Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοστος εγκυμοσύνης-τοκετου

ilonka19

Recommended Posts

Νομιζω οτι ολο το θεμα της φυσιολογικης γεννας εχει μεγαλοποιηθει

Δεν καταλαβαινω γιατι σε ολες τις υπολοιπες πςριπτωσεις εμπιστευομαστε τα επειγοντα των δημοσιων νοσοκομειων που πολλες φορες αντιμετωπιζουν σοβαροτατα περιστατικα και στο θεμα μιας φυσικης διαδικασιας οπως η γεννα αποφευγουμε εναν εφημερευοντα γυναικολογο που στην τελικη εχει πολυ μεγαλυτερη εμπειρια σε επειγουσες καταστασεις αρα οποιαδηποτε τροπη κιαν παρει μια φυσικη διαδικασια μπορει να την αντιμετωπισει και στην τελικη μπορει εκεινη τη στιγμη να ζητησει και την βοηθεια ενος συναδελφου που συνεφημερευει .

Αυτό που λες, το καταλαβαίνω, όμως υποτίθεται ότι επιλέγεις έναν γυναικολόγο, τις περισσότερες φορές, αρκετά χρόνια πριν μείνεις έγκυος κι όταν έρθει το μωράκι, συνήθως δεν τον αλλάζεις. Εκείνος είναι που γνωρίζει καλύτερα τον οργανισμό σου και το ιατρικό ιστορικό σου γενικότερα. Άρα, πώς είναι δυνατόν να σε παρακολουθεί πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να ρισκάρεις να γεννήσεις κάπου αλλού? Απλά μια απορία εκφράζω, δεδομένου ότι είμαι στους πρώτους μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης μου και δεν έχω λόγο να μην εμπιστεύομαι απόλυτα τον γυναικολόγο μου, ο οποίος θα είναι και ο μαιευτήρας μου. Είναι σε ιδιωτική κλινική (Μητέρα Κρήτης) και όταν πήρα τον τιμοκατάλογο στα χέρια μου, έπαθα ένα μικρό σοκ...Δυστυχώς για κάποιους η διαδικασία της γέννας είναι μια απλή εμπορική συναλλαγή, αλλά ποια από εμάς θα διακινδύνευε την ψυχούλα που μεγαλώνει μέσα της, αναζητώντας την τελευταία στιγμή, μια πιο οικονομική λύση? :confused:

squsqusvi20100923_2_My+child+is.png

Melenie mou, eisai i zoi mas!!!

oOjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

natasaki μου μαλλον δεν διαβασες το τελος του μηνυματος μου γιατι το εκανες παραθεση τη στιγμη που εγω εκανα επεξεργασια και το συμπληρωνα.

μολις βρω χρονο θα σου απαντησω .

Αυτό που λες, το καταλαβαίνω, όμως υποτίθεται ότι επιλέγεις έναν γυναικολόγο, τις περισσότερες φορές, αρκετά χρόνια πριν μείνεις έγκυος κι όταν έρθει το μωράκι, συνήθως δεν τον αλλάζεις. Εκείνος είναι που γνωρίζει καλύτερα τον οργανισμό σου και το ιατρικό ιστορικό σου γενικότερα. Άρα, πώς είναι δυνατόν να σε παρακολουθεί πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να ρισκάρεις να γεννήσεις κάπου αλλού? Απλά μια απορία εκφράζω, δεδομένου ότι είμαι στους πρώτους μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης μου και δεν έχω λόγο να μην εμπιστεύομαι απόλυτα τον γυναικολόγο μου, ο οποίος θα είναι και ο μαιευτήρας μου. Είναι σε ιδιωτική κλινική (Μητέρα Κρήτης) και όταν πήρα τον τιμοκατάλογο στα χέρια μου, έπαθα ένα μικρό σοκ...Δυστυχώς για κάποιους η διαδικασία της γέννας είναι μια απλή εμπορική συναλλαγή, αλλά ποια από εμάς θα διακινδύνευε την ψυχούλα που μεγαλώνει μέσα της, αναζητώντας την τελευταία στιγμή, μια πιο οικονομική λύση? :confused:

Με κινδυνο να ξεφυγω απο το θεμα γιατι αφορα αποκλειστικα το κοστος <υπαρχουν τοπικ οπου εχουν ασχοληθει με τον τοκετο σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο> natasakiθα σου πω οτι

