Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 2.5 ΜΗΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΠΠΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ¨)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 2.5 ΜΗΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΒΟΥΒΩΝΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΠΠΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ¨)

Δεν γνωρίζω για το κόστος της επέμβασης πάντως ο γιατρός είναι πάρα πολύ καλός!Εγώ θα σου έλεγα αν θέλεις να το ψάξεις και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με τον Λαμπρόπουλο και επίσης εκεί τέτοια χειρουργεία γίνονται λαπαροσκοπικά,μένεις 1βράδυ μετά το χειρουργείο και φεύγεις!Σου το λέω γιατί όσο οικονομικά και αν είναι δεν παύει να είναι κλινική και πρέπει επίσης να πληρωθεί και ο γιατρός!Σου εκφράζω απλά τη γνώμη μου η απόφαση είναι δική σου!Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι?Έχει από τη μία πλευρά μόνο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ¨)

καλησπερα, πηγαινε στο Λαππα να δει το παιδακι για αρχη,και δεν περνει χρηματα στις επισκεψεις...... και εκει θα σου πει αυτος τα παντα, να του εχεις απολυτη εμπιστοσυνη.....και μετα συζητηστε το οιοκονομικο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι καλυτερος απο τον λαππα δεν υπαρχη.

ευχομαι τα καλυτερα για το παιδακι σου <3

καλησπερα, πηγαινε στο Λαππα να δει το παιδακι για αρχη,και δεν περνει χρηματα στις επισκεψεις...... και εκει θα σου πει αυτος τα παντα, να του εχεις απολυτη εμπιστοσυνη.....και μετα συζητηστε το οιοκονομικο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι καλυτερος απο τον λαππα δεν υπαρχη.

ευχομαι τα καλυτερα για το παιδακι σου <3

συμφωνώ απόλυτα

αν και νομίζω ότι το ποσό που θα σας ζητήσει δεν είναι τρομερά μεγάλο

my big boy is 14 years old

n2nWp2.pngTvsqp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Χαιρετε. Γνωριζει καποιος σχετικα με τους παιδοχειρουργους στη Θεσσαλονικη, κ. ΜΟΥΡΑΒΑ (Παπαγεωργιου) και κ. Νικανδρου (Ιπποκρατειο)?Ευχαριστω

καλησπερα, τον μουραβα το ξερω....αλλα κρατα αποστασης. τον αλλον δεν τον ξερω.....

Για τον πρώτο συμφωνώ απόλυτα!Το Νικάνδρου και εγώ δε τον γνωρίζω,αν και έχουμε πάει σε πολλούς παιδοχειρουργούς!Τί πρόβλημα έχετε?

• 2 months later...

Γεια σας.Μηπως γνωρίζει κάποιος τηλ επικοινωνίας με τον κ. Τσικόπουλο?πως μπορώ να κλείσω ραντεβού?εχει ιατρείο κ έξω?Ο μικρός μου 15 μηνών έχει βουβωνοκήλη.Ευχαριστώ!

Γεια σας.Μηπως γνωρίζει κάποιος τηλ επικοινωνίας με τον κ. Τσικόπουλο?πως μπορώ να κλείσω ραντεβού?εχει ιατρείο κ έξω?Ο μικρός μου 15 μηνών έχει βουβωνοκήλη.Ευχαριστώ!

καλησπερα, στο λαππα να πας.....μη πας αλλου, καλη τυχη σας ευχομαι!!!

Στη Γενικη κλινική πόσα χρήματα χρειάζονται για την επέμβαση βουβωνοκήλης?ξέρει κάποιος?επίσης καλύπτουν κάτι τα ασφαλιστικά ταμεία?εοππυ-πρώην δημοσίου έχω...

Διαφημίσεις

Mariamary ευχαριστώ για τις ευχές...πολύ άγχος έχω.όλη μέρα κοιτάζω το πουλάκι του για ύποπτα φουσκώματα...

