Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

στο δεύτερο λινκ διαβάζω "milchfrei", το οποίο είναι ξεκάθαρο. Μήπως σου έστειλαν άλλο είδος?

Αυτές τις αναλογίες 49% κτλ πού τα γράφει;

ETA: σε αυτή τη σελίδα, για το ίδιο προϊόν, γράφει ότι περιέχει γαλακτοκομικά. Μάλλον είναι λάθος στη γερμανική σελίδα. ΟΚ, δεν είμαι εξοικειωμένη με τη γερμανική "ορολογία" αλλά το milchbrei χωρίς γάλα είναι κάπως αντιφατικό.

το milchbrei o γουγλης μου το μετέφραζε χυλό....δεν πήγε το μυαλό μου, μετά κοίταξα και απο κάτω τα συστατικά δεν είδα τπτ...και το πήρα.

Δεν έχω ιδέα απο γερμανικά.

Τώρα που το βάζω για μετάφραση milch brei (με κενό) μου βγάζει μετάφραση "γάλα ευρυ"

γγκκκκκρρρρρρρρρ

μα καλά γιατι δεν έβαλαν στα συστατικά γάλα στη σελίδα τους???

αυτο το 49% και 21% το είδα στα συστατικά που γράφει πάνω στο κουτι...

Πάντως διαπίστωσα οτι η αντίδραση της ήταν 10 φορές καλύτερη απο όταν τρώω χοιρινό...:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ETA: σε αυτή τη σελίδα, για το ίδιο προϊόν, γράφει ότι περιέχει γαλακτοκομικά. Μάλλον είναι λάθος στη γερμανική σελίδα. ΟΚ, δεν είμαι εξοικειωμένη με τη γερμανική "ορολογία" αλλά το milchbrei χωρίς γάλα είναι κάπως αντιφατικό.

στη σελιδα που λες είναι ξεκάθαρο...

στη γερμανική δεν γράφει πουθενα στις οδηγίες για γάλα...την πάτησα με το γουγλομεταφραστή.

Advice

gluten free, contains dairy, no added sugar, no added salt, suitable for babies at second stage of weaning as part of a mixed diet.

Ingredients

Wholemeal millet flour (49%)*, skimmed milk powder(21%)*, sweet whey powder, partly demineralised (12%)*, palm oil*, maltodextrin*, 200mg calcium carbonate per 100g, Vitamin B1, Vitamin A, Vitamin D

* from organic agriculture

katinaki αυτό που παίρνω εγώ γράφει στο κουτί αυτό

Χαρακτηριστικά:

χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, εύπεπτο, δημητριακά ολικής αλέσεως Συστατικά:

Οργανικό σύνολο αλεύρι κεχριού σιταριού, βιταμίνη Β1 (από το νόμο)

Να τους στείλεις μειλ αν σου έστειλαν λάθος προιον και μάλιστα να είσαι αυστηρή γιατί πες ότι το παιδί είχε αλλεργική αντίδραση.

Σας κυνηγάει η γκαντεμιά ή μου φαίνεται?

Επίσης να ρωτήσω κάτι? Δεν είναι νωρίς οι 5 μήνες για κεχρί? Εμένα μου είχε πει η σύμβουλος για μετά τον 6ο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

έχω μια ερώτηση για το μπέμπη μου! πριν 1 μηνα περίπου (τέλος φλεβάρη) μου αρρ΄στησε και έςκανε και διάρροια με βλέννες. αυτό του ερέθισε τον πωπό του (εκεί που βγαίνουν τα κακά) αρκετά. του έβαλα αρχικά την cicalfate η οποία δεν έκανε τπτ. όλο αυτό οδήγησε σε δυσκοιλιότητα με αποτέλεσμα ένα φαύλο κύκλο. προσπάθησα να την αντιμετωπίσω μέσω διατροφής αλά όχι με μεγάλη επιτυχία. παρότι όλο το μάρτιο οι μάγιερ που κάναμε ήταν αρνητικές και έβαλε 560 γρ.

σκέφτομαι μήπως ο ερεθισμός επιμένει λόγω αλλεργίας. το μωρό τρώει κοτόπουλο ή κατσίκι (του το σταμ'ατησε εδώ και 2 εβδομάδες) κολοκύθι, αχλάδι, βερύκοκο απξηραμένο, λάχανο, καρότο, πατάτα, μήλο (τα 3 τελευταία τα έβγαλα από το μενού λόγω δυσκοιλιότητας) και του σταμάτησα επίσης μαιντανό και σπανάκι.

