Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι μέρες θηλασμού πλησιάζουν στο τέλος?!?

Recommended Posts

(ναα δούμε πόσο θα γελάω τότε :lol: )

γέλα τώρα που μπορείς, μουχαχά :lol:

να σου πω πάντως, ότι καλύτερα που τα φέρνει έτσι η μικρή, γιατί θα συνηθήσει να μην θηλάζει ανάμεσα στα γεύματα, οπότε εσύ θα πηγαίνεις στη δουλειά σου χωρίς να ανησυχείς :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας.Εδώ και τέσσερις μέρες διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες σχετικά με το θηλασμό.θέλω να μπω στην παρέα σας και θα ξεκινήσω με τη δική μου εμπειρία.

Ο Αντώνης μου είναι πέντε μηνών και μέχρι τώρα τον θηλάζω αποκλειστικά.Σε δέκα μέρες θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα για δεύτερο πρωινό γεύμα και τέλος του μήνα θα βάλουμε και το απόγευμα το ρυζάλευρο-βανίλια σύμφωνα με την παιδίατρο.Όταν εδραιώσουμε αυτά τα γεύματα οι θηλασμοί θα γίνουν τρεις την ημέρα και ένας τη νύχτα (αφού τώρα θηλάζει πέντε φορές τη μέρα και μία τη νύχτα).

Μήπως είναι λίγο;Γιατί έχω διαβάσει εδώ στο forum κάποια (ας με συγχωρήσει που δε θυμάμαι ποιά αλλά είναι λίγο αργά και έχω ζαλιστεί λίγο) ενώ έδινε δύο γεύματα στερεά τροφή θήλαζε και πέντε φορές τη μέρα.

Επίσης τον τελευταίο μήνα δεν πήρε πολύ βάρος σε σχέση με τους προηγούμενους.Μήπως παίζει ρόλο που σε κάθε γεύμα τρώει και από τα δύο στήθη και λαμβάνει περισσότερα υγρά και γλυκόζη;(Συγχωρήστε μου αν δεν απομνημόνευσα καλά τους όρους ή παρανόησα κάτι που λέχθηκε σχετικό)

Έχω και άλλες μικροαπορίες αλλά σιγά-σιγά μη σας κουράσω από την αρχή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

eMzE.jpg.png

Κορίτσια γεια σας.Εδώ και τέσσερις μέρες διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες σχετικά με το θηλασμό.θέλω να μπω στην παρέα σας και θα ξεκινήσω με τη δική μου εμπειρία.

Ο Αντώνης μου είναι πέντε μηνών και μέχρι τώρα τον θηλάζω αποκλειστικά.Σε δέκα μέρες θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα για δεύτερο πρωινό γεύμα και τέλος του μήνα θα βάλουμε και το απόγευμα το ρυζάλευρο-βανίλια σύμφωνα με την παιδίατρο.Όταν εδραιώσουμε αυτά τα γεύματα οι θηλασμοί θα γίνουν τρεις την ημέρα και ένας τη νύχτα (αφού τώρα θηλάζει πέντε φορές τη μέρα και μία τη νύχτα).

Μήπως είναι λίγο;Γιατί έχω διαβάσει εδώ στο forum κάποια (ας με συγχωρήσει που δε θυμάμαι ποιά αλλά είναι λίγο αργά και έχω ζαλιστεί λίγο) ενώ έδινε δύο γεύματα στερεά τροφή θήλαζε και πέντε φορές τη μέρα.

Επίσης τον τελευταίο μήνα δεν πήρε πολύ βάρος σε σχέση με τους προηγούμενους.Μήπως παίζει ρόλο που σε κάθε γεύμα τρώει και από τα δύο στήθη και λαμβάνει περισσότερα υγρά και γλυκόζη;(Συγχωρήστε μου αν δεν απομνημόνευσα καλά τους όρους ή παρανόησα κάτι που λέχθηκε σχετικό)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΡΧΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΡΕΜΑ(ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΤΩΡΑ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ, 3 ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ?

Κορίτσια γεια σας.

Ο Αντώνης μου είναι πέντε μηνών και μέχρι τώρα τον θηλάζω αποκλειστικά.Σε δέκα μέρες θα ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα για δεύτερο πρωινό γεύμα και τέλος του μήνα θα βάλουμε και το απόγευμα το ρυζάλευρο-βανίλια σύμφωνα με την παιδίατρο.