και στο δημοσιο νοσοκομειο τη στιγμη που θα πας θα σου παρουν το ιστορικο σου και θα εχεις φυσικα μαζι σου και ολο τον προγεννητικο ελεγχο

ναι η διαδικασια της γεννας ειναι μια εμπορικη συναλλαγη και το αν αντεχεις να την δεχτεις η οχι ειναι ενα θεμα,εγω π.χ ζοριζομαι πολυ να το δεχτω ,για οποιαδηποτε αλλη επεμβαση που πραγματικα θελει καλο γιατρο αποδεδειγμενα οπου και αν ειναι θα παω και θα πληρωσω οσο χρειαζεται,<σε ιδιωτικη κλινικη εννοω> ,αλλα για μια φυσιολογικη διαδικασια που ειναι συνηθως η γεννα .........

απο την αλλη και οι ιδιωτες γιατροι πρεπει να ξεγεννανε καπου και φανταζομαι οι αμοιβες τους ξεφευγουν κυριως Αθηνα -Θεσνικη γιατι δεν θελουν να πληρωθουν λιγοτερο απο οτι πληρωνεται η κλινικη αφου στην τελικη την περισσοτερη δουλεια την κανουν αυτοι ενω η ιδια η κλινικη σου προσφερει απλα χωρο για να γεννησεις .

Ναι πρεπει να σου πω οτι υπαρχουν πολλες γυναικες που γεννανε στις εφημεριες στα δημοσια νοσοκομεια γιατι απλα δεν εχουν να πληρωσουν ε και καποιες αλλες απο επιλογη καθαρα χωρις να υπαρχει οικονομικο προβλημα

βασικα για να γεννησεις στα επειγοντα δεν πρεπει να αισθανεσαι ανασφαλης για την εκβαση του τοκετου γιατι οταν εισαι θετικη ολα συνηθως πανε καλα οπου κιαν εισαι.

natasaki μου μαλλον δεν διαβασες το τελος του μηνυματος μου γιατι το εκανες παραθεση τη στιγμη που εγω εκανα επεξεργασια και το συμπληρωνα.

μολις βρω χρονο θα σου απαντησω .

Valeri έχεις δίκιο. Δεν είχα προλάβει να διαβάσω το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός σου, με το οποίο συμφωνώ, αφού ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε...Σε κάθε περίπτωση εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες, ότι καλύτερο!!!

squsqusvi20100923_2_My+child+is.png

Melenie mou, eisai i zoi mas!!!

oOjYp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια ονομαζομαι Μαρια και θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο σας θα γεννησει η εχει ακουσει τις τιμες για το Ιασω στη Λαρισα το οποιο θα λειτουργισει απο τις 22 -3 -2010

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 4/3/2010 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ , ΠΛΗΡΩΣΕ 2050?. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..

γεια σας εγω τελικα γεννησα στο ελενα 10-2 οπως ειχα πει και σε αλλο τοπικ ολα μαζι νοσοκομειο και γιατρος σε μονοκληνο δωματιο πηγαν 410 ευρω!τα υπολοιπα τα καλυψε το ικα

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησα (Γιαννιτσά Πέλλας, κοντά στο πατρικό μου) και δεν πλήρωσα τίποτα, επειδή ήταν Καισαρική, τα κάλυψε όλα το ΙΚΑ.

Δεν γλίτωσα βέβαια το "δωράκι" στον γιατρό, αλλά μιλάμε για 2-300 ευρώ, οπότε πάλι καλά να λέμε.

Τις εξετάσεις τις έκανα σχεδόν όλες (όσες άντεξα, γιατί από ένα σημείο και μετά σπάνε τα νεύρα σου) στο ΙΚΑ, δεν πλήρωσα τίποτα. Στο ΙΚΑ έγραφα και τα συμπληρώματα, στα οποία δεν έχεις καθόλου συμμετοχή.

Το μεγαλύτερο κόστος ήταν οι επισκέψεις στην ιδιώτη γιατρό, οι δύο μεγάλοι υπέρηχοι (απο 150? περίπου), εξετάσεις για γενετικά προβλήματα (150?) επίσης, .... και φυσικά ένα κατεπείγον χειρουργείο που έκανα, αλλά αυτό ήταν έκτακτο :) .