τι νομίζετε ότι φταίει; τι να κάνω;

vyLxp3.pngG7Azp3.png

το κεχρι το σκετο είναι απο 6+ τώρα που το βλέπω...αυτο έλεγε 4+ την τύχη μου μέσα είχε γάλα γι'αυτό...

Η σελίδα τους στο προιόν αυτό δεν γράφει πουθενα για γαλακτοκομικα.

Μόλις μου απάντησε μια γνωστή μου απο Γερμανιά...μου είπε οτι για γάλα γίνεται αναφορα μόνο στον τίτλο και πουθενα αλλου.

Με έφαγε η μετάφραση....

Αχ νεραιδομάνα γκαντεμιά δε λες τπτ..

ειπα και εγώ ανα 2 μέρες να δίνω 1-2 κουταλιές.

Ευτυχώς είναι εντάξει τώρα μόνο λίγα σπυράκια μέινανε.

Διαφημίσεις

βρε κατινάκι, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το μωρό σου είναι ακόμα μικρό και αφού έχετε θέμα με την αλλεργία γιατ΄δεν καθυστερείς λίγο την εισαγωγή των στερεών;

vyLxp3.pngG7Azp3.png

σκέφτομαι μήπως ο ερεθισμός επιμένει λόγω αλλεργίας. το μωρό τρώει κοτόπουλο ή κατσίκι (του το σταμ'ατησε εδώ και 2 εβδομάδες) κολοκύθι, αχλάδι, βερύκοκο απξηραμένο, λάχανο, καρότο, πατάτα, μήλο (τα 3 τελευταία τα έβγαλα από το μενού λόγω δυσκοιλιότητας) και του σταμάτησα επίσης μαιντανό και σπανάκι.

τι νομίζετε ότι φταίει; τι να κάνω;

Eμάς από όλα αυτά που λες την πείραζε το λάχανο. Αλλά κάθε παιδί είναι διαφορετικό...

Το βερύκοκο εόναι βιολογικό?

Μην σταματάς εντελώς καρότο, μήλο, πατάτα. Απλά βάζε μεγαλύτερη ποσότητα από αχλάδι και κολοκύθι. Εμάς μας βοηθούσε πάαααρα πολύ το κεχρί...μάλιστα φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα :)

Για το ερεθισμό δεν την ξέρω την κρέμα που έβαλες, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάδι με νισεστέ 1-2 φορές. Λογικά θα φτιάξει αν είναι κατάλοιπο

Ευτυχώς είναι εντάξει τώρα μόνο λίγα σπυράκια μέινανε.

Άντε περαστικό και αυτό! :)

Και μόλις είδα ότι είναι και κούκλος!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

την εισαγωγή θα την ξεκινήσω συστηματικά σε 2,5 εβδομάδες περίπου.

1-2 κουταλιές δεν νομίζω οτι θεωρείτε εισαγωγή αφού μετά θηλάζει κανονικά σαν να μην υπήρχαν.

Δεν θέλω να το καθυστερίσω παραπάνω απο τους 5,5 γιατί θέλω να μάθει νά τρώει μέχρι να γυρίσω στη δουλεια.

Επίσης πήρα το θάρρος να το κάνω αυτό γιατι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο φαι, όποτε τρώω δίπλα της με κοιτάζει και κάνει πως μασάει και αυτή και θέλει με μανία να πιάσει το φαί μου και να το βάλει στο στόμα.

Το παιδί με καθοδηγεί δεν το πιέζω σε τπτ..και όταν δίνω ακόμη και αυτό το ρυζάλευρο το άνοστο το τρώει και δείχνει ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω να τις δώσω ακόμη ολόκληρο γεύμα!

όλα βιολογικά είναι. το λάχανο δε νομίζω να τον πείραξε γιατί είναι το τελευταίο που του έβαλα την προηγούμενη παρασκευή. δεν είδα να αυξάνεται ο ερεθισμός. λες να του κάνω μια μάγιερ πριν προσθέσω κάτι ακόμα; θα πάω να πάρω κεχρί. δεν τις έχω βρει πουθενά τις κρέμες αυτές και ήθελα να πάρω πρώτα 1 κουτί να το δοκιμάσει και μετά να βάλω παραγγελία από το δίκτυο...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

την εισαγωγή θα την ξεκινήσω συστηματικά σε 2,5 εβδομάδες περίπου.