καλως ηρθες στην παρεα μας

να σου ζησει ο Αντωνης!! :D

ξεκινατε πολυ νωρις την φρουτοκρεμα, τα μωρακια που θηλαζουν ξεκινανε μετα τον 6ο μηνα τις στερεες τροφες!!

γνωμη μου:μην του δωσεις βανιλια-ειναι τιγκα στη ζαχαρη και επιπλεον δεν του προσφερει τιποτα.

Όταν εδραιώσουμε αυτά τα γεύματα οι θηλασμοί θα γίνουν τρεις την ημέρα και ένας τη νύχτα (αφού τώρα θηλάζει πέντε φορές τη μέρα και μία τη νύχτα).

Μήπως είναι λίγο;

ναι ειναι λιγο γιατι δεν αντικαθιστας γευματα,αλλα συμπληρωνεις

Γιατί έχω διαβάσει εδώ στο forum κάποια (ας με συγχωρήσει που δε θυμάμαι ποιά αλλά είναι λίγο αργά και έχω ζαλιστεί λίγο) ενώ έδινε δύο γεύματα στερεά τροφή θήλαζε και πέντε φορές τη μέρα.

σχεδον ολες!!! :lol:

Επίσης τον τελευταίο μήνα δεν πήρε πολύ βάρος σε σχέση με τους προηγούμενους.Μήπως παίζει ρόλο που σε κάθε γεύμα τρώει και από τα δύο στήθη και λαμβάνει περισσότερα υγρά και γλυκόζη;(

αν θες να ρωτησεις σχετικα με το βαρος δες εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4828

εδω ειμαστε στη διαθεση σου! :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες !

Μην αγχωνεσαι για το βαρος εαν τους προηγουμενους μηνες η αυξηση ηταν καλη. εμενα που επερνε στην αρχη πολυ βαρος τωρα περνει πολυ λιγοτερο κ μου ειπε ο γιατρος πως υπαρχει περιπτωση 1 η κ 2 μηνες να μην παρει καθολου.

Κ

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Συγνωμη , συνεχιζω

Οσο για το ποτε θα ξεκινισει καποιο παιδακι κρεμα, κατα την γνωμη μου παντα, περα απ τους 5 η 6 μηνες δηλαδη, εγω πιστευω πως παιζει ρολο κ η ολη αναπτυξη του παιδιου .Εμενα δηλαδη που στους 5 μηνες ηταν 9.800 δεν το φοβηθηκα να περιμενω λιγακι αφου εχει καλο βαρος κ θα ξεκινισουμε στον 6ο. Φυσικα κ ο γιατρος ομως ξερει το ποτε πρεπει ενα παιδακι να αρχισει τις στερεες γιατι αυτος το παρακολουθει κ ξερει την πορεα της αναπτυξης του. Χωρις αυτο να σημαινει πως δεν υπαρχουν κ γιατροι που το εχουνε συστημα στον 5ο πχ ξεκιναμε στερεες χωρις να κοιταξουνε την ολη αναπτυξη του παιδιου.

Οσο για τον θηλασμο οσο ζηταει το παιδακι να δινεις χωρις νε μετρας χρονο θηλασμου και χωρις ωραριο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΡΧΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΡΕΜΑ(ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ) ΤΩΡΑ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ, 3 ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ?

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να μειώσω το θηλασμό ώστε σιγά-σιγά μέχρι το Γεννάρη να σταματήσω εντελώς.Τώρα έχει βάρος 7.100 και ύψος 70.Όχι ξένο γάλα δεν έχω δώσει.Άσχετο δυο φορές πήγα να δώσω λίγο χαμομήλι αλλά δεν ήπιε καθόλου και λέω ή δεν του άρεσε το χαμομήλι ή δεν πιάνει καθόλου μπιμπερό οπότε θα έχω πρόβλημα όταν θα σταματήσω να θηλάζω.Θα δείξει.

eMzE.jpg.png

ναι ειναι λιγο γιατι δεν αντικαθιστας γευματα,αλλα συμπληρωνεις

Δηλαδή αποπέντε γεύματα τη μέρα θα τρώει οχτώ;Με πιο σκεπτικό εγώ νόμιζα ότι αντικαθιστάς.

eMzE.jpg.png

Διαφημίσεις

Οσο για τον θηλασμο οσο ζηταει το παιδακι να δινεις χωρις νε μετρας χρονο θηλασμου και χωρις ωραριο.