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

μεχρι 7 μηνων ημουν αποφασισμενη να γεννησω στο Ιασω....μου ζητησαν 3000 το μαιευτηριο και 3000 ο γιατρος.....τελικα γεννησα στο νοσοκομειο της Ροδου με τελικο λογαριασμο...430 ευρω κι εκανα και Καισαρικη παρακαλω.....η κουνιαδα μου που θα γεννησει Αθηνα,ενω ειχε αποφασισει για το Μητερα οπου ηταν κι αυτο πανακριβο,τελικα θα γεννησει στο Αλεξανδρα που ειναι το καλυτερο της Ελλαδος και θα πληρωσει 350 ευρω...ο κορυφαιος γιατρος εκει ζηταει και 1500 για παρτη του....(off the record) που περιλαμβανει ολη την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης και την γεννα.πιστευω δεν αξιζει με τιποτα η ιδιωτικη κλινικη αφου αν συμβει κατι(χτυπα ξυλο) σε πανε στο Αλεξανδρα ή το Ελενα...και στην επαρχια στο κρατικο νοσοκομειο...επισης οι τιμες που σου ειπα για Ιασω αφορουσε τετρακλινο και στριμωχτα η μια πανω στην αλλη..ενω στο νοσοκομειο ημουν σε μονοκλινο με κρεβατι αδειο για τον συνοδο και μπανιο δικο μου!!!!αυτα

Κορίτσια καλημέρα σας!!!!

Θα γεννήσω στο Ελενα με καισσαρική μέσω ταμείου ΟΑΕΕ , μήπως ξέρει καμιά κοπέλα να μου πει αν πληρώνω τα νοσήλεια εγώ και μετά απλά πέρνω το επίδομα απο το ταμείο μου και πόσο περίπου κοστίζει η καισσαρική στο Ελενα?

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου μετά απο συζήτηση μαζί του, μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη μας ενημέρωσε οτι το συνολικό κόστος για ενα Φ.Τ. είναι στα 2200Ε και σε περίπτωση που θα χρειαστεί χειρουργειό η τιμή πάει στα 2800Ε συμπεριλαμβάνοντας και την δική του αμοιβή!! Ακούω εξοφρενικές τιμές στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ομολογώ οτι δεν μετανοιώνω που έφυγα απο τα μεγάλα αστικά κέντρα για να ζήσω!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ / ΤΟΚΕΤΟΙ

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 9/11/2009

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ευρώ

ΒΒ ΟΙΚ.ΘΕΣΗ 38

ΒΒ 4 78

ΒΒ 3 190

ΒΑ 2 240

Α 1 405

ΛΟΥΞ 700

ΣΟΥΙΤΑ 1.000

ΜΕΝΝ ΑΠΛΗ - ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ 150 (πακέτο)

ΜΕΝΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 300 (πακέτο)

ΜΕΘ 650

TOKETOI

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

Ευρώ

ΒΒ 4 1.990 Δεν συμπεριλαμβάνεται :

ΒΒ 3 2.090 Αμοιβή Ιατρού

ΒΑ 2 2.850 Νάρκωση & Έξοδα Νάρκωσης

Α 1 5.200 Υγειονομικό Υλικό

ΛΟΥΞ 7.150 Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

ΣΟΥΙΤΑ 11.950 Φαρμακευτική Αγωγή

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1.550 Δεν συμπεριλαμβάνεται :

Αμοιβή ιατρού, ειδικές εξετάσεις νεογνού

Περιλαμβάνεται:

Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα

και συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 1.950 Δεν συμπεριλαμβάνεται :

Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται:

Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, επισκληρίδιος αναισθησία,

συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ (εφάπαξ μέχρι 4 ημέρες)

Ευρώ

ΒΒ 4 2.170 Δεν συμπεριλαμβάνεται :

ΒΒ 3 2.250 Αμοιβή Ιατρού

ΒΑ 2 2.990 Υγειονομικό Υλικό

Α 1 5.450 Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις

ΛΟΥΞ 8.150 Φαρμακευτική Αγωγή

ΣΟΥΙΤΑ 12.800

ΒΒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ 2.050 Δεν συμπεριλαμβάνεται :

Αμοιβή ιατρού

Περιλαμβάνεται:

Συγκεκριμένο Υγειονομικό Υλικό και φάρμακα, έξοδα αναισθησίας (γενική ή επισκληρίδιος),

συγκεκριμένες Εργαστηριακές & Ιατρικές Εξετάσεις και ειδικές εξετάσεις του νεογνού

Παρατηρήσεις

1. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα πρέπει, την ημέρα του Εξιτηρίου, να ελευθερώνουν το δωμάτιο το αργότερο μέχρι τις 12:00.

