Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Λιζα Ν. : Σ-Ο-Κ-Ο-Λ-Α-Τ-Ο-Π-Ι-Τ-Α!!!!! Τι με κολάζεις βραδυατικα!!!εχω να φαω σοκ...τα απο 8/11/09! ουτε να την πω την απαγορευμενη λέξη μπορω... μπα σε καλο σου!

υγ. οι ρυζογκοφρετες, που ετρωγα, φυσικα και δεν ειχαν σουσαμι

Εγω 3 μηνες....Βασικα την ανεφερα διοτι θα περιειχε γαλα. αν πιω γαλα εχει διαφορα συμπτωματα αλλεργιας και επιδεινωση στη γοπ της αλλα δεν ειδα ποτε ποτε αιμα. μπορει βεβαια να ηθελε μαγερ για να φανει.

Ασε τι μας εκανε η παιδιατρος! Την πηρα να τη ρωτησω τί να κανω και αν ειναι αλλεργια και μας ειπε ΤΡΕΞΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ το παιδι εχει αλλο προβλημα αν ειδατε αιμα....το σκεφτομασταν ολο το απογευμα αλλα αυτη εκλαιγε και ειπαμε οντως κατι τρεχει. Το αποτελεσμα??? Απλα χασαμε 3 ωρες, μας ειπαν οτι η κοιλια της φαινεται μαλακη αλλα δεν ξερουν κιολας τί εχει (?) και δεν βγαλαμε ακρη και αν εχει αλλεργια στο αχλαδι ή αν ηταν το γαλα στο γλυκο.....:evil: σκασαμε και 80 ευρουλακια στους ασχετους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά θέλω να σου πω ότι και η Πατσούρου στο Β' τόμο, αναφερόμενη στην αλλεργία του μωρού που θηλάζει λέει ότι η μητέρα πρέπει να απέχει εκτός όλων των άλλων και από το σιτάρι (ψωμί, μακαρόνια, πίτες και οτιδήποτε περιέχει αλεύρι από σιτάρι) - σελ. 40. Μόνο του κεφαλιού μου δε θέλω να κάνω σε μια τέτοια φάση...πίστεψέ με...έχω και η ίδια φοβερές αλλεργίες και έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα με ειδικά εμβόλια και αντιισταμινικά χάπια.

Σαφώς και θα το συζητήσω με την παιδίατρο...δεν ήθερα ότι υπάρχει εξέταση αίματος για την γλουτένη.

Αν μπορείς, στείλε μου σε παρακαλώ σε πμ τα στοιχεία του παιδογαστρεντερολόγου στη Θεσσαλονίκη ή αν γνωρίζεις κάποιον καλό παιδοαλλεργιολόγο.

Ευχαριστώ και πάλι!

λεγεται καρυδα και θα μπορουσα να σου δωσω το κινητο της να κλεισεις ραντεβου. αυτη μας εβαλε στο ιπποκρατειο και μας εκανε τις εξετασεις.

γεια σας κοριτσια.εμενα η παιδιατρος παντα με ρωτουσε αν δινω συμπληρωνα αλλιως να εγραφε βιταμινη d.απλα τα ξενα γαλατα την εχουν ετοιμη αυτην την βιταμινη.αν ηταν καλοκαιρι κι εβγαινε πιο πολυ το μωρο εξω,σιγουρα δεν θα χρειαζοταν να παρει.sagia,αλλεργιολογος ειναι αυτος που θα πατε;καλη επιτυχια σου ευχομαι.κι εγω εχω λιγο αγχος για αυριο.εκτος απο αυτο,ζηγησα και την μπουμπου μου και δεν παινει αρκετο.αν μπορει η αγλαια η καποια μανουλα να μου πει.γεννηθηκε στις 18/9/2009 με βαρος 2970,μηκος 49,περιμετρος κεφαλης 34.στις 15/10/09 ειχε βαρος 3940,υψ 56,6,πκ 37,στις 16/11/09 β5310,υψ60,,πκ39.στις17/12/09 β6520,υψ63,πκ40,5.στις18/01/10 β7240,υψ67,πκ42.στις 18/02/10 β7580,υψ68,πκ42,5.και σημερα το βαρος της ειναι 7800.επεισης μεχρι 3 μηνων περιπου της εδινα και περιπου 120 γρ ξενο την ημερα.ξερω οτι μπορει να εναι απο την αλλεργια η ακομη να μην παιρνει το ιδιο γιατι ηταν μεγαλη η αναπυθξη της απο την αρχη.δεν ειναι ομωσ πολυ λιγο αυτο που παιρνει;απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι ανησυχω.ευχαριστω πολυ!!!!!!

