Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκεφτομαι... φωναχτά...

Recommended Posts

Δεν υπαρχει παρεξηγηση,ματακια μου,εφ'οσον καταλαβα λαθος.Παρεξηγηση θα υπηρχε εαν ειχα καταλαβει σωστα και αν αυτη την διαπιστωσει την ειχες κανει εσυ και οχι καποιος επιστημονας.Αυτος πρεπει να παρεξηγηθει.Εκτος εαν ειναι συγγενης σου.Εχει γουστο :lol::lol:.Λες να κολλαει εδω το "Καλυτερα να μασας,παρα να μιλας?".Πακετο θα φαω!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που εχω καταλαβει εγω απο την μικρη εμπειρια μου ως μαμα και κατα την διαρκεια των χρονων που δεν μπορουσα να κανω παιδι ειναι οτι οσο πιο πολυ αγωνιας για την εννοια της μητροτητας και ψαχνεσαι μεσα σου για το αν εισαι ετοιμη, για το αν θα τα καταφερεις, τοσο πιο πολλλες πιθανοτητες εχεις να βρεις την ισορροπια σου με το παιδι. Ο ρολος της μητερας δεν ειναι μια κατασταση που ειτε την εχεις οικια ειτε οχι. Ειναι ενας συνεχης αγωνας για να εξελισσεσαι εσυ σαν ανθρωπος και ταυτοχρονα να εξελισσεις μια νεα ζωη και να φτιαξεις μια προσωπικοτητα. Εχοντας παντα στο πισω μερος του μυαλου οτι μεγαλωνεις ενα αετοπουλο που πρεπει να του δωσεις ολα τα εφοδια για να μπορει καποια μερα να πεταξει μονο του να ανοιξει τα φτερα του και να το δεις να ελευθερο δυνατο και ανεξαρτητο να σε αποχαιρετα για να φτιαξει τη ζωη του και να κυνηγισει τα δικα του ονειρα.

Εχοντας παντα στο πισω μερος του μυαλου οτι μεγαλωνεις ενα αετοπουλο που πρεπει να του δωσεις ολα τα εφοδια για να μπορει καποια μερα να πεταξει μονο του να ανοιξει τα φτερα του και να το δεις να ελευθερο δυνατο και ανεξαρτητο να σε αποχαιρετα για να φτιαξει τη ζωη του και να κυνηγισει τα δικα του ονειρα.

Σε ολο το ζωικο βασιλειο οταν ο απογονος σταθει στα ποδια του την κανει με ελαφρα πηδηματακια και παει να βρει την τυχη του.. Μονο οι ψυχικα αρρωστοι και οι Ελληνες παραμενουν στα βρακια της μανας τους....

Τι εννοεις οταν λες οτι θα με αποχαιρετησει ο κανακαρης??:evil: Να παει που ε?? Δεν πιστευω να εννοεις οτι θα βρεθει καμια ξετσιπωτη να μου τον παρει.. Εδω πηγα και καταταγηκα στο στρατο για να εχει σιγουρο βυσμα το παιδι οταν θα παει φανταρος..:lol: Α δεν θελω τετοια και συγχιζομαι νυχτιατικα..

Αυτος βλεπει καλυτερα(σκεφτομαι)και λεει αυτη τι παρακαλαει αφου ειναι αναξια ας το παρω πισω?καλα εχω φτασει στα ορια της παρανοιας δεν το συζητω...

