Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απόλαυσε τις προσπάθειες και θα έρθει πριν το καταλάβεις!!;););) είναι πολύ μικρό το διάστημα που κάνετε προσπάθειες, βέβαια και η ανυπομονησία είναι απολύτως κατανοητή!!!:cool::cool::cool:

Μακάρι buffon, μακάρι...Μέχρι την ημέρα που άρχισα να προσπαθώ, δεν είχα καταλάβει πόσο το ήθελα...Μακάρι, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα κορίτσια;);)

Εγώ γράφτηκα στο forum ελπίζοντας πως θα κάνω παιδάκι

τι να κανω???????????οτι και να μου πεις...ειναι λιγο!!!και που με μιλατε παλι ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!υπαρχει τετοια ελπιδα??????δεν νομιζω,δηλαδη ειμαι σιγουρη διοτι το αποτελεσμα ηταν 0,1 ουτε 1 ουτε 2......εσυ???
αδιαθετησες παιδι μου?εγω τεταρτη εκανα χοριακη και κατα τυχη εκανα χτες τεστ και βγηκε αχνα θετικο και σημερα χοριακη 157

αδιαθετησες παιδι μου?εγω τεταρτη εκανα χοριακη και κατα τυχη εκανα χτες τεστ και βγηκε αχνα θετικο και σημερα χοριακη 157

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχει και πυροτεχνηματα να πεταξω!!!οχι,δεν αδιαθετησα αλλα με προλαβε η χοριακη δηλαδη αφου την προκαλεσα εγω πρωτη!!!!!αφου βγηκε αρνητικη 0,1 δεν ελπιζω!!

Διαφημίσεις

Μακάρι buffon, μακάρι...Μέχρι την ημέρα που άρχισα να προσπαθώ, δεν είχα καταλάβει πόσο το ήθελα...Μακάρι, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα κορίτσια;);)

εγω καλε δεν το ειχα καταλαβει μεχρι να μεινω εγκυος!!μεχρι να καταλαβω ποσο πολυ το θελω το χασα.. εννοειται ευχομαι τα καλυτερα σε καθε κοπελα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο κοπελα μου!!!!:D:D:D να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! οπως βλεπετε κοριτσια τιποτα δεν ειναι σιγουρο και ολα μπορουν να συμβουν!!;)

σορρυ τεταρτη αρνητικη χοριακη

Ελεάνθη μου καταρχήν συγχαρητηρια και σ'αυτο το τοπικ!!!!!!!!!!!!!!!:D:lol:

Χάρηκα πάρα πολύ αν κ δε γνωριζόμαστε!!!!!Να σε ρωτησω...ειχες κάνει χοριακη και ειχε βγει αρνητικη???Με ποσες μερες καθυστερηση??? Και μετα ποτε ξανακανες???Σε ρωτάω γιατι εγω εχω 9 μερες καθυστερηση..ακομα περιμενω...εκανα μεσα στη βδομαδα 3 τεστ αρνητικα και σημερα το πρωι χοριακη, η οποια βγηκε αρνητικη!!!! Και οπως καταλαβαινεις το εδεσα σκοινι κορδονι οτι δεν ειμαι δυστυχως εγκυος!!!!!!!:-(:sad::-(:cry::cry::cry::cry:

Διαβαζοντας ομως την περιπτωση σου αναρωτηθηκα ποτε και πως διαπιστωσες εγκυμοσυνη τελικα???

και πάλι σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;););););););););););););):D:D:D:D

καλημέρα κοριτσια και απο εμας!!!!

ποιες πρεπει να ειναι οι τιμες για τη χοριακη?

εχω 4 μερες καθυστερηση και το σαββατο στη 2η μερα εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο.

ο γιατρος μου ειπε να κανω και χοριακη σημερα.

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Hallo και από εδώ! Απο το section Δύσκολες στιγμές σε αυτό αλλά εξακολουθεί να είναι μια χαρμολύπη αυτή η διαδικασία βρε παιδί μου...

Λοιπόν, με πρώτη μέρα καθυστέρησης σήμερα, έκανα χοριακή και βγήκε 65,4. Ο γιατρός που μιλήσαμε τηλεφωνικά με ρώτησε τελευταία περίοδο (30/12), κάτι είπε στη γραμματέα του για Utrogestan (όχι σε εμένα) και μου είπε να επαναλάβω τη χοριακή μετά από μία εβδομάδα ακριβώς.