Κοριτσάκι μου, ο Νικόλας μου γεννήθηκε 8/9 3550 και ήταν πριν λίγες μέρες 8100 (7700, 68cm πριν 1 μήνα (10/02)). Η ανάπτυξή του είναι σούπερ σύμφωνα με τον παιδίατρο. Αυτό με κάνει να υποθέσω (συγκριτικά) ότι η κουκλίτσα σου παρόλο που γεννήθηκε πολύ πιο μικρή, έχει εκπληκτική ανάπτυξη!!! Μπράβο σας! Κατ' εμέ δεν έχεις κανένα λόγο ανησυχίας! ;)

Σύμφωνα πάντα με τον παιδίατρο, μετά τον 3ο μήνα, τα μωρά παρουσιάζουν ένα πλατώ στην ανάπτυξή τους (ειδικά αυτά που τους πρώτους 3 μήνες είχαν ραγδαία ανάπτυξη) γιατί αλλιώς θα γίνονταν γιγαντάκια. Το γεγονός ότι κάποιες βδομάδες δεν παίρνει κάν βάρος ο γιος μου, το χαρακτήρισε απόλυτα φυσιολογικό και δεν χρίζει ανησυχίας.

Να σημειώσω ότι και ο Νικόλας έχει υποψία αλλεργίας στα γαλακτοκομικά και απέχουμε αμφότεροι από αυτά :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι τρώτε...πραγματικά εκτός από ρύζι, κοτόπουλο, γιαουρτάκι αιγοπρόβειο και φρούτα & λαχανικά δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορώ να φάω. Εσείς που κάνετε βρε κορίτσια αποχή από όλα αυτά προτείνετε κάτι.

Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ...τι ψωμί τρώτε; Θέλω να πάρω καλαμποκάλευρο που δεν έχει γλουτένη και ειδική μαγιά για να ζυμώσω μόνη μου αλλά και το καλαμπόκι αλλεργιογόνο δεν είναι; Ή μήοως το άλευρο δεν είναι; Δεν ξέρω...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...Ευχαριστώ πολύ!

mpempoulis αν κάνεις αποχή από όλα τα γαλακτακομικά, νομίζω ότι καλό θα ήταν να κόψεις για λίγο καιρό και το γιαουρτάκι...

το καλαμποκάλευρο την κόρη μου την πειράζει σίγουρα, αλλά θα έλεγα να το τσεκάρεις γιατί αρκετά παιδάκια το δέχονται μια χαρά.

επίσης μπορείς να τρως και όσπρια. σπάνια πειράζουνε

αυτά και καλή συνέχεια:D

εμείς το Σάββατο θα πάμε σε ομοιοπαθητικό μήπως δούμε φως...

πριν λίγες μέρες δοκίμασα να της δώσω λίγο αχλάδι, έφαγα 1-2 κουταλίτσες και σε μισή ώρα ενεργήθηκε και είχε πάλι αιματάκι:-( (Λ'ιζα σου θυμίζει κάτι??)

από τότε δεν της ξαναέδωσα τίποτα εκτός από γαλατάκι

ο παιδιατρος μου ειχε πει μονο τα γαλακτοκομικα να κοψω αλλα εγω φοβηθηκα κ τα κοψα ολα:?κανει κ ομοιοπαθητικη για τα εκζεματα κ τωρα περιμενουμε να δουμε...