Ναι εχεις φτασει.. και λες οτι θες..:lol:

Πολυ καλη μου φιλη που εχει ενα κοριτσακι 8 χρ. πριν 2 χρονια αποφασισε να κανει 2ο. Μετα απο δυο παλλινδρομες τωρα ειναι σχεδον ετοιμη να γεννησει.. τι εκανε ο θεος? Της εδωσε ενα το μετανιωσε και τα αλλα τα πηρε πισω αλλα τελικα το ξαναμετανιωσε και τωρα της δινει αλλο ενα? Μην ακουω τετοια τετοια κοριτσακι μου.. Αυτα ειναι τυχαια γεγονοτα. Αν ο Θεος καθοταν να κοιταει ποια ειναι καταλληλη να γινει μανα και ποια οχι δεν θα ειχαμε ακουσει ποτε για κακοποιησεις ανηλικων, για εγκατελειμενα παιδια κλπ κλπ.. και ο πληθυσμος της Γης θα ηταν κατα 99% λιγοτερος απ΄οτι ειναι σημερα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κοριτσια ,εγω νομιζω οτι δεν εχει νοημα να καθεσαι να αναλυεις γιατι θες να κανεις παιδι και να αναρωτιεσαι ποτε θα εισαι ψυχικα ετοιμη και εαν εχεις συνειδητοποιησει το βαθυτερο νοημα της υπερβασης της ανθρωπινης φυσης ..ασπρα κορακια ,μαυρια κορακια και τριχες κατσαρες.

Η μαμα μου ,η γιαγια μου,οι θειες μου ,οι ξαδερφες μου ,ολες οσες εχουν κανει παιδια οταν τους "εκατσε" (δηλαδη οχι οπως εγω με τον αντρα μου που το παλευουμε εναν χρονο με επεμβασεις,εξετασεις γιατρους κπλ),ξεραν τι τους περιμενε? το αντιμετωπισαν οπως ολος ο κοσμος,φυσιολογικα (οχι σαν να ειναι κατι τρομαχτρικο που ερχεται να απειλησει την καθημερινοτητα τους) .Σιγα το πραγμα,δεν ηρθαν και οι εξωγηινοι.

Πιστευω οτι επειδη ειναι μεσ την φυση του ανθρωπου η τεκνοποιηση δεν ειναι κατι τρομερο,ουτε οι βλακειες οτι το παιδι θα σου αλλαξει οοολη την ζωη κλπ στεκουν.

ΟΟΟΟλος ο κοσμος σ' ολη την υφηλιο κανει παιδια (χωρις να το υπεραναλυει ) και κανεις δεν επαθε ποτε τιποτα απο αυτο ,δηλαδη ελεος, ποσο εγωκεντρικος μπορει να ειναι καποιος που πιστευει οτι ολα περιστεφονται γυρω απο τον εαυτουλη του και απο το εαν θα παει ταξιδι το καλοκαιρι?Βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι ελεγα οταν παντρευτηκα : ααα..πρωτα θα αλλαξω δουλεια και μετα θα κανω παιδι (που να ξερα..).

Γνωριζω ζευγαρι που λογω δουλειας ζουν σε αλλη χωρα ο ενας απο τον αλλον και οταν η κοπελα εμεινε εγκυος φυσικα το κρατησαν και απλα χωρις να το πολυσκεφτουν προσαρμοσαν αναλογα την ζωη τους.Επισης ζευγαρι που μετα απο λιγους μηνες γνωριμιας λογω απροσμενης εγκυμοσυνης παντρευτηκαν.Σιγα τα αυγα....εαν εισαι ισοροπημενος ανθρωπος ,θα μεγαλωσεις ισοροπημενο παιδι ασχετως το ποτε και πως θα ερθει αυτο. Εαν εισαι η Βατιδου ακομα και να γνωριζεις στην "καταλληλη ηλικια" τον¨" ευκαταστατο μεγαλοδικοικηγορο", μετα απο 2 χρονια "ωριμης"σχεσεις να προχωρας σε γαμο και οταν ερθει η "καταλληλη ωρα"να τεκνοποιεις παλυ σκα... θα τα κανεις και τα παιδια θα την πληρωσουν(αλλα και παλι ποια ειμαι εγω που θα κρινω μια μανα?)

