Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 216
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχτες τα ειδα ολα!!!!!

ολη την ημερα δεν ειχα ακουσει το μωρακι μου και τρελαθηκα......

θες σοκολατες εφαγα τιποτα αυτο, και η κοιλια μου ηταν πετρα φοβηθηκα

παρα πολυ, αλλα το βραδυ μετα το ακουσα και ηρεμησα

περασα μεγαλο σοκκκκκκκκκκκκκκ

περιμενω την Πεμπτη να παω στον γιατρο γιατι με εχει φαει η αγωνια.

Κοριτσια εχτες τα ειδα ολα!!!!!

ολη την ημερα δεν ειχα ακουσει το μωρακι μου και τρελαθηκα......

θες σοκολατες εφαγα τιποτα αυτο, και η κοιλια μου ηταν πετρα φοβηθηκα

παρα πολυ, αλλα το βραδυ μετα το ακουσα και ηρεμησα

περασα μεγαλο σοκκκκκκκκκκκκκκ

περιμενω την Πεμπτη να παω στον γιατρο γιατι με εχει φαει η αγωνια.

Μην ανησυχεις....Ολα θα πανε καλα!

Υπαρχουν στιγμες που και η δικια μου η σκατουλα ειναι πολυ ησυχη (και τοτε φυσικα ανησυχω και κανω ολα τα "γιατροσοφια") :P

και υπαρχουν στιγμες που του δινει και καταλαβαινει σε κουτουλιες :lol:

Εγω σας νοιωθω ...

Και μενα απο χθες το μεσημερι ειναι πολυ ησυχο ...

Χυμους πινω , σοκολατες τρωω τιποτα αυτο ...ισα που αισθανομαι καποια μικρα σκουντηματακια ..

Ελπιζω οπως και εσυ να ειναι ολα καλα...

Αλλα μαλλον θα πρεπει να παρουμε αποφαση οτι καποιες μερες θα ειναι πιο ησυχο ...

Αλλα μαλλον θα πρεπει να παρουμε αποφαση οτι καποιες μερες θα ειναι πιο ησυχο ...

ΟΛΑ θα πανε καλα :D

Μα και εμεις πια????Τι απαιτητικες μανες,θα γινουμε? :P:lol::P

Τον Σαραβακο θελουμε στην κοιλια μας?

Θα ερθει ο καιρος,με το καλο,οταν γεννηθουν και μεγαλωσουν που θα μας κλωτσανε Live :lol: τι βιαζομαστε??? :lol:

Διαφημίσεις

εμενα η σκατουλίτσα μου με έχει κακομάθει γιατί κλωτσάει συνέχεια.

:D τι σπρωξίματα, τι κυμματισμούς η κοιλιά, τι κλωτσίτσες, διάφορα τέτοια.

το κλωτσιδάκι μου μάλλον παραείναι ζωηρό.

:D τουλάχιστον 4-5 φορές την μέρα δίνει το παρόν. ακόμα και το πρωι που είμαι ολονήστικη!!!

:lol:

αφού αν περάσει μισή μέρα και δεν κουνηθεί τρελαίνομαι.

1Iik.png

εμενα η σκατουλίτσα μου με έχει κακομάθει γιατί κλωτσάει συνέχεια.

το κλωτσιδάκι μου μάλλον παραείναι ζωηρό.

:D:D:D:D:D

Πολυ μου αρεσουν τα επιθετα που η καθε μελλουσα μανουλα, προσφωνουμε τα εμβρυακια μας :D :D

βρε κοριτσια δεν ξερω και εμενα ωρες ωρες με πιανει πολυ το αγχος και

τα βλεπω ολα μαυρα αλλα μετα που αρχιζει το σκατουλι και μου κανει

τα ακρωβατικα του τρελενομαι!!!!!!!!

εσας βρε παιδια πετρωνει η κοιλια σας???

Ναι μου πετρώνει και εμένα και αύριο που έχω ραντεβού θα ξαναρωτήσω αν είναι φυσιολογικό. Ειδικά το βράδυ μου πετρώνει-το καταλαβαίνω όταν προσπαθώ να γυρίσω πλευρό. Νιώθω ότι είναι σαν ενα κομμάτι τσιμέντο... σου συμβαίνει το ίδιο????

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι εννοειτε ακριβως με την λεξη "πετρωμα"...

Εγω καποιες φορες παθαινω κραμπα στην κοιλια,δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.....

Ειχα ρωτησει την γιατρο μου και μου ειπε οτι απο την στιγμη που συμβαινει 1 φορα την εβδομαδα ή στις 2 εβδομαδες,δεν ειναι ανησυχητικο.

