμαι αν ειναι ολα φυσιολογικα ή παμε κι εμεις για πτωση... καποια μανουλα μηπως ειχε αναλογη εμπειρια ας ειναι και αρνητικη.ολα καλοδεχουμενα....μακαρι να ειναι ολα καλα οχι μονο για μας που αγωνιουμε αλλα και για καθε κοπελα... :)

Διαφημίσεις

αγαπητη μου εχουμε ακριβως το ιδιο θεμα....

Aκριβώς το ίδιο ρε Μπάρμπι... έχω φρικάρει και από τη φρίκη μου κάπνισα κιόλας ενώ τό'χα κόψει. Ας μας πει κάποια με παρόμοια εμπειρία...

Aκριβώς το ίδιο ρε Μπάρμπι... έχω φρικάρει και από τη φρίκη μου κάπνισα κιόλας ενώ τό'χα κόψει. Ας μας πει κάποια με παρόμοια εμπειρία...

σε καταλαβαινω απολυτα....μακαρι να εχουμε νεα συντομα.....

Λενε οτι η χοριακη πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες ...

η εγκυμοσυνη δεν ειναι 2+2=4...η χοριακη μου αυξανοταν

κατα 60% και ολα πηγαν καλα...αποδειξη η μπεμπα μου 6 μηνων ....

θυμαμαι κι εγω ειχα απογοητευτει ...που να ηξερα

Λενε οτι η χοριακη πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες ...

η εγκυμοσυνη δεν ειναι 2+2=4...η χοριακη μου αυξανοταν

κατα 60% και ολα πηγαν καλα...αποδειξη η μπεμπα μου 6 μηνων ....

θυμαμαι κι εγω ειχα απογοητευτει ...που να ηξερα

Nα χαίρεσαι τη νεράιδα σου!

Δυστυχώς τουλάχιστον στην περίπτωσή μου η αύξηση δεν φτάνει ούτε το 60%, γι' αυτό όσο νά' ναι υπάρχει μια ανησυχία μεγάλη (φτάνει το 57,1%).

εχω ακουσει περιπτωσεις και με μικροτερη αυξηση χοριακης ...

τιποτα δεν ειναι απολυτο στην ιατρικη ...

ευχομαι ολοψυχα στην αγχωμενες μελλουσες μαμαδες να πανε ΟΛΑ καλα

ημουν κι εγω καποτε μια αγχωμενη μελλουσα μαμα και καταλαβαινω απολυτα

το αγχος σας ...

Διαφημίσεις

ειχα μια παλλινδρομη πριν τα δυο μου μωρα η χοριακη ηταν

υπερβολικα χαμηλη και πηγαινε με ρυθμους χελωνας .....

πολυ πιο αργα απο την δικη σας ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ

ειχα μια παλλινδρομη πριν τα δυο μου μωρα η χοριακη ηταν

υπερβολικα χαμηλη και πηγαινε με ρυθμους χελωνας .....

πολυ πιο αργα απο την δικη σας ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ

να χαιρεσαι το παιδακι σου και να σαι καλα για την απαντηση σου. κι εγω εχω ενα κοριτσακι 10 μηνων απλα στην πρωτη κυλησαν ολα ομαλα και τωρα καπως μου φαινονται...λες να παιζει καθολου ρολου που την τελευταια χοριακη, τη μη ικανοποιητικη, την εκανα σε διαφορετικο εργαστηριο απο τις 2 αρχικες που τις εκανα στο ιδιο;.....μαλλον ξαχνω καπου να πιαστω ε??τι να πω...παντως μεχρι στιγμης σεν εχω κανενα πονο, ουτε αιμα, δε ξερω βεβαια αν αυτα ειναι απαιραιτητα συμπτωματα για παλλινδρομη η εξωμητρια...

λες να παιζει καθολου ρολου που την τελευταια χοριακη, τη μη ικανοποιητικη, την εκανα σε διαφορετικο εργαστηριο απο τις 2 αρχικες που τις εκανα στο ιδιο;.....