Με αλλα λογια,πιστευω οτι πιο εγωιστικο ειναι να πολυσκεφτεσαι ποτε ,πως και γιατι θα κανεις παιδια παρα το να τα περιφερεις σαν αξεσουαρ (στο κατω κατω ολες οι μανες πιστευουν οτι τα δικα τους παιδια ειναι τα καλυτερα)

Διαφημίσεις

Λοιπόν...διάβασα τι απόψεις σας...με άλλες συμφωνούσα με άλλες διαφωνούσα...σε πολλά σημεία σκέφτηκα...δίκιο έχει η μια δίκιο εχει και η άλλη...

Αυτό που εγώ πραγματικά όμως νιώθω είναι ότι για να κάνεις ένα παιδί δεν κοιτάζεις τίποτα άλλο παρά να μπορείς να του προσφέρεις όλη την αγάπη και φροντίδα που αυτό χρειάζεται.

Δεν με αφορά πως μεγαλώνει κάθε μάνα το παιδί τη η για ποιο λόγω το έκανε ..δεν είμαι εγώ άξια να κρίνω κανέναν…δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος ..αυτό που ξέρω είναι πως όταν με το καλό κάνω ένα παιδάκι θα προσπαθήσω με όλο μου το είναι να το κάνω ευτυχισμένο.

Δεν πιστεύω πως τα δυο αγγελούδια που δεν κατάφερα να κάνω δεν το ήθελε ο Θεός Πιστεύω πως ο τρόπος ζωης η κάποιο πρόβλημα που εχω ..η κάποιο τυχαίο γεγονός μου τα πήρε…

Δεν κατακρίνω και δεν ζηλεύω καμία μάνα η καμία κοπέλα που αυτή είναι έγκυος ενώ εγώ όχι…εύχομαι να είναι όλες του γερές και ευτυχισμένες για να μπορέσουν να μεγαλώσουν το παιδάκι τους…

Είμαι σίγουρη πως και εγώ θα έρθει η στιγμή που θα κρατήσω αγκαλιά τον Άγγελο μου…

Ποτέ δεν γνωρίζεις ποτε εισαι ετοιμη να κανεις ένα παιδι ..απλά όταν το υποδεχθείς νιώθεις πλέον την ανάγκη να υπάρχεις γιʼ αυτό.

Συγνώμη αν σας κούρασα…αλλά είπα και εγώ αυτά που νιώθω φωναχτά….

Εύχομαι να είμαστε όλες πάνω από όλα ήρεμες και αισιόδοξες για να φέρουμε στο κόσμο ένα όμορφο και υγιές μωρό…Να είστε όλες καλά και να πραγματοποιηθούν όλα σας τα όνειρα…

NNbMp2.png

Εγω τωρα μπορει να φανω παραξενη αλλα δεν ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που πιστευουν οτι θα κανουν παιδι γιατι απλα ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα του κοσμου. Αν δεν ειχα γνωρισει τον συγκεκριμενο ανθρωπο στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου να μου εμπνευσει την επιθυμια ενος παιδιου δεν θα το ειχα κανει. Και δεν μιλαω εκ του ασφαλους γιατι και για εμενα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να κανω παιδι. Δεν ηθελα απλα παιδι ηθελα παιδι μαζι του.

• 1 month later...
Εγω τωρα μπορει να φανω παραξενη αλλα δεν ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που πιστευουν οτι θα κανουν παιδι γιατι απλα ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα του κοσμου. Αν δεν ειχα γνωρισει τον συγκεκριμενο ανθρωπο στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου να μου εμπνευσει την επιθυμια ενος παιδιου δεν θα το ειχα κανει. Και δεν μιλαω εκ του ασφαλους γιατι και για εμενα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να κανω παιδι. Δεν ηθελα απλα παιδι ηθελα παιδι μαζι του.