Και ενώ είχα χαρεί, το χαρτί του διαγνωστικού και κάποια sites με τις φυσιολογικές τιμές με μπέρδεψαν. Δηλαδή εγώ πρέπει να βρω τη φυσιολογική τιμή της εβδομάδας μου στην 4η (όπως μετράνε οι γιατροί) ή στην 3η που είναι και το χρονικό διάστημα από τη σύλληψη όπως τα υπολογίζω; Στην πρώτη περίπτωση είναι χαμηλή η χοριακή μου και αρχίζω και αγχώνομαι, στη δεύτερη περίπτωση μπορώ να συγκρατηθώ και να μην πέσω και σήμερα από την Ακρόπολη. :P

Βοηθήστε με, κοπελούδες μου! Μήπως να πάρω ένα utrogestan έτσι αυτοβούλως να βοηθήσω τον ηλίθιο τον οργανισμό μου να θυμηθεί ποιος είναι ο γενετικός του προορισμός σε αυτή τη Γη;

φιλενάδα, οι τιμές της χοριακής είναι σχετικές. Για να μπορείς να ξέρεις σίγουρα αν το νούμερο σου είναι το καλύτερο θα πρέπει να είσαι σίγουρη για το πότε έγινε η σύλληψη. Αν όχι απλά περιμένεις 2 μέρες και την επαναλαμβάνεις. Αν έχει διπλασιαστεί όλα τέλεια. Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!

Hallo και από εδώ! Απο το section Δύσκολες στιγμές σε αυτό αλλά εξακολουθεί να είναι μια χαρμολύπη αυτή η διαδικασία βρε παιδί μου...

Λοιπόν, με πρώτη μέρα καθυστέρησης σήμερα, έκανα χοριακή και βγήκε 65,4. Ο γιατρός που μιλήσαμε τηλεφωνικά με ρώτησε τελευταία περίοδο (30/12), κάτι είπε στη γραμματέα του για Utrogestan (όχι σε εμένα) και μου είπε να επαναλάβω τη χοριακή μετά από μία εβδομάδα ακριβώς.

Και ενώ είχα χαρεί, το χαρτί του διαγνωστικού και κάποια sites με τις φυσιολογικές τιμές με μπέρδεψαν. Δηλαδή εγώ πρέπει να βρω τη φυσιολογική τιμή της εβδομάδας μου στην 4η (όπως μετράνε οι γιατροί) ή στην 3η που είναι και το χρονικό διάστημα από τη σύλληψη όπως τα υπολογίζω; Στην πρώτη περίπτωση είναι χαμηλή η χοριακή μου και αρχίζω και αγχώνομαι, στη δεύτερη περίπτωση μπορώ να συγκρατηθώ και να μην πέσω και σήμερα από την Ακρόπολη. :P

Βοηθήστε με, κοπελούδες μου! Μήπως να πάρω ένα utrogestan έτσι αυτοβούλως να βοηθήσω τον ηλίθιο τον οργανισμό μου να θυμηθεί ποιος είναι ο γενετικός του προορισμός σε αυτή τη Γη;

Ολα καλα! Εγω στον πρωτο ειχα χοριακη 191 και στο δευτερο 74 την ιδια μερα μετα τη σπερματεγχυση. Το θεμα ειναι να ανεβει.... Το ουτρογκεσταν βοηθαει στην προγεστερονη...Πριν παρεις κατι καλυτερα να τον ρωτησεις πρωτα

Καλησπερα σε ολές..αν και σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο ειναι η πρωτη φορα που γραφω..θελω τη γνωμη σας σε κατι.εχτες με μια μερα καθυστερηση εκανα χωριακη και βγηκε 227,9.Η μικροβιολογος στο εργαστηριο μου ειπε οτι ειμαι στη δευτερη εβδομαδα της κυησης.Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι η γυναικολογος μου,μου ειπε να παω απο την αλλη εβδομαδα και χωρις να επαναλαβω την χωριακη..Ο χρονος μου φαινεται ατελειωτος και φοβαμαι πολυ για το οτι θα περασει μεγαλο διαστημα και ισως κατι να μην παει καλα.συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα εχω φοβερο αγχος!η τιμη της χωριακης ειναι καλη?ξερει καποια?:|

μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Μονο που δεν ξερω ποτε εγινε η συλληψη.Η τιμη της χοριακησ ειναι 157,λογικα ειμαι στην δευτερη βδομαδα, ομωσ ειχα κανει την τεταρτη β χοριακη και ειχε βγει αρνητικη.Μηπως ειμαι λιγοτερο απο 2 βδομαδων ?κι αν ναι δεν ειναι τοτε αυξημενη η χοριακη?μηπως το παει για διδυμα?παναγια μου..