2.Οι ώρες επικεπτηρίου για του νοσηλευτικού ς ορόφους είναι: 10:00 π. μ.-13:00 μ. μ. και 18:00 μ. μ.-21:00 μ. μ.

3. Οι ασθενείς πού δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν στην αιτούμενη θέση λόγω μη ύπαρξης κρεβατιού και νοσηλεύονται σε άλλη θέση

θα επιβαρύνονται, για όσες ημέρες θα βρίσκονται εκτός θέσεως, διαφορά νοσηλίου ανά ημέρα, ως εξής:

Από ΒΒΟικονομική Θέση σε τετράκλινο 25 ?, σε τρίκλινο 35 ? , σε δίκλινο 50 ?.

Από 4κλινο σε τρίκλινο 20 ? και σε 2κλινο 50 ?

Από 3κλινο σε 2κλινο 40 ?.

4. Χρέωση συλλογής ομφαλοπλακουντιακού αίματος σε άσηπτο περιβάλλον: 350 ?.

5. Οι ανωτέρω τιμές είναι κατά προσέγγιση

Στον τιμοκατάλογο δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα κόστη:

1) Υγειονομικό υλικό

2) Εργαστηριακές και Ιατρικές εξετάσεις

3) Φάρμακα (στάνταρ αγωγή)

τα οποία ανέρχονται για τον φυσιολογικό τοκετό κοντά στα 730 ευρώ και για την καισαρική τομή κοντά στα 1.040 ευρώ και αφορούν και εσάς και το μωρό.

Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον ιατρικές πράξεις χρεώνονται επιπρόσθετα.

• Για την αμοιβή του γιατρού σας καθώς και της μαίας σας θα πρέπει να συνεννοηθείτε απευθείας με τους ίδιους.

• Η επισκληρίδιος μαζί με την αμοιβή του αναισθησιολόγου για το τετράκλινο και το τρίκλινο είναι περίπου ? 500 –στο φυσιολογικό τοκετό.

Στην περίπτωση της Καισαρικής Τομής οι τιμές είναι υπολογισμένες με γενική νάρκωση. Αν γίνει επισκληρίδιος, θα υπολογίσετε ? 300 επιπλέον.

• Η συλλογή βλαστοκυττάρων –όπως θα δείτε και στον τιμοκατάλογο- είναι ? 350. Η επεξεργασία και η φύλαξη ? 1.650.

• Δεν υπάρχουν συμβάσεις με ασφαλιστικές εταιρίες και ταμεία κοινωνικής ασφαλίσεως. Θα πάρετε από το μαιευτήριο όλα τα δικαιολογητικά που

χρειάζεστε για το επίδομα τοκετού.

εγώ έχω επιλέξει το δημόσιο νοσοκομείο θριάσιο. Μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη πήγα σε έναν γιατρό που μου είπε κάτι τιμές τρελές για το Μητέρα, δηλαδή 2500 ευρώ το νοσοκομείο και 1500 ο ίδιος με φ.τ γιατή με καισαρική αλλάζει η τιμή δεν θυμάμαι πόσο μου είπε, συν 40 για κάθε επίσκεψη όποτε άλλαξα μετά βρήκα κάποιον που δουλεύει στο δημόσιο νοσοκομείο και δεν πληρώνω τίποτα ούτε επισκεψεις ούτε τίποτα, θα μου πάρει αυτός 600 με τη γέννα είτε φυσικό είτε με καισαρική, και περίπου 400 το νοσοκομείο όπως μου είπε ο γιατρός και του νοσοκομείο τα παίρνω πίσω αφού έχω ασφάλεια ικα, επισκέψεις πάω στο νοσοκομείο και κάνω τα απογεύματα όταν εφημερεύει για να μη χάσω και μέρα απο τη δουλειά μου,παίρνω ένα τηλέφωνο και μου λέει εκείνος πότε μπορεί τα απογεύματα και μέχρι τώρα που έχω μπει στον 8, έχω πληρώσει μόνο 130έυρώ για αυχενική και 100 β επιπέδου, όλα τα άλλα τα κάνω με το ικα, δεν αργούν καθόλου, κλείνω ραντεβού μια μέρα πριν, την άλλη πάω για εξέταση και σε μια εβδομάδα παίρνω απαντήσεις, βέβαια δόξα το θεό μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα μου πάνε καλά, αυτά όσον αφορά τις τιμές, τώρα αν αργότερα προκύψει κάτι άλλο δεν ξέρω, αλλά με τα λεγόμενα του γιατρού μου τόσο θα πάει, θα δείξει.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ???

