Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορυπαντικά

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 385
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα πια μου μεγαλώσαμε και τρώμε φρουτόκρεμα, χορτόσουπα κτλ, κάθε φορά που λερωνόταν είτε σαλιάρα είτε ρούχο, πρώτα το έπλενα τοπικά με λίγο υγρό πιάτων και μετά το έβαζα στο πλυντήριο. Μια μέρα , που τον άλλαξε ο άντρας μου, τα πέταξε όλα μέσα στον κάδο απευθείας, οπότε όταν έβαζα πλυντήριο και το είδα ήταν ήδη αργά και έτσι τα έπλυνα. Όταν τα έβγαλα έπαθα πλάκα, όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!Από τότε δεν κάνω διπλό κόπο, τα χώνω στο πλυντήριο και είναι super. Μετά και από αυτό, μόνο planet αγοράζω, και για εμάς και για το μωρό που έχει βγάλει νέα απορρυπαντικά που τα λέει baby planet.

Τα έχω χρησιμοποιήσει εγώ. Το ΛΟΚ για το σπίτι, το πράσινο απορρυπαντικό για τα πιάτα και έχω επίσης χρησιμοποιήσει μαλακτικό και απορρυπαντικό για τα ρούχα. Καθαρίζουν πολύ καλά τα ρούχα και είναι πολύ μαλακά, χωρίς έντονη έως και καθόλου μυρωδιά από αρώματα κτλ. Απλά μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι οικολογικά ή χωρίς χημικά εννοείται. Απλά δεν έχουν αυτά τα έξτρα συστατικά που αφήνουν στα ρούχα ή το σπίτι ωραίες μυρωδιές γι'αυτό και τα προτίμησα.

Επίσης το πράσινο απορρυπαντικό για τα πιάτα καθαρίζει και αυγά ή ψαρίλες από τα πιάτα χωρίς να αφήνει δυσάρεστες μυρωδιές.

Αυτά...

AMWAY ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση διοτι με 2 παιδια που εχουν ατοπικη δερματιτιδα και φουλ αλλεργιες απαπα...φουντωσαν αμεσως ...ΣΩΘΗΚΑ με τα planet απο τα οποια μου στελνουν κουπονια και παω στα καρφουρ οταν εχει 25% +κουπονι και μου βγαινουν μια χαρα..

ειμαι πολυ ευχαριστημενη..

να σημειωσω οτι τα AMWAY τα πηρα απο εναν φιλο που με ειχε πριξει ελαφρως για να τον στηριξω αλλα για την δικη μου πολυ αλλεργικη οικογενενεια ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ..σε καποιους αλλους ισως ειναι οκ.

Διαφημίσεις

ετοιμαζομαι και γω για τα καρυδοσπουνα.....και για ολο το σετ μαλλον...και μπαλακια και αιθερια....ελπιζω να μην επηρεασει την δερματιτιδα του των παιδιων...

• 2 εβδομάδες μετά...

Πήρα κι εγώ soap nuts τα βρήκα όταν έψαχνά κάτι αγνό για να πλένω τις βαμβακερές πάνες που ετοιμάζομαι να παραγγείλω... αυτό που παρατήρησα είναι οτι στα λευκά φανελάκια δεν φεύγει η κιτρινίλα στο λαιμό και στις μασχάλες... να διευκρινήσω οτι προσθέτω μια κουτ σουπ σόδα στη θήκη απορ και αντί μαλακτικού εδώ και καιρό χρησιμοποιώ ξίδι. επίσης έχω και τα μπαλάκια.....

Πάντως και με πολλά συμβατικά απορ μου είχε τύχει να μη βγαίνει η κιτρινίλα αυτή.... έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

• 1 month later...

Δεν θυμάμαι που είδα οτι για το κιτρίνισμα στις μασχάλες στα φανελάκια ευθύνεται το αποσμητικό και οι μύκητες.... οπότε πρέπει να μουλιάζουμε αυτά τα σημεία σε ξίδι πριν τη πλύση... Τώρα που πήρα καινούρια φανελάκια θα το δοκιμάσω και θα σας πω...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Για πρώτη φορά πήρα το αρκάδι το πράσινο για τα ρούχα της κόρης μου. ρε κορίτσια κάθε φορά που το βάζω στο πλυντήριο τρελένομαι στο φτέρνισμα. Μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυυυυύ φτέρνισμα! και για κανένα μισάωρο μετά με ''τρώει'' η μύτη μου:rolleyes: Δεν το αντέχω λέμε! πρέπει να προμηθευτώ καμιά μάσκα πριν το πλησιάσω. Συνέβη και σε καμιά αλλη κοπέλα ή έχει πρόβλημα η μύτη μου?:P

Βίκυ, ναι και σε μένα συνέβη, τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για να καθαρίζω τις βεράντες, μην πάει χαμένο... επέστρεψα στα συμβατικά απορρυπαντικά ρούχων.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Εμένα με πιάνει βήχας από το αρκάδι, γιατί σηκώνεται ένα συννεφάκι κάθε φορά που ανοίγω το πακέτο.