εδω θα συμφωνησω τρελά! α και καλε σορυ ξεχαστηκα.. καλώς σας ξαναβρήκα μετά απο το χάσιμο και τις διακοπες :ppp

που λεεεεςςς και εγώ αν δεν ημουν με τον συγκεκριμένο άντρα που ειμαι καλα κρασιά.. ουτε με το νου να σκεφτώ να κάνω παιδί.. τώρα θέλω να κάνω γιους που θα του μοιαζουν (μουαχαχαχαχαχα)

τεσπα κορίτσια.. τώρα που ημανε διακοπές και η θάλασα της σερίφου μπήκε μέσα στο κεφάλι μου και με ξελαμπίκαρε λίγο, ένα έχω να πώ... τελικά σκεφτόμαστε πολύ εμείς αι νεώτερες και δεν κάνει... ισως διαβαζουμε πολύ, εχουμε too much information ρε παιδι μου και μπλοκάρουμε επειδή δεν προλαβαινουμε να κάνουμε προσες.... η αρχη γινετε πριν μεινουμε έγκυες... μας τα ψιλοεχουν κάνει ήδη κουδουνια με τις εξετασεις για την ορμονη ΤXC και τον δεικτη "Kiss my ass" aς πούμε και τα αντισώματα Κοπέρνικους και την β χοριακή, την εξεταση τριπλούν και άλμα επι κοντώ και το μετρημα της μέρας και της θερμοκρασίας και μετά αειντε βάλε πάνω τα πόδια, και πρόσεχε τι τρώς και πάρε και φυλικο πώς το λένε... μετά τα καταφέρνεις και μένεις έγκυος, κυριος οίδε με ποιο τρόπο (καμιά φορά ακόμη και με τον "φυσιολογικό" ) και μετά αρχιζει το αααααααααααλλο τουρλουμπούκι... μην τρώς αυτό, μην ταράζεσαι, μην κουνιέσαι, μην πας με το αυτοκινητο σε χωματόδρομο και τραντάζεσαι, μην χορεύεις, μην γελάς φωναχτά (το έχω ακουσει ΚΑΙ αυτό οτι και καλά φιλη που δυστυχώς έπαθε αποκόληση το έπαθε απο... χαχανητό). και μετά δώστου διάβασμα και δώστου και μελέτη και δώστου εξετάσεις και τσεκάρισμα των εξετάσεων και μετά πάλι εξετάσεις επειδη σου λέει ο γιατρός η φωσμαφάτση και η αμυλασταση κάτι μου κάνουν...

ρε κοριτσια... η γιαγια μου έκανε 9 γερά παιδιά... στο χωράφι... μαζεύοντας βαμπάκι στον ενδοξο θεσαλικό κάμπο... την ειχε γραμμένη την αμυλάση της φανταζομαι... δεν γνωριζε καν την ύπαρξή της...τώρα βεβαια θα μου πειτε άλλα τα χρόνια τότε και το περιβάλλον ο αέρας η διατροφή κλπ κλπ ναι οκ δεν λέω αλλά περάσαμε και στο άλλο άκρο ρε φιλενάδες.. τα ψιψιμιριζουμε όλα πλέον και εξ ου και το άγχος... απο την άλλη βεβαια άλλη άποψη θα εχει μια κοπέλα με μια παλινδρομη και μια αποβολή απο το πουθενά.. τι λες σε εκείνη... ήταν το φεγγάρι στη χάση του και οταν το φεγγάρι χάνεται οι αποβολές πλυθαίνουν?

και αφου δώσει ο θεός και γεννησουμε μετά αρχιζει το fistiki τις βαλεριάνες (σματς σμουτσ φιστικο διαβασα τα νέα σου και γενικά τις τοποθετησεις σου και... συμφωνω! :P) για να κοιμηθεί, αρχιζει το μιρμιριασμα πεθερικίων και λοιπών συγγενών με το "κατι έχει το παιδί σημερα χαμογέλασε ΜΟΝΟ 85 φορές' κλπ κλπ κλπ

επειδή το project παιδί έχει γίνει πολύ ψυχοφθόρο και δεν εχω την λογική και την ψυχραιμία της Ursa αποφάσισα και διέταξα το εξής: θα κυκλοφορώ ξυπολυτη με λυτά μαλλιά, δεν θα κάνω το εμβόλιο της γρίππης, θα κόψω το κάπνισμα οταν μάθω οτι ειμαι εγκυος, θα μεινω έγκυος όποτε το ωάριο μου γουστάρει τις μόστρες που κάνει το σπερματοζωάριο του άντρα μ και θα μεγαλώσω το παιδακι μου σε κοινόβιο στην ικαρία το οποιο ομοιως θα τρέχει ξυπολυτο και ημίγυμνο... εεεεε μα πια!