1-2 κουταλιές δεν νομίζω οτι θεωρείτε εισαγωγή αφού μετά θηλάζει κανονικά σαν να μην υπήρχαν.

Δεν θέλω να το καθυστερίσω παραπάνω απο τους 5,5 γιατί θέλω να μάθει νά τρώει μέχρι να γυρίσω στη δουλεια.

Επίσης πήρα το θάρρος να το κάνω αυτό γιατι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο φαι, όποτε τρώω δίπλα της με κοιτάζει και κάνει πως μασάει και αυτή και θέλει με μανία να πιάσει το φαί μου και να το βάλει στο στόμα.

Το παιδί με καθοδηγεί δεν το πιέζω σε τπτ..και όταν δίνω ακόμη και αυτό το ρυζάλευρο το άνοστο το τρώει και δείχνει ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω να τις δώσω ακόμη ολόκληρο γεύμα!

εγώ το είπα γιατί στον δικό μου το μετάνοιωσα που επέτρεψα στους γιατρούς να με αγχώσουν με το βάρος του και παρότι το παιδί έδειχνε αρχικά ενδιαφέρον για το φαγητό, με την πίεσή μου το έχασε. και πάλι συγνώμη και καλή σας επιτυχία;)!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

εγώ το είπα γιατί στον δικό μου το μετάνοιωσα που επέτρεψα στους γιατρούς να με αγχώσουν με το βάρος του και παρότι το παιδί έδειχνε αρχικά ενδιαφέρον για το φαγητό, με την πίεσή μου το έχασε. και πάλι συγνώμη και καλή σας επιτυχία;)!

τι συγνώμη καλε!!!!!!:-D:grin::-D:grin:

Απο βάρος μια χαρά πάμε δεν υπάρχει θέμα!!!

Fairy's mom θα σε μαλώσω....κοτζαμ κοπέλες είμαστε :P:p:p:p

(πλάκα κάνω..)

στη σελιδα που λες είναι ξεκάθαρο...

στη γερμανική δεν γράφει πουθενα στις οδηγίες για γάλα...την πάτησα με το γουγλομεταφραστή.

Advice

gluten free, contains dairy, no added sugar, no added salt, suitable for babies at second stage of weaning as part of a mixed diet.

Ingredients

Wholemeal millet flour (49%)*, skimmed milk powder(21%)*, sweet whey powder, partly demineralised (12%)*, palm oil*, maltodextrin*, 200mg calcium carbonate per 100g, Vitamin B1, Vitamin A, Vitamin D

* from organic agriculture

Στη γερμανική γράφει για το προϊόν "Holle Bio Milchbrei Hirse"

Eigenschaften:

glutenfrei, ungesüßt, milchfrei, stuhlauflockernd, leicht verdaulich, Vollkorn-Getreide

Αυτή είναι η διαφορά από την αγγλική σελίδα, αυτό σημαίνει ξεκάθαρα "χωρίς γάλα".

Δεν ξέρω αν οι γερμανοί λέγοντας Milchbrei εννοούν γενικώς χυλό ή συγκεκριμένα χυλό με γάλα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Στη γερμανική γράφει για το προϊόν "Holle Bio Milchbrei Hirse"

Eigenschaften:

glutenfrei, ungesόίt, milchfrei, stuhlauflockernd, leicht verdaulich, Vollkorn-Getreide

Αυτή είναι η διαφορά από την αγγλική σελίδα, αυτό σημαίνει ξεκάθαρα "χωρίς γάλα".

Δεν ξέρω αν οι γερμανοί λέγοντας Milchbrei εννοούν γενικώς χυλό ή συγκεκριμένα χυλό με γάλα.

Eigenschaften:

glutenfrei, ungesόίt, milchfrei, stuhlauflockernd, leicht verdaulich, Vollkorn-Getreide

Μετάφραση....

Χαρακτηριστικά:

χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, δίνει κυρίως καρέκλα, εύπεπτο, δημητριακά ολικής αλέσεως

είναι φανερό οτι έχουν κάνει λάθος την περιγραφη.