καλησπερα! με ξεχασες!!! με το καλο !!! χαρηκα πολυ !!!!!!πηγες τελικα μηπως στο γιατρο?τον πηρες τηλεφωνο?

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολές..αν και σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο ειναι η πρωτη φορα που γραφω..θελω τη γνωμη σας σε κατι.εχτες με μια μερα καθυστερηση εκανα χωριακη και βγηκε 227,9.Η μικροβιολογος στο εργαστηριο μου ειπε οτι ειμαι στη δευτερη εβδομαδα της κυησης.Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι η γυναικολογος μου,μου ειπε να παω απο την αλλη εβδομαδα και χωρις να επαναλαβω την χωριακη..Ο χρονος μου φαινεται ατελειωτος και φοβαμαι πολυ για το οτι θα περασει μεγαλο διαστημα και ισως κατι να μην παει καλα.συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα εχω φοβερο αγχος!η τιμη της χωριακης ειναι καλη?ξερει καποια?:|

Καλημέρα.. Αν κρίνω απο την τιμή της δικής μου χοριακής που ήταν 102 με 3 μερες καθυστερηση εισαι μια χαρα.καθε δευτερη μερα εκανα χοριακη γιατι δεν ηταν μεγαλες οι τιμες. Είχα πολυ αγχος και ολα μου εφταιγαν και ο γιατρος με ειχε ολο στο περιμενε. Τωρα ειμαι 8 εβδομαδων σχεδον και το σπορακι μου αρχισε να αναπτυσσεται κανονικα οταν σταματησα τις χοριακες γιατι σταματησε και το αγχος.Τη Δευτερα ακουσα την καρδουλα του παρ ολο που οι χοριακες μου ειναι μικρες.Ολα καλα να σου πανε και να μην αγχωνεσαι..!!

Καλημερα κοριτσια!Μην αγχωνεστε μια χαρα ειναι οι χοριακες σας!Εγω περσυ με μια μερα καθυστερησης ειχα χοριακη 22!!!Ολα πηγαν καλα και εκανα εναν παιδαρο 4.300!Οποτε ολα καλα ειναι και σε εσας!

FvxMp3.png

καλησπερα κ απο μενα κοριτσια.

να σας πω οτι οι χοριακες σας μου φαινονται πολυ καλες για ολες σας αλλο το θεμα το πως θα προχωρησουν.maela αν θυμασαι χωρις να στεναχωρησω καννενα κοριτσι αλλα ολα ειναι στη ζωη,κ εμενα η χοριακη ηταν 19.7 κ με παρηγορησες μονο εσυ με την περιπτωση σου μονο που η δικη μου ελειξε πριν προλαβει να αρχισει.

παμε για τα καλυτερα απο εδω κ μπρος............

Κοριτσάκια καλησπέρα.. εγώ έκανα χοριακή την Δευτέρα που μας πέρασε 4 μέρες πρίν την περίοδο μου και βγήκε 152.77. Ο γιατρός μου μου έδωσε outrogestan kai salospir και μου είπε να την επαναλάβω μετά από 2 μέρες δηλαδή σήμερα η οποία πήγε 394.89 δηλαδή πάει καλά..Μου είπε λοιπόν να συνεχίσω την θεραπεία και να ξαναπάω την Δευτέρα πάλι για χοριακή.. Η κανονική ημέρα περιόδου μου είναι άυριο 2/2 οπότε την Δευτέρα εαν όλα πάνε καλά ( μακαριιιιιιιιιιιιιι) θα είναι 5 μέρα καθυστέρησης..

Σε κάθε πρόβλημα.. υπάρχει πάντα μία λύση..!!!!

