Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιάτρος ηλιουπολη κ περιξ - επείγον

Valia

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Πρόκειται να παω τα παιδιά μου στην κα Καρασταμάτη για να τα εξετάσει και να της ζητήσω κάτι εξετάσεις να μου γράψει...

Επειδή η μικρή είναι σε ηλικία για τον πρώτο εμβολιασμό και εγώ δεν θέλω να της κάνω - ακόμα- εμβόλια λέτε να αρπαχτούμε με τη γιατρό; Πώς είναι σ' αυτό το θέμα;

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Δεν έχει τύχει να έχουμε τέτοιο θέμα, πάντως εγώ θα την εμπιστευόμουν για ό,τι μου έλεγε σχετικά. Π.χ. νομίζω για το εμβόλιο της ηπατίτιδας από τη στιγμή που δεν πηγαίνει η μικρή στο παιδικό μου είπε να το αφήσουμε για αργότερα, ενώ άλλος γιατρός το κάνει επειδή είναι η ώρα του. Ή η μικρή δεν έκανε μαντού (δοκιμασία φυματίωσης), αφού έπρεπε να κάνει η μεγάλη και μου είπε ότι αν δεν έβγαινε θετική η μεγάλη τότε και η μικρή δεν θα είχε πρόβλημα, γιατί αν είχε φυματίωση η μεγάλη θα είχαμε κολλήσει όλοι. Πες της αυτό που θέλεις, αλλά άκουσέ την κιόλας, δεν είναι φανατική και υστερική. Αν σου πει κάτι υπολόγισε την, είναι αξιόπιστη. Α! και επειδή γενικά ήμασταν συχνά άρρωστοι λόγω της μεγάλης που πήγαινε προνήπιο, πολλά από τα εμβόλια της μικρής δεν έγιναν ακριβώς στην ώρα τους. Κάποια εμβόλια όμως πρέπει να γίνουν σε ορισμένες δόσεις μέχρι κάποια ηλικία (δηλ. πρέπει να βγαίνουν τα εμβόλια στο τέλος.... τουλάχιστον αν κατάλαβα καλά παρακολουθώντας τα βιβλιάρια των παιδιών)

Υ.Γ. Γιατί όμως να μην κάνεις τα εμβόλια;;;;

agtog ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Αν είναι συζητήσιμη πιστεύω θα τα βρούμε γιατί γενικά δεν είμαι ούτε κι εγώ απόλυτη, απλά θέλω να ξεκινήσουμε λίγο αργότερα και να κάνουμε επιλεκτικό εμβολιασμό...

Γιατί έτσι με το θέμα των εμβολίων; Είναι μεγάλη ιστορία, απλά υποψιάστηκα σε κάποια φάση οτι δεν είναι τόσο απαραίτητα όσο μας λένε αφού σε παιδί που κολλούσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν έκαναν εμβόλια (που δεν θα πείραζαν στο πρόβλημα υγείας του, απλά το απέφευγαν). Και κάπου εκεί άρχισα να προβληματίζομαι και πέφτω πάνω σ' αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32648 .

Το μεγάλο μου παιδί παρακολουθείται στο νοσοκομείο, δεν έχει έξω παιδίατρο. Παιδίατρο για τους άλλους δυο έχω και συμφωνεί στον επιλεκτικό εμβολιασμό, απλά στην κα Καρασταμάτη θα παω λόγω ΕΟΠΠΥ για να γράψουμε κι εξετάσεις αίματος κλπ. Έχω ακούσει πάντως καλά λόγια.

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

• 5 months later...

Κορίτσια, εσείς που έχετε την Μπουροζίκα, έμαθα ότι κλείνει το ιατρείο της. Εχετε υποψη σας κάποιον άλλον; Τον Δρόση στην Ηλιούπολη τον ξέρει καμία; Δεν έχω ιδέα και πριν πάω σε αυτόν θα ήθελα κάποια εμπειρία από μανούλα που πάει εκεί τα παιδιά της.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εσείς που έχετε την Μπουροζίκα, έμαθα ότι κλείνει το ιατρείο της. Εχετε υποψη σας κάποιον άλλον; Τον Δρόση στην Ηλιούπολη τον ξέρει καμία; Δεν έχω ιδέα και πριν πάω σε αυτόν θα ήθελα κάποια εμπειρία από μανούλα που πάει εκεί τα παιδιά της.