Τώρα τι να κάνω να τους στείλω μειλ να τους το πω ή την καρέκλα που δίνει να τους την φέρω στο κεφάλι?

εντιτ: η γερμανίδα μου είπε οτι το milchbrei σημαίνει με γάλα και το milchfrei χωρίς γάλα...

μάλλον να το πω σωστά το πρώτο είναι κρέμα (χυλός) με γάλα, και το δεύτερο αγγλικη μετάφραση dairy free...

είναι φανερό οτι έχουν κάνει λάθος την περιγραφη.

Τώρα τι να κάνω να τους στείλω μειλ να τους το πω ή την καρέκλα που δίνει να τους την φέρω στο κεφάλι?

Και τα δυο :mad:

Κοίτα, ο μεταφραστής δεν είναι πάντα αξιόπιστος, αυτόματη παράθεση λέξεων κάνει. Αλλά η περιγραφή τους είναι λάθος στο πρωτότυπο. Πέρα από αυτό όμως, αναφέρεις και άλλα συστατικά, που θεωρητικώς δεν σου είναι επιθυμητά, πχ σιτάρι, μαλτοδεξτρίνη κτλ. Σαν να είναι δυο εντελώς διαφορετικά προϊόντα. Αυτά τα συστατικά ταιριάζουν σε ένα άλλο προϊόν της εταιρίας, κάτι σαν σκόνη για πόριτζ ή κάτι τέτοιο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Ναι , εχουν λαθος περιγραφή. Η περιγραφή αυτη αναφερεται στο χυλο με σκετο κεχρι που εχει η holle. Εχουν κανει 100% λαθος. Θα μπορουσες να απαιτησεις αποζημειωση για το λαθος αυτο.

Milchbrei ειναι ο χυλος-κρεμα με γαλα. Σκετο το brei ειναι χυλος.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Λοιπόν τι πάθαμε.....είχα παραγγείλει απο aporot ρυζαλευρο και κεχρι.

Εχω επιχειρησει 2 φορές να τις δώσω απο 2 κουταλίτσες απλά για να κόψω αντιδράσεις.

Την δεύτερη έφτιαξα κεχρί και δοκιμάζοντας μου φάνηκε πιο νόστιμο, και της μικρής όπου έφαγε 4 κουταλίτσες..

Το επόμενο πρωί η μικρή γεμάτη σπυράκια πάλι και αίμα (μετά απο περίοδο πολύ καθαρη).

Εχτές είπα να φτιάξω κρεμούλα κεχρι για μένα να βάλω και λίγο βουτυρο καρύδας μέσα για νοστιμιά.

Κοιτάω τις οδηγίες και κάτι δεν μου άρεσε...μπαίνω στον γούγλη για μετάφραση και βλέπω αυτό

Ingedients: wholle grain millet 49%, skimmed milk powder 21%, , ......

συγνώμη κορίτσια απο το σαιτ φαίνεται πουθενα οτι περιέχει γάλα ή εγω ήμουν τόσο απρόσεχτη??διαβάζω και ξαναδιαβάζω, εχω βάλει κάθε γραμμούλα για μετάφραση και δεν βλέπω πάλι κάτι..

http://www.apo-rot.de/

στο search

Holle Bio Milchbrei Hirse

Η κρέμα αυτή που αναφέρεις αποτελείται απο 2 και μόνο συστατικά το κεχρί και τη βιταμίνη B1 σύμφωνα με το νόμο. Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκαντικές ουσίες, γάλα, βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και είναι εύπεπτο. Γράφει απλά ότι μπορείς να το κάνεις εσύ με γάλα είτε σε μπουκάλι αραιό είτε σαν χυλό δηλαδή κρέμα είτε να βάλεις χυμό φρούτων για να γίνει χυλός...

Σίγουρα δεν περιέχει γάλα, αυτό δεν σας πείραξε λογικά...

Η κρέμα αυτή που αναφέρεις αποτελείται απο 2 και μόνο συστατικά το κεχρί και τη βιταμίνη B1 σύμφωνα με το νόμο. Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκαντικές ουσίες, γάλα, βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και είναι εύπεπτο. Γράφει απλά ότι μπορείς να το κάνεις εσύ με γάλα είτε σε μπουκάλι αραιό είτε σαν χυλό δηλαδή κρέμα είτε να βάλεις χυμό φρούτων για να γίνει χυλός...

