Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός - η μαία σας έδειξε μεθόδους?

Η βοήθεια της μαίας/των ειδικών είναι σημαντική. Σας ενημέρωσαν επαρκώς?  

792

1. 1. Η βοήθεια της μαίας/των ειδικών είναι σημαντική. Σας ενημέρωσαν επαρκώς?

• ναι, με ενημέρωσαν επαρκώς και αναλυτικά.
      307
    • ναι, αλλά δεν ήταν αρκετά διεξοδικοί ή βιαστικοί.
      283
    • μου είπαν να απευθυνθώ αλλού/ήταν αδιάφοροι
      80
    • με ενημέρωσαν λανθασμένα
      78

Recommended Posts

μ βοηθησαν οι μαιες, στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης οπου γεννησα, παρα παρα πολύ παρολο τον επιβαρυμενο φορτο εργασιας π εχουν, κ τις ευχαριστω θερμα γι αυτό κ παραδέχομαι ότι υπηρξα τρελος πρηχτης :oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω πηγαινα σε μαθηματα yoga για εγκυους που εκανε μια μαια που ειναι και συμβουλος θηλασμου και με ενημερωσε αναλυτικα και σωστα.για μενα αν μια μελλουσα μαμα θελει να θηλασει καλυτερα να ενημερωθει απο πριν παρα να παει στα τυφλα και να ακουει τον εναν και τον αλλο γιατι η καθε περιπτωση και το καθε μωρο διαφερει.ασε που ακουει και σχολια για τον θηλασμο(κυριως απο γυναικες που δεν θηλασαν!!!!)και ανχωνεται..εμενα δεν μου βγηκαν ευτυχως προβληματα στο θηλασμο και το μωρο ηταν πολυ συνεργασιμο.μας πηγαν ολα καλα αλλα αν υπηρχε κατι θα ηξερα πως να το αντιμετωπισω...

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

• 9 months later...

Για το Θηλασμό διάβασα, πήγα σε σεμινάρια, με βοήθησε η μαία μου και οι τόσο καλές νοσοκόμες της κλινικής ΡΕΑ τις οποίες ευχαριστώ πολύ!!!

Πάνω από όλα όμως χρειάζεται απλά να ακούμε το ένστικτό μας και να χαλαρώνουμε στης φύσης την υπέροχη αυτή λειτουργία!:)

:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...