Κατι αλλο που με απασχολει ειναι οτι (εδω και κανα 2μηνο)νιωθω εναν πονο στην αριστερη μερια του ηβικου οστου(εχω την εντυπωση οτι ετσι λεγεται,ειναι το οστο που βρισκεται εκει που ξεκινα η τριχοφυια των γυναικων).

Ειναι τελειως ενοχλητικος πονος και μερικες φορες νομιζω οτι κουτσαινω λιγο :shock::?

Ειχα ρωτησει την γιατρο και μου ειπε οτι γινεται επειδη αλλαζει η λεκανη και καποιες γυναικες δεν μπορουν καν να πατησουν το ποδι τους.

Δηλαδη εγω να ειμαι ευτυχισμενη? :?

Rosangel ναι κατι σαν κραμπα η κοιλια γινεται πολυ σκληρη .

για τον πονο που λες αριστερα καμια φορα το νιωθω και εγω και οντως τωρα που το λες εκεινη την ωρα δεν μπορω να πατησω το ποδι μου και με ποναει και η μεση μου.

υπομονη λιγες εβδομαδες μηναμε!!!!

αληθεια το βιοφυσικο υπερηχο (ετσι νομιζω μου το ειπε ο γιατρος)το κανατε?

τη ειναι αυτο???

αληθεια το βιοφυσικο υπερηχο (ετσι νομιζω μου το ειπε ο γιατρος)το κανατε?

τη ειναι αυτο???

Οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο,ουτε καν ξερω τι ειναι :shock::?:o

ουτε εγώ τον έχω κάνει αυτόν τον υπέρηχο, εκτός αν τον έκανα και δεν το ξέρω!!! :lol:

και δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο πόνο, αλλά εμένα με πονάει η λεκάνη μου τόσο πολύ, που κουτσαίνω ώρες ώρες. Μετά από καλ΄ξ ξεκούραση περνάει.

Τον περασμένο μήνα πονούσα έντονα αριστερά.εδώ και τρεις μέρες πονάω δεξιά!! μην ανοίξει μόνο η μια πλευρά... :lol:

1Iik.png

και δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο πόνο, αλλά εμένα με πονάει η λεκάνη μου τόσο πολύ, που κουτσαίνω ώρες ώρες. Μετά από καλ΄ξ ξεκούραση περνάει.

Τον περασμένο μήνα πονούσα έντονα αριστερά.εδώ και τρεις μέρες πονάω δεξιά!! μην ανοίξει μόνο η μια πλευρά... :lol:

Δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα,αλλα εγω ποναω μπροστα(εκει που ξεκινα η τριχοφυια στα γεννητικα οργανα).

Οσο για τον τροπο με τον οποιο περναει???Μετα απο αρκετες ωρες υπνου ή απλης αναπαυλας στο κρεβατι.

Απο τα οποια δεν καταφερνω ουτε το ενα(πασχω απο αυπνιες,δεν βολευομαι κιολας)ουτε το αλλο(δεν μπορω να ειμαι και πολλη ξαπλωμενη,με πιανει τρελα)

:P

Διαφημίσεις

όχι δεν έχουμε ακριβώς το ίδιο. εμένα είναι λεκάνη...

πάντως για τον ίδιο λόγο πονάμε. :D ανοίγουμε μάλλον,ε??

οπως και να 'χει, αλλάζουμε για τα μωράκια μας.

τελευταία έχω και ένα πόνο κάτω από το στήθος γιατί όλα εκεί μέσα στριμώχνονται. μάλλον είναι αυτή η περιβόητη καούρα.

και στον ύπνο, μια από τα ίδια. δε βολεύομαι με τίποτα.

πάντω πήρα ένα από αυτά τα τεράστια μαξιλάρια, και το αγκαλιάζω ή το βάζω σφήνα κάτω από πόδια, μέση, ανάλογα που θέλω. βοηθάει πολύ. το κάνω και σχήμα Γ , και κάνω φωλίτσα... :lol:

μάλιστα στην αρχή το ζήλευε ο άντρας μου, γιατί το έπαιρνα όλο αγκαλιά, κι είχα αφήσει αυτόν! :lol:

:lol: τι να κάνω αφού κοιμάται από την πλευρά που πονάω ??? - ίσως πρέπει να αλλάξουμε θέσεις-

1Iik.png

μάλιστα στην αρχή το ζήλευε ο άντρας μου, γιατί το έπαιρνα όλο αγκαλιά, κι είχα αφήσει αυτόν! :lol:

:lol: τι να κάνω αφού κοιμάται από την πλευρά που πονάω ??? - ίσως πρέπει να αλλάξουμε θέσεις-

Μαλλον πρεπει να αλλαξετε θεσεις :D

Ειστε και νιοπαντροι,μην τον κανεις να ζηλευει (εστω και με το μαξιλαρι) :P:lol::P:lol::P:D:lol:

Ναι βρε κορίτσια.... και εγώ τα έχω όλα αυτά που λέτε!! Είναι παρηγοριά το ότι τα έχουν και άλλες ε?? :? Άντε υπομονή λίγες εβδομάδες μείνανε όπως είπε και η Τζουτζα :lol:

Τον βιοφυσικό υπέρηχο ή υπέρηχο ανάπτυξης όπως το είπε η δικιά μου γυναικολόγος τον έκανα πριν 10 ημέρες στην ειδικό προγεννητικού ελέγχου που μου έκανε και την αυχ.διαφάνεια και το Β επιπέδου. Στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από έλεγχο της ανάπτυξης του μωρού- σου υπολογίζει πόσα περίπου κιλά θα γεννηθεί και αν αναπτύσσεται κανονικά. Αυτά στα λέει και ο γυναικολόγος όμως. Επίσης ελέγχει τον πλακούντα- αν είναι οκ και σε τί grade είναι.

Δε μου φάνηκε και πολύ απαραίτητη εξέταση αλλά αφού τη ζήτησε η γιατρός μου...τί να κάνουμε?? Τα δώσαμε άλλα 100 ευροπουλάκια :?

[quote name="Sotiria"

Τον βιοφυσικό υπέρηχο ή υπέρηχο ανάπτυξης όπως το είπε η δικιά μου γυναικολόγος τον έκανα πριν 10 ημέρες στην ειδικό προγεννητικού ελέγχου που μου έκανε και την αυχ.διαφάνεια και το Β επιπέδου. Στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από έλεγχο της ανάπτυξης του μωρού- σου υπολογίζει πόσα περίπου κιλά θα γεννηθεί και αν αναπτύσσεται κανονικά. Αυτά στα λέει και ο γυναικολόγος όμως. Επίσης ελέγχει τον πλακούντα- αν είναι οκ και σε τί grade είναι.

[/quote]

Αν ειναι αυτο,τοτε αυτον τον ελεγχο μου εκανε και η γυναικολογος μου τις τελευταιες δυο φορες που πηγα.

Μετραει υψος και βαρος μωρου(στο περιπου φυσικα),ελεγχει την καρδια,την ποσοτητα του αμνιακου υγρου,την ροη του αιματος στον ομφαλιο λωρο και γενικα την αναπτυξη.

Ναι πήγα εχθές και της είπα για αυτό το πέτρωμα που λέγαμε. Δε φάνηκε να ανησυχεί, μόνο γέλασε και μου είπε "αυτό σημαίνει οτι ήρθε η ώρα να σε βάλω στον καρδιοτοκογράφο την άλλη εβδομάδα και να έχουμε τον νου μας γιατί άρχισε η προετοιμασία της μήτρας για τοκετό"

Για άλλες 3 εβδομάδες μου είπε οπωσδήποτε να συνεχίσω το Trofocard που παίρνω δυο φορές την ημέρα γιατί αυτό είναι που καταπολεμά τις συσπάσεις τις μήτρας. Μετά λέει το σταματάμε.

Kαι εγω πηγα σημερα εκανα το υπερηχο και ηταν ολα καλα.

το ζουζουνι μου ζυγιζει 1580 γρ. για το πετρωμα μου ειπε και εμενα οτι δεν ειναι τιποτα απλα θελει λιγη ξεκουρασει. :D

Προσπαθω να δω αν εγω ειμαι υστερικη ή υπαρχουν και αλλες mom to be σαν και εμενα...

Εχω φοβερες φοβιες με την εγκυμοσυνη ...

Κυριως με τις κινησεις του μωρου ...

Κλωτσαει το μωρο ??

Γιατι κλωτσαει τοσο ??

Γιατι εχω ενα πονο εκει ??

Γιατι δεν με κλωτσησε τωρα ??

Αν μπορουσα θα ήμουν καθε εβδομαδα στο ιατρειο του γιατρου...

Βλεπω ασχημα όνειρα και παρολο που πλεον μπαινω αισιως στην 30η εβδομαδα αντι οι φοβοι μου να φευγουν ολο και μεγαλωνουν και δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου ..

Και δεν θελω να φανω αχαριστη γιατι μεχρι στιμγμης ειχα μια απολυτα καλη εγκυμοσυνη ..

Αναρωτιεμαι ειμαι τελικα τοσο υπερβολικη???

Ούτε και σ΄αυτό είσαι μόνη. Κι εγώ έτσι ακριβώς είμαι. Είμαι καλά. Γιατί να είμαι κάλά. Δεν είμαι καλά. Γιατί δεν είμαι καλά. Δύσκολη κατάσταση. Πιστεύω όμως πως η φύση τα έχει δρομολογήσει έτσι που ότι είναι να γίνει θα γίνει.

oIKlp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...