Σίγουρα δεν περιέχει γάλα, αυτό δεν σας πείραξε λογικά...

Αλίκη καλημέρα!

περιέχει γάλα εχει κάνει λάθος το σαιτ στη περιγραφή, αυτό λέμε.

Η λέξη milchbrei στον τίτλο του προιόντος σημαίνει χυλός με γάλα..

Δες τα ποστ πιο πάνω που το συζητήσαμε!

Εμας η αλλεργία διαπιστώθηκε όταν ήταν 10 μηνών και επειδή θα γύριζα στην δουλειά σκέφτηκα το απόγευμα να του δώσω γιαουρτάκι......

Λοιπόν δοκίμασα για καλή μου τύχη και του έδωσα μόνο ενα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι....και το παιδί κοκκίνισε άρχισε να φταιρνίζεται μετά βήχας .....εξάνθημα .....όπως καταλαβαίνετε διακτινίστηκα στο Παίδων!!!

Απο τότε πήγα σε αλλεργιολόγο και έκανα τεστ και διαπιστώθηκε η αλλεργία......

line_m121_beg_40_time_1187323200_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

8dbf853a10.png

Τελικά σε παιδί με πιθανή αλλεργία, αίμα στα κακά, πως πρέπει να ξεκινάμε στερεές τροφές; Με ρυζάλευρο και τι είδους; ή με φρούτα; Δηλαδή ένα φρούτο αλεσμένο ανα εβδομάδα; και πότε; πρωί ή απόγευμα; :confused:

Κοριτσακια καλησπερα!!Λοιπον αν και τα χω πει πολλες φορες,να σας θυμισω οτι ο μικρος μου ειναι αλλεργικος σε αυγο,σογια,γαλα.κανουμε αποχη κτλ και οι δυο αφου θηλαζουμε ακομη,αλλα εχω ενα θεματακι το τελευταιο διαστημα.Λιγο πριν ξεκινησει για τα καλα το περπατημα ετρωγε πολυ καλα τα φαγητα του,τωρα απο τοτε που σουλατσαρει εχει χασει λιγο βαρος και δεν θελει να φαει μεσημεριανο παρα μονο μερικες κουταλιες απο οτι τρωμε εμεις.Τα αλεσμενα μεσημεριανα τα κοψαμε δεν θελει ουτε να τα βλεπει,αρνειται τωρα και τροφες που του αρεσαν οπως σπανακορυζο και φακες.ξεκινησα λοιπον να δινω μη αλεσμενα και δικα μας και τρωει ελαχιστα και παλι.Εχει και τα δοντακια του απο οτι καταλαβαινω οποτε....

Θελω απο σας καμια ιδεα για φαγητα βαση των αλλεργιων που εχει,για σνακ κτλ. εχω λιγο μπλοκαρει οποια μπορει ας μου προτεινει τιποτα να δοκιμασω μπας και του αρεσει.:rolleyes:

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Θελω απο σας καμια ιδεα για φαγητα βαση των αλλεργιων που εχει,για σνακ κτλ. εχω λιγο μπλοκαρει οποια μπορει ας μου προτεινει τιποτα να δοκιμασω μπας και του αρεσει.:rolleyes:

σιγουρα παντως μην τον πιεσεις να φαει!!!!

εμεις για σνακ-για να μασουλαμε κυριως-τρωμε ψωμακι,σπιτικα κριτσινα,αγγουρακι....

να του προσφερεις φαγητο τις ωρες που τρωτε,και οσο φαει.εαν θηλαζει αρκετα,δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνεσαι,θα φαει οσο χρειαζεται!

τα δικα μας τωρα.....

τρωμε κατσικισιο τυρακι!!!ναι!!!!

δοκιμασα 4-5 μερες εγω πρωτα,απο ενα μικρο τοστακι-με δικο μου ψωμι,εννοειται-,και εδω και 4 μερες τρωει κ αυτος χωρις προβλημα!!!γιουπι!!!

ουτε εξανθηματα,ουτε σπυρακια,ουτε κοκκινιλες,ουτε μαυροι κυκλοι,ουτε συγκαματα,ουτε πρασινα κακα,ουτε αιμα,τιποτα!!!!

αχ,τι καλα,θα ανοιξει μια τεραστια γκαμα τροφων κ για εμας-επιτελους!!!!