φιλιά again

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

εδω θα συμφωνησω τρελά! α και καλε σορυ ξεχαστηκα.. καλώς σας ξαναβρήκα μετά απο το χάσιμο και τις διακοπες :ppp

που λεεεεςςς και εγώ αν δεν ημουν με τον συγκεκριμένο άντρα που ειμαι καλα κρασιά.. ουτε με το νου να σκεφτώ να κάνω παιδί.. τώρα θέλω να κάνω γιους που θα του μοιαζουν (μουαχαχαχαχαχα)

τεσπα κορίτσια.. τώρα που ημανε διακοπές και η θάλασα της σερίφου μπήκε μέσα στο κεφάλι μου και με ξελαμπίκαρε λίγο, ένα έχω να πώ... τελικά σκεφτόμαστε πολύ εμείς αι νεώτερες και δεν κάνει... ισως διαβαζουμε πολύ, εχουμε too much information ρε παιδι μου και μπλοκάρουμε επειδή δεν προλαβαινουμε να κάνουμε προσες.... η αρχη γινετε πριν μεινουμε έγκυες... μας τα ψιλοεχουν κάνει ήδη κουδουνια με τις εξετασεις για την ορμονη ΤXC και τον δεικτη "Kiss my ass" aς πούμε και τα αντισώματα Κοπέρνικους και την β χοριακή, την εξεταση τριπλούν και άλμα επι κοντώ και το μετρημα της μέρας και της θερμοκρασίας και μετά αειντε βάλε πάνω τα πόδια, και πρόσεχε τι τρώς και πάρε και φυλικο πώς το λένε... μετά τα καταφέρνεις και μένεις έγκυος, κυριος οίδε με ποιο τρόπο (καμιά φορά ακόμη και με τον "φυσιολογικό" ) και μετά αρχιζει το αααααααααααλλο τουρλουμπούκι... μην τρώς αυτό, μην ταράζεσαι, μην κουνιέσαι, μην πας με το αυτοκινητο σε χωματόδρομο και τραντάζεσαι, μην χορεύεις, μην γελάς φωναχτά (το έχω ακουσει ΚΑΙ αυτό οτι και καλά φιλη που δυστυχώς έπαθε αποκόληση το έπαθε απο... χαχανητό). και μετά δώστου διάβασμα και δώστου και μελέτη και δώστου εξετάσεις και τσεκάρισμα των εξετάσεων και μετά πάλι εξετάσεις επειδη σου λέει ο γιατρός η φωσμαφάτση και η αμυλασταση κάτι μου κάνουν...

ρε κοριτσια... η γιαγια μου έκανε 9 γερά παιδιά... στο χωράφι... μαζεύοντας βαμπάκι στον ενδοξο θεσαλικό κάμπο... την ειχε γραμμένη την αμυλάση της φανταζομαι... δεν γνωριζε καν την ύπαρξή της...τώρα βεβαια θα μου πειτε άλλα τα χρόνια τότε και το περιβάλλον ο αέρας η διατροφή κλπ κλπ ναι οκ δεν λέω αλλά περάσαμε και στο άλλο άκρο ρε φιλενάδες.. τα ψιψιμιριζουμε όλα πλέον και εξ ου και το άγχος... απο την άλλη βεβαια άλλη άποψη θα εχει μια κοπέλα με μια παλινδρομη και μια αποβολή απο το πουθενά.. τι λες σε εκείνη... ήταν το φεγγάρι στη χάση του και οταν το φεγγάρι χάνεται οι αποβολές πλυθαίνουν?