Χωρίς πρόγραμμα νομίζω δεν θα μπορούσα.Εντάξει αν δω σε κάποιο γεύμα ότι δε φάει καλά ή θα τον συμπληρώσω μετά από λίγο ή θα δώσω το επόμενο γεύμα νωρίτερα.

Εμένα τώρα τρώει το πρωί γύρω στις 6 με 8 (ότι ώρα ξυπνήσει), μετά στις 10 με 11, το μεσημέρι 2 με 3, το απόγευμα 6 με 7, το βράδυ 10 με 11 και τη νύχτα ότι ώρα ξυπνήσει.

Τα επτά γεύματα δηλαδή πως θα είναι;Όλη μέρα θα τρώει;

eMzE.jpg.png

Sorry για τις πολλές εγγραφές αλλά ας μου πει κάποιος πως να γράφω

τάδε έγραψε

.............

Απάντηση .....

άλλος έγραψε

..........

Απάντηση.....

κ.λ.π

Δηλαδή και τώρα που δίνω έξι γεύματα το 24ωρο τα θεωρείτε λίγα; Ή απλά μεγαλώνοντας το μωρό να προσθέτεις;

eMzE.jpg.png

Μην αγχώνεσαι για το μπιμπερο και η δικια τα ιδια εκανε,ουτε καν πιπιλα δεν ηθελε να παρει.Και εγω χαμολμηλι τησ ειχα δωσει και δεν επινε αλλα τησ αρεσε πολυ το νερο.Επισης οταν ξεκινησεις μπιμπερο να παρεις και τησ chicco και της nuk.Εμενα της nuk πηρε.Εγω πιστευω οτι τα γευματα πρει να ειναι τα ιδια.Δηλ.Πρωι δεκατιανο μεσημερι απογευμα και βραδυ και εαν ξυπναει το βραδυ.Το δικα σου να ειναι 4 και βαλε το απογευμα την κρεμα.Ειμαι της αποψης να ξεκινησεις με ρυζαλευρο μετα βανηλια,φαριν λακτε και οτι αλλο δημιτριακο θελεις.Και μετα απο ολα αυτα φρουτο ή λαχανικο.οτι θελεις. [/code]

Sorry για τις πολλές εγγραφές αλλά ας μου πει κάποιος πως να γράφω

τάδε έγραψε

.............

Απάντηση .....

άλλος έγραψε

..........

Απάντηση.....

κ.λ.π

Δηλαδή και τώρα που δίνω έξι γεύματα το 24ωρο τα θεωρείτε λίγα; Ή απλά μεγαλώνοντας το μωρό να προσθέτεις;

΄

νομίζω πατάς quote, που βρίσκεται πάνω απ’το κείμενο σου, και μετά copy and paste. Κι εγώ ψιλομπερδεύομαι μ’αυτό. :oops:

Elvi, γειά σου, να χαίρεσαι το μωρό σου.

Τον πρώτο χρόνο του μωρού οι στερεές τροφές είναι συμπληρωματικές του θηλασμού. Δεν μειώνεις τους θηλασμούς εκτός κι αν το μωρό αντικαταστήσει από μόνο του κάποιον. Το ιδανικό θα ήταν να εναλλασεις γεύματα θηλασμού και στερεάς τροφής.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Τον πρώτο χρόνο του μωρού οι στερεές τροφές είναι συμπληρωματικές του θηλασμού. Δεν μειώνεις τους θηλασμούς εκτός κι αν το μωρό αντικαταστήσει από μόνο του κάποιον. Το ιδανικό θα ήταν να εναλλασεις γεύματα θηλασμού και στερεάς τροφής.

Ναι συμφωνώ, είναι ακόμα πολύ νωρίς να μειώσεις τους θηλασμούς. Για ποιό λόγο θέλεις να σταματήσεις μέχρι το Γενάρη; Γυρίζεις στη δουλειά; Θέλω αν πω, αν θέλεις να συνεχίσεις, υπάρχουν λύσεις. Αν είσαι σιγουρη οτι θέλεις να αποθηλάσεις ως τότε, μπορούμε και σ’αυτό να βοηθήσουμε.