φανταστειτε οταν εφαγα το τοστακι την πρωτη μερα,ενιωθα σαν να ετρωγα την καλυτερα σοκολατα.....!!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

ελίνα δεν του δοκιμάζεις ψωμί στο δούρνο με λίγο ελαιόλαδο από πάνω ή αβοκάντο ή μπανάνα που είναι μαλακά; καλή λύση είναι και οι ρυζογκοφρέτες ή και αυτές με το καλαμπόκι. άλλη εναλλακτική στικάκια από μπρόκολο ή κουνουπίδι. δεν μου έρχεται τώρα κάτι άλλο, θα σκεφτώ και θα επανέλθω

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Ευχαριστω κοριτσακια για τη βοηθεια!οποια αλλη ιδεα εχετε περιμενω!!!Αβοκαντο και μπανανα τρωει στη φρουτοκρεμα,σκετο το αβοκαντο δεν του αρεσει,του ξεκινησα και κατι αλλο ,τηγανιτα με αλευρι ντινκελ και καλαμποκαλευρο και βαζω βουτυρο καρυδας και του αρεσει,θελω να φτιαξω και σπιτικη μαρμελαδα μηλο χωρις ζαχαρη να του βαζω λιγη απο πανω καθως μελι δεν μας αφηνει ακομη ο παιδιατρος λογω της αλλεργιας...

Αυτα τα κριτσινια και τα στικς που λετε μπροκολο κτλ που τα βρισκετε?ετοιμα?Καλη ιδεα και το ψωμακι στο φουρνο με ελαιολαδο

DlkKp2.png

aoJjp3.png

τα δικα μας τωρα.....

τρωμε κατσικισιο τυρακι!!!ναι!!!!

δοκιμασα 4-5 μερες εγω πρωτα,απο ενα μικρο τοστακι-με δικο μου ψωμι,εννοειται-,και εδω και 4 μερες τρωει κ αυτος χωρις προβλημα!!!γιουπι!!!

ουτε εξανθηματα,ουτε σπυρακια,ουτε κοκκινιλες,ουτε μαυροι κυκλοι,ουτε συγκαματα,ουτε πρασινα κακα,ουτε αιμα,τιποτα!!!!

αχ,τι καλα,θα ανοιξει μια τεραστια γκαμα τροφων κ για εμας-επιτελους!!!!

φανταστειτε οταν εφαγα το τοστακι την πρωτη μερα,ενιωθα σαν να ετρωγα την καλυτερα σοκολατα.....!!!!!

πολυ ευχαριστα νεα ,συγχαρητηρια ,ειναι σημαντικο να γραφονται για να περνουν κουραγιο και οι υπολοιπες μαμαδες

τωρα ο δικος μου ο μικρος που σε μια εβδομαδα κλεινει τους εντεκα μηνες τρωει γυρω στις 10 κουταλιτσες σουπα ,ουτε φρουτοκρεμες, ουτε κρεμουλες ,μονο καμια φορα λιγο μπροκολο η κουνουπιδι ,δεν ξερω πια τι να του δωσω:(:(:(:( ,εκτος απο το γαλα μου

αν και πρεπει να πω οτι ενω τρωω καμια φορα κατι απαγορευμενο δεν φαινεται να τον πειραζει

ειδωμεν....

γεια σας και απο μενα!σας παρακολουθω ανελειπως! εμεις προσπαθησαμε να αλλαξουμε το γαλα απο νεοκειτ σε αλθερα, αλλα γεμισε ο μικρουλης ατοπικη δερματιτιδα.τωρα περιμενουμε να περασουν λιγες μερες, μηπως εφταιξε η ανοιξη και οχι το γαλα και θα του το ξαναδοκιμασω τη Δευτερα. Παρολο που του εχουμε σταματησει το αλθερα δεκα μερες περιπου, η ατοπικη δεν του εχει περασει, ειναι γεματος σπυρακια.

εχθες πηγαμε στην παιδικη χαρα, ολα τ απαιδακια εκει μασουλουσανε διαφορες βλακειες και ο δικος μου ζηλεψε αρκετα....πως αντιμετωπιζετε το θεμα αυτο?εσεις που εχετε μεγαλυτερα παιδακια, τι κανετε?πως εξηγειτε?θα καταλαβει?ειναι λιγο δυσκολο το θεμα...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...