Από τότε που το άδειασα στη συσκευασία από ένα οικογενειακό παγωτό, δεν σηκώνεται το συννεφάκι, γιατί δεν κουνιέται πολύ και σταμάτησα να βήχω.

Βίκυ, ναι και σε μένα συνέβη, τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για να καθαρίζω τις βεράντες, μην πάει χαμένο... επέστρεψα στα συμβατικά απορρυπαντικά ρούχων.

οχι οτι εγώ έχω οικολογικές ευαισθησίες:oops::oops::oops::oops:απλώς η κόρη μου έπαθε μια ατοπική δερματίτιδα και απο τότε τα πάιρνω όλα υποαλλεργικά. έπαιρνα το Persil 1-6 ετών αλλά επειδή δεν είχε εκείνη τη μέρα στο σούπερ και είχα ξεμείνει εντελώς το βρήκα και το πήρα αλλά δεν το ξαναπαίρνω.....

Ηθελα καιρό να γράψω για οικονομία στα απορρυπαντικά αλλα όλο το ξεχνούσα...ελπίζω να μη με κράξετε αλλα εδώ και καιρο χρησιμοποιώ καθαρ. πατώματος, χρωμοπαγίδες και μαλακτικό από τα Jumbo. Μια χαρα ευχαριστημένη είμαι. Τώρα πήρα και το ενισχυτικό πλύσης αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό. και για απορρυπαντικό σκόνη παίρνω το drolio του ακλαβενίτη, ωραιότατο!!! Για τη μικρή βέβαια μόνο Proderm αλλά για εμάς κάνω και τα στραβά μάτια.....

Οσο για το αρκάδι επειδη το πάθαινα κι εγω ρώτησα και μου είπαν ότι θα πρέπει να το διαλύσεις σε καυτό νερό και μετά να το ρίξεις στο πλυντήριο γιατί αλλιώς κολλάει και στους σωλήνες.

• 1 month later...

ποιο απορυπαντικο χρησιμοποιειτε?ξερω οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα και τα φθηνα που εχω παρει δεν ειχαν αποτελεσμα-οποτε τα ξαναπλενω ειδικα με τα ρουχα των μωρων.....εσεις τι χρησιμοποιειτε?

τωρα πηρα και το vanich υγρο και το βαζω μεσα και ειδα διαφορα...

λετε την επομενη να παρω το ακριβοτερο να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Διαφημίσεις

Του μωρου ακομα με προδερμ. αλλα για μας παιρνω τις προσφορες. οποιο εινια σε προσφορα και συμφερει πραγματικα αυτο παιρνω. πηρα και το εσεξ και το νεοματ. συνηθως αυτα. για το γαριασμα στα ρουχα εχω καταληξει οτι φταιει το πλυντηριο και οχι το απορρυπαντικο (αν και του μωρου δεν γαριαζουν). γιατι στη θεσσαλονικη με τα ιδια πορρυπαντικα τα ρουχα δεν γαριαζουν. τι να πω. μηπως εγω δεν τα πλενω καλα;

Χρησιμοποιω το ΟΜΟ το υγρο και την σκονη ειδικα με το υγρο επειδη εχει αιθερια ελαια δεν χρειαζεται μαλακτικο.Το αρωμα του ειναι φοβερο.Τωρα για δυσκολους λεκεδες τα μουλιαζω σε vanish υγρο και για ακομα πιο δυσκολους το σπρευ.Οι συγκεκριμενοι λεκεδες δεν εβγαιναν ουτε και με τα πιο ακριβα.

nSRtp3.png

το ομο το παιρνω και εγω. και εγω το εχω κομμενο το μαλακτικο προ πολλου.

να ρωτησω κατι για το βανις; το βαζετε στο πλυντηριο μονο στα λευκα ή σε ολα; και το βαζετε στη θηκη οπως το μαλακτικο; εινια καλο; να το παρω ή θα πανω χαμενα τα λεφτα;

το ομο το παιρνω και εγω. και εγω το εχω κομμενο το μαλακτικο προ πολλου.