Και εγω τον Γεναρη γυρναω στην δουλεια βρε κοριτσια , αλλα δεν θελω με τιποτα να σταματησω να θηλαζω!

Για πειτε μου εσεις οι εμπειρες τοτε το μωρο θα ειναι 10 μηνων και εγω θα λειπω απο τις 8 μεχρι 3:30 η 4:30 , δηλαδη θα το ταιζω τελευταια φορα το πρωι λογικα κατα τις 7 η 7:30 . Τι θα χρειαστει να κανω ? Θα χρειαστει να κανω τραπεζα γαλακτος για να περνει κ αλλο γαλα μεχρι να γυρισω η θα τρωει μονο στερεες?

Το ξερω ειναι λιγο νωρις αλλα αγχωνομαι και αν ειναι να χρειαστω τραπεζα σιγα σιγα πρεπει να αρχισω να εξοικοιωνομαι με θηλαστρα και να μαζευω λιγο γαλατακι.

μην αγχώνεσαι από τώρα ggeny, γιατί πρώτα πρέπει να δεις πώς θα τα πηγαίνει το μωρό σου με τις στερεές τροφές. Αν τα πηγαίνει μια χαρά, μπορεί και να μην χρειαστείς άντληση. Ξέχασε το θέμα μέχρι τον Οκτώβρη :D

Για πειτε μου εσεις οι εμπειρες τοτε το μωρο θα ειναι 10 μηνων και εγω θα λειπω απο τις 8 μεχρι 3:30 η 4:30 , δηλαδη θα το ταιζω τελευταια φορα το πρωι λογικα κατα τις 7 η 7:30 . Τι θα χρειαστει να κανω ? Θα χρειαστει να κανω τραπεζα γαλακτος για να περνει κ αλλο γαλα μεχρι να γυρισω η θα τρωει μονο στερεες?
Μην αγχώνεσαι από τώρα! το νινί σου θα είναι αρκετά μεγάλο και λογικά ναι! θα κάνει στέρεα γεύματα! Το δικό μας πρόγραμμα λίγο πολύ (και σε εκείνη την ηλικία αλλά και τώρα...)είναι 07:00 - 07:30 θηλασμός πριν φύγω για τη δουλειά, 10:30 φρούτόκρεμα (ή και αυγό ανάλογα με τον παιδίατρο) 13:30 φαγάκι ε, μετά η μαμά είναι στο σπίτι και θηλάζει! μέχρι να φάει γιαουρτάκι κλπ!! μην ανησυχείς λοιπόν! θέληση να υπάρχει και όλα γίνοντε!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ναι συμφωνώ, είναι ακόμα πολύ νωρίς να μειώσεις τους θηλασμούς. Για ποιό λόγο θέλεις να σταματήσεις μέχρι το Γενάρη; Γυρίζεις στη δουλειά; Θέλω αν πω, αν θέλεις να συνεχίσεις, υπάρχουν λύσεις. Αν είσαι σιγουρη οτι θέλεις να αποθηλάσεις ως τότε, μπορούμε και σ’αυτό να βοηθήσουμε.

Τον Απρίλη ξεκινάω δουλειά.Στην αρχή σκεφτόμουν να θηλάσω μέχρι 6 μηνών μετά το ανέβασα στους 9... δεν ξέρω ακόμα σίγουρα!!Απλά νομίζω μερικές φορές ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα (ψώνια-βόλτα για καφέ) να κλείσω ραντεβού με ένα γιατρό ή οτιδήποτε άλλο και με δεσμεύει και είμαι μες το άγχος κοιτάζοντας μονίμως το ρολόι για να επιστρέψω σπίτι ή θέλω να ξαναρχίσω το κάπνισμα :oops: (αυτό θα μου πείτε τι το θες )!Άλλες φορές λέω <μη κάθεσαι και σκέφτεσαι μ.....αηδίες εννοώ>.Θα δείξει! :!:

eMzE.jpg.png

elvi, με την εισαγωγή των στερεών σταδιακά θα χαλαρώσεις αρκετά, γιατί το μωράκι σου θα τρώει άλλα πράγματα και θα μπορείς να λείπεις πιο άνετα... Μην το σκέφτεσαι από τώρα :wink:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Απλά νομίζω μερικές φορές ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα (ψώνια-βόλτα για καφέ) να κλείσω ραντεβού με ένα γιατρό ή οτιδήποτε άλλο και με δεσμεύει και είμαι μες το άγχος κοιτάζοντας μονίμως το ρολόι για να επιστρέψω σπίτι ή θέλω να ξαναρχίσω το κάπνισμα :oops: (αυτό θα μου πείτε τι το θες )!Άλλες φορές λέω <μη κάθεσαι και σκέφτεσαι μ.....αηδίες εννοώ>.Θα δείξει! :!:

Ο θηλασμός δεν σε εμποδίζει να τα κάνεις όλα αυτά. Γιατί να είσαι μέσα στο άγχος; Απλά φεύγεις και κλείνεις και το κινητό, λίγες ώρες θα τα βγάλει πέρα αυτός που το κρατάει! Αν θέλεις να αντλήσεις αφήνεις δικό σου γάλα, αν δεν θέλεις το μωρό πίνει ξένο γάλα. Ένα μπουκάλι ξένο γάλα είναι πολύ καλύτερο από 6 μπουκάλια ξένο γάλα! :wink:

Επίσης, αν αρχίσεις το κάπνισμα διακόπτοντας το θηλασμό, εκθέτεις το μωρό στον κίνδυνο του καπνού που πάντα μένει στο δέρμα, στα μαλλιά, στα ρούχα και δεν του προσφέρεις καμία προστασία.

Αν αρχίσεις το κάπνισμα και συνεχίσεις το θηλασμό, μπορεί να το εκθέτεις στον καπνό αλλά του προσφέρεις και σημαντική προστασία.

Ο καπνός που εισπνέεται είναι βλαβερός για το μωρό και αυτόν θα τον έχει έτσι κι αλλιώς. Αν δεν μπορείς χωρίς τσιγάρο τότε είναι καλύτερα να συνεχίσεις το θηλασμό.

η αληθεια είναι οτι δεν ήξερα πού να το γράψω αυτό :oops: και ειπα να δοκιμάσω εδώ.

λοιπόν εμείς συνεχίζουμε να θηλά΄ζουμε κανονικά.

επίσης βγαίνουμε έξω κανονικά :cool: θηλάζω πρώτα και μετά βγαίνουμε,και η μικρη κοιμάται κι όλα καλά.

προχθες όμως δεν θηλασε οταν της πρόσφερα,μάλλον γιατί είχε φάει αργά κλπ,οπότε βγήκα λέγοντας στη γιαγιά οτι ΑΝ νομίσει οτι η μικρή πεινάει να της δώσει ΦΡΕΣΚΟ γάλα (θυμόμουν το οτι στον ενδέκατο κι έπειτα μπορούμε περιστασιακά να δώσουμε) έτσι,σαν πείραμα,κι αν θέλει να το πιεί. Εξάλλου ήμουν πολύ κοντά και δεν θα αργούσα να γυρίσω,αν χρειαζόταν ερχόμουν αμέσως με ένα τηλεφώνημα.

το αποτέλεσμα? δοκίμασε απο το μπιμπερό και φυσικα δεν ήπιε. Καθολου όμως. Κοιμήθηκε κανονικά.

δεν πεινούσε? πεινούσε αλλά προτίμησε να μην πιεί? :roll: (δεν το πιστεύω...το ένστικτο της επιβίωσης δε λέει οτι αν πεινάσει θα φάει??)

anyway...λετε να εχουμε πρόβλημα οποτε πρέπει να δωσουμε φρεσκο γαλα μετα τον αποθηλασμό??? θα δειξει...

ξέρω πως εχει ειπωθει οτι στον φυσικο αποθηλασμό δεν πειραζει κι αν το παιδι μετα δεν πιει γάλα,αλλα δεν μου ακουγεται υπεροχο...

...απλες σκεψεις...

anyway...λετε να εχουμε πρόβλημα οποτε πρέπει να δωσουμε φρεσκο γαλα μετα τον αποθηλασμό??? θα δειξει...

ξέρω πως εχει ειπωθει οτι στον φυσικο αποθηλασμό δεν πειραζει κι αν το παιδι μετα δεν πιει γάλα,αλλα δεν μου ακουγεται υπεροχο...

...απλες σκεψεις...

τις κάνω κι εγώ αυτές αν και δε θέλω να σκέφτομαι τις μέρες του αποθηλασμού! με πιάνει μελαγχολία! μάλλον εγώ είμαι ποιο εθισμένη από το μωρό μου! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...