Ελινάκι καλημέρα, παρουσίασε το μωράκι σου εκζέματα σε πρόσωπο και σώμα;

Ο παιδίατρος μου μίλησε για ατοπική δερματίτιδα...

Μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του ομοιπαθητικού; Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Υπαρχει περιπτωση ενα εκζεμα που εχει ολο κι ολο το μωρο πισω απο το γονατο-ειναι βεβαια αρκετα μεγαλο και φουντωμενο-να μην οφειλεται σε αλλεργια αλλα σε κατι αλλο-δε ξερω κι εγω τι-ή για ολα τα εκζεματα υπευθυνη ειναι η αλλεργια σε κατι που τρωει η μαμα?

Μεσα μου εχω μια ελπιδα μηπως και δεν εχουμε αλλεργια αν και τα συμπτωματα αλλα δειχνουν...

όχι απαραίτητα αμέσως...καλό θα ήταν να το δει γιατρός (καλύτερα δερματολόγος) γιατί δεν είναι εύκολο να το προσδιορίσεις ως δερματοπάθεια (π.χ. ο μικρός μου εμφάνισε ατοπική δερματίτιδα που οφείλεται σε αλλεργία κατά τον γιατρό...εμφανίστηκε αρχικά στο λαιμό και στο στηθάκι του και μετέπειτα σε ορισμένα σημεία στον κορμό του...τα ποδαράκια του όμως είναι ακόμα καθαρά).

Οπότε μην αγχώνεσαι με εικασίες, αλλά δες έναν ειδικό.

Επειδη εχουμε και καποια αλλα σημαδια αλλεργιας οπως: πολλες αναγωγες,το εκζεμα πισω απο το γονατο,φαγουρα στο κεφαλι και στο προσωπο,συγκαμα,βλεννες στα κακα,θελω να το παω σε αλλεργιολογο.Η Αγλαια σε ενα παλιοτερο μηνυμα μου ειχε πει να κοψω τα γαλλακτοκομικα και το εκανα μαζι με παρα πολλες αλλες τροφες προληπτικα.Απο αυτα που διαβαζω ομως εδω εχω απογοητευτει με αυτα που σας λενε οι "ειδικοι" και φοβαμαι μην πεσω σε ασχετο με το θηλασμο και μας μπερδεψει περισσοτερο,ηδη η παιδιατρος μας ανηκει σε αυτη την κατηγορια και καθε φορα πρεπει να αξιολογουμε τα λεγομενα της.

Διαφημίσεις

και ο παιδίατρός μας μου είπε ότι και η αγλαία...αποχή από γαλακτοκομικά...

μόνο με αυτό εξαλείφονται τα συμπτώματα οπότε δεν έχουμε δει αλλεργιολόγο ακόμα

mpempoulis αν κάνεις αποχή από όλα τα γαλακτακομικά, νομίζω ότι καλό θα ήταν να κόψεις για λίγο καιρό και το γιαουρτάκι...

το καλαμποκάλευρο την κόρη μου την πειράζει σίγουρα, αλλά θα έλεγα να το τσεκάρεις γιατί αρκετά παιδάκια το δέχονται μια χαρά.

επίσης μπορείς να τρως και όσπρια. σπάνια πειράζουνε

αυτά και καλή συνέχεια:D

εμείς το Σάββατο θα πάμε σε ομοιοπαθητικό μήπως δούμε φως...

πριν λίγες μέρες δοκίμασα να της δώσω λίγο αχλάδι, έφαγα 1-2 κουταλίτσες και σε μισή ώρα ενεργήθηκε και είχε πάλι αιματάκι:-( (Λ'ιζα σου θυμίζει κάτι??)

από τότε δεν της ξαναέδωσα τίποτα εκτός από γαλατάκι

Βρε το αχλαδι! Και μας το εδωσαν πρωτο ως το πιο αθωο. Πατατουλα του εχεις δωσει? Γιατι εμας περα απο γουλιτσες δεν ειχε τιποτα αλλο.