και αφου δώσει ο θεός και γεννησουμε μετά αρχιζει το fistiki τις βαλεριάνες (σματς σμουτσ φιστικο διαβασα τα νέα σου και γενικά τις τοποθετησεις σου και... συμφωνω! :P) για να κοιμηθεί, αρχιζει το μιρμιριασμα πεθερικίων και λοιπών συγγενών με το "κατι έχει το παιδί σημερα χαμογέλασε ΜΟΝΟ 85 φορές' κλπ κλπ κλπ

επειδή το project παιδί έχει γίνει πολύ ψυχοφθόρο και δεν εχω την λογική και την ψυχραιμία της Ursa αποφάσισα και διέταξα το εξής: θα κυκλοφορώ ξυπολυτη με λυτά μαλλιά, δεν θα κάνω το εμβόλιο της γρίππης, θα κόψω το κάπνισμα οταν μάθω οτι ειμαι εγκυος, θα μεινω έγκυος όποτε το ωάριο μου γουστάρει τις μόστρες που κάνει το σπερματοζωάριο του άντρα μ και θα μεγαλώσω το παιδακι μου σε κοινόβιο στην ικαρία το οποιο ομοιως θα τρέχει ξυπολυτο και ημίγυμνο... εεεεε μα πια!

φιλιά again

ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου ,εισαι θεα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

Διαφημίσεις

φιλιά again

Συμφωνώ μαζί σου Μάρα μου, το ψιλοπροσπαθώ κι εγώ να χαλαρώσω και να τα γράψω όλα....ξέρεις που!!!

Βάλε Παναγία μου, το χέρι σου, να πάνε όλα καλά...!!

και να προσθεσω το εξης ,δεν ξερω αν θελω παιδι τελικα τοσο πολυ εγω ή επειδη ετσι πρεπει να γινει , γιατι ολοι εχουμε σαν δεδομενο -αρραβωνας γαμος και μετα παιδι-...μου αρεσει απιστευτα που ειμαι μονη μου με τον αντρα μου που κανουμε οτι θελουμε οτι ωρα θελουμε, ειμαι πολυ εγωιστρια σε αυτο το θεμα και πιστευω οτι θα δυσκολευτω πολυ οταν με το καλο ερθει ενα μωρακι...ναι το θελω , ισως επειδη μπηκα στο τρυπακι ,και οταν μπαινεις δεν υπαρχει γυρισμος ,θα μπορεσω ομως να ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις και στη φροντιδα ενος μωρου , και αντε το φροντιζω και του δινω ολη την αγαπη του κοσμου αρκει αυτο για να γινει σωστος ανθρωπος,θα μπορεσω να το μεγαλωσω σωστα... τοσο καιρο εχω στο μυαλο μου μια εγκυμοσυνη και ενα βρεφος ποτε δεν σκεφτηκα την συνεχεια , δεν θα μεινει για παντα βρεφος θα γινει παιδακι και θα αρχισει να αναπτυσει την δικη του προσωπικοτητα και θα πλαθει χαρακτηρα και σε αυτο πρεπει να το βοηθησουμε εμεις ,πως ομως με ποιον τροπο τι προτυπα θα πρεπει να εχει, ναι ειναι πολυ ομορφη η περιοδος της εγκυμοσυνης και θελω να τη ζησω ,μετα ομως....????τελικα ειναι πολυ δυσκολο σημερα να εισαι γονιος

βλεπω την μαμα μου να μαραζωνει καθε φορα που ο αδερφος μου πρεπει να φευγει, ή οταν εγω κανω 2 μερες να παω να την δω, δεν θελω εγω να γινω ετσι , δεν θελω να γινω η μαμα που δεν θα αντεχει χωρις τα παιδια της λεπτο...

τελικα ειμαι πολυ μπερδεμενη , εδω δεν μπορω να βαλω σε ταξη τις σκεψεις μου θελω και μωρο τρομαρα μου....φιλια σε ολες...!!!!!!!!!!!