Παίζει και αυτό ρόλο. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο, αλλά παίζει. Θα επαναλάβεις τη χοριακή μεθαύριο, ε?

Παίζει και αυτό ρόλο. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο, αλλά παίζει. Θα επαναλάβεις τη χοριακή μεθαύριο, ε?

ναι ματακια...τη πεμπτη..εσυ εχεις καμια ενοχληση?εγω τιποτα...

Εγώ έχω κάτι πονάκια πού και πού και παίρνω τρία utrogestan την ημέρα. Και ξάπλα όσο γίνεται (όχι όλη μέρα) σχεδόν από την αρχή. Εύχομαι να μην έχουμε περιπέτειες και να πάνε όλα καλά...

μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη οποτε για αυτο δεν εδειξε η χοριακη?ποτε ηταν η τελευταια σου επαφη?ισως να παιζει ρολο αυτο αλλα παλι μπορει απλα να εχει καθυστερησει η περιοδος σου.ισως αν κανεις 2-3 μερες υπομονη και κανεις αλλη μια χοριακη,.χρειαζεται τουλαχιστον 7-10 μερες απο την συλληψη για να δειξει η χοριακη!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Εγώ έχω κάτι πονάκια πού και πού και παίρνω τρία utrogestan την ημέρα. Και ξάπλα όσο γίνεται (όχι όλη μέρα) σχεδόν από την αρχή. Εύχομαι να μην έχουμε περιπέτειες και να πάνε όλα καλά...

κοριτσια μην αγχωνεστε εχει αρκετες κοπελες που ανεβαινε σιγα η χοριακη τους και ολα πηγαν καλα!!ευχομαι να πανε ολα καλα και για τις δυο σας μεσα απο την καρδια μου!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

κοριτσια μην αγχωνεστε εχει αρκετες κοπελες που ανεβαινε σιγα η χοριακη τους και ολα πηγαν καλα!!ευχομαι να πανε ολα καλα και για τις δυο σας μεσα απο την καρδια μου!

σε ευχαριστουμε παρα πολυ! και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.μακαρι να πανε ολα καλα...

μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη οποτε για αυτο δεν εδειξε η χοριακη?ποτε ηταν η τελευταια σου επαφη?ισως να παιζει ρολο αυτο αλλα παλι μπορει απλα να εχει καθυστερησει η περιοδος σου.ισως αν κανεις 2-3 μερες υπομονη και κανεις αλλη μια χοριακη,.χρειαζεται τουλαχιστον 7-10 μερες απο την συλληψη για να δειξει η χοριακη!

Εχουμε επαφη σε καθημερινη βάση....χτες ηταν η τελευταια φορα....αλλά ακόμα τπτ....η περίοδος άφαντη....!!! έχω πόνους περιόδου αλλά το περίεργο είναι ότι δεν πονάει το στήθος μου όπως συνήθως.... δεν ξέρω...αν μέχρι τέλος της εβδομάδας δεν έρθει θα πάω να κάνω άλλη μια β χοριακή....!! :D

ευχαριστω για τις ευχες σου τις χρειαζομαστε επειδη ειμαστε συνεχεια με ιωσεις

το εργαστηριο παιζει σιγουρα ρολο...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κι εμενα ηταν ολα τελεια ....

σε αντιθεση με την δευτερη που ειχα αιμα χαμηλη χοριακη για την εβδομαδα κυησης δεν διπλασιαζοταν και το μωρακι ηταν μικροτερο 4 ημερες ...κι ομως μια χαρα γεννηθηκε και με τυρραναει τωρα με το φαγητο που δεν τρωει χαχαχ!

Επισης ειχα κακο προαισθημα απο την αρχη ελεγα οτι η ειναι εξωμητριο η παλλινδρομη ημουν σιγουρη ....!!!!!! !!

και παλι επεσα εξω με την μικρη ...ολα να πανε καλα σας ευχομαι ολοψυχα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...