καλησπερα, πηγαινε να το δει ο Λαππας, και αυτος θα σου πει τι πρεπει να κανεις.....εμενα εβλεπε το παιδι 2 χροναι και δεν ειχε παρει καθολου χρηματα του πληρωσα μονο το χειρουργειο.....πηγαινε να το δει και αν του εχεις εμπιστοσυνη!!!! :D

• 1 month later...
Ο Παπουής του Αγίου Λουκά είναι ίδιος με τον Γιώργο Παπουή που είναι αναπληρωτής διευθυντής στο Ιπποκράτειο; Πως λέγεται ο Παπουής του Αγίου Λουκά στο μικρό όνομα;

Ναι ειναι ο ιδιος Παπουης. Νονος μου, Κυπριος και φοβερος :)

• 2 months later...

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!! Έχουμε ένα αγοράκι 9 μηνών!!!!

Το μωράκι μας έχει κρυψορχία και η επέμβαση είναι δεδομένη στην περίπτωσή μας. Λοιπόν, έχω ακούσει καλά λόγια για τον Λάππα στην Γενική Κλινική και τον Βαλιούλη στον Αγιο Λουκά. Απο άποψη κλινικής, τι να επιλέξω?? Είδα οτι και εδώ πολλοί λέτε καλά λόγια για τον Λάππα αλλά ο Αγιος Λουκάς σαν κλινική δεν είναι πιο ''top'' ?? Γενικά, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρουμε και μας τρομάζει η ηιδέα του υπως διαλέγεις γιατρό.

Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη των γονέων που πέρασαν "Κρυψορχία" με καλή καθοδήγηση και σε καλά "χέρια". Έχετε να μας συστήσετε κάποιον; Έχω διαβάσει διάφορα, συγκεκριμένα εδώ για τον κ. ΛΑΠΠΑ. Μπορεί κάποιος/α να μας πει κάτι παραπάνω;

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη των γονέων που πέρασαν "Κρυψορχία" με καλή καθοδήγηση και σε καλά "χέρια". Έχετε να μας συστήσετε κάποιον; Έχω διαβάσει διάφορα, συγκεκριμένα εδώ για τον κ. ΛΑΠΠΑ. Μπορεί κάποιος/α να μας πει κάτι παραπάνω;

καλησπερα τα χερια του Λαππα ειναι τα καλυτερα... νομιζω πως αυτος θα σου δωσει την καλυτερη απαντηση... για μενα ειναι η κορυφη!!!

καλησπερα τα χερια του Λαππα ειναι τα καλυτερα... νομιζω πως αυτος θα σου δωσει την καλυτερη απαντηση... για μενα ειναι η κορυφη!!!

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ...Έχουμε ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα!

• 4 months later...

Έχουμε επισκεφθεί τον κ.Λάππα πάνω από 6 φορές χωρίς να έχει δεχθεί να πάρει ούτε ευρώ, για να ελέγξει την βουβωνοκήλη και την κρυψορχία που είχε ο μικρός. Στην τελευταία μας επίσκεψη και αφού γνωρίζαμε από την προηγούμενη ότι πλέον ο όρχις έχει κατέβει στη θέση του και έχει μείνει μόνο η βουβωνοκήλη, όταν ρώτησα αν θα χρειαστεί τελικά επέμβαση, με περίσσεια ειλικρίνεια ο κ.Λάππας μας απάντησε:

"Εμείς θέλουμε να εγχειρίζουμε γιατί βγάζουμε λεφτά, αυτό το παιδί όμως δεν είναι για εγχείριση καθώς η βουβωνοκήλη του είναι σε ύφεση. Ελάτε για τελευταία εξέταση σε 2 μήνες και λογικά θα έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό".

Τα σχόλια δικά σας...

Ο χαζομπαμπάς!