το παν κοριτσια ειναι να μην απολολάσουμε εντελώς.. και εξηγώ τι εννοώ... 4 αυγούστου η 3 αναλογα με το πώς μετράω κύκλο ηταν η σουπερ γονιμή μου... ε οπως λεω σημερα ολη την \ημέρα το συγκεκριμένα βράδια φιλοξενουσαμε κοσμο και δεν μπορουσαμε να..σεξουαλιστούμε.. ειχαμε ηδη αρχισει όμως ήδη απο 1η αυουστου και μετά τον..φιλοξενουμενο μπαμ μπαμ βαραγαμε τα κανονια του ναβαρόνε κάθε μέρα σχεδόν.. και λέω εγώ τώρα... αν τελικά ΔΕΝ ειμαι έγκυος.. ειναι επειδή δεν έκατσε απλά ή θα πρέπει να πάω να πνίξω τον φιλοξενουμενο φιλο... ε?? ε?? ε???

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

το παν κοριτσια ειναι να μην απολολάσουμε εντελώς.. και εξηγώ τι εννοώ... 4 αυγούστου η 3 αναλογα με το πώς μετράω κύκλο ηταν η σουπερ γονιμή μου... ε οπως λεω σημερα ολη την \ημέρα το συγκεκριμένα βράδια φιλοξενουσαμε κοσμο και δεν μπορουσαμε να..σεξουαλιστούμε.. ειχαμε ηδη αρχισει όμως ήδη απο 1η αυουστου και μετά τον..φιλοξενουμενο μπαμ μπαμ βαραγαμε τα κανονια του ναβαρόνε κάθε μέρα σχεδόν.. και λέω εγώ τώρα... αν τελικά ΔΕΝ ειμαι έγκυος.. ειναι επειδή δεν έκατσε απλά ή θα πρέπει να πάω να πνίξω τον φιλοξενουμενο φιλο... ε?? ε?? ε???

αυτο ειναι μεγαλο ερωτημα......και η απαντηση μου ειναι , ελα ντε???????

Διαφημίσεις

μα ειδες σε ποσα τριπάκια μπαινεις ακόμη και με το εξής απλό???? φαντασου τα κοριτσια που προσπαθουν επι χρόνια... Back to basics Λοιπόν και όλα θα γινουν... η επιστήμη έχει προσωρήσει.... νισαφι πλέον!

μα ειδες σε ποσα τριπάκια μπαινεις ακόμη και με το εξής απλό???? φαντασου τα κοριτσια που προσπαθουν επι χρόνια... Back to basics Λοιπόν και όλα θα γινουν... η επιστήμη έχει προσωρήσει.... νισαφι πλέον!

ποσο δικιο εχεις....

και να προσθεσω το εξης ,δεν ξερω αν θελω παιδι τελικα τοσο πολυ εγω ή επειδη ετσι πρεπει να γινει , γιατι ολοι εχουμε σαν δεδομενο -αρραβωνας γαμος και μετα παιδι-...μου αρεσει απιστευτα που ειμαι μονη μου με τον αντρα μου που κανουμε οτι θελουμε οτι ωρα θελουμε, ειμαι πολυ εγωιστρια σε αυτο το θεμα και πιστευω οτι θα δυσκολευτω πολυ οταν με το καλο ερθει ενα μωρακι...ναι το θελω , ισως επειδη μπηκα στο τρυπακι ,και οταν μπαινεις δεν υπαρχει γυρισμος ,θα μπορεσω ομως να ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις και στη φροντιδα ενος μωρου , και αντε το φροντιζω και του δινω ολη την αγαπη του κοσμου αρκει αυτο για να γινει σωστος ανθρωπος,θα μπορεσω να το μεγαλωσω σωστα... τοσο καιρο εχω στο μυαλο μου μια εγκυμοσυνη και ενα βρεφος ποτε δεν σκεφτηκα την συνεχεια , δεν θα μεινει για παντα βρεφος θα γινει παιδακι και θα αρχισει να αναπτυσει την δικη του προσωπικοτητα και θα πλαθει χαρακτηρα και σε αυτο πρεπει να το βοηθησουμε εμεις ,πως ομως με ποιον τροπο τι προτυπα θα πρεπει να εχει, ναι ειναι πολυ ομορφη η περιοδος της εγκυμοσυνης και θελω να τη ζησω ,μετα ομως....????τελικα ειναι πολυ δυσκολο σημερα να εισαι γονιος