κανείς απο κύπρο? για Αρεταίειο?

Αττικο και Αρεταιειο ειναι Δημοσια. Αν κανεις καισαρικη δεν θα πληρωσεις τιποτα, αν ειναι φυσιολογικος τοκετος ποσο μπορει να παει? 300? Παρτε ενα τηλ.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΑΖΙ 2.300 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 1900 ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΝ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1500!!

Twh6p3.png

WWMCp3.png

κοριτσια τιμες για Θεσσαλονίκη ????Γέννησε καμια Γένεσις ή Γενική?

Γενναω κ εγω στη Γενικη κ μολις προχθες ρωτησα τον γιατρο μου για τις τιμες εκει.

Μου ειπε οτι ειναι περιοδος αλλαγης του τιμοκαταλογου κ μου συνεστησε να τηλεφωνησω σε 1-2 εβδομαδες που θα εχουν καταληξει στα ποσα.

Μου ειπε παντως οτι μαλλον θα υπαρχει εκπτωση 10% στο δευτερο παιδακι κ 20 στο τριτο.

Πριν απο 2 χρονια που γεννησα εκει παντως πληρωσα 1800 περιπου για δικλινο λουξ (δηλ με σαλονακι , περιπου 200 για αναισ8ησιολογο και 1500 για τον γιατρο ΦΤ

car150pb___.png

catcatabu20080306_-8_My+precious+is.png

εισαι ευχαριστημένη από την γενική?Το επισκεπτήριο είναι αυστηρό ή μπατε σκύλοι?το ρωταω γιατι ενω γενισαν εκει αρκετες φιλες πριν μερικα χρονια εμαθα προχθες οτι το επισκεπτηριο ειναι ελαστικο και απορησα.....Οταν φερνουν τα μωρακια βγαινουν ολοι έξω?σ ευχαριστω και ευχομαι με το καλο να φερεις στον κοσμο το νεο σου μπεμπακι,,,,,,εγω Ιουλιο..... εχω ακομη

καλημερα και απο μενα. ειμαι στη 15 βδομαδα κυησης και φυσικα εχω ξεκινηση να κανω κουμαντο στο θεμα μαιευτηριο. γενναω σε γνωστο ιδιωτικο της αθηνας ολες το ξερετε. ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ιδιο πραγμα που εγω θα το πληρωσω 4500 ευρω αλλες κοπελες να το πληρωνουνε 2500 σε αλλα ιδιωτικα μαιευτηρια. αναρωτιεμαι τελικα τι παραπανω πληρωνω εγω εκτος απο τα 730 ευρω σερβιετες και κατι μικροεξετασεις δικες μου και υποτιθετε του μωρου. θα μου πειτε πηγαινε αλλου κοπελα μου εμμμμ ευκολο ν ατο λες γιατρο πως αλλαζεις????

σε τετοιες εποχες που τα οικονομικα ειναι χαλια που γενικα ειμαστε ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ απλα δε μας το λενε ξεκαθαρα να πληρωνεις τριπλες τιμες... αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω κατι.......και φυσικα ολα αυτα χωρις τη πληρωμη του γιατρου... ο αντρας μου ειναι απο θεσσαλονικη και ουρλιαζει και χτυπιετε πως το ιδιο πραγμα σε ιδιωτικο νοσοκομειο πανω κοστιζεις 2500 ευρω και μαλιστα σε σουιτα η μονοκλινο κατι τετοιο οχι τρικλινο..... αντε ψαξε βρες ακρη.. τι να κανεις εκεινη την ωρα σα ....κας τα δινεις δε σκεφτεσαι τιποτε.

eHrnp2.png

xuOPp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...