Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές στη Πρέβεζα

noni

Recommended Posts

Σ΄αυτο τι θεμα εχουμε βοηθεια για την Πρεβεζα. Να προτεινω για χειμερινο τουρισμο την Φλωρινα κι εγω εδω θα ειμαι να σας δωσω τον δικο μου ταξιδιωτικο οδηγο. Και εχει τοσα πολλα.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 272
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αργουμε ακομα Θα παμε απο 8/8 εως 18/8 για 10 μερες δηλαδη.

Eμεις κλεισαμε για 14-22/08, στο Ηλιοβασιλεμα... :)

Δυστυχως κι εμεις αργουμε ακομη :-(

Γνωρισαμε χτες ενα ζευγαρι που γνωριζανε το Ηλιοβασιλεμα,ευτυχως μας ειπανε πολυ καλα λογια τοσο για το συγκροτημα,οσο και για τη παραλια και το χωριο.Κατι μου λεει οτι Θα περασουμε καλα τελικα!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Σ΄αυτο τι θεμα εχουμε βοηθεια για την Πρεβεζα. Να προτεινω για χειμερινο τουρισμο την Φλωρινα κι εγω εδω θα ειμαι να σας δωσω τον δικο μου ταξιδιωτικο οδηγο. Και εχει τοσα πολλα.......

φτιαξε ενα οδηγο με ευκαιρια μεχρι να χειμωνιασει αλλα ανοιξε αλλο θεμα να το βρισκουν ολοι πολυ καλη ιδεα

Γνωρισαμε χτες ενα ζευγαρι που γνωριζανε το Ηλιοβασιλεμα,ευτυχως μας ειπανε πολυ καλα λογια τοσο για το συγκροτημα,οσο και για τη παραλια και το χωριο.Κατι μου λεει οτι Θα περασουμε καλα τελικα!!!

μακαρι. αν και ειναι σχεδον σιγουρο, το μονο που με τετοιες θαλασσες που εχουμε μαλλον θα χρειαστειτε να ερθετε κι αλλη χρονια να τα δειτε ολα αλλα μην ξεχασετε τον Αχεροντα στις Πηγες και να ανεβειται τις πηγες με τα ποδια μεσα απ το ποταμι οι πολυ τολμηροι

και προτεινω το Αλωνακι Φαναριου και τη Σκαλα να θυμαστε εκει θελετε δικη σας ομπρελα δεν εχει οργανωση ευτυχως!!!!!!!!

στη σκαλα φτιαχνουν ενα προχειρο κατεβασμα ρωτηστε πριν πατε αν εχουνε φετος μη πατε και το κοιτατε απο πανω μη φανταστειτε υψος μικρο αλλα no service

στο Αλωνακι αν ειστε τυχεροι χωρις κοσμο δε θελει ομπρελα γιατι υπαρχει βραχος με σκια. και για το αυτοκινητο επισης βγαλτε φωτογραφιες γραφουν καταπληκτικα. επισης υπαρχει ενας βραχος στο κεντρο του κολπου που παντα ηταν προκληση για τους νεους να τον προσεγγισουν

οταν καποιος δεν μπορουσε πια να φτασει εκει αφηστε τα αρχιζαν μαλλον τα πρωτα παρατραγουδα χε χε

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν δε βρω αύριο (σήμερα δηλαδή) δωμάτια στο Ηλιοβασίλεμα, ποιο είναι το δεύτερο ξενοδοχείο στο Μύτικα που λέει η Ισμήνη; (Με πείσατε για διακοπές στην περιοχή της Πρέβεζας εννοείται! :D

Κορίτσια, αν δε βρω αύριο (σήμερα δηλαδή) δωμάτια στο Ηλιοβασίλεμα, ποιο είναι το δεύτερο ξενοδοχείο στο Μύτικα που λέει η Ισμήνη; (Με πείσατε για διακοπές στην περιοχή της Πρέβεζας εννοείται! :D

ηρακλής λέγεται το αλλο

age.png

Αχ! μπραβο, πολυ χαιρομαι... Καναμε καλη επιλογη τελικα :)

Ειμαι σιγουρη οτι θα περασουμε καλα. Και μονο που θα ειμαι ολη μερα με το παιδακι μου, ειναι αρκετο για μενα... :-D:grin::-D