βλεπω την μαμα μου να μαραζωνει καθε φορα που ο αδερφος μου πρεπει να φευγει, ή οταν εγω κανω 2 μερες να παω να την δω, δεν θελω εγω να γινω ετσι , δεν θελω να γινω η μαμα που δεν θα αντεχει χωρις τα παιδια της λεπτο...

τελικα ειμαι πολυ μπερδεμενη , εδω δεν μπορω να βαλω σε ταξη τις σκεψεις μου θελω και μωρο τρομαρα μου....φιλια σε ολες...!!!!!!!!!!!

Αχ, ερμινάκι μου ,να ξερες πόσες φορές τα έχω σκεφτεί αυτά....!

Λογικό δεν είναι να σκεφτόμαστε έτσι, αφού δεν έχουμε γίνει μανούλες?...Τώρα που λες για τη μαμά σου, μου θύμισες τη δική μου, 32 χρονών γαϊδούρα είμαι και στις διακοπές με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Και ήξερε πως είμαι στα πεθερικά μου!...Τι φοβόταν?:rolleyes:....Εγώ πάντως, το έχω πει....φοβάμαι πως θα γίνω σαν κι εκείνη με τα παιδιά μου :lol:

Μαζί με την επιστήμη προχωράει και η τσέπη ....

Η δική μας που αδειάζει και της επιστήμης που γεμίζει ....

Σωστήηηη..................

αγαπες.... θα γινουμε ΙΔΙΕΣ οι μαναδες μας... Be sure about that! pppppp αλλά να σας πώ και κάτι... μακαρι να γινουμε σαν τις μαναδες μας.. μια χαρά μας μεγάλωσαν και σε δυσκολες φάσεις κιόλας.. εμεις να δουμε τι 8α κανουμε που τα εχουμε συνη8ισει όλα ετοιμα στο χερι :P

Αχ, ερμινάκι μου ,να ξερες πόσες φορές τα έχω σκεφτεί αυτά....!

Λογικό δεν είναι να σκεφτόμαστε έτσι, αφού δεν έχουμε γίνει μανούλες?...Τώρα που λες για τη μαμά σου, μου θύμισες τη δική μου, 32 χρονών γαϊδούρα είμαι και στις διακοπές με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Και ήξερε πως είμαι στα πεθερικά μου!...Τι φοβόταν?:rolleyes:....Εγώ πάντως, το έχω πει....φοβάμαι πως θα γίνω σαν κι εκείνη με τα παιδιά μου :lol:

αληθεια ζουζουνα?χαχαχαχαχα.............λες ναντομορακι μου να γινω και εγω σαν την δικη μου μαμα και τζαμπα την κοροιδευω , αν υποψιαστω κατι τετοιο θα πεθανω :mrgreen: αχ μου εδωσε ολες τις ''υστεριες'' της λες να μου δωσει και αυτο.........

αγαπες.... θα γινουμε ΙΔΙΕΣ οι μαναδες μας... Be sure about that! pppppp αλλά να σας πώ και κάτι... μακαρι να γινουμε σαν τις μαναδες μας.. μια χαρά μας μεγάλωσαν και σε δυσκολες φάσεις κιόλας.. εμεις να δουμε τι 8α κανουμε που τα εχουμε συνη8ισει όλα ετοιμα στο χερι :P

μωρε καλα λες , οσο κουραστικες και υπερπροστατευτικες και αν ειναι μας μεγαλωσαν οντως μια χαρα, και η δικη μου μαμα σε ηλικια 16 ετων....δηλαδη τωρα εγω να εχω παιδι 8 χρονων απαπαπαπαπα........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...