Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκεφτομαι... φωναχτά...

Recommended Posts

ουπς λάθος έκανα και μπήκα . εσείς με αγχώσατε πιο πολύ τώρα!!!!

αντε να χαθείτε απογευματιατικα. γειααααααααααααααααααααααααα(χιχιχιχι)

Κάτσε ρε! Απολαμβάνω το come back της Μάρας! Μάρα = θεά! Τέλος!

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια ζουζουνα?χαχαχαχαχα.............λες ναντομορακι μου να γινω και εγω σαν την δικη μου μαμα και τζαμπα την κοροιδευω , αν υποψιαστω κατι τετοιο θα πεθανω :mrgreen: αχ μου εδωσε ολες τις ''υστεριες'' της λες να μου δωσει και αυτο.........

Εγώ πάντως είμαι σίγουρη πως θα γίνω σαν εκείνη, μέχρι και τις εκφράσεις της χρησιμοποιώ που παλιά μου την έδιναν στα νεύρα!....Πωπω, πακέτο,ε?

Βάλε Παναγία μου, το χέρι σου, να πάνε όλα καλά...!!

καλησπερα σε ολες σας!

ο λογος ο οποιος με εκανε να γραφτω στο φορουμ αυτο ειναι ολες αυτες οι σκεψεις που γραψατε παραπανω... σε 2,5 μηνες παντρευομαι τον καλο μου. ο μονος ανθρωπος ο οποιος με εκανε να θελω να παντρευτω. ο ανθρωπος ο οποιος με εκανε να θελω να γεννησω το παιδι του...

προσπαθειες ακομα δεν εχουμε ξεκινησει...

με τα μωρα γενικως δεν εχω καλες σχεσεις. τα φοβαμαι και με φοβουνται... με εκνευριζουν και τα εκνευριζω.... και υπομονη.... μηδεν

εχω ενα φοβο... για ολα. για την εγκυμοσυνη, για το μετα....

θα εχω καλη εγκυμοσυνη?

θα ειναι υγιες το μωρο?

θα το μεγαλωσω σωστα?

θα αντεξω?

ZOrwp3.png

Aπλα καλως ηρθες στο club, ολα αυτα που σκεφτεσαι και αναρωτιεσαι αν θα τα κανεις καλα ειναι η αρχη της μητροτητας!!!!!! Εγω να φανταστεις δεν ειχα πιασει ποτε μωρο μεχρι να κανω το δικο μου. Τα φοβομουνα και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να το νιωθουν και να με φοβουνται και αυτα. Κατι ομως τελικα σε ξεμπλοκαρει στο δικο σου παιδι και καταφερνεις να τα κανεις ολα αβιαστα και φυσιολογικα, στην αρχη γιατι πρεπει επειδη ειναι δικη σου αποκλειστικα ευθυνη το παιδι που εκανες και στη συνεχεια γιατι θελεις ολα να τα κανεις για παρτη του!!!!!!!

Α ξεχασα να πω καλο χειμωνα γιατι μολις επιστρεψαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...