Tίποτα άλλο δεν έχουμε δοκιμάσει:( Τώρα περιμένω να ξαναεπανέλθουν τα κακά της στα φυσιολογικά πριν δοκιμάσω κάτι άλλο... Δεν κάνει κ συχνά οπότε αναμονή....

Yasemi και lena! ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται αφου πηγατε στον ιδιο γιατρο αλλεργιολογο με το mavromataki, σε σας να ηταν υπερ του θηλασμου και στο mavromataki οχι.Μηπως τελικα, αναλογα με την περισταση να ακολουθουν αλλη γραμμη. Δηλαδη σε μια δυσκολη περιπτωση όπως ειναι το mavromataki, που το αιμα δεν σταματαει με πληρη αποχη απο πολλές τροφες και για μεγαλο χρονικο διαστημα να δινουν οδηγια παυση ή μειωση θηλασμου?Για βοηθηστε βρε κοριτσια λιγακι, ισχυει αυτο ή κατι αλλο συμβαινει.

Αλλη μια ερωτηση: Εστω οτι ξεκιναω στερεες στον μικρο μου, και μια απο αυτες τον πειραζει. Αν βγαλει λιγο αιματακι ή κανα σπυρακι, πάει καλα... Αν όμως παθει, ο μη γενοιτο, αλλεργικο σοκ,τοτε τι κανω, πρεπει να εχω μαζι μου ενεση κορτιζονης?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Yasemi και lena! ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται αφου πηγατε στον ιδιο γιατρο αλλεργιολογο με το mavromataki, σε σας να ηταν υπερ του θηλασμου και στο mavromataki οχι.Μηπως τελικα, αναλογα με την περισταση να ακολουθουν αλλη γραμμη. Δηλαδη σε μια δυσκολη περιπτωση όπως ειναι το mavromataki, που το αιμα δεν σταματαει με πληρη αποχη απο πολλές τροφες και για μεγαλο χρονικο διαστημα να δινουν οδηγια παυση ή μειωση θηλασμου?Για βοηθηστε βρε κοριτσια λιγακι, ισχυει αυτο ή κατι αλλο συμβαινει.

Δηλαδή τι εξήγηση έδωσαν; Πώς βλάπτει ο θηλασμός το αλλεργικό παιδί; Τι μπορεί να φάει το παιδί και να μην του προκαλέσει πρόβλημα, ενώ θα του προκαλέσει, όταν το φάει η μητέρα; Και με τι θα αντικαταστήσεις το μητρικό γάλα, που είναι απαραίτητο σε αυτή την ηλικία; Είναι καλύτερο το υποκατάστατο από το μητρικό γάλα;

Προσωπικά (και έχοντας διαβάσει εκατοντάδες μαμάδων σε ξένα φόρουμ που προχώρησαν με επιτυχία), αποχή μικρότερη των έξι μηνών δεν την θεωρώ μακρόχρονη, πιστεύω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ένα ικανό διάστημα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Την πρώτη φορά που έκανα αποχή, επειδή περίμενα να δω τι θα γίνει στις 40 μέρες, δεν το είδα ως κάτι σπουδαίο και ήταν εύκολο να το συνεχίσω για 6.5 μήνες. Τις επόμενες φορές, επειδή ένιωθα πως είναι κάτι που θα κρατήσει καιρό, το ανέβαλα συνέχεια και κράτησα μόνο 3 μήνες και αυτό με κόπο. Όμως όλα είναι στο μυαλό. Αν βλέπεις ότι το παιδί βελτιώνεται με την αποχή, συνεχίζεις πιο εύκολα τη νηστεία. Ενημερώνεσαι και ψάχνεις εναλλακτικές και περνά εύκολα ο καιρός. Με λίγη υποστήριξη από το περιβάλλον, ακόμα καλύτερα.

