Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αναζητηση νηπιαγωγου -baby sitter

Recommended Posts

Ψάχνω βρεφονηπιοκόμο ή νηπιαγωγό ή baby sitter με εμπειρία σε μικρά παιδιά και καλές συστάσεις για το μικρό μου γιο ηλικίας 1 έτους από μέσα Μαρτίου 8.30 - 4.30 από Δευτέρα - Παρασκευή ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .

Περιοχή Άνω Πατησίων.

Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψάχνω βρεφονηπιοκόμο ή νηπιαγωγό ή baby sitter με εμπειρία σε μικρά παιδιά και καλές συστάσεις για το μικρό μου γιο ηλικίας 1 έτους από μέσα Μαρτίου 8.30 - 4.30 από Δευτέρα - Παρασκευή ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .

Περιοχή Άνω Πατησίων.

Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ

Ευχαριστώ πολύ

Ντέμπορα καλημέρα,

σου έχω στε'ιλει πμ, δες το σε παρακαλώ κι ότι χρειαστείς στείλε μου μήνυμα

Καλησπερα αναζητω Babysitter για κοριτσακι 11 μηνων περιοχη Νεο Ηρακλειο. Προηγουμενη εμπειρια και αναλογες σπουδες θα θεωρηθουν επιπλεον προσον. Ωραριο δευτερα εως παρασκευη 8.30-15.30. Οποια ενδιεφερεται ας στειλει πμ με τα προσωπικα στοιχεια της προκειμενου να επικοινωνησω μαζί της.

Ευχαριστω.

hello,im new to this site.I'm a mum of two(5 and 10 years),living in Thessaloniki.I'm interested to do babysitting or help in the house or teach young children english!I'm a scottish woman(36 years old)married to a Greek and have lived here for 16 years.I speak fluent Greek(but my writing isn't that great so thats why im writing this in English) and english.I live in Pefka but have a car so any area of Thessaloniki suits me.I would prefer mornings when kids are at school but i am flexible.If anyone is interested leave a message or phone me on 6980333775. Gillian

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σας!

Είμαι Ελληνίδα τελειόφοιτη αριστούχος φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, δίγλωσση σε αγγλικά (αμερικάνικα) και ελληνικά. Μπορώ να εργαστώ ώς babysitter για τις ώρες που η μαμά και ο μπαμπάς θέλουν να βγούνε μια βόλτα, η' ακόμη και κάποιες άλλες ώρες που θα συμφωνήσουμε. Έχω εργαστεί στο παρελθόν με παιδάκια 5 και 4 ετών. Εκτός της φύλαξης υπάρχει η δυνατότητα να τα βοηθάω στα μαθήματα τους (δημιουργική απασχόληση) η' ακόμη αν θέλετε να τα εφοδιάσετε απο νωρίς με γνώσεις να κάνουμε κάποια μαθήματα αγγλικών υπο την μορφή παιχνιδιού. Δεν είμαι καπνίστρια και αντιλαμβάνομαι πλήρως την σημασία της εργασίας αυτής. Πρόσχαρη και εξυπηρετική με συστάσεις αν χρειαστεί. Εκτός των αγγλικών και ελληνικών μιλάω και την ιταλική.

με εκτίμηση,

επικοινωνήστε μαζί μου στο εμαιλ μου για περισσότερες πληροφορίες.

Ντέμπορα προσπαθώ να σου στείλω πμ αλλά μου λέει ότι δεν μπορείς να το λάβεις γιατί δεν υπάρχει χώρος για άλλα μηνύματα. Πρέπει να σβήσεις μερικά για να έχεις χώρο, όταν το κάνεις πες μου

εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα ψάχνω γυναικα να κραταει το γιο μου 17 μηνων, απο τις 09,00 έως τις 16.30 ΔΕ-ΠΑ το τηλ. ειναι 6937.430662 και μένω στο Πολυδροσο Χαλανδριου

Ευχαριστώ πολυ,

Νατασα

Ζητείται γυναικα για φύλαξη αγοριού 17 μηνών από τις 09.00 μέχρι τις 16.30 ΔΕ-ΠΑ. Περιοχή, Πολύδροσο - Χαλανδρίου.Συστάσεις απαραίτητες.

Τηλ. 6937430662

Ευχαριστώ πολύ,

Νατασα

Καλημέρα κορίτσια. Εχω ένα αγοράκι που στις 22 Μάρτη που επιστρέφω στην εργασία μου θα είναι 4 μηνών. Θα χρειαστώ μια κοπέλα για 4 ώες από τη 1 ώς τις 5μμ μια και το πρωι θα τον κρατάει η μητέρα μου. Επίσης την Παρασκευή δεν θα εργάζομαι οπότε μιλαμε για 4ωρο 4ήμερο Δευτέρα ως Πέμπτη. Μένω στους Θρακομεκεδόνες. Θα χρειαστώ οπωσδήποτε συστάσεις, να είναι μη καπνιστρια και να έχει εμπειρία σε βρέφη.

Οποια ενδιαφέρεται ή όποια γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου συστήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] ή ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ πολύ

tt90e3f.aspx

.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι για νηπιαγωγό ή babysitter Ελληνίδα ηλικίας 30 - 50 ετών να κρατάει το γιό μου ηλικίας 1 έτους τώρα που θα γυρίσω στην δουλειά καθημερινά από το πρωί έως το απόγευμα. Περιοχή Άνω Πατήσια.