να ρωτησω κατι για το βανις; το βαζετε στο πλυντηριο μονο στα λευκα ή σε ολα; και το βαζετε στη θηκη οπως το μαλακτικο; εινια καλο; να το παρω ή θα πανω χαμενα τα λεφτα;

Ειναι πολυ καλο το vanish.Eγω δεν το εχω βαλει ποτε στο πλυντηριο μαζι με το απορρυπαντικο το χρησιμοποιω ως εξης. Ειτε μουλιαζω τα ρουχα τα ξεβγαζω και μετα πλυντηριο ειτε απευθειας σε στεγνο υφασμα πανω στο λεκε το αφηνω οσο περισσοτερο μπορω μεχρι και μια ωρα και μετα πλυντηριο.

nSRtp3.png

εγώ παίρνω ή skip ή καμμιά φορά ariel (κυρίως το πρώτο γιατί θεωρώ ότι είναι πιο δυνατό), όταν είναι σε προσφορά πχ τώρα το skip που πήρα (με φρεσκάδα άνοιξης) το πήρα 11? ..μαλακτικό δεν βάζω ούτε εγώ, μου αρέσει να μυρίζουν διακριτικά από το απορρυπαντικό και όχι να μπουκώνω

Ειναι πολυ καλο το vanish.Eγω δεν το εχω βαλει ποτε στο πλυντηριο μαζι με το απορρυπαντικο το χρησιμοποιω ως εξης. Ειτε μουλιαζω τα ρουχα τα ξεβγαζω και μετα πλυντηριο ειτε απευθειας σε στεγνο υφασμα πανω στο λεκε το αφηνω οσο περισσοτερο μπορω μεχρι και μια ωρα και μετα πλυντηριο.

κι εγω το παιρνω το vanish το ροζ που ειναι για ολα τα ρουχα ,οχι μονο τα λευκα.Το βαζω μαζι με το απορρυπαντικο και το βρισκω ππαααρα πολυ καλο!ακομη και με χαζα απορρυπαντικα ,τα ρουχα πλενονται πολυ καλα και σους 30 !το μονο του μειονεκτημα ..ειναι πολυ ακριβο:mad: αλλα συχνα υπαρχουν προσφαρες

εγώ πάντως που πλένω με τα σαπουνοκάρυδα είμαι παντελώς δυσαρεστημένη :(

Τα χρησιμοποιώ να τελειώσουν και μετά στο καλό! Πήρα και το αρκάδι αλλά και μένα με πιάνει φτέρνισμα. Προσεχώς γυρνάμε στα συμβατικά λοιπόν! Προτιμώ βέβαια το πλανετ ή κάποια ελληνική μάρκα και όχι αριελ και σκιπ.

Καλά αυτό το ενισχυτικό πλύσης του αριελ εντελώς μάπα! Μ' αρέσει που έχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων η φολα! Vanish βάζω καμιά φορά γιατί αναγκάζομαι και πλένω τα ίδια ρούχα δεύτερη φορά αν δεν καθαρίσουν με τα soap nuts.

εγώ πάντως που πλένω με τα σαπουνοκάρυδα είμαι παντελώς δυσαρεστημένη :(

Τα χρησιμοποιώ να τελειώσουν και μετά στο καλό! Πήρα και το αρκάδι αλλά και μένα με πιάνει φτέρνισμα. Προσεχώς γυρνάμε στα συμβατικά λοιπόν! Προτιμώ βέβαια το πλανετ ή κάποια ελληνική μάρκα και όχι αριελ και σκιπ.

Καλά αυτό το ενισχυτικό πλύσης του αριελ εντελώς μάπα! Μ' αρέσει που έχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων η φολα! Vanish βάζω καμιά φορά γιατί αναγκάζομαι και πλένω τα ίδια ρούχα δεύτερη φορά αν δεν καθαρίσουν με τα soap nuts.

ναι ειναι μαπα....κριμα τα λεφτα που εδωσα.

και εγω το Vanish επερνα και ειπα να δοκιμασω το Αriel αλλα τσαμπα τα λεφτα μου:(:(:(!!!!

apHGp3.png

συμφωνω κι εγω οτι ειναι χαλια το ενισχυτικο πλυσης αριελ!οσο για το αρκαδι δοκιμασα αυτο που λεει ειδικα για πλυντηριο ,το φταρνισμα στανταρ αλλα και τα ρουχα μετα μυριζαν χαλια...ελαιοτριβειο...δε βαζω και μαλακτικο οποτε...

• 3 εβδομάδες μετά...

Αν χρησιμοποιησω οικολογικο, βιοδιασπωμενο ,μη αλλεργικο απορρυπαντικο για να πλυνω τα πρωτα βρεφικα ρουχαλακια ειμαι καλυμενη???:?:

Ή τα βρεφικα προδερμ, περσιλ κτλ ειναι καταλληλοτερα:?:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...