Αλλη μια ερωτηση: Εστω οτι ξεκιναω στερεες στον μικρο μου, και μια απο αυτες τον πειραζει. Αν βγαλει λιγο αιματακι ή κανα σπυρακι, πάει καλα... Αν όμως παθει, ο μη γενοιτο, αλλεργικο σοκ,τοτε τι κανω, πρεπει να εχω μαζι μου ενεση κορτιζονης?

Λόγω του ιστορικού των αλλεργιών και επειδή δεν ξέρουμε ποια ακριβώς αλλεργία θα κληρονομήσει/εκδηλώσει το παιδί, έχουμε κάποια φάρμακα (αντισταμινικά ή/και κορτιζόνη) μαζί μας. Αν πχ το τσιμπήσει μέλισσα, δεν μπορείς να το προβλέψεις, τουλάχιστον για την τροφή το ελέγχεις. Ας πούμε, ποτέ δεν δοκιμάσαμε καινούργια τροφή απόγευμα/ βράδυ, ώστε αν εκδηλωθεί κάποιο σύμπτωμα να το αντιληφθούμε αμέσως.

Μετά, δεν είναι βέβαια απόλυτο, αλλά αν ξέρεις ότι έχεις τέτοια πιθανότητα, αποφεύγεις τις τροφές που προκαλούν αλλεργικό σοκ, μέχρι που να μπορείς να πεις με σιγουριά ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Πχ φυστίκια ή φράουλες, ψάρια, θαλασσινά είναι πιο συχνά υπεύθυνα για αλλεργικό σοκ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκληθεί κι από άλλες τροφές.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Tίποτα άλλο δεν έχουμε δοκιμάσει:( Τώρα περιμένω να ξαναεπανέλθουν τα κακά της στα φυσιολογικά πριν δοκιμάσω κάτι άλλο... Δεν κάνει κ συχνά οπότε αναμονή....

Αν δεν της εχεις δωσει λοιπον, αστο για την ωρα. Υπομονη....μικρη ειναι ακομα παντως, κι εγω για τη δικη μου αυτο σκεφτηκα, δεν πειραζει ας περιμενουμε μεχρι να φαει αρκει να ειναι ΟΚ.;)

Εμεις πλεον θα παμε σε αλλεργιολογο για το παιδι, ειχαμε εστιασει στη γοπ της τοσο καιρο αλλα τελικα εχει αλλεργια σε καποιες τροφες σιγουρα μια και εχει πολλα συμπτωματα πια (και ατοπικη που ενω μας ειχαν πει οτι δεν συσχετιζεται, μαλλον ισχυει το αντιθετο).

Οποια εχει καποιον καλο, θα μου στειλει πμ?

γεια σας και απο μενα...κλεισαμε ραντεβου στο παιδων για τις 24 μαρτιου...και απογοητευτηκα πολυ προκαταβολικα για τα οσα ειπαν στο μαυροματακι,ειχα ελπιδες οτι θα εβλεπα φως στον οριζοντα...

μου αναψατε φωτιες τωρα οσον αφορα το αχλαδι!!!εγω τρωω μονο μηλο-μπανανα-αχλαδι,και οι κενωσεις μας ειναι καφε και πολυ υδαρεις εδω κ λιγες μερες,καποιες φορες ειναι και πρασινες(εχω κ σχετικη ερωτηση στο τοπικ της υπερπαραγωγης,αγλαια χρειαζομαι απιστευτα τις πολυτιμες συμβουλες σου)

μπορει να φταιει η μπανανα ή το αχλάδι;να τα σταματησω ΚΑΙ αυτα;

επισης αιμα δεν εκανε,αλλα εβγαλε κατι μικρα εκζεματα την κυριακη που εφαγα κοτοπουλο...φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται και αλλη ενδειξη για να πειστω...