όποια κοπέλα ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου στείλει πμ

Γεια σας, η μαμά μου είναι Ελληνογαλλίδα, μεγαλωμένη στην Ελλάδα όπως και εμείς με πατέρα Έλληνα. Αναλαμβάνει παιδάκια και αν μιλούν κιόλας τους μαθαίνει γαλλικές λεξούλες και βάζει τις βάσεις για μία ξένη γλώσσα. Στο παρελθόν ήταν και δασκάλα γαλλικών. Από Σεπτέμβριο ο μικρούλης που κρατάει 2 χρόνια τώρα θα πάει στον παιδικό και θα αλλάξει εργασία. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2109968254 μετά τις 19:00 γιατί εργάζεται.

hDxrp3.pnghkS0p3.png

• 1 month later...

Μένω στην περιοχή της Άνω Ν. Σμύρνης και ενδιαφέρομαι για baby-sitter από 15/06/2010 αλλά χωρίς διακοπή το καλοκαίρι, ο μπέμπης θα είναι τότε 8 μηνών. Το ανακοινώνω πιο νωρίς γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια διαθέσιμη κοπέλα που θα τελειώνει τότε τις υποχρεώσεις της. Θα ήθελα να είναι ελληνίδα, μη καπνίστρια και το ωράριο περίπου 7:30-15:30. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μένουμε στην περιοχή του Γέρακα σύνορα με Χαλάνδρι και από Σεπτέμβρη θα χρειαστούμε μια κυρία για την φύλαξη του μικρού από 8.00-16.00 ο οποίος θα είναι 11 μηνών. Το τηλέφωνό μας είναι 6947722756.

Διαφημίσεις

Μένουμε στο Μαρούσι, δίπλα στο Mall και ψάχνω νηπιαγωγό ή baby sitter, μη καπνίστρια, μέχρι 40 ετών, με εμπειρία σε μικρά παιδιά και καλές συστάσεις. Από Σεπτέμβριο επιστρέφω στη δουλειά μου και χρειάζομαι κάποιον να κρατάει τα αγόρια μας ηλικίας 3 και 1 έτους τις ημέρες Τρίτη-Πέμπτη 15:00- 19:00 περίπου.

Θα συνεκτιμηθεί διαπιστευμένη γνώση αγγλικών καθώς και δυνατότητα για φύλαξη Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ μία φορά το μήνα.

Ιωάννα 6932101959

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας,

ενδιαφερόμαστε για συνεργασία με κοπέλα-κυρία κατά προτίμηση βρεφονηπιοκόμο για τη φροντίδα, φύλαξη και δημουργική απασχόληση της μικρής μας που σε λίγο θα κλείσει τον 1ο χρόνο της ζωής της.

Μένουμε στη Νίκαια, οι ώρες απασχόλησης είναι κατά κύριο λόγο πρωινές , υπάρχει δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου.

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με μήνυμα ή email [email protected]

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες και μπαμπάδες, είμαι η Σοφία-μαρία 23 ετών και μένω στην Θεσ/νίκη έχω τελειώσει ΤΕΕ βρεφονηπιοκόμου και μπορώ να κρατήσω μωράκια και μικρά παιδάκια πρωινές ή ακόμα και τις βραδινές ώρες, για τις τυχόν εξόδους σας.

το e-mail μου είναι [email protected]

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Αναζητάμε βρεφονηπιαγωγό ή baby sitter έως 45 ετών, μη καπνίστρια με εμπειρία σε βρέφη και μικρά παιδιά, για να φροντίζει και να απασχολεί τον 19 μηνών γιό μας και αργότερα τα δίδυμά μας (θα γεννηθούν Νοέμβριο).

Αρχικά το ωράριο θα είναι 9:00 - 18:00 ενώ μετά τη γέννηση των διδύμων πιθανώς να υπάρχει ανάγκη για περισσότερες ώρες.

Οι συστάσεις κρίνονται απαραίτητες, ενώ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα εάν είναι κάτοχος Ι.Χ.

Δάφνη

περιοχή: Γλυφάδα

τηλ. επικοινωνίας : 6932 520503

e-mail: [email protected]

ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 3,5 ΧΡ ΚΑΙ 5,5 ΧΡ. ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ??

Καλημέρα σας

Αναζητούμε κυρία Ελληνίδα, απαραίτητα μη καπνίστρια, με εμπειρία αν είναι δυνατόν, για τη φύλαξη και φροντίδα των δίδυμων αγοριών μας 13 μηνών από 9:30-6 το απόγευμα (τις περισσότερες μέρες θα υπάρχει και 2ο άτομο στο σπίτι). Μένουμε στον Γέρακα. Όποια κυρία ενδιαφέρεται παρακαλώ ας μου στείλει π.μ

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα,

Αναζητούμε μια Ελληνίδα κοπέλα, με σχετικές σπουδές στα παιδαγωγικά για part time απασχόληση από Σεπτέμβρη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Έχουμε δύο παιδάκια 1.5 και 3.5 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μου π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα

ψαχνω κοπελα ή κυρια απο τις φιλλιπινες για να βοηθαει στη φυλαξη τριων παιδιων καθως και για οικιακες δουλειες 4 ημερες την εβδομαδα 5 ωρες την ημερα περιοχες βυρωνα καισαριανη παγκρατι με συστασεις

ευχαριστω

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...