See you, λοιπον in Ηλιοβασιλεμα... :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Όσες κάνετε 15 Αύγουστο στην Πρέβεζα, ανήμερα της Παναγίας πάτε μια βόλτα στην Πάργα. Μου έχουν πει ότι το θέαμα είναι μοναδικό. Οι Πρεβεζιάνες του φορουμ θα σας πουν λεπτομέρειες.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια τι εγινε εδω τωρα το βλεπω ολο αυτο ειχα χασει επεισοδια εχουμε λιστα αχ θεε μου εγω να δουμε που θα κολλησω που εχω και μετακομιση

η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειμαι 1Σεπτεμβρη για δουλεια μακαρι να μπορουσα να σας γνωρισω ολες οταν βεβαιωθω θα βαλω ημερομηνιες

θα μπω παλι για λεπτομερειες

ραντεβού 19 αυγούστου στον αχέροντα

είστε;

Εγω ειμαι μεσα!!!

Χαμομηλακι, εσυ που ξερεις τα μερη, πες ενα συγκεκριμενο χωρο οπου μπορουμε να συναντηθουμε.

Και να πουμε ενα συνθηματικο στον σερβιτορο πχ. ΓΟΡΓΟΝΕΣ για να μας κατευθυνει στο αναλογο τραπεζι της παρεας.

Και ωρα? Να πουμε 9 το βραδυ? Ή μηπως θελετε μερα λογω παιδιων??

OK απο εμενα... :-D

Απογευματακι για καφεδακι?

Εγω ειμαι μεσα!!!

Χαμομηλακι, εσυ που ξερεις τα μερη, πες ενα συγκεκριμενο χωρο οπου μπορουμε να συναντηθουμε.

Και να πουμε ενα συνθηματικο στον σερβιτορο πχ. ΓΟΡΓΟΝΕΣ για να μας κατευθυνει στο αναλογο τραπεζι της παρεας.

Και ωρα? Να πουμε 9 το βραδυ? Ή μηπως θελετε μερα λογω παιδιων??

στον αχεροντα θα συναντηθούμε ημέρα. να κάνουμε μπάνιο, κανό, ιππασία και να φαμε για μεσημέρι.

για το ακριβες ραντεβού...θα σας πω. αρχικά να μαζεψουμε συμμετοχές, να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και όλα θα τα βρούμε.

εμείς πηγαίνουμε κάθε χρονο...

age.png

Σε ευχαριστω φραουλιτσα. Αρα για παξους θελω γυρω στις 2ωρες περιπου. Περσι ειχαμε παει οπο Μονεβασια Ελαφονησο περιπου 1,30 ωρα. Αξιζε ομως. Οι Παξη αξιζουν για να πας μια ολοημερη; Aν ναι τοτε σιγουρα θα το επιχειρησω.

delin για Παξούς από Πάργα έχει κάθε μέρα στις 10 το πρωί, η απόσταση είναι μιαμιση ωρα περιπου, πηγαινουν πρωτα αντιπαξους - μπλε σπηλιες και μετα στους Παξους- Γαιο μεχρι τις 4, γυρω στις 5.30 ειστε πισω Παργα. Μονο φροντησε να κλεισεις εισιτηριο λιγες μερες πιο πριν γιατι μερικες φορες ειναι γεματα τετοια εποχη και σε κανενα σχετικα μεγαλο καραβακι, καποια ειναι σαν ιστιοφορα και κουνανε αρκετα επειδη εχετε κ μωρακι μην ειστε στριμωγμενοι.

Για τον Αχέροντα να σας ενημερωσω κοριτσια οτι οι ιδιοκτητες ραφτινγκ και διαφορων αλλων σπορ στις πηγες οπως περασμα του ποταμου με σχοινια δεν εχουν καμια αδεια ουτε ασφαλεια!!! Ζητηστε να σας δωσουν αποδειξη:wink:. Α και μην ξεχνατε η Ηγουμενιτσα ειναι μονο 30 λεπτα απο Παργα, παραλια Δρεπανου, ρηχα για παιδακια, εχει γαλαζια σημαια και 2.5 ο καφες με τζαμπα ξαπλωστρα!

Για τον Αχέροντα να σας ενημερωσω κοριτσια οτι οι ιδιοκτητες ραφτινγκ και διαφορων αλλων σπορ στις πηγες οπως περασμα του ποταμου με σχοινια δεν εχουν καμια αδεια ουτε ασφαλεια!!! Ζητηστε να σας δωσουν αποδειξη:wink:.

καλά... πάμε για μπανιο και φαγητό μόνο και θα βλέπουμε τους άλλους να κάνουν ραφτινγκ!!!!

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...