εγω πελαγωσει,σκεφτομαι οτι μεχρι να μας δει αλλεργιολογος θα εχω τρελαθει απο την αγωνια μου...μενω επαρχια και εχω μονο 1 μικροβιολογικο στην περιοχη μου,τι εξετασεις θα μπορουσα να κανω για να εχω μα πρωτη εικονα???η παιδιατρος μας δεν εχει ιδεα απο αλλεργιες... help...

fBaep3.png

uwK7p3.png

γεια σας και απο μενα...κλεισαμε ραντεβου στο παιδων για τις 24 μαρτιου...και απογοητευτηκα πολυ προκαταβολικα για τα οσα ειπαν στο μαυροματακι,ειχα ελπιδες οτι θα εβλεπα φως στον οριζοντα...

μου αναψατε φωτιες τωρα οσον αφορα το αχλαδι!!!εγω τρωω μονο μηλο-μπανανα-αχλαδι,και οι κενωσεις μας ειναι καφε και πολυ υδαρεις εδω κ λιγες μερες,καποιες φορες ειναι και πρασινες(εχω κ σχετικη ερωτηση στο τοπικ της υπερπαραγωγης,αγλαια χρειαζομαι απιστευτα τις πολυτιμες συμβουλες σου)

επισης αιμα δεν εκανε,αλλα εβγαλε κατι μικρα εκζεματα την κυριακη που εφαγα κοτοπουλο...φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται και αλλη ενδειξη για να πειστω...

εγω πελαγωσει,σκεφτομαι οτι μεχρι να μας δει αλλεργιολογος θα εχω τρελαθει απο την αγωνια μου...μενω επαρχια και εχω μονο 1 μικροβιολογικο στην περιοχη μου,τι εξετασεις θα μπορουσα να κανω για να εχω μα πρωτη εικονα???η παιδιατρος μας δεν εχει ιδεα απο αλλεργιες... help...

να σου πω μονο οτι κανεις δεν ειναι μαντης η θεος,και οτι καποιος ειναι αλλεργιολογος δε σημαινει οτι ξερει με το που θα δει το παιδι τι ακριβως συμβαινει.αφου ακομη κι εξετασεις να κανουν,επειδη δεν δειχνουν 100/%,παλι δεν ειναι σιγουρπι.το καλο ειναι μονο οτι μπορουν να σου δωσουν μια πιο σωστη κατευθυνση κι ετσι να βοηθησεις πιο γρηγορα στην ιαση των συμπτωματων.οποτε μην αγχωνεσαι,προχωρα οπως σου δειχνει η κατασταση και οταν θα πας απο οτι σου πουν,κανε την διαλογη σου...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ PATCH.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ τα τελοκα αποτελεσματα.παντως η πλατουλα της ειναι κατακοκινη.τα κακα της προς το παρον,μια χαρα.θα σας πω νεα αυριο

Για το κοτόπουλο έχεις δίκιο (ήταν βιολογικό ή απλό;)

Οι πράσινες κενώσεις που αναφέρεις, είναι και αφρώδεις; Αν είναι από υπερπαραγωγή είναι αφρώδεις και αρκετά νερουλές.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάποιες εξετάσεις στο μικροβιολόγο που να σου φανούνε χρήσιμες.

Για το κοτόπουλο έχεις δίκιο (ήταν βιολογικό ή απλό;)

Οι πράσινες κενώσεις που αναφέρεις, είναι και αφρώδεις; Αν είναι από υπερπαραγωγή είναι αφρώδεις και αρκετά νερουλές.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάποιες εξετάσεις στο μικροβιολόγο που να σου φανούνε χρήσιμες.

ειναι αρκετα νερουλες,αφρο δεν εχω δει,αλλα απορροφα και η πανα...

εκοψα και την μπανανα και το αχλαδι,μηπως παιζουν ρολο και αυτα?

το κοτοπουλο δεν ηταν βιολογικο:oops::oops::oops:

fBaep3.png

uwK7p3.png

ειναι αρκετα νερουλες,αφρο δεν εχω δει,αλλα απορροφα και η πανα...