Έχουμε επισκεφθεί τον κ.Λάππα πάνω από 6 φορές χωρίς να έχει δεχθεί να πάρει ούτε ευρώ, για να ελέγξει την βουβωνοκήλη και την κρυψορχία που είχε ο μικρός. Στην τελευταία μας επίσκεψη και αφού γνωρίζαμε από την προηγούμενη ότι πλέον ο όρχις έχει κατέβει στη θέση του και έχει μείνει μόνο η βουβωνοκήλη, όταν ρώτησα αν θα χρειαστεί τελικά επέμβαση, με περίσσεια ειλικρίνεια ο κ.Λάππας μας απάντησε:

"Εμείς θέλουμε να εγχειρίζουμε γιατί βγάζουμε λεφτά, αυτό το παιδί όμως δεν είναι για εγχείριση καθώς η βουβωνοκήλη του είναι σε ύφεση. Ελάτε για τελευταία εξέταση σε 2 μήνες και λογικά θα έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό".

Τα σχόλια δικά σας...

οτι και αν πουμε ειναι λιγο για αυτον ανθρωπο....ειναι απλα καταπληκτικος!!!!!!που αλλοι στην θεση του θα επερναν και θα εβγαζαν τρελλα χρηματα!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!! Έχουμε ένα αγοράκι 9 μηνών!!!!

Το μωράκι μας έχει κρυψορχία και η επέμβαση είναι δεδομένη στην περίπτωσή μας. Λοιπόν, έχω ακούσει καλά λόγια για τον Λάππα στην Γενική Κλινική και τον Βαλιούλη στον Αγιο Λουκά. Απο άποψη κλινικής, τι να επιλέξω?? Είδα οτι και εδώ πολλοί λέτε καλά λόγια για τον Λάππα αλλά ο Αγιος Λουκάς σαν κλινική δεν είναι πιο ''top'' ?? Γενικά, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρουμε και μας τρομάζει η ηιδέα του υπως διαλέγεις γιατρό.

Ευχαριστώ!!!

Καλησπερα κ απο εμενα...κ εμενα το μωρακι μου εχει κρυψορχια κ απριλιο πρεπει να κανουμε επεμβαση...κ εμενα μου ειπαν για τον παπουη στο ιποκκρατειο οτι ειναι τοπ..θα κλεισω ραντεβου να παμε!!καταλαβενω το ανχος σου κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με ανχονη ολο αυτο παρα πολυυυυ!!!!

Καλησπερα κ απο εμενα...κ εμενα το μωρακι μου εχει κρυψορχια κ απριλιο πρεπει να κανουμε επεμβαση...κ εμενα μου ειπαν για τον παπουη στο ιποκκρατειο οτι ειναι τοπ..θα κλεισω ραντεβου να παμε!!καταλαβενω το ανχος σου κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με ανχονη ολο αυτο παρα πολυυυυ!!!!

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εύχομαι περαστικά στο μικρό. Δεν έχω εγώ ανάλογη εμπειρία πάντως η βαφτιστικιά μου μόλις γεννήθηκε είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, πολύ πιο σοβαρό από όσο κατάλαβα ότι είναι το δικό σας, και τη μεταφέρανε άμεσα στο Ιπποκράτειο. Η μαμά και ο μπαμπάς του μωρού είναι τόσο ικανοποιημένοι που δεν έχουν λόγια για τους γιατρούς στην παιδοχειρουργική εκεί. Μου λέει ακόμη και τώρα ότι περισσότερη προσοχή δεν πρόκειται να είχε αλλού το μωρό. Αν θέλεις τους ρωτάω να μας πουν ποιος γιατρός ήταν, αλλά νομίζω πως είναι ολόκληρη ομάδα γιατρόν που τη χειρούργησαν, με επικεφαλή έναν καθηγητή.

Πόσο είστε τώρα; Ρωτάω διότι εμείς που είχαμε παρόμοιο θέμα, τώρα που γίναμε 28 μηνών έχει κατέβει στη θέση του. Ίσως να μη βιαστείτε.