καλησπερα κ απο μενα κοριτσια.

να σας πω οτι οι χοριακες σας μου φαινονται πολυ καλες για ολες σας αλλο το θεμα το πως θα προχωρησουν.maela αν θυμασαι χωρις να στεναχωρησω καννενα κοριτσι αλλα ολα ειναι στη ζωη,κ εμενα η χοριακη ηταν 19.7 κ με παρηγορησες μονο εσυ με την περιπτωση σου μονο που η δικη μου ελειξε πριν προλαβει να αρχισει.

παμε για τα καλυτερα απο εδω κ μπρος............

Ναι κοπελα μου θυμαμαι... μαλιστα μετα σε εψαχνα να δω πως πηγες αλλα ειδα οτι δεν εμπαινες και το φαντστηκα!Λυπαμαι πολυ,,, αλλα ειμαι σιγουρη οτι καποια μερα θα φτασεις στον στοχο σου!

FvxMp3.png

Καλημέρα.. Αν κρίνω απο την τιμή της δικής μου χοριακής που ήταν 102 με 3 μερες καθυστερηση εισαι μια χαρα.καθε δευτερη μερα εκανα χοριακη γιατι δεν ηταν μεγαλες οι τιμες. Είχα πολυ αγχος και ολα μου εφταιγαν και ο γιατρος με ειχε ολο στο περιμενε. Τωρα ειμαι 8 εβδομαδων σχεδον και το σπορακι μου αρχισε να αναπτυσσεται κανονικα οταν σταματησα τις χοριακες γιατι σταματησε και το αγχος.Τη Δευτερα ακουσα την καρδουλα του παρ ολο που οι χοριακες μου ειναι μικρες.Ολα καλα να σου πανε και να μην αγχωνεσαι..!!

αχ σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απαντηση σου και συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα προσπαθουσα οσο μπορουσα να μην το σκεφτομαι γιατι μου εχει γινει εμμονη, και απεφευγα να μπαινω συχνα!!!χτες πηγα και εγω στη γυναικολογο και ειδαμε μονο σακο.μου ειπε οτι ειμαι 4w6d ειναι σχετικα πολυ μικρο και την επομενη εβδομαδα μαλλον θα δουμε φασολι..χιχι.εχω ακουσει ομως και για περιπτωσεις που ενω υπαρχει σακος δεν υπαρχει εμβρυο!!ισχυει κατι τετοιο??με το καλο και το δικο σου μωρακι ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη κυηση.:-D

Κοριτσάκια καλησπέρα.. εγώ έκανα χοριακή την Δευτέρα που μας πέρασε 4 μέρες πρίν την περίοδο μου και βγήκε 152.77. Ο γιατρός μου μου έδωσε outrogestan kai salospir και μου είπε να την επαναλάβω μετά από 2 μέρες δηλαδή σήμερα η οποία πήγε 394.89 δηλαδή πάει καλά..Μου είπε λοιπόν να συνεχίσω την θεραπεία και να ξαναπάω την Δευτέρα πάλι για χοριακή.. Η κανονική ημέρα περιόδου μου είναι άυριο 2/2 οπότε την Δευτέρα εαν όλα πάνε καλά ( μακαριιιιιιιιιιιιιι) θα είναι 5 μέρα καθυστέρησης..

καλημερα!!!ειμαστε και συνονοματες..πολυ καλη η χωριακη σου μου φαινεται για 4 μερες πριν την περιοδο..οπως καταλαβαινω μαλλον το εχει το ονομα και βιαζομαστε τοσο πολυ!!!χαχα..εγω βεβαια περιμενα μονο μια μερα καθυστερησης και πηγα για χωριακη..και η δευτερη που εκανες διπλασιαστηκε οποτε εισαι σε καλο δρομο!πηγες τελικα στο γιατρο?ποσο εβδομαδων σου ειπε οτι εισαι?:-D

Κορίτσια Καλησπέρα, Εγω έκανα χοριακη,με 5 μέρες καθηστερηση..κ είχα 1212.. Φαντάζομαι Ότι είναι Καλή, Αλλά έχω ανάγκη να το ακούσω κ απο σας...όταν ήμουν έγκυος στη κόρη μου τις ίδιες μέρες καθηστερηση είχα 800..

pX0wp2.png

97l0p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...