εκοψα και την μπανανα και το αχλαδι,μηπως παιζουν ρολο και αυτα?

το κοτοπουλο δεν ηταν βιολογικο:oops::oops::oops:

Άφησε μερικές μέρες να περάσουν να υποχωρήσουν τα συμπτώματα και δοκίμασε βιολογικό κοτόπουλο. Μπορεί το μωρό να έχει πρόβλημα με κάτι που έφαγε το κοτόπουλο ή με κάποιο φάρμακο που πήρε.

Αν εμφανίσει πάλι πρόβλημα σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με το κοτόπουλο, τώρα δεν είσαι σίγουρη (έχεις μια ελπίδα...).

Το ίδιο ισχύει και για τα φρούτα. Αυτή την εποχή τα μήλα και τα αχλάδια ψεκάζονται ή εμβαπτίζονται για να διατηρηθούν περισσότερο, μπορεί ο οργανισμός του μωρού να αντιδρά στα χημικά. Αν έχεις τη δυνατότητα να προμηθεύεσαι βιολογικά προϊόντα, έχεις μικρότερες πιθανότητες να εμφανιστούν προβλήματα. Δυστυχώς οι αλλεργίες είναι δύσκολη υπόθεση, προσπαθείς όσο μπορείς να την κάνεις λιγότερο δύσκολη αλλά οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.

μμμμ,τελεια,στην ευρυτερη περιοχη μου το κοντινοτερο καταστημα με βιολογικα προιοντα ειναι 90 χιλιομετρα μακρια!!!:shock::shock:

και δεν συζηταω καν για την περιπτωση να βρω εδω βιολογικο κρεας ή φρουτα...μονο για τα δικα μας κοτοπουλα-αυγα-λαδι μπορω να ξερω τα χημικα που χρησιμοποιουνται.ή θα βαλω καποιον να μου στελνει απο την αθηνα,ή θα ψοφησω στην πεινα:lol::lol::lol:

αυτο που με νευριαζει ειναι οτι δεν μπορω να αποσαφηνισω αυτο που λες,αν δηλαδη τον πειραζει η συγκεκριμενη τροφή ή τα χημικα που χρησιμοποιουνται.

αυτη η ιδεα μου εχει σφηνωθει στο μυαλο απο την στιγμη που δοκιμασα κομποστα ανανα και ροδακινο και ειχε κανει αιμα,ενω εδω http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=10542

ειχα διαβασει οτι τα φρουτα αυτα επιτρεπονται και στις πιο αυστηρες διαιτες αλλεργιων.

τι να πω........στο τελος με βλεπω να φυτευω δικο μου κηπο.:)

fBaep3.png

uwK7p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ PATCH.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ τα τελοκα αποτελεσματα.παντως η πλατουλα της ειναι κατακοκινη.τα κακα της προς το παρον,μια χαρα.θα σας πω νεα αυριο

αναρωτιεμαι, τι κρεμα και τι γαλα θα σου προτεινουν...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Αν δεν της εχεις δωσει λοιπον, αστο για την ωρα. Υπομονη....μικρη ειναι ακομα παντως, κι εγω για τη δικη μου αυτο σκεφτηκα, δεν πειραζει ας περιμενουμε μεχρι να φαει αρκει να ειναι ΟΚ.;)

Εμεις πλεον θα παμε σε αλλεργιολογο για το παιδι, ειχαμε εστιασει στη γοπ της τοσο καιρο αλλα τελικα εχει αλλεργια σε καποιες τροφες σιγουρα μια και εχει πολλα συμπτωματα πια (και ατοπικη που ενω μας ειχαν πει οτι δεν συσχετιζεται, μαλλον ισχυει το αντιθετο).

Οποια εχει καποιον καλο, θα μου στειλει πμ?

Εννοείται, ας είναι καλά κατά τ΄άλλα και αυτά αντιμετωπίζονται:)

Να μας ενημερώσεις τι θα σας πει ο γιατρός.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...