Ο χαζομπαμπάς!

• 1 month later...

θα ήθελα να γράψω τις εμπειρίες που είχα σχετικά με κάποιους παιδοχειρουργούς που τα ονόματά τους ακούγονται στο νήμα.

Πέρσι, λοιπόν, έπρεπε να βρούμε παιδοχειρουργό για να ελέγξει αν ο γιος μου έχει κρυψορχία ή όχι, έπειτα και από σύσταση της παιδιάτρου. Από συστάσεις γνωστών αλλά και από αναζήτηση στο internet η σύζυγός μου επισκέφτηκε με το παιδί τον κ. Λάππα, ο οποίος μας είπε ότι το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί.

Εγώ ήθελα να πάρουμε και δεύτερη γνώμη, οπότε κλείσαμε απογευματινό ραντεβού στο Ιπποκράτειο (50Ε!) με τον κ Παπουή, με την προοπτική κιόλας να γίνει η εγχείριση εκεί για οικονομικούς λόγους. Ο κος Παπουής, λοιπόν, είπε ότι δεν έχει τίποτα το παιδί και δεν χρειάζεται εγχείριση. Επειδή αρχίσαμε να ρωτάμε επίμονα αν είναι σίγουρος, μας λέει: "Ξέρω, πήγατε σε κάποιον ιδιώτη και σας είπε ότι χρειάζεται εγχείριση, συμβαίνει συχνά αυτό". Μάλιστα μας διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται επανεξέταση, αλλά για "να μην το έχετε στο μυαλό σας, ξαναελάτε σε ένα χρόνο".

Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνει κανείς και τρίτη γνώμη, εμπιστεύτηκα περισσότερο τον κο Παπουή, και το αφήσαμε για ένα χρόνο. Παρόλα αυτά φέτος ξαναπήγαμε σε τρίτο παιδοχειρουργό, ιδιώτη, τον κο Αυτζόγλου. Αυτός, λοιπόν, μας είπε ότι πρέπει να χειρουργηθεί. Ξανακλείνω απογευματινό ραντεβού στο Παπαγεωργίου αυτή τη φορά, με καθηγητή πάλι, ο οποίος μας είπε ό,τι ακριβώς είπε και ο Παπουής. Ανέφερε ότι συνέχεια έρχονται γονείς από ιδιώτες που τους λένε ότι τα παιδιά πρέπει να χειρουργηθούν χωρίς λόγο. Μάλιστα με ρώτησε αν το επώνυμο του γιατρού που μας το είπε αρχίζει από "Λ", για το λόγο αυτό δεν θέλω να αναφέρω και το όνομά του.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, όπως έχω βγάλει κι εγώ τα δικά μου. Προσωπικά πάντως περισσότερο εμπιστεύομαι έναν καθηγητή σε δημόσιο νοσοκομείο παρά έναν ιδιώτη για τον οποίο θα τύχει να διαβάσω κάτι καλό για αυτόν στο Internet, χωρίς να θέλω φυσικά να θίξω το σύνολο των ιδιωτών γιατρών. Είναι, όμως, εξοργιστικό και τρομακτικό να θέλει κάποιος να βάλει σε χειρουργείο ένα παιδάκι, όσο απλή και να είναι η επέμβαση, μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά. Και νομίζω ότι αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις.

Αν εμείς πάντως είχαμε εμπιστευτεί καθηγητή μεγάλου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, θα είχαμε εγχειριστεί 6 μηνών. Κάποιον άλλο Λάππα θα πρέπει να γνωρίσατε.

Αρχικά και εμάς μας είχε πει ότι πιθανώς να χρειαστεί εγχείριση αλλά μας έβλεπε τακτικά, μάλιστα χωρίς να πληρώσουμε, μέχρι που φτάσαμε στο επίπεδο να μας πει ότι δε θα χρειαστεί τελικά χειρουργίο.

Ο χαζομπαμπάς!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...