Kαι εγώ το έμαθα για την Μπουροζίκα και στενοχωρήθηκα γιατί την είχα 7 χρόνια. Τον Δρόση τον έχει ο αδερφός μου για τα δίδυμά του τα οποία είναι 8 μηνών και είναι ευχαριστημένος. Ο άνθρωπος έχει και μια ηλικία, οπότε κατά τη γνώμη μου υπάρχει και η ανάλογη εμπειρία. Μάλλον και εγώ σε αυτόν προσανατολίζομαι να πηγαίνω όταν χρειάζεται.

koritsia kalispera ton exoume pediatro 3 xronia ..ton theoro oti einai apo tous kaliterou giatrous ..prin apo ekinon eixame paei se alous dio sketi apotixia..pleon oloi filoi gnostoi ekei pane...einai anthropos..emena me tin mikri mou me xei voithisei para poli..kai oti kai an sou pei einai sosto..koritsia na ton protimisete tha dikeothite gia tin epilogi sas

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

έχω παιδίατρο εδώ και 4 χρόνια και για τα δύο παιδιά μου την κ. Ζησούλη Αναστασία, πολύ καλή γιατρός, ευγενική, έρχεται σπίτι, απαντάει στα τηλέφωνα ή παίρνει πίσω, είναι ψύχραιμη και σου το μεταδίδει, εξετάζει με προσοχή, είναι τυπική, έχει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ. Τηλ. 210-9932944

Διαφημίσεις

Ναι ο Βουδουρης εχει πολυ κοσμο αλλα και μεγαλο ιατρειο με χωριστο χώρο για αρρωστα παιδιά. Αν έχεις κλεισει ραντεβου ομως εγκαιρα δεν εχεις θεμα. Στο σπιτι ερχεται μονο την πρωτη φορά από όσο ξέρω.

09BZp3.png

RCRYp3.png

Δηλαδή πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσω ραντεβού? Και υπάρχει μεγάλη αναμονή στο ιατρείο του ή διαχειρίζεται επαρκώς τα ραντεβού του? Και είναι λίγο μείον που δεν έρχεται στο σπίτι.. Δηλαδή σε κατάσταση ανάγκης παραπέμπει που?

Θέλεις να μου πεις πόσο χρεώνει στο ιατρείο του?

Εγω τώρα με το μωρο που πάμε κάθε μήνα εχω κλείσει μέχρι και Ιανουαριο. Στο επόμενο ραντεβου θα κλείσω και για τους υπόλοιπους μηνες. ¨οχι δεν έχει μεγάλη αναμονή. Χρεώνει 40 ευρώ και 50 για δύο παιδιά. Ειμαι πολύ ευχαριστημενη πάντως ειναι ηρεμος και ευγενικος όποτε και να τον καλέσεις. Και αν τυχόν δεν απαντήσει σου τηλεφωνεί εκείνος μετά από λίγη ώρα.

09BZp3.png

RCRYp3.png

sorry για την καθυστέρηση!

Αρχιμήδους 27, Ηλιούπολη

αναλόγως τι έχει να κάνει στα παιδιά,

συνήθως είναι 30 ευρώ, μου έχει πάρει και 20 και άλλη φορά δεν μου έχει πάρει καθόλου.

έχει δουλέψει στο ΠΑΙΔΩΝ και είναι στο ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο λοιμώξεων... το ότι κάνει και κάτι άλλο εκτός από ιατρείο θεωρώ ότι είναι πολύ καλό! επίσης κάνει αρκετά ταξίδια για σεμινάρια στο εξωτερικό!

δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μιά επαφή μαζί της.

στο τηλέφωνο του γραφείου την βρίσκεις απογευματινές ώρες μετά τις 6

Κι εμείς τον κ. Βουδούρη έχουμε, είναι όπως τα λέει η Argyroxag. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Η αναμονή στη χειρότερη περίπτωση είναι 1 - 1.5 ώρα, έχει όμως χωριστό δωμάτιο για τα άρρωστα παιδάκια και χωριστό για τα πολύ μωρά. Και πολλά παιχνίδια για να απασχολούνται τα μικρά!

Δεν είναι παιδίατρος που θα έρθει σπίτι σου ή θα σου πιάσει κουβέντα με τις ώρες.

Hi ster!

δεν έχει αναμονή, συνήθως κλείνεις ραντεβού και δεν περιμένεις πολύ max 30' εκτός κι αν πέσεις στην περίπτωση να έχει πολλά παιδάκια λόγω ιώσεων, πάντως μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί να καθυστερήσω!

Χρεώνει 30 με 40 ευρώ

• 2 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...